Sent from my iPad using Tapatalk
Moderator: anex

twix...extra lang? mozda je blagi prijekor u pitanju...AstorH wrote:Jutros poklon kraj kreveta. Ne znam zasto, ali nikad me nije odusevljavao njegov okus.
Sent from my iPad using Tapatalk
Ma znam, al sta cu kadE ne valjaDešatirana_ljubičica wrote:ccc poklonu se ne gleda u okus
a ko ti je poklonio, supruga?? ako je ona, onda bježi sa teme jer
Ne seksam se za twix, ja to besplatnokaranana wrote:ma poslije sexa je svaki slatkis dobar, pa cak i twix ciji ni ja nisam ljubitelj.
Kupi uporedi pa probajsheilak wrote: twix...extra lang? mozda je blagi prijekor u pitanju...
Taj Mars je jos gori od Twixa. Beeh.ladyblue18 wrote:Ni meni twix ne pase.
Ni mars.
Snickers isto zadnjih godina nije ni blizu nekadasnjeg.
I tako...![]()
Ma jok jamadesa wrote:sve si pokupovalawickedsoul wrote:Chips Ahoy! definitivno jedna od boljih Milki, nije preslatka, tamanhvala @madesa
,veceras nije bila ni jedna ,morao sam sa visnjom kupiti

wickedsoul wrote:
btw
strašno dobro

brown.sugar wrote:![]()
![]()
Trcis prema Robotu first thing in the morning?
kakav sam peh nece secera u Robotu biti a ne ovobrown.sugar wrote:Hahaha, pa trebao bi, ja sam ovo kupila u Robotu u Mostaru, mora onda biti i u Sarajevu.
sta bolan?brown.sugar wrote:
Za ljubitelje cheesecake-a (Robot):
E to za peh te totalno razumijem, ja k'o da sam pisala Murphyjev zakon, hehehe! Nadam se da si ipak pronasao.madesa wrote:kakav sam peh nece secera u Robotu biti a ne ovobrown.sugar wrote:Hahaha, pa trebao bi, ja sam ovo kupila u Robotu u Mostaru, mora onda biti i u Sarajevu.
Bona.sheilak wrote:sta bolan?brown.sugar wrote:
Za ljubitelje cheesecake-a (Robot):
![]()
ja danas pjeske odoh do robota. i tako mi usput.
![]()
a inace onaj macho od caramele i nije nesto. ima boljih.
I ja, kunem se u cokoladu i karamelu ali ova dva nova su nam danas bili bas zalost srednjaStupskaBitanga wrote:Hvala jer ja u McD isključivo jedem McFlurry i baš sam planirao skoknuti do Avaza ali da uzalud ne bacim pare
a jesi vidio sto me klevecumadesa wrote:jesi jesi, kazu puklo 10 komada za sat, sto li ?