Dobro, onda evo direktno pitanje.Pedja Kojovic wrote:area 51
Ja sam bio ovdje za vrijeme rata i clan sam Izvrsnog odbora.
Ukoliko je vasa konspiracijska teorija o Srdjanu Dizdarevicu tacna onda je moguce
da ja na sastancima IO sjedim pored covjeka koji se zove i izgleda kao Srdjan Dizdarevic.
Lazni Srdjan. (Koji je u IO sletio u UFO-u?)
p.k.
Kako je i na kojem organu izabran Srdjan Dizdarevic, na ciji prijedlog. Kako se onda u Vasoj stranci udje u najvise tijelo ako ne putem Kongresa, na prijedlog neke baze iz mjesne zajednice, opcine, neceg. Ako ste onako od oka to malo kooptirali, onda u redu, imate izrazen demokratski sistem, primjenjen cossa nostra.
Nije teorija zavjere, vec na zaobilazne odgovore moram postavljati direktna pitanja. Nije mi vazno sto ga nema na internet stranici, stvarno, to ce vec neko popraviti, vec me interesuje kako se to i po kojoj proceduri izabere neko u najvise tijelo Vase stranke. Mogu li i ja biti clan Izvrsnog odbora, evo cu se sutra uclaniti ako mi to ponudite, jer ako ne mogu, imate proceduralan problem ili sto je Srdjan Dizdarevic vazniji od mene. Namjerno fatam ovdje na ovo »vazniji« da vam dam izlaz jer proceduru necete pominjat iz svima nama jasnih razloga.
Za Jezu.
Da, JNA nakon raspada Jugoslavije je bila strana vojska u tudjoj zemlji, koja je dan ranije, bas ona, ispalila oko 5.000 granata na moj grad. Da, ta jednonacionalna vojska je agresorska, jer da nije trebala se mirno povuci kuci. Da, njeni generali placani iz Beograda do kraja rata osudjeni su u Hagu, izmedju ostalog i za zlocine protiv Sarajeva, pocev od 5. aprila 1992. Da, pripadnici JNA su pravnom analogijom pripadnici agresorske vojske. Da, necu ovdje pripadnike agresorske vojske i nikakva me demokratija o tome ne interesira. Ako ste ovdje za njih, onda ste kao i oni.
Ne, stvarno i iskreno ne volim stranke koje ne daju precizan odgovor.

Ne samo oni, i SNSD