Divanpin-up wrote: Evo probaj ovaj, čisto da predložim, a meni se sviđa
Inace svi Moschino meni su
Moderator: anex
Divanpin-up wrote: Evo probaj ovaj, čisto da predložim, a meni se sviđa
the one - for manGoldyna wrote:D&G The one

The one Gentlemen je puno, puno bolji.Curve wrote:the one - for manGoldyna wrote:D&G The one![]()
![]()
meni se nije svidio, probao nekako prejak, the one mi je ipak boljiGospoda Ministarka wrote:The one Gentlemen je puno, puno bolji.Curve wrote:the one - for manGoldyna wrote:D&G The one![]()
![]()

Ma JPG Le male,sve verzije su odlicne,ali ova verzija uz originalni razvaljuje.,Gospoda Ministarka wrote:Muski, ne znam da li vam je neko ovo predlagao, ali mene je oborio s nogu![]()
Allure je odlican samo meni nekako preslab brzo ispari, ali mozda je do mene sta ja znam.Kakvi su ovi ostali Chanel-ovi muski mirisi?black wrote:napokon da isprobam toliko hvaljeni 1 Million, dobar jeste ali po meni precjenjen, neko pomenu allure homme sport nedavno sam ga potrosio, odlican
pogledaj ovaj75440 wrote:Zelim pokloniti jednoj dragoj osobi parfem - ona je koristila veoma dugo Armani Code, a ja bih eto nesto novo da poklonim....ko je od vas koristio Armani Code i koji parfemi mu/ joj se jos svidjaju, koji idu na tu notu? Hvala

Vau, kad je bilo to sniženje i za koju mililitražu ?deseta wrote:Calvin Klein BEAUTY
U Babić trade-u sam ga kupila na sniženju 66 KM inaće mu je cijena oko 90 KM.
Divan je.
Blag i jak u isto vrijeme. Toplo preporučujem
odlicanIrm@ wrote:dragi mi je za godisnjicu poklonio Burberry Body...
apsolutno sam fascinirana![]()
Da vam preporucim neke sto ja koristim,necete se pokajati