Teretana
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- *lana
#1751 Re: Teretana
http://www.dijeta.net/pomorandza_dvopek_dijeta.htm
za nekoga ko je na drugoj temi trazio kako izgubiti 10 kg
sigurno se gubi tezina, naravno, veci je problem odrzati novu kilazu..
- Fossil
#1752 Re: Teretana
idem u teretanu vec neko vrijeme i problem mi stvara kada radim na lat masini moram odustati jer me zabole ruke, imam snage za jos ali ruke me zabole pravo uzimao sam i rukavice s bandazama al ne pomazu
-
dinoEL
#1753 Re: Teretana
ahahahhaha, tzv. tovljenjerashtiman wrote:Petit keks zadrobi prije spavanja![]()
vidjet ces kako vaga pokazuje
-
FX1
- DoradO
#1755 Re: Teretana
jesam ja
-
Vernes_AMG
#1756 Re: Teretana
Powerlifteri sto treniraju sa mnom koriste ovo , kazu da im pomaze kod velikih tezina
-
sasvim_neozbiljna
#1757 Re: Teretana
Da li je ovo skroz sigurno? nesto se plasim piti tablete radi mrsanjaVernes_AMG wrote:sasvim_neozbiljna wrote:Cilj mi je da smrsam oko 10 kila do 1 jula,,,imam 67 kila a visoka 169,,dakle cilj mi je oko 57 kila sto je moja stara kilazaKako najuspjesnije? treniram redovno na gymu,ali moram i ishranu promjeniti,pa mi trebaju prijedlozi?
Ili neki drugi fat-burner
Moj drug izgubio 12kg za 2 mjeseca , regulisao ishranu , redovno trenirao i uzimao neki fat burner
-
sasvim_neozbiljna
#1758 Re: Teretana
*lana wrote:http://www.dijeta.net/pomorandza_dvopek_dijeta.htm
hmm,,jel bas sigurno? zasto ne ako se zaista izgubi toliko kila za toliko malo...
-
Vernes_AMG
#1759 Re: Teretana
sasvim_neozbiljna wrote:*lana wrote:http://www.dijeta.net/pomorandza_dvopek_dijeta.htm
hmm,,jel bas sigurno? zasto ne ako se zaista izgubi toliko kila za toliko malo...
Moje kolegice su forsirale ovu dijetu , kazu da su izgubile par kg. a i gdje neces , pocnes sanjati narandze
A L-Carnitine ti nije opasan , jedino ako nemas nekih zdr. problema ( anemija ili neka druga bolest ili oboljenje ). Ako si potpuno zdrava , pridrzavaj se uputa i neces imati nikakvih problema
-
sasvim_neozbiljna
#1760 Re: Teretana
hvala
probacu,,ipak ne vjerujem u dijete,,sta imam od manje kilaze kad je to uglavnom voda,misici i sl...nista bez cestog treniranja..a ako ne uspijem,jedno 20 dana prije cu uzeti dijetu i no problem 
- Bloo
- Globalna šefica
#1761 Re: Teretana
da li postoji neka teretana u centru/stari grad a da nije ona u bbi ili fis?
a da nema puno nabildanih likova (mada sam sa njima imala samo pozitivna iskustva, uvijek me iscupaju iz sprave kad se zaglavim D:)
neka fina ne previse mala, a da nije covjek na covjeku? i da nije puno skupa
a da nema puno nabildanih likova (mada sam sa njima imala samo pozitivna iskustva, uvijek me iscupaju iz sprave kad se zaglavim D:)
-
Vernes_AMG
#1762 Re: Teretana
Bloo wrote:da li postoji neka teretana u centru/stari grad a da nije ona u bbi ili fis?
Sfera na Skenderiji , ne znam gdje je tacno , pitaj nekoga , bas k'o sto ti hoces
-
sarajev_o
#1763 Re: Teretana
da li mi neko moze sastaviti trening u pon hocu da uplatimsarajev_o wrote:
postovani citao sam temu par stranica unazad vidim da ima ljudi koji znaju molim pomoc.
trenirao sam dvije godine i pauzirao dvije godine i 2 mjeseca hocu opet da krenem.Prije sam uglavnom ganjao definiciju visok sam 183 sada imam 72 kile.U zadnjih 2 godine sam smrsao 6 :/.
Volio bih neki trening da dobijem tih 5-6 kila ali da to ne bude samo masa nego i oblik.
nadam se da ste me razumjeli:D
- Bloo
- Globalna šefica
#1764 Re: Teretana
Vernes_AMG wrote:Bloo wrote:da li postoji neka teretana u centru/stari grad a da nije ona u bbi ili fis?
Sfera na Skenderiji , ne znam gdje je tacno , pitaj nekoga , bas k'o sto ti hoces
hvala ciko
-
Vernes_AMG
#1765 Re: Teretana
Bloo wrote:Vernes_AMG wrote:Bloo wrote:da li postoji neka teretana u centru/stari grad a da nije ona u bbi ili fis?
hvala ciko![]()
inace tek 20god. , hvala
Hvala sitnoj buraniji na programu za ramena , da se ne ureknu , super su nadosla
- Bloo
- Globalna šefica
#1766 Re: Teretana
Vernes_AMG wrote:
Hvala sitnoj buraniji na programu za ramena , da se ne ureknu , super su nadosla
hajd i ja ako nadodem, nademo se pa obaramo ruke
al bolje da ne nadodem sa 1,67
-
Vernes_AMG
#1767 Re: Teretana
k'o bure
Nemoj forsirati tezine , idi do 100kg bencha , dosta ti je 
- Bloo
- Globalna šefica
#1768 Re: Teretana
Vernes_AMG wrote:k'o bureNemoj forsirati tezine , idi do 100kg bencha , dosta ti je
bench
zadnji put kad sam samo prosla kraj bencha, njezno su me odstranili i posjeli na biciklo
mislim da bih si prerezala grkljan na benchu onom sipkom
-
Vernes_AMG
#1769 Re: Teretana
Vama ( zenama ) je puno lakse , kraci hod ruke imate ( zbog sisa
)
Ja da sam zensko , 150kg bi islo lagano
- Bloo
- Globalna šefica
#1770 Re: Teretana
a tekl sto bi bio popularan medu muskom rajom u teretaniVernes_AMG wrote:Vama ( zenama ) je puno lakse , kraci hod ruke imate ( zbog sisa)
anyway hvala na preporuci, moram se malo razgibat od sjedenja 10 sati
- likce
#1771 Re: Teretana
Citam ovo gore i naumpade mi kada sam ja poceo uplatio i krenuo i dosao na bendz,pocetnik i jedva digoh 45 kg,kada dolazi djevojka manja od mene i dize 70 kg
,al ono 10 ponavljanja!Nisam vise tu ni dolazio,otisao u drugu teretanu i vjezbao dok nisam mogao toliko dici i onda se vratio u tu teretanu al nisam je vise nikad vidio!
Al iscekujem je da vidim hocu se opet sakrivati i bjezati
Al iscekujem je da vidim hocu se opet sakrivati i bjezati
-
dobar,ti?
#1772 Re: Teretana
raja jel' neko narucivao sa slovenacke stranice prosport net suplemente, dosta su jeftiniji, a postoji i mogucnost da narucis u postu u sloveniji pa da pokupis i onda platis 8% nekog njihovog poreza. Mislim imam neku semu da to pokupim sa autom u slo, sta mislite da li bi peglali na carini?
-
qwertz123
#1773 Re: Teretana
Evo da se citiram poslije godinu dana. Sada imam 82 kg, moglo je to biti i bolje da sam isao redovno u teretanu, medjutim imao sam dosta obaveza, tako da sam stalno imao neke pauze, jednom sam cak morao praviti pauzu od dva mjeseca, tako da sam ja zadovoljan. Nikakve suplemente nisam koristio, ali... S obzirom da u narednom periodu necu imati nikakvih obaveza, zelim da se malo vise posvetim teretani. Nisam bas mnogo citao o suplementima, pa bih zamolio da mi preporucite sta da uzmem? Nesto da mi pomogne za dobijanje misicne mase. Moram napomenuti da se zaista trudim kvalitetno hraniti.Nedim071 wrote:Pozdrav svima, evo odlucio sam i ja da krenem u teretanu. Znaci nemam blage veze sto se tice bildanja, nikad u zivotu nisam bio u teretani, pa bih vas zamolio da mi napisete neki program, sta da radim prvih mjesec dana. 1,87, 70 kg.![]()
I ako mozete da mi preporucite neku teretanu, al' da je bas dobra, (cijena nije bitna) da ima prostora i sve sprave za treniranje. Ako neko zna, kakva je ona u BBI-u?
Unaprijed hvala.
Pozdrav za sitnu buraniju i bureka koji su mi pomogli kada sam napisao ovaj prvi post.
I ako moze neko od admina da mi promijeni pass na ovom prvom nicku, jer sam ga zaboravio, a ne znam koji mi je mail bio kada sam se registrovao.
-
Vernes_AMG
#1774 Re: Teretana
Probaj sa kombinacijom protein+kreatin uz doziranje dekstroze koja pospjesuje djelovanje kreatina 
-
sitna.buranija
#1775 Re: Teretana
Samo da podebljam ovo. Ubaci jos i riblje ulje, i to je sve sto ti treba od suplemenata.Vernes_AMG wrote:Probaj sa kombinacijom protein+kreatin uz doziranje dekstroze koja pospjesuje djelovanje kreatina