Nisam gledao po redu, jel to ona klinka sa čipom u glavi i posesivnom starom?!Black swan wrote:Metalhead
iz black mirora je odličan ne znam čemu loše ocjene
pravi SF
Ako je to odlična epizoda
Što se AC tiče, uživam u svakoj jebenoj sekundi
Moderator: _BataZiv_0809
Nisam gledao po redu, jel to ona klinka sa čipom u glavi i posesivnom starom?!Black swan wrote:Metalhead
pravi SF
Arkangel je posesivna staraKyuss wrote:Nisam gledao po redu, jel to ona klinka sa čipom u glavi i posesivnom starom?!Black swan wrote:Metalhead
pravi SF
Ako je to odlična epizoda![]()
ne bi dojadilo nego bi ile sranjeirac300 wrote:Meni je Black Mirror odličan. Uživam u svakoj epizodi. Šteta što ih je malo, ali valjda je to i poenta. Da izbace 15-20 epizoda, dosadilo bi.
Ne pratim ocjene, ali i ta mi je dobra bila. Kao da raja ima blokadu da stvori vlastito misljenje.VenomousV wrote:Arkangel je posesivna staraKyuss wrote:Nisam gledao po redu, jel to ona klinka sa čipom u glavi i posesivnom starom?!Black swan wrote:Metalhead
pravi SF
Ako je to odlična epizoda![]()
Metalhead je sa SF kerovima
Stavih je juče na watchlistu, nisam još pogledao. Sinoć odgledah The Crossing. Onak', privlači pažnju, nije mi bila dosadna. Što neko napisa na temi o serijama, neka mješavina Lost i Terminator. Nastavit ću je pratiti, pilot je bio dobar.arzuhal wrote:Pogledah pilot...Pa, nastavio bih gledati ako bude![]()
Sasvim solidan početak. Dobro si, ima i kingovskih dijelova u sebi.arzuhal wrote:Pogledah The Crossing, nimalo nije loša...Naprvu mi dođe pitanje ima li S.King upetljanih prstiju u ovome, mali ribarski gradić, drž-ne daj...
Nekako mi atmosfera vuče na čudni combo Haven serije (King podlozak) i malo Storm of the century...irac300 wrote:Sasvim solidan početak. Dobro si, ima i kingovskih dijelova u sebi.arzuhal wrote:Pogledah The Crossing, nimalo nije loša...Naprvu mi dođe pitanje ima li S.King upetljanih prstiju u ovome, mali ribarski gradić, drž-ne daj...Što bi rek'o Đuro, saso mange su udrobili, nadam se samo da se ne zapetljaju previše.
the event - zahvatili su pričom preširoko i jednostavno se rasplinuladale cooper wrote:Bojim se samo da The Crossing ne bude još jedna od onih post Lost serija tipa Flash Forward ili The Event koje su
imale zanimljivu premisu i solidnu pilot epizodu, ali su zatim otišle dovraga zato što pisci nisu znali šta da rade
sa pričom nakon pilota.
Ili smo jednostavno naučili na određeni kvalitet, pa u želji da odgledaš nešto SF i kvalitetno OPET, poletiš za hypom i razočaraš se.arzuhal wrote:![]()
Nas je život in general, naše kolektivno i naša individualna iskustva, povijesni događaji i slijed, itd. napravio naaaajsumnjičavijim narodom na dunjaluku. Nažalost, ne i najopreznijim, iako oprez i sumnja često idu ruku po ruku, ostali smo neoprezni...Ali što možemo izražavati sumnju, to nije viđeno...To je naše nepisano pravilo, čak podsvjesno:"Prvo posumnjaj da će od svega ispast nešto da valja, pa kako bude...". Osmogodišnjaci već postaju kartezijanci, čim malo skontaju svoje roditelje, fameliju, konšiluk, mahalu, državu..."Sumnjam da ću i upisati deveti razred, ne znam..."
To je sad baška...Bloo wrote:Ili smo jednostavno naučili na određeni kvalitet, pa u želji da odgledaš nešto SF i kvalitetno OPET, poletiš za hypom i razočaraš se.arzuhal wrote:![]()
Nas je život in general, naše kolektivno i naša individualna iskustva, povijesni događaji i slijed, itd. napravio naaaajsumnjičavijim narodom na dunjaluku. Nažalost, ne i najopreznijim, iako oprez i sumnja često idu ruku po ruku, ostali smo neoprezni...Ali što možemo izražavati sumnju, to nije viđeno...To je naše nepisano pravilo, čak podsvjesno:"Prvo posumnjaj da će od svega ispast nešto da valja, pa kako bude...". Osmogodišnjaci već postaju kartezijanci, čim malo skontaju svoje roditelje, fameliju, konšiluk, mahalu, državu..."Sumnjam da ću i upisati deveti razred, ne znam..."
Hiperprodukcija.
SyFy povremeno ima momente koji nisu krindžirac300 wrote:Nightflyers
http://www.imdb.com/title/tt6903284/
Zvuči zanimljivo, po noveli R.R. Martin. Jest da je od SyFy, ali i Netflix je među co-producentima. Ne zna se tačan datum emitiranja, osim da je u 2018.
Ma nije preporuka, jer nije još ni izašla.Bloo wrote:SyFy povremeno ima momente koji nisu krindžirac300 wrote:Nightflyers
http://www.imdb.com/title/tt6903284/
Zvuči zanimljivo, po noveli R.R. Martin. Jest da je od SyFy, ali i Netflix je među co-producentima. Ne zna se tačan datum emitiranja, osim da je u 2018.
hvala za preporuku
nevahirac300 wrote:
Ma nije preporuka, jer nije još ni izašla.'nako naletih, vidim po traileru nije loše, ima čak i film iz 1987. al' nije neka ocjena. Uglavno, nemoj čakijom na mene ako ne bude čemu.