60 MINUTA - All about

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Adriatic

#1751 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Adriatic »

granap wrote:Velika je razlika izmedju Bakira 60min i portala poput poskoka i sličnih. To su privatni portali i tu se može baljezgat šta čovjeku padne na pamet. Ali za FTV svi mi plaćamo i to treba da bude zajednička televizija a ne program jedne stranke. Bakir krši sva moguća novinarska pravila.
Ne boli tebe to nego ono što Bakir priča.
skojotovski

#1752 Re: 60 MINUTA - All about

Post by skojotovski »

koja je tvoja funkcija u SDP-u? :D
Been

#1753 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Been »

granap wrote:Velika je razlika izmedju Bakira 60min i portala poput poskoka i sličnih. To su privatni portali i tu se može baljezgat šta čovjeku padne na pamet. Ali za FTV svi mi plaćamo i to treba da bude zajednička televizija a ne program jedne stranke. Bakir krši sva moguća novinarska pravila.
odkud ti to ?

gledaj malo NBC u SAD-u pa ćeš vidjeti šta je propaganda... :) I nije FTV samo 60 minuta !
granap

#1754 Re: 60 MINUTA - All about

Post by granap »

Naravno da nije samo 60 min. Tu su i partizanski filmovi koje gledamo po ne znam ni ja koji put. Informativne emisije gdje se promovišu ideje, mišljenja i NVO koja potiču iz SDP-a.
Adriatic

#1755 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Adriatic »

granap wrote:Naravno da nije samo 60 min. Tu su i partizanski filmovi koje gledamo po ne znam ni ja koji put. Informativne emisije gdje se promovišu ideje, mišljenja i NVO koja potiču iz SDP-a.
Pored pljačke desetine milijardi, uništenja naroda, kriminala i korupcije ovih klero nacista koji su vladali 20 godina, tebi glavni problem SDP????????
poznanik

#1756 Re: 60 MINUTA - All about

Post by poznanik »

granap wrote:Naravno da nije samo 60 min. Tu su i partizanski filmovi koje gledamo po ne znam ni ja koji put.
Gradivo treba dobro utvrditi :D Nek' se zna ko je donio slobodu svim narodima na ovim prostorima :oops:
NightSkyWalker

#1757 Re: 60 MINUTA - All about

Post by NightSkyWalker »

FTV = kriminal
nosara

#1758 Re: 60 MINUTA - All about

Post by nosara »

NightSkyWalker wrote:FTV = kriminal
Vazno je da ti placas rtv taksu... Istina kosta... :D
granap

#1759 Re: 60 MINUTA - All about

Post by granap »

Adriatic wrote:
granap wrote:Naravno da nije samo 60 min. Tu su i partizanski filmovi koje gledamo po ne znam ni ja koji put. Informativne emisije gdje se promovišu ideje, mišljenja i NVO koja potiču iz SDP-a.
Pored pljačke desetine milijardi, uništenja naroda, kriminala i korupcije ovih klero nacista koji su vladali 20 godina, tebi glavni problem SDP????????
Ovo su oni pravi argumenti. Tako su i za Brankovića govorili šta fali, koliko su "njihovi" krali. Drugim riječima ima uvijek neko gori. Što se tiče SDP-a vidit ćemo koliko će uraditi, ali ovo šta rade sa FTv je jednostavno ispod svakog nivoa.
Adriatic

#1760 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Adriatic »

granap wrote:
Adriatic wrote:
Ovo su oni pravi argumenti. Tako su i za Brankovića govorili šta fali, koliko su "njihovi" krali. Drugim riječima ima uvijek neko gori. Što se tiče SDP-a vidit ćemo koliko će uraditi, ali ovo šta rade sa FTv je jednostavno ispod svakog nivoa.
SDP da vlada još 50 godina ne može da napljačka i unazadi narod ko ovi "tvoji".
NightSkyWalker

#1761 Re: 60 MINUTA - All about

Post by NightSkyWalker »

nosara wrote:
Ne placam je, jer ne zelim da finansiram SDP-ov kriminal i reketastvo. :wink: :razz:
Been

#1762 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Been »

NightSkyWalker wrote:
nosara wrote:
Ne placam je, jer ne zelim da finansiram SDP-ov kriminal i reketastvo. :wink: :razz:
kršiš zakon i time se ponosiš... zanimljivo i moguće jedino u BiH !
nosara

#1763 Re: 60 MINUTA - All about

Post by nosara »

Been wrote:
NightSkyWalker wrote:
nosara wrote: Vazno je da ti placas rtv taksu... Istina kosta... :D
Naucio od one bagre za koju glasa...
saibaba

#1764 Re: 60 MINUTA - All about

Post by saibaba »

nosara wrote:
Been wrote:
nosara wrote: Vazno je da ti placas rtv taksu... Istina kosta... :D

Naucio od one bagre za koju glasa...
U emisiji mislim da je bila na FTV -u lagumdžija je glasno i jasno prozvao radoncica reketasem i mafijašem.. Da bi mjesec dana nakon toga razgovarao sa njim oko "uspostavljanja efikasne vlasti"...
Been

#1765 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Been »

U emisiji mislim da je bila na FTV -u lagumdžija je glasno i jasno prozvao radoncica reketasem i mafijašem.. Da bi mjesec dana nakon toga razgovarao sa njim oko "uspostavljanja efikasne vlasti"...
kakve to crne veze ima sa 60 minuta, i činjenicom da je neplaćanje RTV pretplate kažnjivo zakonom ! Ni meni se ne sviđa kako rade tete u Domu zdravlja, pa ne bojkotujem plaćanje poreza zbog njih !
saibaba

#1766 Re: 60 MINUTA - All about

Post by saibaba »

Been wrote:
kakve to crne veze ima sa 60 minuta, i činjenicom da je neplaćanje RTV pretplate kažnjivo zakonom ! Ni meni se ne sviđa kako rade tete u Domu zdravlja, pa ne bojkotujem plaćanje poreza zbog njih !
Prethodnik kojeg sam citirao je govorio o bagri za koju glasamo pa sam bio inspirisan tom cinjenicom..
taksu treba placati naravno ...
wolf07

#1767 Re: 60 MINUTA - All about

Post by wolf07 »

Kako je krenulo SDP-SBB jos cemo pocet placat i Avazu neku taksu, citali ga ne citali! :mrgreen:
granap

#1768 Re: 60 MINUTA - All about

Post by granap »

Adriatic wrote:Naravno da nije samo 60 min. Tu su i partizanski filmovi koje gledamo po ne znam ni ja koji put. Informativne emisije gdje se promovišu ideje, mišljenja i NVO koja potiču iz SDP-a.
SDP da vlada još 50 godina ne može da napljačka i unazadi narod ko ovi "tvoji".[/quote]

Moji?? Jesam li se ja to izjasnio da su ovi moji ? Nemoj biti glup, ako kritikujem jedne ne mora značiti da sam za druge ili da su oni moji. Nacionalne stranke su katastrofa samo ne želim da SDP krene istim putem ko oni a u nekim stvarima već jesu..
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#1769 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Pera Trta »

Bakir opet pizdi što su se sporazumjela dva HDZ-a :) Kao da stranke nemaju pravo na koalicije i dogovore. Šteta što više nema jednopartijskog sistema, Bakire :D
samo malo

#1770 Re: 60 MINUTA - All about

Post by samo malo »

Sta, jel to Ljubic vise nije dobar? :D

Sto nema negdje na kladionici, ja bi jos jucer stavio da ce prvi na udaru biti Ljubic i onaj drugi HDZ, iznevjerili su Lagumdziju :D
The Silent Man

#1771 Re: 60 MINUTA - All about

Post by The Silent Man »

Jel ga pitao za Šaju ili to više nije kulturno spominjat?
samo malo

#1772 Re: 60 MINUTA - All about

Post by samo malo »

The Silent Man wrote:Jel ga pitao za Šaju ili to više nije kulturno spominjat?
Jok, sad je na Vi sa princom :D

Kako je ovo jadno....
Control panel

#1773 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Control panel »

Jeste culi imena u bakirovom kabinetu :-)
Max Bunker

#1774 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Max Bunker »

Pera Trta wrote:Bakir opet pizdi što su se sporazumjela dva HDZ-a :) Kao da stranke nemaju pravo na koalicije i dogovore. Šteta što više nema jednopartijskog sistema, Bakire :D
Hajde molim te, samo mi ovo reci ( mislim jasno mi je i politka kurva i to ). Razhebes jedan HDZ, pod krinkom ne bore se za Hrvate ( "Aprilski paket " ) a pozadina svega je sto se ne mogu dogovoriti oko fotelja i formiras HDZ 1990 ( u narodu poznat kao HDZ slova i brojke ). Onda, do prije cirka sedam dana, jedni druge pljuju, napadaju ( cini mi se i da su u Orasju jedni drugima na kuce pucali ), nakon izbornih rezultata HDZ 1990 optuzi obicni HDZ za izbornu kradju ( predsjednistvo i Capljina ) a bukvalno 24 sata nakon toga svega, udju u neku koaliciju. :-)
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#1775 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Pera Trta »

Ama ljudi imaju pravo da koaliraju, jasno je da im je cilj da ostanu na vlasti, kome ne bi bio!
Locked