Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
PacoMoby.... provjereno. Onda si jedini ti koji je provjerio
PS: Da ja spomenem Fontele i garanciju sto sam spominjao jucer.
Zovem ja njih, meni momak govori, telefon te ceka, popravljen ! Nista ne treba placati !
Znaci, svaka cast
123456789 wrote:Ne moras sam reklamirati sovju stranicu. Za tako nesto se obrati klixu i plati marketing!
Ja ne reklamiram samo preporucujem
Ako zivis u sarajevu bice ti jasno da pacomoby ne treba reklamu
ja prvi put cujem za njih .
Ja sam samo odgovorio na temu ne zelim da ispadne da je neka rekla ili nesta , ja sma tu kupio dosta mobitela i samo sam zelio da preporucim i radi garancije srvisa i svega
123456789 wrote:Ne moras sam reklamirati sovju stranicu. Za tako nesto se obrati klixu i plati marketing!
Ja ne reklamiram samo preporucujem
Ako zivis u sarajevu bice ti jasno da pacomoby ne treba reklamu
Reci mi, gdje se nalzi ta radnja, jer ja prvi put cujem za istu, kao i za ovaj site.
To je online prodaja
Ali nikakva prodaja u smilsu da nekom nesta platis pa cekas vec dode cojek na adresu donese ti telefon i imas garanciju godinu dana i imas nove i polovne + sve vrste tableta i opreme za mobitele (punjaci , kablovi , torbice , zastita )
Qler wrote:A radis li zamjene? Kolika je garancija na polovne telefone?
Ne prodajem ja to :/ ja sam samo tu kupio dosta mobitela i prezadovoljan sam. Ja sam samo preporucio. Imas stranicu www.pacomoby.ba nazoves pa pitas ako te nesta interesuje. Ja sam isto tako prije 2 godine isto otisoa na preporuku
Pitam jer ih hvalis, a dosta nas prvi put cujemo Totalno neozbiljna prodaja gdje je glavni broj mobilni. Ako si kupio mobitel vjerujem da cuvas racun radi garancije, pa ako nije problem da nam psotavis taj racun :I ?
123456789 wrote:Pitam jer ih hvalis, a dosta nas prvi put cujemo Totalno neozbiljna prodaja gdje je glavni broj mobilni. Ako si kupio mobitel vjerujem da cuvas racun radi garancije, pa ako nije problem da nam psotavis taj racun :I ?
Vidi posto zelis da si pametan
Kad kupis mobitel , das svoje podatke i tvoji podataci se vezu za serijski broj mobitela koji se ne moze promjeniti. Toliko od mene za ovu temu. Ti imas svoj izbor kupit ili ne kupit. Samo pazi da se ne zajebes pa da palces
Bilo gdje samo ne u Univerzalno, bar što se usluge tiče.
Jbte život, moja komšinica Hajra u piljari je u nedjelju u 8 ujutro srdačnija od onih klošara što rade u Univerzalnom u Importaneu. Onaj nivo komunikacije, bahatosti, bezobrazluka i čega sve ne prema kupcu ja u životu nisam vidio, a zavlačio sam se po raznim rupama. Degeni koji za mene ne bi trulekse prodavali. Nije mi jasno da gazda to sve trpi, a nije da su od jučer takvi. Kako koji novi dođe tako se uklopi u ambijent.