Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Don Zivconi wrote:Miske je jedan veliki šah mat kako fino nadje onog bruce lea sto je sam izasao na golma pa fulio a onda mješano od kineza i Muslimovicu na vugla. Ima Miske i mennadzerskih sposobnosti ovako je i Dzeku prodao a mogao bi i za Muslimovica sta uraditi
Pa vidi se da je muslimovic pokusao da pobjegne da ga lopta ne pogodi u glavu, ali je miske tako naciljao da nije bilo bjezanja
Ja jos uvijek ne mogu da razumijem kako ovako kvalitetan igrac nije bio u stanju da nadje "normalnu" ekipu unutar evrope
Don Zivconi wrote:Miske je jedan veliki šah mat kako fino nadje onog bruce lea sto je sam izasao na golma pa fulio a onda mješano od kineza i Muslimovicu na vugla. Ima Miske i mennadzerskih sposobnosti ovako je i Dzeku prodao a mogao bi i za Muslimovica sta uraditi
Pa vidi se da je muslimovic pokusao da pobjegne da ga lopta ne pogodi u glavu, ali je miske tako naciljao da nije bilo bjezanja
Ja jos uvijek ne mogu da razumijem kako ovako kvalitetan igrac nije bio u stanju da nadje "normalnu" ekipu unutar evrope
Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
Fizicka sprema, sjeti se kako je lose odigrao u Porutgalu kad smo se napenalili da ih okrenemo
Ovo mu odgovara, jer tehnicka nadmov dolazi do izrazaja.
Ja jos uvijek mislim da je njegova idealna uloga u reprezentaciji dvadesetak minuta, za raliku od ammara koji bi Dzeku na klupu
IcedMFEarth wrote:Ovaj Miske bi mogo jednim potezom riješiti utakmicu. Nagledo sam se bruku ovih njegovih asistencija sa 50 metara i to iz prvog dodira.
Slazem se sa ovim samo ne znam ko ce utrpati tu loptu, jedino ibisevic moze to da uradi trenutno
Ammaar wrote:Dobar miske izgleda da je u dobroj formi. Susicu zovi ubicu Muslimovica u repku, mislim da bi bio I suvise od osvjezavajuce zamjene , cake sto vise startati muslimovica do 60 te min, a onda ubaciti dzeku jer je mnogo efikasniji sa klupe.
Gdje si Manchini?
Svega ti Edine priznaj da sam upravu koliko mi to necemo da priznamo ali to je cinjenica barem ove sezone ucinak mu je puno bolji kada starta na klupi ...
Koliko Zvjezdan ostaje u ovom klubu??? na koliko je podpisao?
IcedMFEarth wrote:Ovaj Miske bi mogo jednim potezom riješiti utakmicu. Nagledo sam se bruku ovih njegovih asistencija sa 50 metara i to iz prvog dodira.
Slazem se sa ovim samo ne znam ko ce utrpati tu loptu, jedino ibisevic moze to da uradi trenutno
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
Ibisevic, inace, trpa samo tako. Da mu ne bi onog penala, jos ne bi zabio nakon zimske pauze.
Miske je cini mi se šćero liniju...Uvijek moze na tehniku i lucidnost priremit neku sansu. A bo'me i zabit.
Protiv Grka ce biti druga prica, ali mi boljeg od Misketa nemamo. (kad je Pjana out)
Pa ljudi dajte više prestanite tražiti, očekivati i nadati se vazda u nekog tamo ko će jednim potezom riješiti tekmu. Je li to naša taktika, naša fudbalska škola daj da neko jednim potezom nešto riješi.
Ja sam vazda polagao nadu da će Miske doći sebi, da će se trznuti i shvatiti da to nije način da se završi njegova karijera, da igrač njegovih sposobnosti i znanja ne mora da truhne po tribinama u Rusiji ili Turskoj jer jednostavno zna previše, nije spao na to da ga neko levati kada je za polovinu svojih saigrača izmislio fudbal. Samo što je trebao je da nabije fizičku spremu i bio bi hadžija i u Turskoj i u Rusiji. Te nade sam pokopao kada je otišao u Kinu jer liga je upravo takva da može biti hadžija a da se ne trudi puno a ipak je dobro plaćen. Liga iz snova za nekoga ko ne bi baš puno da se mrcvari i radi a da ipak bude glavna violina i da dobro zarađuje. Takvih liga u Evropi nema ako hoćeš da budeš hadžija moraš raditi, moraš zapeti.
Problem je što mi kvalifikacije igramo u evropskoj a ne azijskoj zoni, igramo ih protiv igrača iz Evrope a pogotovo je našem slijedećem protivniku fizička sprema, trka, gruba igra najveća uzdanica jer nemaju skoro pa ništa drugo.
Ja bih volio da griješim i da sam to sve pogrešno procijenio jer bi nam stari Miske u dobroj formi, prije svega fizičkoj jer šutati loptu sigurno nije zaboravio, dobro došao a želio bi i njemu jer je čovjek izvrstan fudbaler kojeg cijenim i ja i skoro svi navijači repke i jer nije zaslužio da tek tako nestane sa fudbalske scene.
Ja sam Misimovica jos prije godinu dana dislocirao na klupu. Svo ovo vrijeme sam zamisljao taktiku sa Stevanovicem na krilu i Pjanicu kao playmakeru, sa punom slobodom. Ali desila se vanredna situacija - i Misimovic mora igrati, htjeli ne htjeli.
Vece su sanse da ce ga grci iskljucit iz igre, kao sto su uradili portugalci, ali ljudski je nadat se...
Nema potrebe da pises esej za nesto sto se podrazumjeva.
Ako izgubimo od grkce, vjerovatno ce to biti oprostaj Misimovica.
Artest wrote:Ja sam Misimovica jos prije godinu dana dislocirao na klupu. Svo ovo vrijeme sam zamisljao taktiku sa Stevanovicem na krilu i Pjanicu kao playmakeru, sa punom slobodom. Ali desila se vanredna situacija - i Misimovic mora igrati, htjeli ne htjeli.
Vece su sanse da ce ga grci iskljucit iz igre, kao sto su uradili portugalci, ali ljudski je nadat se...
Mi boljeg od misketa svakoko nemamo taman da igra po terminima , bio pjana zdrav ili ne
Artest wrote:Ja sam Misimovica jos prije godinu dana dislocirao na klupu. Svo ovo vrijeme sam zamisljao taktiku sa Stevanovicem na krilu i Pjanicu kao playmakeru, sa punom slobodom. Ali desila se vanredna situacija - i Misimovic mora igrati, htjeli ne htjeli.
Sa boldiranim se slažem potpuno otprilike je to i moje razmišljanje to bi nam (ako ikad kako treba zaživi) trebalo donjeti puno toga.
Na žalost za esejima ima potrebe jer vjerovatno znaš da ima pacijenata na forumu kojim ako ne objasniš sve od a do ž izokrenu stvari da nije za povjerovati tako sam bio i pljuvač i četnik i kamenjar i škutor i mrzio repku i BiH i Sušića i ne znam ni ja i to sve na temama vezanim za fudbal. Kako bi izbjegao raspravu s likovima nekad idem naširoko.
Nekad je doduše likove poput ovog s Pjanićem najbolje zaobilaziti.
Sa boldiranim se slažem potpuno otprilike je to i moje razmišljanje to bi nam (ako ikad kako treba zaživi) trebalo donjeti puno toga.
Na žalost za esejima ima potrebe jer vjerovatno znaš da ima pacijenata na forumu kojim ako ne objasniš sve od a do ž izokrenu stvari da nije za povjerovati tako sam bio i pljuvač i četnik i kamenjar i škutor i mrzio repku i BiH i Sušića i ne znam ni ja i to sve na temama vezanim za fudbal. Kako bi izbjegao raspravu s likovima nekad idem naširoko.
Nekad je doduše likove poput ovog s Pjanićem najbolje zaobilaziti.
Cuj poput ovoga sa pjanicem, imam svoje misljenje o njemu to sam napisao, ako ti se kojim slucajem ne svidja nemoj me citati. I jos jedna stvar tata ti je lik
Miske je jako dobar igrač to niko i ne spori, niko to ovdje nije ni rekao samo što mu je fizička sprema loša ona ga je i otjerala na tribine ili neko misli da je Misimović zaboravio igrati lopte kad je otišao u Tursku i Rusiju nije, fizički nije bio onaj Misimović iz Wolfsburga.
Mislim da ni sada nije i u tome je cijela poenta priče.
Korisničkoime wrote:Miske je jako dobar igrač to niko i ne spori, niko to ovdje nije ni rekao samo što mu je fizička sprema loša ona ga je i otjerala na tribine ili neko misli da je Misimović zaboravio igrati lopte kad je otišao u Tursku i Rusiju nije, fizički nije bio onaj Misimović iz Wolfsburga.
Pjanica ako ne bude,solucija umjesto Misketa ti je Medunjanin ili ibricic...biraj.
Korisničkoime wrote:Miske je jako dobar igrač to niko i ne spori, niko to ovdje nije ni rekao samo što mu je fizička sprema loša ona ga je i otjerala na tribine ili neko misli da je Misimović zaboravio igrati lopte kad je otišao u Tursku i Rusiju nije, fizički nije bio onaj Misimović iz Wolfsburga.
Pjanica ako ne bude,solucija umjesto Misketa ti je Medunjanin ili ibricic...biraj.
Bitno je da nisu sva trojica u prvih 11 a išao bi sa Medunjaninom ako Miske i dalje ima formu iz Rusije, ili Miske ali dvojicu koji trče za njega od kojih jedan nije Zahirović.
Uostalom rasprava je krenula kada se neko sjetio da stavi Misketa prije Pjanića jer je eto Pjanić prosjek više loš nego dobar, tako ispade da imamo sreće što se Pjanić povrijedio jer bi inače zauzeo mjesto trenutno puno boljem Misimoviću.
Inace, ako su Kinezi imalo slicni Japancima ili Korejcima u vezi fizicke spreme, Miske ce tamo dobiti na kondiciji itekako. Oni jedino sto imaju je upravo kondicija i trce ko navijeni.
Inace, ako su Kinezi imalo slicni Japancima ili Korejcima u vezi fizicke spreme, Miske ce tamo dobiti na kondiciji itekako. Oni jedino sto imaju je upravo kondicija i trce ko navijeni.
Ja sam gledao jednu utakmicu.Hajd Miske je nekako visina sa njima bara-bara,ali kad Muslimovic primi loptu.To vidiš samo jednog čovjeka i oko njega mravi