TENIS
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
Arma-Sarma
#1751 Re: TENIS
Biće zanimljivo pogledati finale Del Potro - Federer 
- ultima_palabra
-
Mustang1
#1753 Re: TENIS
Prodao .. jel nedavno bila glavna vijesti da je ne znam koje godine tacno 2008 cini mi se ..nazvo menadjera i reko da ce izgubitTijana_NS wrote:Prodao ili predao ?Bubalo1 wrote:Jel govorimo o istom Federreru..onom koji je prodo finale grand slama ..ili si ironicna bila ?
Ja se ne secam da je Federer ikada predao mec na GS, a kamoli u finalu GS ...
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#1754 Re: TENIS
aha, na slicnim sajtovima tipa expresa avazovog ili svijeta beogradskogBubalo1 wrote:Prodao .. jel nedavno bila glavna vijesti da je ne znam koje godine tacno 2008 cini mi se ..nazvo menadjera i reko da ce izgubitTijana_NS wrote:Prodao ili predao ?Bubalo1 wrote:Jel govorimo o istom Federreru..onom koji je prodo finale grand slama ..ili si ironicna bila ?
Ja se ne secam da je Federer ikada predao mec na GS, a kamoli u finalu GS ...
- ultima_palabra
#1755 Re: TENIS
Aha, rekao je menadžeru da će izgubiti finale Roland Garrosa od Nadala
Za takvu prognozu i ne trebaš biti Nostradamus...
-
radostan dan
#1756 Re: TENIS
jes ti išta pogodio u zadnje vrijeme exc...Arma-Sarma wrote:Biće zanimljivo pogledati finale Del Potro - Federer
-
Mustang1
#1757 Re: TENIS
Ma dobro znam da vjerovatno nije istina al eto dosadno mi biloultima_palabra wrote:Aha, rekao je menadžeru da će izgubiti finale Roland Garrosa od NadalaZa takvu prognozu i ne trebaš biti Nostradamus...
Pogodi on al polovicno..sad moras gledat jel Del-Potra pogodio il Federrera..i imas zicer za ovaj drugi mecradostan dan wrote:jes ti išta pogodio u zadnje vrijeme exc...Arma-Sarma wrote:Biće zanimljivo pogledati finale Del Potro - Federer
- zimzelen
#1758 Re: TENIS
Jao jao sta Drvosjeca iz Tandilla radi Trkacem! Prsti perje na sve strane, po svemu sudeci-zavrsit ce u loncu veceras. Ko bi rekao da je s druge strane najbolji igrac svijeta!? 'Flat' udarci od Delpa su neobranjivi i ne vjerujem da ce decko s Mallorce znati naci odgovor. Za sada djeluje razbijeno!
-
radostan dan
#1759 Re: TENIS
logičnoBubalo1 wrote:Ma dobro znam da vjerovatno nije istina al eto dosadno mi biloultima_palabra wrote:Aha, rekao je menadžeru da će izgubiti finale Roland Garrosa od NadalaZa takvu prognozu i ne trebaš biti Nostradamus...
![]()
Pogodi on al polovicno..sad moras gledat jel Del-Potra pogodio il Federrera..i imas zicer za ovaj drugi mecradostan dan wrote:jes ti išta pogodio u zadnje vrijeme exc...Arma-Sarma wrote:Biće zanimljivo pogledati finale Del Potro - Federer
- zimzelen
#1760 Re: TENIS
Tipkao sam kod 4:1 ZA Delpa, jesam li tada pretjerivao?Lud i ponosan wrote:Navijam za Del Potra, ali fakat nemoj pretjerivati... Evo re-break i sad Nadal bas izgleda "razbijeno"zimzelen wrote:Jao jao sta Drvosjeca iz Tandilla radi Trkacem! Prsti perje na sve strane, po svemu sudeci-zavrsit ce u loncu veceras. Ko bi rekao da je s druge strane najbolji igrac svijeta!? 'Flat' udarci od Delpa su neobranjivi i ne vjerujem da ce decko s Mallorce znati naci odgovor. Za sada djeluje razbijeno!![]()
Prije 4 godine je upravo Nadal rekao, nakon treninga s Del Potrom;zapamtite njegovo ime, bit ce veliki igrac! Nista ovdje jos nije gotovo, da je Delpo spremniji, ko zna kako bi prvi set zavrsio!
- zimzelen
#1761 Re: TENIS
Steta za Delpo. posljednja tri meca Nadal je dobio samo jedan set protiv njega, ali danas su bili spremniji misici s Mallorce. Da samo malo vise ima meceva u nogama na najvisoj razini, bilo bi vrlo tijesno danas.
-
Arma-Sarma
#1762 Re: TENIS
Federeru je najbolje da se oprašta. Vrati brejk, i ima 40:15 pa izgubi 4 poena u nizu i to sva 4 sam pogriješio. To mu se prije 3 godine nikad ne bi desilo. Rafa stvarno ubija, mislim da će mu Ivo jedini set uzeti 
P.S. Šta je Đokoviću sa backhandom, grozan je.
-
Mustang1
#1763 Re: TENIS
Digla mu se forma opet..vise nije polovicno sad je 100 % ucinakradostan dan wrote:jes ti išta pogodio u zadnje vrijeme exc...Arma-Sarma wrote:Biće zanimljivo pogledati finale Del Potro - Federer
-
Mustang1
#1764 Re: TENIS
Finale ce reci je li Djokovic za broj 1 ili ne ..
- zimzelen
#1765 Re: TENIS
Cuj, da se oprasta a jos uvijek glavna prijetnja za No.1 uz Djoku!? protiv onakvog reterna sa samo 56% prvog servisa je tesko igrati. Nadal ce morati dobro zapeti za pehar. Peti game treceg seta je bio kljucni, nazalost. Izgubili smo No.2, ali nista to nije. Vratit cemo 'silo za ognjilo', ako ne na betonu u Miami, onda na zemlji. Na travi se svakako gazda zna!Carobnjak jos nije rekao posljednju rijec.Arma-Sarma wrote:Federeru je najbolje da se oprašta. Vrati brejk, i ima 40:15 pa izgubi 4 poena u nizu i to sva 4 sam pogriješio. To mu se prije 3 godine nikad ne bi desilo. Rafa stvarno ubija, mislim da će mu Ivo jedini set uzeti
-
Arma-Sarma
#1766 Re: TENIS
Može Nadalu biti samo pakleno vruće dok se poigrava sa ovakvim Đokovićem. Bez ikakvog podjebavanja, Novaka nisam gledao od finala AO i ovo što sam večeras vidio je strašno loše. Da Federer nema 30 godina i da mu one djevojčice daju spavati ovo bi bilo 62 62.Lud i ponosan wrote: finale ce biti pakleno.
-
Arma-Sarma
#1767 Re: TENIS
Halo Osmane kakav crni čarobnjak. Čarobnjak koji pravi duplu na brejk loptu ili koji izbacuje forhend po 3 metra u out ili onaj koji odservira as po meču? Ništa tu čarobno nema, i meni je Federer jedan od dražih igrača, ali trenutno je Nadal za sve ostale Federer iz perioda 2004-2007.zimzelen wrote:Cuj, da se oprasta a jos uvijek glavna prijetnja za No.1 uz Djoku!? protiv onakvog reterna sa samo 56% prvog servisa je tesko igrati. Nadal ce morati dobro zapeti za pehar. Peti game treceg seta je bio kljucni, nazalost. Izgubili smo No.2, ali nista to nije. Vratit cemo 'silo za ognjilo', ako ne na betonu u Miami, onda na zemlji. Na travi se svakako gazda zna!Carobnjak jos nije rekao posljednju rijec.Arma-Sarma wrote:Federeru je najbolje da se oprašta. Vrati brejk, i ima 40:15 pa izgubi 4 poena u nizu i to sva 4 sam pogriješio. To mu se prije 3 godine nikad ne bi desilo. Rafa stvarno ubija, mislim da će mu Ivo jedini set uzeti
-
radostan dan
#1768 Re: TENIS
Sad znači samo 100 posto kontru odigrašBubalo1 wrote:Digla mu se forma opet..vise nije polovicno sad je 100 % ucinakradostan dan wrote:jes ti išta pogodio u zadnje vrijeme exc...Arma-Sarma wrote:Biće zanimljivo pogledati finale Del Potro - Federer![]()
-
Arma-Sarma
#1769 Re: TENIS
Pusti se ti mojih prognoza jer ako pogledaš sedmicama/mjesecima unazad vidjećeš da nikad nisam tipovao na nekog na koja su kladionice dala kvotu ispod 2, a rijetko kad i ispod 3. Najlakše je napisati u polufinalu će igrat Nadal, Delpo, RF i Novak, a na njih četvoricu ukupno 1.50 kvota.Lud i ponosan wrote:Arma-Sarma wrote:Može Nadalu biti samo pakleno vruće dok se poigrava sa ovakvim Đokovićem. Bez ikakvog podjebavanja, Novaka nisam gledao od finala AO i ovo što sam večeras vidio je strašno loše. Da Federer nema 30 godina i da mu one djevojčice daju spavati ovo bi bilo 62 62.Lud i ponosan wrote: finale ce biti pakleno.![]()
![]()
![]()
Ti si pokazao sedmicama/mjesecima unazad koliko dobro poznajes tenis (o prognozama da ne govorim) tako da se na ove komentare mogu samo grohotom nasmijati...
Turnir uzima Novak, nadam se u 2 setaNo svakako ce biti neizvjesno i pakleno do samog kraja
Do današnja dva polufinalna meča i ja sam mislio da bi Novak pobjedio u finalu Rafu, ali nakon današnja dva meča začudilo bi me da i set osvoji.
- Tijana_NS
#1770 Re: TENIS
Mislim da su Novak i Nadal jedini koji su uspeli da savladaju Federera 3x za redom ...
edit: i Murray naravno
edit: i Murray naravno
Last edited by Tijana_NS on 20/03/2011 00:45, edited 1 time in total.
-
Arma-Sarma
#1771 Re: TENIS
Samo što ga je jedan savladao na vrhuncu karijere, a drugi sa 30 kuka na leđima i dvoje djece.Tijana_NS wrote:Mislim da su Novak i Nadal jedini koji su uspeli da savladaju Federera 3x za redom ...
- Tijana_NS
#1772 Re: TENIS
Ti zaista mislis da Rodzer i Mirka deci menjaju pelene ?Arma-Sarma wrote:Samo što ga je jedan savladao na vrhuncu karijere, a drugi sa 30 kuka na leđima i dvoje djece.Tijana_NS wrote:Mislim da su Novak i Nadal jedini koji su uspeli da savladaju Federera 3x za redom ...
Ne lupaj, mnogo se brukas , uporan si ko mazga, a nemas pojma ...
-
Arma-Sarma
#1773 Re: TENIS
Pa i da ne menja pelene, iako bih se zakleo da sam o tome čitao, ima 30 godina i ne može igrati kao prije. Pa jesi mu vidjela kako se namjestio na forhend na izjednačenju kod 5:2Tijana_NS wrote:Ti zaista mislis da Rodzer i Mirka deci menjaju pelene ?Arma-Sarma wrote:Samo što ga je jedan savladao na vrhuncu karijere, a drugi sa 30 kuka na leđima i dvoje djece.Tijana_NS wrote:Mislim da su Novak i Nadal jedini koji su uspeli da savladaju Federera 3x za redom ...
Ne lupaj, mnogo se brukas , uporan si ko mazga, a nemas pojma ...
-
Mustang1
#1774 Re: TENIS
Od kad ti favorizujes Nadala ?
Od kako su svi ostali ispali ?

-
Arma-Sarma
#1775 Re: TENIS
Favorizujem sve protivnike Dijaninog sina.Bubalo1 wrote:Od kad ti favorizujes Nadala ?Od kako su svi ostali ispali ?
![]()