TENIS

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Arma-Sarma

#1751 Re: TENIS

Post by Arma-Sarma »

Biće zanimljivo pogledati finale Del Potro - Federer :thumbup:
Mustang1

#1753 Re: TENIS

Post by Mustang1 »

Tijana_NS wrote:
Bubalo1 wrote:Jel govorimo o istom Federreru..onom koji je prodo finale grand slama ..ili si ironicna bila ? :D
Prodao ili predao ?

Ja se ne secam da je Federer ikada predao mec na GS, a kamoli u finalu GS ...
Prodao .. jel nedavno bila glavna vijesti da je ne znam koje godine tacno 2008 cini mi se ..nazvo menadjera i reko da ce izgubit
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#1754 Re: TENIS

Post by Admir_1984 »

Bubalo1 wrote:
Tijana_NS wrote:
Bubalo1 wrote:Jel govorimo o istom Federreru..onom koji je prodo finale grand slama ..ili si ironicna bila ? :D
Prodao ili predao ?

Ja se ne secam da je Federer ikada predao mec na GS, a kamoli u finalu GS ...
Prodao .. jel nedavno bila glavna vijesti da je ne znam koje godine tacno 2008 cini mi se ..nazvo menadjera i reko da ce izgubit
aha, na slicnim sajtovima tipa expresa avazovog ili svijeta beogradskog :-)
ultima_palabra

#1755 Re: TENIS

Post by ultima_palabra »

Aha, rekao je menadžeru da će izgubiti finale Roland Garrosa od Nadala :lol: Za takvu prognozu i ne trebaš biti Nostradamus...
radostan dan

#1756 Re: TENIS

Post by radostan dan »

Arma-Sarma wrote:Biće zanimljivo pogledati finale Del Potro - Federer :thumbup:
jes ti išta pogodio u zadnje vrijeme exc... :roll:
Mustang1

#1757 Re: TENIS

Post by Mustang1 »

ultima_palabra wrote:Aha, rekao je menadžeru da će izgubiti finale Roland Garrosa od Nadala :lol: Za takvu prognozu i ne trebaš biti Nostradamus...
Ma dobro znam da vjerovatno nije istina al eto dosadno mi bilo :D
radostan dan wrote:
Pogodi on al polovicno..sad moras gledat jel Del-Potra pogodio il Federrera..i imas zicer za ovaj drugi mec :D
zimzelen

#1758 Re: TENIS

Post by zimzelen »

Jao jao sta Drvosjeca iz Tandilla radi Trkacem! Prsti perje na sve strane, po svemu sudeci-zavrsit ce u loncu veceras. Ko bi rekao da je s druge strane najbolji igrac svijeta!? 'Flat' udarci od Delpa su neobranjivi i ne vjerujem da ce decko s Mallorce znati naci odgovor. Za sada djeluje razbijeno!
radostan dan

#1759 Re: TENIS

Post by radostan dan »

Bubalo1 wrote:
ultima_palabra wrote:Aha, rekao je menadžeru da će izgubiti finale Roland Garrosa od Nadala :lol: Za takvu prognozu i ne trebaš biti Nostradamus...
Ma dobro znam da vjerovatno nije istina al eto dosadno mi bilo :D
radostan dan wrote:
Pogodi on al polovicno..sad moras gledat jel Del-Potra pogodio il Federrera..i imas zicer za ovaj drugi mec :D
logično :mrgreen: . Valja nam ovaj exc :lol: ...
zimzelen

#1760 Re: TENIS

Post by zimzelen »

Lud i ponosan wrote:
zimzelen wrote:Jao jao sta Drvosjeca iz Tandilla radi Trkacem! Prsti perje na sve strane, po svemu sudeci-zavrsit ce u loncu veceras. Ko bi rekao da je s druge strane najbolji igrac svijeta!? 'Flat' udarci od Delpa su neobranjivi i ne vjerujem da ce decko s Mallorce znati naci odgovor. Za sada djeluje razbijeno!
Navijam za Del Potra, ali fakat nemoj pretjerivati... Evo re-break i sad Nadal bas izgleda "razbijeno" :-) :lol:
Tipkao sam kod 4:1 ZA Delpa, jesam li tada pretjerivao? :-D
Prije 4 godine je upravo Nadal rekao, nakon treninga s Del Potrom;zapamtite njegovo ime, bit ce veliki igrac! Nista ovdje jos nije gotovo, da je Delpo spremniji, ko zna kako bi prvi set zavrsio!
zimzelen

#1761 Re: TENIS

Post by zimzelen »

Steta za Delpo. posljednja tri meca Nadal je dobio samo jedan set protiv njega, ali danas su bili spremniji misici s Mallorce. Da samo malo vise ima meceva u nogama na najvisoj razini, bilo bi vrlo tijesno danas.
Arma-Sarma

#1762 Re: TENIS

Post by Arma-Sarma »

Federeru je najbolje da se oprašta. Vrati brejk, i ima 40:15 pa izgubi 4 poena u nizu i to sva 4 sam pogriješio. To mu se prije 3 godine nikad ne bi desilo. Rafa stvarno ubija, mislim da će mu Ivo jedini set uzeti :-)

P.S. Šta je Đokoviću sa backhandom, grozan je.
Mustang1

#1763 Re: TENIS

Post by Mustang1 »

radostan dan wrote:
Digla mu se forma opet..vise nije polovicno sad je 100 % ucinak :D :D
Mustang1

#1764 Re: TENIS

Post by Mustang1 »

Finale ce reci je li Djokovic za broj 1 ili ne ..
zimzelen

#1765 Re: TENIS

Post by zimzelen »

Arma-Sarma wrote:Federeru je najbolje da se oprašta. Vrati brejk, i ima 40:15 pa izgubi 4 poena u nizu i to sva 4 sam pogriješio. To mu se prije 3 godine nikad ne bi desilo. Rafa stvarno ubija, mislim da će mu Ivo jedini set uzeti :-)

Cuj, da se oprasta a jos uvijek glavna prijetnja za No.1 uz Djoku!? protiv onakvog reterna sa samo 56% prvog servisa je tesko igrati. Nadal ce morati dobro zapeti za pehar. Peti game treceg seta je bio kljucni, nazalost. Izgubili smo No.2, ali nista to nije. Vratit cemo 'silo za ognjilo', ako ne na betonu u Miami, onda na zemlji. Na travi se svakako gazda zna!Carobnjak jos nije rekao posljednju rijec.
Arma-Sarma

#1766 Re: TENIS

Post by Arma-Sarma »

Lud i ponosan wrote: finale ce biti pakleno.
Može Nadalu biti samo pakleno vruće dok se poigrava sa ovakvim Đokovićem. Bez ikakvog podjebavanja, Novaka nisam gledao od finala AO i ovo što sam večeras vidio je strašno loše. Da Federer nema 30 godina i da mu one djevojčice daju spavati ovo bi bilo 62 62.
Arma-Sarma

#1767 Re: TENIS

Post by Arma-Sarma »

zimzelen wrote:
Arma-Sarma wrote:Federeru je najbolje da se oprašta. Vrati brejk, i ima 40:15 pa izgubi 4 poena u nizu i to sva 4 sam pogriješio. To mu se prije 3 godine nikad ne bi desilo. Rafa stvarno ubija, mislim da će mu Ivo jedini set uzeti :-)

Cuj, da se oprasta a jos uvijek glavna prijetnja za No.1 uz Djoku!? protiv onakvog reterna sa samo 56% prvog servisa je tesko igrati. Nadal ce morati dobro zapeti za pehar. Peti game treceg seta je bio kljucni, nazalost. Izgubili smo No.2, ali nista to nije. Vratit cemo 'silo za ognjilo', ako ne na betonu u Miami, onda na zemlji. Na travi se svakako gazda zna!Carobnjak jos nije rekao posljednju rijec.
Halo Osmane kakav crni čarobnjak. Čarobnjak koji pravi duplu na brejk loptu ili koji izbacuje forhend po 3 metra u out ili onaj koji odservira as po meču? Ništa tu čarobno nema, i meni je Federer jedan od dražih igrača, ali trenutno je Nadal za sve ostale Federer iz perioda 2004-2007.
radostan dan

#1768 Re: TENIS

Post by radostan dan »

Bubalo1 wrote:
radostan dan wrote:
Digla mu se forma opet..vise nije polovicno sad je 100 % ucinak :D :D
Sad znači samo 100 posto kontru odigraš :D
Arma-Sarma

#1769 Re: TENIS

Post by Arma-Sarma »

Lud i ponosan wrote:
Arma-Sarma wrote:
Lud i ponosan wrote: finale ce biti pakleno.
Može Nadalu biti samo pakleno vruće dok se poigrava sa ovakvim Đokovićem. Bez ikakvog podjebavanja, Novaka nisam gledao od finala AO i ovo što sam večeras vidio je strašno loše. Da Federer nema 30 godina i da mu one djevojčice daju spavati ovo bi bilo 62 62.
:lol: :lol: :lol:

Ti si pokazao sedmicama/mjesecima unazad koliko dobro poznajes tenis (o prognozama da ne govorim) tako da se na ove komentare mogu samo grohotom nasmijati...

Turnir uzima Novak, nadam se u 2 seta ;) No svakako ce biti neizvjesno i pakleno do samog kraja ;)
Pusti se ti mojih prognoza jer ako pogledaš sedmicama/mjesecima unazad vidjećeš da nikad nisam tipovao na nekog na koja su kladionice dala kvotu ispod 2, a rijetko kad i ispod 3. Najlakše je napisati u polufinalu će igrat Nadal, Delpo, RF i Novak, a na njih četvoricu ukupno 1.50 kvota.

Do današnja dva polufinalna meča i ja sam mislio da bi Novak pobjedio u finalu Rafu, ali nakon današnja dva meča začudilo bi me da i set osvoji.
Tijana_NS

#1770 Re: TENIS

Post by Tijana_NS »

Mislim da su Novak i Nadal jedini koji su uspeli da savladaju Federera 3x za redom ...

edit: i Murray naravno
Last edited by Tijana_NS on 20/03/2011 00:45, edited 1 time in total.
Arma-Sarma

#1771 Re: TENIS

Post by Arma-Sarma »

Tijana_NS wrote:Mislim da su Novak i Nadal jedini koji su uspeli da savladaju Federera 3x za redom ...
Samo što ga je jedan savladao na vrhuncu karijere, a drugi sa 30 kuka na leđima i dvoje djece.
Tijana_NS

#1772 Re: TENIS

Post by Tijana_NS »

Arma-Sarma wrote:
Tijana_NS wrote:Mislim da su Novak i Nadal jedini koji su uspeli da savladaju Federera 3x za redom ...
Samo što ga je jedan savladao na vrhuncu karijere, a drugi sa 30 kuka na leđima i dvoje djece.
Ti zaista mislis da Rodzer i Mirka deci menjaju pelene ?

Ne lupaj, mnogo se brukas , uporan si ko mazga, a nemas pojma ...
Arma-Sarma

#1773 Re: TENIS

Post by Arma-Sarma »

Tijana_NS wrote:
Arma-Sarma wrote:
Ti zaista mislis da Rodzer i Mirka deci menjaju pelene ?

Ne lupaj, mnogo se brukas , uporan si ko mazga, a nemas pojma ...
Pa i da ne menja pelene, iako bih se zakleo da sam o tome čitao, ima 30 godina i ne može igrati kao prije. Pa jesi mu vidjela kako se namjestio na forhend na izjednačenju kod 5:2 :-) :-) :-)
Mustang1

#1774 Re: TENIS

Post by Mustang1 »

Od kad ti favorizujes Nadala ? :D Od kako su svi ostali ispali ? :lol: :lol:
Arma-Sarma

#1775 Re: TENIS

Post by Arma-Sarma »

Bubalo1 wrote:Od kad ti favorizujes Nadala ? :D Od kako su svi ostali ispali ? :lol: :lol:
Favorizujem sve protivnike Dijaninog sina.
Post Reply