Haram im bilo.....

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
lerdi

#1751 Re: Haram im bilo.....

Post by lerdi »

mIRCerka wrote:je li ovo lerdi?
5ar5rovic wrote:Dragi forumaši,
Današnji sastanak je pored druženja imao i radni karakter, pa ću vas izvijestiti o analizi dosadašnjeg toka akcije, prijedlozima i zaključcima.
Konstatovano je da je akcija do sada dala odlične rezultate, iznad svih najoptimističkijih očekivanja, tako da je već sada ispunila sve naše ciljeve koji će za porodicu Hodžić iz Podčauša u najmanju ruku značiti održiv povratak. Konačni iznos novca prikupljenog od početka akcije će Kurty objaviti kad stigne u Brezu. Dio pomoći je još na putu, a akcija je dodatno živnula objavljivanjem podataka na Hayat-ovom CD-u i Facebook-u. Imamo jednu ponudu za Edisa da se zaposli u Srebrenici, drugu iz Prijedora i to ćemo pokušati iskoristiti na najbolji način da se pomogne Edisov rođak koji ne radi, a firma iz Prijedora da otvori trajni nalog u banci kojim bi plaćala račune struje u trajanju od najmanje jedne godine. Složili smo se da je za očekivati da će nakon izvjesnog vremena početi da slabi interes za pomoć, tako da smo odlučili da za završetak akcije označimo 10.05.2009 godine. Sve eventulane uplate koje prispiju poslije tog datuma ćemo preusmjeriti na račun DOBRO.BA koju smatramo sestrinskom organizacijom i koja ima infrastrukturu i iskustva u rasporedu humanitarne pomoći.
Ima još ideja i smjernica sa današnjeg sastanka koje treba spomenuti, ali pošto je večeras kasno, a ja krećem sutra ujutro rano, detaljnu rekapitulaciju svih dosadašnjih aktivnosti, prikupljenih sredstava, planiranih aktivnosti do i poslije završetka prikupljanja sredstava ću najvjerovatnije postaviti sutra naveče, kad se vratim iz ribolova. Zaslužio sam ga!
Jeste. A maca? :-D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#1752 Re: Haram im bilo.....

Post by mIRCerka »

sad cu postavit tamo...a Vano je bolje, tek u srijedu ide na rtg...
DadoMusic

#1753 Re: Haram im bilo.....

Post by DadoMusic »

Zalosno, sta drugo reci.
nineinchnails

#1754 Re: Haram im bilo.....

Post by nineinchnails »

[quote="Prijepoljka"]POSTOVANI,

Danima pratim ovu temu i poslije svakog procitanog posta osjecam da je pozitivna energija u meni doakumulirana novim "kilovatima" snage koja potice iz vase dobrote i humanosti. Gledala sam i Munirin prilog, poslije koga sam oplakala, ali saznanje da NAŠ Edis nije vise gladan mi je vratilo snagu i vjeru da ce i ovoga puta pobjediti dobro...Prilog u CD-u me nanovo potresao i vjerujem da je malo ko ostao ravnodusan na suze "junaka NASE price".

E, da ne trunim vise, moj doprinos ovoj akciji nije licni, sto ne znaci da se uskoro necu pojaviti sa prilogom u novcu ili na neki drugi nacin...ali sam kontaktirala direktora i uposlenike Domavije i naisla na svesrdnu podrsku svakog od njih u ovoj akciji u koju ce se ukljuciti ili preko FB ili sax-a...Ono sto je najbitnije u ovoj prici je to da je direktor obecao pomoc u namjestaju i vjerujem da ce obecanje ispuniti, samo je potrebno da neko od "glavnih organizatora" stupi sa njim u kontakt...S tim u vezi ja sam poslala Kurtyju pp sa podacima i brojem tel. ovog dobrog covjeka kako bi se dogovorili o detaljima donacije...

:sax: :sax: :sax:[/quote]

:thumbup:
kurty

#1755 Re: Haram im bilo.....

Post by kurty »

za @prijepoljku nisam dobio nikakav PP
kekec

#1756 Re: Haram im bilo.....

Post by kekec »

Natjerah se da naucim na brzinu.
Da li sam uspio, da probam:
Image
Izgleda da je OK, bar kod mene na "PRIKAZ".
ili
http://www.freeimagehosting.net/uploads/aa9eaa0a12.gif
Last edited by kekec on 20/04/2009 15:08, edited 1 time in total.
mIRCerka

#1757 Re: Haram im bilo.....

Post by mIRCerka »

kekec wrote:Natjerah se da naucim na brzinu.
Da li sam uspio, da probam:
Image
Izgleda da je OK, bar kod mene na "PRIKAZ".
je to, ali trebao bi biti njezniji prelaz :D

Evo sam upeglala madnera, njemu je to 5 minuta
kurty

#1758 Re: Haram im bilo.....

Post by kurty »

Danasnje uplte(one koje ja vidim i o kojima znam)
Hvala za compacta....
hvala porodici Malić iz Irske
hvala raji iz Zenice-uposlinici banke
hvala za sve one koji su zeljeli ostati anonimni...

Stanje racuna danas
KM 11010,19KM
eurski 444,34Eura
cca. 11876KM
[/size]
jos nisam sve pare prebacio, jer imam moneygram uplata koje nisam stigao odraditi...
istina živa

#1759 Re: Haram im bilo.....

Post by istina živa »

062 419 388 Munirin broj i ptice ga pjevaju.
Ovo sam se na brzaka uljučila trčim u Vogošću na gostovanje u Otvorenom u 16 sati.Ima da nas dobro nah-f-alim narode. :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
neno68

#1760 Re: Haram im bilo.....

Post by neno68 »

mIRCerka wrote:Eno sam u komentare stavila link na INFO temu, ovdje vas ni ja upratiti ne mogu kako radite brzinom svjetlosti :D
:thumbup: :thumbup: :thumbup: Odlicno uradjeno,jos samo mozda staviti koliko je dosad para skupljeno :thumbup: :thumbup: :thumbup:
mIRCerka

#1761 Re: Haram im bilo.....

Post by mIRCerka »

neno68 wrote:
mIRCerka wrote:Eno sam u komentare stavila link na INFO temu, ovdje vas ni ja upratiti ne mogu kako radite brzinom svjetlosti :D
:thumbup: :thumbup: :thumbup: Odlicno uradjeno,jos samo mozda staviti koliko je dosad para skupljeno :thumbup: :thumbup: :thumbup:
POlako, vidis da se kurty sabira
nineinchnails

#1762 Re: Haram im bilo.....

Post by nineinchnails »

mIRCerka wrote:
neno68 wrote:
Znam ja "jednu" da to izracuna. Odma' bi svi bili u minusu.
mIRCerka

#1763 Re: Haram im bilo.....

Post by mIRCerka »

za pocetak cu staviti ovako:
Klikom na sliku mozete dobiti sve informacije u vezi sa akcijom HARAM IM BILO
Image
neno68

#1764 Re: Haram im bilo.....

Post by neno68 »

mIRCerka wrote:
neno68 wrote:
Sad vidjeh,ali bojim se da mi kurty-ja ne budemo "sabirali" kad se ovo sve zavrsi.Polomi se momak stvarno ne znam kako sve ovo stize.Svaka mu cast. :thumbup: Ja mislim da bi ga trebali nagraditi jednim putovanjem u Tunis,Tursku ili tako nesto.Ima li neko da se raspita kod turistickih agencija da mozda donira jedno takvo putovanje. :D
mIRCerka

#1765 Re: Haram im bilo.....

Post by mIRCerka »

neno68 wrote: Sad vidjeh,ali bojim se da mi kurty-ja ne budemo "sabirali" kad se ovo sve zavrsi.Polomi se momak stvarno ne znam kako sve ovo stize.Svaka mu cast. :thumbup: Ja mislim da bi ga trebali nagraditi jednim putovanjem u Tunis,Tursku ili tako nesto.Ima li neko da se raspita kod turistickih agencija da mozda donira jedno takvo putovanje. :D
dok to ne nadjes, ja predlazem da mu mi uplatimo cjelodnevni boravak u hotelu Hollywood, da masazama...da se uhaviza...
neno68

#1766 Re: Haram im bilo.....

Post by neno68 »

Ma moze i masaza :D,samo da se jos vise ne rashaviza :D :D
Last edited by neno68 on 20/04/2009 15:46, edited 1 time in total.
HAVANA

#1767 Re: Haram im bilo.....

Post by HAVANA »

Na ovo 5% rabata.Ovo su mi poslali kao najkvalitetnije rješenje.
Zna li iko malo više o ovome,ima li jeftinija varijanta a da je dobar kvalitet,snaga...

http://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=38 ... r72du00&zw
mIRCerka

#1768 Re: Haram im bilo.....

Post by mIRCerka »

HAVANA wrote:Na ovo 5% rabata.Ovo su mi poslali kao najkvalitetnije rješenje.
Zna li iko malo više o ovome,ima li jeftinija varijanta a da je dobar kvalitet,snaga...

dusha draga, link na svoj inbox dade...jos nam daj sifru i username :D
mIRCerka

#1769 Re: Haram im bilo.....

Post by mIRCerka »

mIRCerka wrote:Klikom na sliku mozete dobiti sve informacije u vezi sa akcijom HARAM IM BILO
Image
HAVANA

#1770 Re: Haram im bilo.....

Post by HAVANA »

mIRCerka wrote:
HAVANA wrote:Na ovo 5% rabata.Ovo su mi poslali kao najkvalitetnije rješenje.

dusha draga, link na svoj inbox dade...jos nam daj sifru i username :D

A šta više imam krit,munira me izofirala. :lol:
Eto i slika,znate i težinu, visinu, debljinu, bračno stanje...
Bandierra Rossa

#1771 Re: Haram im bilo.....

Post by Bandierra Rossa »

Imam problema sa pp-om.Ne mogu da odgovorim kurty-u.Kurty buraz,molim te ovdje (na forumu) mi napiši gdje da donesem pare.Iskreno,više volim tebi dati nego uplaćivati po bankama.

:sax: :sax: :sax:
kurty

#1772 Re: Haram im bilo.....

Post by kurty »

Prijatelju...ja sam sutra na faxu do 1,2,3...ako tad mozes da se nadjemo ok, a ako ne, cuj se onda sa lerdijem...
Last edited by kurty on 20/04/2009 16:11, edited 1 time in total.
kurty

#1773 Re: Haram im bilo.....

Post by kurty »

MALO PRIJE SAM SE CUO SA EDISOM_KANALIZACIJA JE ZAVRSENA...EDIS MI JE REKAO DA JE KUPIO CIJEVI, POSTAVIO IH I ZATRPAO....EH ZBOG OVOG SAM SIGURAN DA SVE OVO STO RADIMO IDE U PRAVE RUKE[/size]
maybelline

#1774 Re: Haram im bilo.....

Post by maybelline »

kurty wrote:MALO PRIJE SAM SE CUO SA EDISOM_KANALIZACIJA JE ZAVRSENA...EDIS MI JE REKAO DA JE KUPIO CIJEVI, POSTAVIO IH I ZATRPAO....EH ZBOG OVOG SAM SIGURAN DA SVE OVO STO RADIMO IDE U PRAVE RUKE[/size]

:thumbup: Odlicno, nesto se desava! :-D
ahmed19

#1775 Re: Haram im bilo.....

Post by ahmed19 »

kurty wrote:MALO PRIJE SAM SE CUO SA EDISOM_KANALIZACIJA JE ZAVRSENA...EDIS MI JE REKAO DA JE KUPIO CIJEVI, POSTAVIO IH I ZATRPAO....EH ZBOG OVOG SAM SIGURAN DA SVE OVO STO RADIMO IDE U PRAVE RUKE[/size]
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Mašallah.... nego, gdje gostuje Munira???? I u koliko?
Locked