Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ultima_palabra wrote:Spominje se da bi Canales mogao igrati slijedeću sezonu, da se razmišlja u smjeru da bi on mogao zamijeniti Gutija. Ukoliko Raul ode, imaju spremnu zamjenu u obliku Negreda. Ludost bi bila prodati tako mlade i perspektivne igrače kao što su Higuain i Benzema.
Bitno je zadržati core tima, unaprijediti poziciju lijevog beka i možda jedno jače pojačanje (moj favorit je Silva). Trebaće i par igrača za rotacije ako odu Diarra, Gago, Drenthe, Dudek i slični...
Silva Negredo
U pravu si. Pojedinci ce otici i tako i sebi i Realu napraviti uslugu. Benzema je svakako igrac koji mora i treba ostati, Pelegrini mu mora dati sansu do kraja sezone da se uklopi u ekipu, on je tip igraca koji odlucuje velike utakmice. Higuain je dobar igrac, mlad, ko zna, mozda bude nocna mora za sve golmane, ne znam, ni navijaci mu nisu naklonjeni, vjerovatno najvise zbog promasaja protiv Lyona (stativa).
ultima_palabra wrote:Spominje se da bi Canales mogao igrati slijedeću sezonu, da se razmišlja u smjeru da bi on mogao zamijeniti Gutija. Ukoliko Raul ode, imaju spremnu zamjenu u obliku Negreda. Ludost bi bila prodati tako mlade i perspektivne igrače kao što su Higuain i Benzema.
Bitno je zadržati core tima, unaprijediti poziciju lijevog beka i možda jedno jače pojačanje (moj favorit je Silva). Trebaće i par igrača za rotacije ako odu Diarra, Gago, Drenthe, Dudek i slični...
Silva Negredo
U pravu si. Pojedinci ce otici i tako i sebi i Realu napraviti uslugu. Benzema je svakako igrac koji mora i treba ostati, Pelegrini mu mora dati sansu do kraja sezone da se uklopi u ekipu, on je tip igraca koji odlucuje velike utakmice. Higuain je dobar igrac, mlad, ko zna, mozda bude nocna mora za sve golmane, ne znam, ni navijaci mu nisu naklonjeni, vjerovatno najvise zbog promasaja protiv Lyona (stativa).
Sviđa mi se što ekipa ima sve više Španaca
Zaboravih i Metzeldera koji odlazi sigurno...
Što se tiče Higuaina, on boluje od iste bolesti kao i čitava ekipa, nervoza u velikim utakmicama, kad ekipa to prevaziđe, onda će i on
Zabi zalizani dobar gol..bas u stilu Messija,i nekada Ibre..odbrana se
Da je malo slobodniji..mogao bi zabiti kada hoce..i to je jedino sto ga odvaja od Messija..
Ne smije izgleda da mu neko ne bi polomio milionske nogice..dok Messi se "zalaufa"pa sta bude
Opet..nista ne znam..a kako da znam
3 boda, Farca će se morati još oznojiti za titulu Mada je bilo vrlo guravo...Ipak na vrijeme gol Cristiana, i Rafe u drugom poluvremenu.
Next up... senores Villa y Silva en Bernabeu Ali nema izbora osim pobjede
-1 Ako Real uzme titulu sa 2 poraza protiv Barce ove sezone, e to ce biti
Sto i nije nemoguce, ko zna sta ce se izdesavati ovih dana, Barca igra polufinale LP sa Interom, mislim da ce Primeru podrediti tom okrsaju. A ako jos jedan kiks naprave, titula
Realovo je da dobije sve utakmice do kraja. Zabrinjavajuce je da se od onolikih prilika daju 2 gola. Moze se i taj luxzuz priustiti, samo da ga dade Silva, bilo bi
No, dobro se zavrsilo. Idemo dalje!
ultima_palabra wrote:
Next up... senores Villa y Silva en Bernabeu Ali nema izbora osim pobjede
X2
Niko da prokomentariše Bilo je nervozno, Violencia preuzela igru u drugom poluvremenu, kakav šut Silve Ipak presudio je onaj ćelo desni bek Valencije, kakav kloc
Po meni, 49% posto šansi za titulu...mislim da će Farca ponuditi još jedan kiks, na Madridu je da dogura do 98 bodova...
Ma osim barse,niko nije odigro zestoko kontra reala...Bjez ba oni mandarinci,povukli se ko dame sumLJivog morala,ljudi obljecul obljecu oko 16-rca...
Ma mora i real baaaaaar jean kiks vrnut do kraja, i to kad se najmanje budete nadali...
Sta ce komentarisati...puste zelje (x2 )
Sad je prpa, jer i pored pobjede u Clasicu, opet nije nista gotovo. I nece biti od posljednjeg sudijskog zvizduka.
sumirprimus wrote:Ma osim barse,niko nije odigro zestoko kontra reala...
Hajde nemoj mi sad te priče...Sevilla, Atletico, Almeria, protiv svih je bilo dosta muke, svi su vodili. Valencia je odigrala OK, s obzirom na izostanke u odbrani, kad pogledaš na tabelu vidiš da ipak nisu imali neki veliki motiv...
S druge strane, Santander čini mi se čisti kartone na gostovanju u Barceloni, Sergio iz Deportiva govori da rezultat nije u prvom planu Sve zavisi iz kojeg ugla gledaš
sumirprimus wrote:Ma osim barse,niko nije odigro zestoko kontra reala...Bjez ba oni mandarinci,povukli se ko dame sumLJivog morala,ljudi obljecul obljecu oko 16-rca...
Ma mora i real baaaaaar jean kiks vrnut do kraja, i to kad se najmanje budete nadali...
Onda ce Barca 2 kiksa
Cuj niko nije zestoko odigrao, Valencia onako pogadjala precku i stativu, nisu se trudili
Pogledaj omjer udaraca, da su igraci Reala bili pribraniji (uz realizaciju Valencije), rezultat bi glasio nekih 4-1.
Nema vadjenja... sve ce se znati nakon 38. kola. Ko skupi vise bodova, njemu kanta
Evo konačno povratka Kake, putuje sa ekipom u Zaragozu Valjda može dati svoj doprinos do kraja sezone. Albiol ne igra zbog kartona, a Pepe i Drenthe zbog povreda.
Sutra u 20h na Mreži prijenos, mada ću lično biti na Grbavici
ultima_palabra wrote:Evo konačno povratka Kake, putuje sa ekipom u Zaragozu Valjda može dati svoj doprinos do kraja sezone.
Rickyyyyyyyyy Aaaaaaaaaa, stayin' alive, stayin' alive
Očekivano teško gostovanje protiv prljave ekipe apsolvirano, sad se očekuje prvomajski poklon od žute pdomornice
Dobro došao, fali nam Madridista ovdje
Guti je izgleda namjerio da ode, šteta jer bi poslužio još jednu sezonu kao superizmjena.
Za Raula se još ne zna, odluka je na njemu. Sa igračkog aspekta možda i ne bi bilo loše da ode, oslobodio bi mjesto za Negreda...
Canales je u Madridu od ljeta, poslije priprema će odlučiti da li ide na posudbu ili ostaje