Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Tomahawk11
Globalni moderator

#1751 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

ultima_palabra wrote:Spominje se da bi Canales mogao igrati slijedeću sezonu, da se razmišlja u smjeru da bi on mogao zamijeniti Gutija. Ukoliko Raul ode, imaju spremnu zamjenu u obliku Negreda. Ludost bi bila prodati tako mlade i perspektivne igrače kao što su Higuain i Benzema.
Bitno je zadržati core tima, unaprijediti poziciju lijevog beka i možda jedno jače pojačanje (moj favorit je Silva). Trebaće i par igrača za rotacije ako odu Diarra, Gago, Drenthe, Dudek i slični...
Silva :D Negredo :D
U pravu si. Pojedinci ce otici i tako i sebi i Realu napraviti uslugu. Benzema je svakako igrac koji mora i treba ostati, Pelegrini mu mora dati sansu do kraja sezone da se uklopi u ekipu, on je tip igraca koji odlucuje velike utakmice. Higuain je dobar igrac, mlad, ko zna, mozda bude nocna mora za sve golmane, ne znam, ni navijaci mu nisu naklonjeni, vjerovatno najvise zbog promasaja protiv Lyona (stativa).
ultima_palabra

#1752 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Tomahawk11 wrote:
ultima_palabra wrote:Spominje se da bi Canales mogao igrati slijedeću sezonu, da se razmišlja u smjeru da bi on mogao zamijeniti Gutija. Ukoliko Raul ode, imaju spremnu zamjenu u obliku Negreda. Ludost bi bila prodati tako mlade i perspektivne igrače kao što su Higuain i Benzema.
Bitno je zadržati core tima, unaprijediti poziciju lijevog beka i možda jedno jače pojačanje (moj favorit je Silva). Trebaće i par igrača za rotacije ako odu Diarra, Gago, Drenthe, Dudek i slični...
Silva :D Negredo :D
U pravu si. Pojedinci ce otici i tako i sebi i Realu napraviti uslugu. Benzema je svakako igrac koji mora i treba ostati, Pelegrini mu mora dati sansu do kraja sezone da se uklopi u ekipu, on je tip igraca koji odlucuje velike utakmice. Higuain je dobar igrac, mlad, ko zna, mozda bude nocna mora za sve golmane, ne znam, ni navijaci mu nisu naklonjeni, vjerovatno najvise zbog promasaja protiv Lyona (stativa).
Sviđa mi se što ekipa ima sve više Španaca :D
Zaboravih i Metzeldera koji odlazi sigurno...
Što se tiče Higuaina, on boluje od iste bolesti kao i čitava ekipa, nervoza u velikim utakmicama, kad ekipa to prevaziđe, onda će i on :)
sexstranka

#1753 Re: Real Madrid C.F.

Post by sexstranka »

Zabi zalizani dobar gol..bas u stilu Messija,i nekada Ibre..odbrana se :shock:
Da je malo slobodniji..mogao bi zabiti kada hoce..i to je jedino sto ga odvaja od Messija..
Ne smije izgleda da mu neko ne bi polomio milionske nogice..dok Messi se "zalaufa"pa sta bude :-)
Opet..nista ne znam..a kako da znam :-)
ultima_palabra

#1754 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

3 boda, Farca će se morati još oznojiti za titulu :-D Mada je bilo vrlo guravo...Ipak na vrijeme gol Cristiana, i Rafe u drugom poluvremenu.
Next up... senores Villa y Silva en Bernabeu :cry: Ali nema izbora osim pobjede :roll:
Baltazar_khan

#1755 Re: Real Madrid C.F.

Post by Baltazar_khan »

ultima_palabra wrote: Next up... senores Villa y Silva en Bernabeu :cry: Ali nema izbora osim pobjede :roll:
X2
ultima_palabra

#1756 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Baltazar_khan wrote:
ultima_palabra wrote: Next up... senores Villa y Silva en Bernabeu :cry: Ali nema izbora osim pobjede :roll:
X2
Tvoje prognoze su ko i cikijeve :razz:
Baltazar_khan

#1757 Re: Real Madrid C.F.

Post by Baltazar_khan »

ultima_palabra wrote:
Baltazar_khan wrote:
X2
Tvoje prognoze su ko i cikijeve :razz:
Valencia je ozbiljna ekipa, i može napustiti Madrid neporažena.
krusty

#1758 Re: Real Madrid C.F.

Post by krusty »

kakva valencia :lol: :lol: :lol:

sve ekipe su barsi i realu samo kante za nabijanje gol razlike
LSD

#1759 Re: Real Madrid C.F.

Post by LSD »

krusty wrote:kakva valencia :lol: :lol: :lol:

Ne slažem se...sve ekipe su samo Barci kante za nabijanje, ukljucujuci i Real naravno :-)
Charuga
Globalni moderator

#1760 Re: Real Madrid C.F.

Post by Charuga »

LSD wrote:

Ne slažem se...sve ekipe su samo Barci kante za nabijanje, ukljucujuci i Real naravno :-)
:mrgreen: :mrgreen:
krusty

#1761 Re: Real Madrid C.F.

Post by krusty »

LSD wrote:

eh sad dzaba i ta cinjenica ako im real uzme titulu :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#1762 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

-1 :D Ako Real uzme titulu sa 2 poraza protiv Barce ove sezone, e to ce biti :-)
Sto i nije nemoguce, ko zna sta ce se izdesavati ovih dana, Barca igra polufinale LP sa Interom, mislim da ce Primeru podrediti tom okrsaju. A ako jos jedan kiks naprave, titula :run:
Realovo je da dobije sve utakmice do kraja. Zabrinjavajuce je da se od onolikih prilika daju 2 gola. Moze se i taj luxzuz priustiti, samo da ga dade Silva, bilo bi :(
No, dobro se zavrsilo. Idemo dalje! :D
ultima_palabra

#1763 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Baltazar_khan wrote:
X2
;-) :oops:
Niko da prokomentariše :-D Bilo je nervozno, Violencia preuzela igru u drugom poluvremenu, kakav šut Silve :shock: Ipak presudio je onaj ćelo desni bek Valencije, kakav kloc :D
Po meni, 49% posto šansi za titulu...mislim da će Farca ponuditi još jedan kiks, na Madridu je da dogura do 98 bodova...
sumirprimus

#1764 Re: Real Madrid C.F.

Post by sumirprimus »

Ma osim barse,niko nije odigro zestoko kontra reala...Bjez ba oni mandarinci,povukli se ko dame sumLJivog morala,ljudi obljecul obljecu oko 16-rca...
Ma mora i real baaaaaar jean kiks vrnut do kraja, i to kad se najmanje budete nadali... :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#1765 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

Sta ce komentarisati...puste zelje (x2 :D )
Sad je prpa, jer i pored pobjede u Clasicu, opet nije nista gotovo. I nece biti od posljednjeg sudijskog zvizduka.
ultima_palabra

#1766 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

sumirprimus wrote:Ma osim barse,niko nije odigro zestoko kontra reala...
Hajde nemoj mi sad te priče...Sevilla, Atletico, Almeria, protiv svih je bilo dosta muke, svi su vodili. Valencia je odigrala OK, s obzirom na izostanke u odbrani, kad pogledaš na tabelu vidiš da ipak nisu imali neki veliki motiv...
S druge strane, Santander čini mi se čisti kartone na gostovanju u Barceloni, Sergio iz Deportiva govori da rezultat nije u prvom planu :-) Sve zavisi iz kojeg ugla gledaš ;-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#1767 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

sumirprimus wrote:Ma osim barse,niko nije odigro zestoko kontra reala...Bjez ba oni mandarinci,povukli se ko dame sumLJivog morala,ljudi obljecul obljecu oko 16-rca...
Ma mora i real baaaaaar jean kiks vrnut do kraja, i to kad se najmanje budete nadali... :mrgreen:
Onda ce Barca 2 kiksa :D
Cuj niko nije zestoko odigrao, Valencia onako pogadjala precku i stativu, nisu se trudili :shock:
Pogledaj omjer udaraca, da su igraci Reala bili pribraniji (uz realizaciju Valencije), rezultat bi glasio nekih 4-1.
Nema vadjenja... sve ce se znati nakon 38. kola. Ko skupi vise bodova, njemu kanta :D
ultima_palabra

#1768 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Fulio sam ovaj lakat Alexisa na Cristianu dok sam gledao BHT Sport :D ... apsolutno za crveni :roll:
sumirprimus

#1769 Re: Real Madrid C.F.

Post by sumirprimus »

Druze palabra,mojne tita ti,pasces u banovice... :-)
Koga cu onda zafrkavat kad barsa uzme titulu,a real padne na maljorci :D
ultima_palabra

#1770 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Evo konačno povratka Kake, putuje sa ekipom u Zaragozu :thumbup: Valjda može dati svoj doprinos do kraja sezone. Albiol ne igra zbog kartona, a Pepe i Drenthe zbog povreda.
Sutra u 20h na Mreži prijenos, mada ću lično biti na Grbavici :D
ultima_palabra

#1771 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

ultima_palabra wrote:Evo konačno povratka Kake, putuje sa ekipom u Zaragozu :thumbup: Valjda može dati svoj doprinos do kraja sezone.
:D Rickyyyyyyyyy 8-) Aaaaaaaaaa, stayin' alive, stayin' alive ;-)
Očekivano teško gostovanje protiv prljave ekipe apsolvirano, sad se očekuje prvomajski poklon od žute pdomornice :-D
Tomahawk11
Globalni moderator

#1772 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

Kaka se vratio, samo da ne bude opet :roll:
A i Raul jos uvijek pokazuje da je tu :D
JMGuti

#1773 Re: Real Madrid C.F.

Post by JMGuti »

Raul i VDV nece igrati do kraja sezone zbog povreda :)

Vrijedi pogledati gol mladog Canalesa koji ce za par godina igrati u Realu:

JMGuti

#1774 Re: Real Madrid C.F.

Post by JMGuti »

Steta odose nam Raul i Guti. Navodno je Guti vec raskinuo ugovor s Realom i odlazi u Dubai a Raul os uvijek razmislja o odlasku.

VELIKA STETA!
ultima_palabra

#1775 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Dobro došao, fali nam Madridista ovdje ;-)
Guti je izgleda namjerio da ode, šteta jer bi poslužio još jednu sezonu kao superizmjena.
Za Raula se još ne zna, odluka je na njemu. Sa igračkog aspekta možda i ne bi bilo loše da ode, oslobodio bi mjesto za Negreda...
Canales je u Madridu od ljeta, poslije priprema će odlučiti da li ide na posudbu ili ostaje :)
Post Reply