Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Eborg wrote:Kaže Gavran da fizički možemo parirati svima, zemljo uzmi me.
BTW, haman nam se vratio Begić, bio je u SAŠK Napretku a ne u FK Sarajevu. Džaba, i njemu je prošlo ključno vrijeme iako je bio talenat.
sinoc vozim Bulevarom kad prolaze nasi junaci, sve nesto zgoljavo, neuhranjeno, ja mislio juniori kad ono prvi tim!?
Mozda imaju kondicije, al nemaju snage, a to je ono sto se vise pika u fudbalu!?
Ma nema teorije, kondicija se nabija mjesecima uz odgovarajuću lokaciju, opremu, ishranu i prije svega stručnjake. Malo zezancije na Zlatiboru je kao jači gimnazijski cross-country.
Majko draga, pa nisam vjerovao da ovoliko možemo potonuti.
Imam osjećaj da će pokušati Čizmu uvaliti na to mjesto predsjednika ili tako nekoga ko je "popularan" ne bi li nas kupili, očito su skontali da će ovo biti jedna od najtežih sezona u posljednje vrijeme, što zbog loše atmosfere u klubu, razvaljenih finansija, očajnog igračkog kadra i najvažnije - ogorčenja navijača, simpatizera i običnih građana.
Žao mi je Kuduza. Zar je, baš, takvo stanje u Čeliku
Kuduz je bio borac u dresu Čelika u prošloj sezoni i, po meni, najbolji Čelikov igrač u prošloj sezoni! http://scsport.ba/v2/tekst.php?ID=23104
Kao što je rečeno, Vedin je odigrao 15 minuta u dresu Čelika. Doveo ga njegov jaran Šaba dok se Vedin ne skući u Sarajevu i da na njemu opere novac koji je dobio za Zahirovića.
Eborg wrote:Kao što je rečeno, Vedin je odigrao 15 minuta u dresu Čelika. Doveo ga njegov jaran Šaba dok se Vedin ne skući u Sarajevu i da na njemu opere novac koji je dobio za Zahirovića.