Gospoda Ministarka wrote:
Je li ti neko rekao da si prljava?
Koji se vrag nalazis uvrijedena bez razloga, kad nista lose nit sam mislila nit sam rekla? Trazila sam odgovor, a ako ga nemas ili ne mozes dati u normalnom tonu, nemoj nista ni pisati.
Objasnila sam kakva sam ja, da previse brinem oko stvari za koje vecina ne brine, to je jedan od razloga zasto sam pitala za DZ, a drugi razlog je to sto me brine koliko vode nasi doktori o cistoci i sterilizaciji instrumenata u javnim ustanovama jer tamo do sad nisam isla.
A, pricala mi je sestra kad je isla da vadi krv u trudnoci, da je prije nje na toj stolici lezao mladic koji je dosao da se testira na HIV...ja bih
EDIT:nisam jednom pitala "A, jesi oprao ruke?"

draga ministarko, ako neko ide na test na HIV, svaka mu čast. Što se mene tiče, to ko ne ode do 30 niti jednom je degenerik.
Nema pravila da se taj isti neće otići u privatnu kliniku testirati.
Drugo, malo je zaista uvredljivo, pitati za sterilnost. Ljudi koji rade na takvim mjestima paze na to. Ne znam nikog ko ne pazi.
Vidi se da si ti rijetko pacijent.
Što se mene tiče, ja često moram ići po bolnicama, i nemam loša iskustva, ništa nikad nisam vidjela prljavo. Kod ginekologa idem isto u bolnicu, koja izgleda derutno, ali je svejedno klinika za ženske bolesti i porode, i sve je onako kako treba biti. Pa kako nisi pacijent, ne slušaj te sestre, jer mislim i da, ili te ona smuljala ili nisi ni od kog čula, jer medicinski radnici ne laju o ustanovama u kojima rade. Bar ja nikad nisam čula niti jednog.
Što se tiče šta ti govoriš, za vrijeme sexa, to nas ne zanima, bar mene, jer takvom rečenicom, zaista ubijaš želju da te iko dotakne. Ti si sretna što taj tvoj to trpi. I čuvaj to, jer će te svi ostali stjerati u neku stvar.
Ponavljam ništa loše ti se neće desiti, ako nemaš love da odeš privatniku na pregled.