S njegovom platom i ti bi bio sretan, ali nek mu na obraz ide. Ionako igra preko neke stvari već godinu dana, da sam Moratti ja bih ga davno prodao.Grievous wrote:kaze Sneider sretan je u Interu, nije razmisljao o prelasku u Man United
F.C. Internazionale
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Baudelaire
#1751 Re: Inter
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1752 Re: Inter
Kazem ja juce, Inter ce sam sebe pobijediti, i tako bi...(steta sto to nisam primjenio i na svom listicu
)
Debela su kriza kad ih Novara glat uzme. Sumnjam da ce promjena trenera donijeti neke bolje dane za Inter. Prije ce biti da su igraci krivci.
Debela su kriza kad ih Novara glat uzme. Sumnjam da ce promjena trenera donijeti neke bolje dane za Inter. Prije ce biti da su igraci krivci.
- ultima_palabra
#1753 Re: Inter
Ma može neki trener nešto popraviti kratkoročno, mjesec-dva ih naložiti pa da zaigraju... ali Interu treba veliki remont. Bolje da su sa tim krenuli odmah poslije osvajanja CL, umjesto toga oni krenuli još starohana na kamaru slagatiTomahawk11 wrote:Kazem ja juce, Inter ce sam sebe pobijediti, i tako bi...(steta sto to nisam primjenio i na svom listicu)
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1754 Re: Inter
Doveli su ''iskusnog Forlana''ultima_palabra wrote:Ma može neki trener nešto popraviti kratkoročno, mjesec-dva ih naložiti pa da zaigraju... ali Interu treba veliki remont. Bolje da su sa tim krenuli odmah poslije osvajanja CL, umjesto toga oni krenuli još starohana na kamaru slagatiTomahawk11 wrote:Kazem ja juce, Inter ce sam sebe pobijediti, i tako bi...(steta sto to nisam primjenio i na svom listicu)
-
smijesni_ste
#1755 Re: Inter
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=37570&L=en
Kaže meč je bio udarac u zube...pa sama njegova pojava na klupi Intera je imala isti efekat

Kaže meč je bio udarac u zube...pa sama njegova pojava na klupi Intera je imala isti efekat
-
Dialer
#1756 Re: Inter
Inter radi na novom farsopoliu. Jer ovako ce ispast iz lige
- simonese
#1757 Re: Inter
nista od finala sa Bayernom 
- 2407
#1758 Re: Inter
Gasperini je dobio otkaz... eto vam Ranka
Bog te... na kraju ce ovaj Ranieri treirati sve najbolje klubove na svijetu a nista nije osvojio
(ili skoro nista
)
Bog te... na kraju ce ovaj Ranieri treirati sve najbolje klubove na svijetu a nista nije osvojio
- ExNihilo
#1759 Re: Inter
Otkaz još nije zvaničan, ali sve miriše na to.President, now that you have slept on it, can you tell us if Gian Piero Gasperini will remain at Inter?
"I don't think so. We'll decide what to do today but he seems to be in a very difficult situation, whichever way you look at it."
What did you like least about last night's game?
"When you lose in such a way, there's nothing you like."
Do you think there is a problem regarding Gasperini's rapport with the players?
"No, I really don't think that's an issue."
- ExNihilo
#1760 Re: Inter
Da vam kažem neštoo iskreno...
Meni malo žao Gaspa
Čovjek samo što ne zaplače na utakmici plus ovo će mu definitivno razoriti karijeru...
Meni malo žao Gaspa
Čovjek samo što ne zaplače na utakmici plus ovo će mu definitivno razoriti karijeru...
- hannibal
#1761 Re: Inter
evo sad je i zvanican
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=37574&L=en
i meni ga je zao, al sta ces kad mu ne ide..bolje ga sad otpustit nego kao sa benitezom
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=37574&L=en
i meni ga je zao, al sta ces kad mu ne ide..bolje ga sad otpustit nego kao sa benitezom
- vejza00
#1762 Re: Inter
ma i nije mi ga zao, nije uradio ni jedan jedini pravi potez od kako je dosao, drago mi je samo sto nije doveo palacia jer bi i to bilo bacenih 15-tak mil
-
Baudelaire
#1763 Re: Inter
Nije on kriv. Jel i Leonardo otjeran na sličan način, i Rafa Benitez? Prije svega, ako hoćeš da se boriš za Scudetto, napravi ekipu za Scudetto pa će ti ga možda i donijeti trener poput Gasperinija. Meni je ona utakmica protiv Rome jako dobar pokazatelj trenutnog stanja u Interu, i isto tako dokaz da trener nije jedini krivac, čak bih se usudio reći nije ni najveći. Svi su se smijali izmjeni Muntari - Milito ili koga je već zamijenio, ali ta je izmjena Interu spasila bod. Problem Intera je što su stari i istrošeni igrači nosioci igre, što nemaju brzine, volje, motiva, ni ničeg sličnog. Da li bi puno bolje bilo da je ostao Eto'o? Ne vjerujem. Kao što Ultima reče, novi će trener malo podići ekipu, Moratti će reći we are best club in the world, i tu ću se sve završiti. Biće možda 4-ti ove sezone, možda i deseti, i dogodine će se zahvaliti tom treneru, dovesti tri igrača i novog trenera da osvoji Scudetto. Loše Masimmo, loše.Ellinor wrote:Da vam kažem neštoo iskreno...
Meni malo žao Gaspa![]()
- ultima_palabra
#1764 Re: Inter
Ma ljudi moraju shvatiti da talijanski klubovi nemaju para... loš marketing, veliki porezi, sjebani stadioni, Uefina nova pravila... sve to dovodi to situacije da se oni ne mogu takmičiti sa Englezima i španskom dvojkom. Jedan je bio Mourinho, a i on je vidio kakva je situacija pa je radio kratkoročno.Baudelaire wrote:Nije on kriv. Jel i Leonardo otjeran na sličan način, i Rafa Benitez? Prije svega, ako hoćeš da se boriš za Scudetto, napravi ekipu za Scudetto pa će ti ga možda i donijeti trener poput Gasperinija. Meni je ona utakmica protiv Rome jako dobar pokazatelj trenutnog stanja u Interu, i isto tako dokaz da trener nije jedini krivac, čak bih se usudio reći nije ni najveći. Svi su se smijali izmjeni Muntari - Milito ili koga je već zamijenio, ali ta je izmjena Interu spasila bod. Problem Intera je što su stari i istrošeni igrači nosioci igre, što nemaju brzine, volje, motiva, ni ničeg sličnog. Da li bi puno bolje bilo da je ostao Eto'o? Ne vjerujem. Kao što Ultima reče, novi će trener malo podići ekipu, Moratti će reći we are best club in the world, i tu ću se sve završiti. Biće možda 4-ti ove sezone, možda i deseti, i dogodine će se zahvaliti tom treneru, dovesti tri igrača i novog trenera da osvoji Scudetto. Loše Masimmo, loše.Ellinor wrote:Da vam kažem neštoo iskreno...
Meni malo žao Gaspa![]()
Možda će zvučati čudno ali jedina šansa za Inter, Milan, Juventus je da slijede politiku Napolija, Udinesea i sličnih... logičnije nego dovoditi istrošene lafo zvijezde tipa Forlan, Toni ili Zambrotta
- Janjicar
#1765 Re: Inter
Gasperini nije kriv ?Baudelaire wrote:Nije on kriv. Jel i Leonardo otjeran na sličan način, i Rafa Benitez? Prije svega, ako hoćeš da se boriš za Scudetto, napravi ekipu za Scudetto pa će ti ga možda i donijeti trener poput Gasperinija. Meni je ona utakmica protiv Rome jako dobar pokazatelj trenutnog stanja u Interu, i isto tako dokaz da trener nije jedini krivac, čak bih se usudio reći nije ni najveći. Svi su se smijali izmjeni Muntari - Milito ili koga je već zamijenio, ali ta je izmjena Interu spasila bod. Problem Intera je što su stari i istrošeni igrači nosioci igre, što nemaju brzine, volje, motiva, ni ničeg sličnog. Da li bi puno bolje bilo da je ostao Eto'o? Ne vjerujem. Kao što Ultima reče, novi će trener malo podići ekipu, Moratti će reći we are best club in the world, i tu ću se sve završiti. Biće možda 4-ti ove sezone, možda i deseti, i dogodine će se zahvaliti tom treneru, dovesti tri igrača i novog trenera da osvoji Scudetto. Loše Masimmo, loše.Ellinor wrote:Da vam kažem neštoo iskreno...
Meni malo žao Gaspa![]()
Covjek koji svaku utakmicu poceo s formacijom u odbrani 3 Zanneti Ranochia i Lucio
A izmjena nije bila izmjena Muntari-Millito nego Muntari mjesto Diega Forlana
A slazem se s tim da on nije sam kriv vec je Moratti najveci krivac sto je Inter zadnjih godina sve slabiji i slabiji,jedan Cambiasso jos uvijek nosilac igre i Stankovic a ti ljudi imaju staža u Interu koliko moj djed godina -.-'
Moratti proda Eto-a i digne velike pare i dovede jednog igraca i misli da je sve ok
Sada ne znam nit imam predstave ko ce doci ali svejedno s ovim igracima inter je debelo u krizi.
Forza Inter
-
Baudelaire
#1766 Re: Inter
Ma ne znam šta je Italijanima problem usvojiti model koji forsiraju klubovi širom Evrope. Ja ne mogu shvatiti da Inter, Milan i Juventus nemaju nikakav model po kojem bi radili, sistem rada, jasan identitet u načinu igre. Apsolutno ništa. Sve se svodi na kupovinu 3-4 igrača svake sezone, pa kad ubodeš dobro je. Italija nema nijednu fudbalsku zvijezdu svjetskog razmjera, i dalje su im najveća imena Buffon, Totti, Nesta i del Piero
Nek počnu malo ulagati u mlade fudbalere, nek te moćne Primavere izbacuju tu talentovanu djecu i nek se ne kale po Seriji C, nek tehnički potkovani igrači dobiju malo više prostora, pa će i liga postati interesantnija. Ovako je fuj, ni na šta ne liči.
- Janjicar
#1767 Re: Inter
Upravo takoBaudelaire wrote:Ma ne znam šta je Italijanima problem usvojiti model koji forsiraju klubovi širom Evrope. Ja ne mogu shvatiti da Inter, Milan i Juventus nemaju nikakav model po kojem bi radili, sistem rada, jasan identitet u načinu igre. Apsolutno ništa. Sve se svodi na kupovinu 3-4 igrača svake sezone, pa kad ubodeš dobro je. Italija nema nijednu fudbalsku zvijezdu svjetskog razmjera, i dalje su im najveća imena Buffon, Totti, Nesta i del PieroNek počnu malo ulagati u mlade fudbalere, nek te moćne Primavere izbacuju tu talentovanu djecu i nek se ne kale po Seriji C, nek tehnički potkovani igrači dobiju malo više prostora, pa će i liga postati interesantnija. Ovako je fuj, ni na šta ne liči.
Iskreno navijac sam Intera odkako znam za sebe i uvijek je bilo rivalstva izmedju Juventusa i Intera medjutim zadnjih godina mi je zao italijanskih klubova
Jer jedan Juventus koji je godinama bio u Ligi Prvaka standardan i sve zadnjih godina je los skroz, Milan se nekako drzi dobro medjutim i kod njih je slaba politika kluba ( ali je bolja nego i u Juventusa i Intera ).
Italijanska serija A ako nastavi ovako za par godina ce samo prvi ici direktno u Ligu Prvaka a ostali kvalifikacije a poceli su im polahko uzimati ta mjesta...
-
leo karan
#1768 Re: Inter
The Club would like to thank Gian Piero Gasperini for the dedication he has shown in his work and regret having to end the relationship with the coach.
jao nogeeee, ono haj mrs
nikakva objasnjenja nisu data
samo ova kratka obavjest
jao nogeeee, ono haj mrs
nikakva objasnjenja nisu data
samo ova kratka obavjest
- vejza00
#1769 Re: Inter
ja sranja u vrazju mater, ranieri stigo na potpisivanje ugovora i uskoro ce najvjerovatnije biti i objavljeno sluzbeno ako se budu dogovorili oko plate
ovaj inter ce biti stvarno tesko gledat ove sezone
-
Baudelaire
#1770 Re: Inter
Koga bi ti? Ranieri će podići Inter na veći nivo, to je sigurno, samo, i ja bih podigao ovakav Inter na veći nivo, nevjerovatno su loši.vejza00 wrote:ja sranja u vrazju mater, ranieri stigo na potpisivanje ugovora i uskoro ce najvjerovatnije biti i objavljeno sluzbeno ako se budu dogovorili oko plate
- vejza00
#1771 Re: Inter
ne bi njeg zato sto ne zna motivirati igrace, i on voli da se svadja sa igracima i iskreno nije neki ni trener, jbg znam da se i nema puno sta birat trenutno al jbg siguran sam da ima boljih od njegBaudelaire wrote:Koga bi ti? Ranieri će podići Inter na veći nivo, to je sigurno, samo, i ja bih podigao ovakav Inter na veći nivo, nevjerovatno su loši.vejza00 wrote:ja sranja u vrazju mater, ranieri stigo na potpisivanje ugovora i uskoro ce najvjerovatnije biti i objavljeno sluzbeno ako se budu dogovorili oko plate
-
Baudelaire
#1772 Re: Inter
Lahko je nama sad pametovati, ali uvijek je mač sa dvije oštrice uzimanje trenera u toku sezone. Moratti je išao na najmanji rizik, ovaj je poznat kao ''spasitelj'', čupao je određene klubove nakon lošeg početka sezone, a i Juventus nakon što je njega otjerao nije više vidio Ligu prvaka. Mislim da, ukoliko mu se pruži prilika, može iščupati Inter iz govana i doći među 5. Šta onda? Hoće li Moratti i njemu nogu, kao Leonardu prošle sezone?
- spree
#1773 Re: Inter
tek ce sada ranko u crno da vas zavije
. stvari se polako vracaju u normalu. juve se bori za scudetto, a inter za ulazak u lp. ako uskoro ne bude novog farsopolija ovakvo stanje ce ostati dugooooooooo 
- ExNihilo
#1774 Re: Inter
prošla 2 kolaspree wrote:tek ce sada ranko u crno da vas zavije. stvari se polako vracaju u normalu. juve se bori za scudetto, a inter za ulazak u lp. ako uskoro ne bude novog farsopolija ovakvo stanje ce ostati dugooooooooo
- vejza00
#1775 Re: Inter
al meni je najsmjesnije u svemu tome sto ovi juventusovci kad hoce da nesto kazu protiv intera stalno spominju tu svoju sramotu tj calciopoli, jer ipak zna se ko je kriv