drzi seserpico35 wrote:da se i ja prijavim, poslije 9 god braka ,razvodimo se. jos sebi ne mogu da dodjem. ali je valjda tako moralo biti. ne znam kako je njoj ali meni je ebeno do bola.
Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
lajk
#1751 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
-
serpico35
#1752 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Pokusavam ali mi tesko ide. valjda ce jednom i ovo biti proslost.
- eluna
#1753 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
znas kako kazu, sve bude i prodje, pa ce proci i to ...... drzi seserpico35 wrote:Pokusavam ali mi tesko ide. valjda ce jednom i ovo biti proslost.
-
racionalista
#1754 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
interesantan topic sa puno znakova
nadam se da će biti i dobrih odgovora i sugestija
nadam se da će biti i dobrih odgovora i sugestija
-
serpico35
#1755 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
eluna wrote:znas kako kazu, sve bude i prodje, pa ce proci i to ...... drzi seserpico35 wrote:Pokusavam ali mi tesko ide. valjda ce jednom i ovo biti proslost.
znam i ja da ce proci ali kada? ne mogu da shvatim da poslije 8 godina idile i jedne godine krize, sve zaboravi i kaze da hoce razvod.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1756 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
vjerovatno je naletila na nekog drugog chunsona koji uzrokuje amneziju tako da je to i možda bolje po tebeserpico35 wrote:eluna wrote:znas kako kazu, sve bude i prodje, pa ce proci i to ...... drzi seserpico35 wrote:Pokusavam ali mi tesko ide. valjda ce jednom i ovo biti proslost.
znam i ja da ce proci ali kada? ne mogu da shvatim da poslije 8 godina idile i jedne godine krize, sve zaboravi i kaze da hoce razvod.
- eluna
#1757 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
mozda je tebi bilo 8 godina idile i godina krize
a njoj je mozda bilo drugacije
- Lakat Jebić
-
serpico35
#1759 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
eluna wrote:mozda je tebi bilo 8 godina idile i godina krize
sumnjam, nije se zalila u tih osam godina.
- eluna
#1760 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
a vraga mu, mozda je napravila zivotnu greskuserpico35 wrote:eluna wrote:mozda je tebi bilo 8 godina idile i godina krize
sumnjam, nije se zalila u tih osam godina.
cutala i kupila u sebi
-
serpico35
#1761 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
eluna, nije ta osoba koja kupi u sebi. valjda bih znao i primjetio.
-
Mutivoda
#1762 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Mi ovdje možemo samo nagađati šta je bilo i šta se desilo u njenoj glavi pa je to uradila.
Jbg. teško ti je sad, i to je razumljivo. I ne dobijemo svi uvijek objašnjenja za postupke nekih nama dragih ljudi, i teško je da razumijemo, ali šta ćeš, desilo se i jest sranje, ali proći će (jest možda otrcana fraza, ali je u većini slučajeva tako).
Jbg. teško ti je sad, i to je razumljivo. I ne dobijemo svi uvijek objašnjenja za postupke nekih nama dragih ljudi, i teško je da razumijemo, ali šta ćeš, desilo se i jest sranje, ali proći će (jest možda otrcana fraza, ali je u većini slučajeva tako).
-
serpico35
#1763 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Mutivoda wrote:Mi ovdje možemo samo nagađati šta je bilo i šta se desilo u njenoj glavi pa je to uradila.
- djigibau
#1764 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
E nisi sam ima nas jos do duse nije brak nego zajednicki zivot ali isto je to na kraju krajeva. Nego evo jedan klip na tu temu.serpico35 wrote:da se i ja prijavim, poslije 9 god braka ,razvodimo se. jos sebi ne mogu da dodjem. ali je valjda tako moralo biti. ne znam kako je njoj ali meni je ebeno do bola.
- Ramzess Veliki
#1765 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Prihvati objeručke !!!serpico35 wrote:eluna wrote:znas kako kazu, sve bude i prodje, pa ce proci i to ...... drzi seserpico35 wrote:Pokusavam ali mi tesko ide. valjda ce jednom i ovo biti proslost.
-
serpico35
#1766 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Ramzes prihvatio sam a sta drugo da uradim. Prihvatiti razvod nije problem,ali prihvatiti da je sve propalo ,malo je teze.
-
sour cherry
#1767 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Nije sve propalo.Propao je samo brak 
-
Rudi33
- eluna
#1769 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
surova realnost - ali upravo je takosour cherry wrote:Nije sve propalo.Propao je samo brak
propao je samo brak
-
wolfie
#1770 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
nekako vjerujem u verziju dogadjaja s dominantnom idilom, q bi se razvela prije 20-30 godina, ovdje ljudi ocito nisu culi za uspone i padove.
- eluna
#1771 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
pa čuj - ako osjećaš i vidiš da godinama padaš, onda jednom i tresneš dupetom o ledinuwolfie wrote:nekako vjerujem u verziju dogadjaja s dominantnom idilom, q bi se razvela prije 20-30 godina, ovdje ljudi ocito nisu culi za uspone i padove.
to je tako
-
pakica_
#1772 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
bolje dobar razvod, nego los brak..
jus' sayin'
i ko se crnjaci nek' se crnjaci, glupo je sad da kazem nemojte jer, jbg, i to se mora obaviti, ali- sve ce jednom pripadati proslosti, i vasa zajednicka sreca ali i tuga.. iako nekima mozda izgleda k'o kraj svijeta- daleko je od toga
sad se trenutno samo pravi mjesto za nekoga ko ce vas stvarno zasluziti i prihvatiti cak i ujutro prije nego operete zube
navijam za sto skorije ozdravljenje svih slomljenih srcekova

jus' sayin'
i ko se crnjaci nek' se crnjaci, glupo je sad da kazem nemojte jer, jbg, i to se mora obaviti, ali- sve ce jednom pripadati proslosti, i vasa zajednicka sreca ali i tuga.. iako nekima mozda izgleda k'o kraj svijeta- daleko je od toga
sad se trenutno samo pravi mjesto za nekoga ko ce vas stvarno zasluziti i prihvatiti cak i ujutro prije nego operete zube
navijam za sto skorije ozdravljenje svih slomljenih srcekova
- eluna
#1773 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
hvala pakicapakica_ wrote:bolje dobar razvod, nego los brak..
jus' sayin'
sad se trenutno samo pravi mjesto za nekoga ko ce vas stvarno zasluziti i prihvatiti cak i ujutro prije nego operete zube![]()
navijam za sto skorije ozdravljenje svih slomljenih srcekova![]()
-
sha_ba
#1774 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
pa draga eluna, jos nisi prebolila?eluna wrote:hvala pakicapakica_ wrote:bolje dobar razvod, nego los brak..
jus' sayin'
sad se trenutno samo pravi mjesto za nekoga ko ce vas stvarno zasluziti i prihvatiti cak i ujutro prije nego operete zube![]()
- eluna
#1775 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
naravno da jesam, ali je kulturno zahvaliti se ................. bila sam u njihovoj koži, znam šta to značisha_ba wrote:pa draga eluna, jos nisi prebolila?eluna wrote:hvala pakicapakica_ wrote:bolje dobar razvod, nego los brak..
jus' sayin'