Kad neko po ovakvom nevremenu ide dubiti brdo (dok ga/ih se fotografise), zato sto gazda (koji trenutno uziva u toploti svog Teksasa) ima viziju piramide (a i dobro mu dodje da izreklamira multietnicnost projekta tako sto ih imenuje) i pokusava ubijediti citav svijet u to, onda se meni cini da ih neko levati. Za pare ili ne. Iskreno, nadam se da ih placa za ovo, jer bi tek bilo jadno da se grebe i za besplatno kopanje.
Bosanska piramida Sunca vol.5
-
Neregistrirani
Ja s njegovim spavanjem nemam nista... O tome brinu zene u njegovom zivotu.
Zdravlje dobro, hvala na pitanju.
Kad neko po ovakvom nevremenu ide dubiti brdo (dok ga/ih se fotografise), zato sto gazda (koji trenutno uziva u toploti svog Teksasa) ima viziju piramide (a i dobro mu dodje da izreklamira multietnicnost projekta tako sto ih imenuje) i pokusava ubijediti citav svijet u to, onda se meni cini da ih neko levati. Za pare ili ne. Iskreno, nadam se da ih placa za ovo, jer bi tek bilo jadno da se grebe i za besplatno kopanje.
- veseoko_kukulamovic
Ja bome čuo da ne plaća i da Fondacija jako loše stoji s parama. Naravno, nakon što su članovi Upravnog odbora i direktor dvije godine primali plaće po 2.500KM mjesečno.IMME wrote:Jasta neg placa - eto, jedna ti briga manje![]()
A koliko ono reče ovi šljakeri dobijaju za ovo smrzavanje po zimurini?
Nego, IMME, dedera ti nama objasni, što bolan onih ruskih akademika koji su "potvrdili piramide" nema na listi članova Ruske akademije nauka? Evo, ja tražio, niđe ih:
http://www.ras.ru/members/personalstaff ... mbers.aspx
Kad ćete ba prestat lagat?
- veseoko_kukulamovic
Ali zato Semke i dalje putuje po svijetu. Znam, znam, od svojih para. K'o što znamo da od svojih para, jelde, i kopa piramidu. Od svojih para je i putov'o oko svijeta za ovu glupu seriju na televiziji. Pa zatražio da mu država refundira pare.shin wrote:I ja sam cuo da plata nije bilo par mjeseci (ovo pouzdano 100%).
A šljakeri se smrzavaju, izvelo ih nasnijeg i reklo de kopajte, da vas uslikamo, da može Veliki Šef napisat kako entuzijazam ne jenjava.
Joooooj ubleharenja, majko moja!
-
IMME
Bas tebi imadoh namjeru postaviti takvo pitanjeveseoko_kukulamovic wrote: Kad ćete ba prestat lagat?
istina, zna se desiti da se kasni s isplatom, ali, kopaci ipak budu isplaceni - na vasu zalost
Ljude (radnike) koje vidite na slici (pa i one koji nisu na toj slici) niko nije natjerao da "izadju" a da bi se uslikali zbog entuzijazma koji pominjete, al vama ni to nikako neide u prilog.
Lakse vam je prdenjati kako je sve "nalozeno" tako iz kolko tolko toplih prostorija no otici na mjesto iskopavanja i vidjeti, uvjeriti se.
Al, opet, razumijem i sto vam se neide - to sto biste zatekli i vidjeli nikako se nebi uklopilo u vasu "realnost"
- veseoko_kukulamovic
Vidim ja, IMME, da si ti jedan autohtoni Prailir koji vibrira baš onako kako treba i koji "vjeruje u tu stvarnost" (početni stih iz novokomponovane piramidiotske sevdalinke: http://www.youtube.com/watch?v=5TaLLJf7vFo).IMME wrote:Al, opet, razumijem i sto vam se neide - to sto biste zatekli i vidjeli nikako se nebi uklopilo u vasu "realnost"sami sebi reci da lazete - tesko je to vama al evo ja da vam olaksam, kazem: u lazima prednjacite ohooooo - trijumfujte
![]()
Ali, kad već spominješ laži, ne odgovori ti meni što bolan onih "ruskih akademika" koji su "potvrdili piramide" nema na listi članova Ruske akademije nauka? Evo, ja tražio, niđe ih:
Jel to još jedna misterija iz Doline?
- veseoko_kukulamovic
Šta je sad, IMME? Hoćemo li o lažima ili nećemo? 
-
HoustonPiramidiot
veseoko_kukulamovic wrote:
Ali, kad već spominješ laži, ne odgovori ti meni što bolan onih "ruskih akademika" koji su "potvrdili piramide" nema na listi članova Ruske akademije nauka? Evo, ja tražio, niđe ih:
Jel to još jedna misterija iz Doline?![]()
Nije valjda da mislis da Dr. Semir opet laze? Zar ne vidis da je na djelu zavjera foteljasa - uklanjaju pisce nove istorije da napakoste prailirima. Kakvi su, cak niti Sabinu, staru prailiricu, ne spominju.
Sve je to opet maslo onih iz Zemaljskog muzeja, Ministarstva kulture i sporta, novinara Dana, i ostalih ne-osvrcite-se-na oponenata.
-
IMME
Sto nema tih na listi znam isto toliko ko i ti - te se i ne osvrnuh na to tvoje pitanje.
Nego sta je sad ovo
http://thenextgeneration.bloger.hr/
nadam se da ce se oponenti ubrzo oglasiti da pokusaju da "smire" neistomisljenike

Nego sta je sad ovo
nadam se da ce se oponenti ubrzo oglasiti da pokusaju da "smire" neistomisljenike
- veseoko_kukulamovic
A niđe akademika? Šta li nam je još slag'o? Da ima piramida?IMME wrote:Sto nema tih na listi znam isto toliko ko i ti - te se i ne osvrnuh na to tvoje pitanje.
-
HoustonPiramidiot
Cemu li se ti smijes to jos samo adminstratori znaju.IMME wrote:Sto nema tih na listi znam isto toliko ko i ti - te se i ne osvrnuh na to tvoje pitanje.
Nego sta je sad ovo![]()
nadam se da ce se oponenti ubrzo oglasiti da pokusaju da "smire" neistomisljenike![]()
![]()
![]()
Vulgarnom Stojdraginom blogu? Mora biti da si tezak primjerak mazohiste ako mozes provesti i sekundu na blogu ovog nepismenog krebila.
U vezi s listom, hint: nisu akademici, a Semir laze, kao i za mnoge druge stvari, kako bi se jos malo zabavljao varajuci "glupe Bosance".
-
IMME
A sto li to pominjes administratore da mi je znat' ... ako iko ima sansu da "leti" s ove adrese, vas nekolicina biste trebali imati najvece sanse, bar sto se ove teme foruma tice.HoustonPiramidiot wrote:Cemu li se ti smijes to jos samo adminstratori znaju.IMME wrote:Sto nema tih na listi znam isto toliko ko i ti - te se i ne osvrnuh na to tvoje pitanje.
Nego sta je sad ovo![]()
nadam se da ce se oponenti ubrzo oglasiti da pokusaju da "smire" neistomisljenike![]()
![]()
![]()
Vulgarnom Stojdraginom blogu? Mora biti da si tezak primjerak mazohiste ako mozes provesti i sekundu na blogu ovog nepismenog krebila.
Toliko gnusnih lazi, pozivanjem na izvore infa poturajuci svoje bloggercice kojima se toliko ponosite ili na BH Dane , oooj koji casopis
Administratori ove adrese, bez obzira dal podrzavaju tezu o postojanju piramida il ne, ne zapazih da se oglasavaju posprdno kao vas nekolicina - vide oni ko je ko, ne sikiraj za mene, bogati.
A taj blogger sto pomenuh - da, i to je najlakse svaliti na ledja jednom 60 -ogodisnjaku (vi rekoste da ima 60) - blogger ne odise vulgarnoscu i iza njega stoje studenti a ti skroji kapu koja se "mora nositi" jer to "nosenje" ide vama u prilog.
neg' da se jos nasmijem HAHAHA
-
HoustonPiramidiot
IMME wrote:
A sto li to pominjes administratore da mi je znat' ... ako iko ima sansu da "leti" s ove adrese, vas nekolicina biste trebali imati najvece sanse, bar sto se ove teme foruma tice.
Toliko gnusnih lazi, pozivanjem na izvore infa poturajuci svoje bloggercice kojima se toliko ponosite ili na BH Dane , oooj koji casopistoliko omalovazavanja vasih neistomisljenika (nastranu sad imal piramida il nema) - mislim na nas, vase neistomisljenike - clanove sarajevo-x-a, al hajd to tebi i tvojim pajdama objasni - nemoguce je.
Administratori ove adrese, bez obzira dal podrzavaju tezu o postojanju piramida il ne, ne zapazih da se oglasavaju posprdno kao vas nekolicina - vide oni ko je ko, ne sikiraj za mene, bogati.
A taj blogger sto pomenuh - da, i to je najlakse svaliti na ledja jednom 60 -ogodisnjaku (vi rekoste da ima 60) - blogger ne odise vulgarnoscu i iza njega stoje studenti a ti skroji kapu koja se "mora nositi" jer to "nosenje" ide vama u prilog.
neg' da se jos nasmijem HAHAHA
Placi, IMME, placi. I ja bih plakao da su me prevarili kao cjepanicu, pa te potpuno razumijem.
Evo malo jos o lazima, kad ih toliko volis:
Nisu akademici, a Semir laze, kao i za mnoge druge stvari, kako bi se jos malo zabavljao varajuci "glupe Bosance".
Ne smijem previdjeti ni slucaj "Sabina", jer upotpunjuje sliku o moralnom liku i djelu glavnog protagoniste i mafije kojom je okruzen, i koji s velikim veseljem citiraju mudrosti slavnog Vojvode Seselja.Bager
Kostur (izvini, Wels, moram)
Nestali artefakti
Svjetski strucnjaci zaposleni u Fondaciji koji prvi put cuju da su tu zaposleni
"Nezavisni" novinari zaposleni u dnevnim novinama i zaposleni u Fondaciji
"Nezavisni" vladini sluzbenici zaposleni u Fondaciji
Podrska od samog Hawasa, za koju je i on prvi put cuo
Bosanci - potomci pra-ilira (znamo po vibracijama: ko vibrira taj je)
Alke za pra-brodove koje su svi vidjeli ali niko ne zna gdje su
Kamena krava
Paljevina imovine nepocudnih zemljoposjednika
Dvostruko stopalo
Kamen neobican ne po obliku nego po formi
Piramida kao vjetrenjaca za otpuhivanje neprijatelja
Piramida kao generator energije i otopljivac Ledenog doba
Metalne ploce koje vise niko nikad nije vidio niti sta cuo o njima
Bosanci - posjetioci sa Plejada
RAMIZ
Hitler na Anarktiku
Crtezi riba koje vide samo oni koji vibriraju, tj. potomci pra-ilira
Celularni telefon kao sprava za mjerenje vibracija
Raslje za otkrivanje tajnih materijala
Kristalna lobanja za interakciju sa piramidom i letecim tanjurima
Kameni tocak od 360 stepeni koji posto je sastavljen vise nikad nije pomaknut s mjesta na kojem je nadjen
Mantranje uz jagnjetinu dok drugi rade
Dobrovoljni rad djece uz redovno pranje mozga ("Dobro djeco, a kako se ono ja zovem i sta je ono brdo?")
Prospekti u zamjenu za dobrovoljne priloge od 10 KM
Trazimo ostavke ministara i naucnika jer nece da popuse sve ovo gore
Vandaliziranje rusevina starog grada ("dragi gledaoci, ovdje nema nista... sad nema nista.")
Podzemna bica (isto ih vide samo oni koji vibriraju) o kojima mnogo znamo ali necemo da nam se drugi smiju
Opet kamen neobicnog oblika.
-
HoustonPiramidiot
O ovakvom razvoju situacije diskutovano je na ovom forumu u vise navrata.IMME wrote:HoustonPiramidiot
ti si bolestan - idi lijeci se
Ne samo da se alternativni bagerasi sa 8 razreda osnovne i 10 minuta velikog odmora bave arheologijom, geologijom, metafizikom, astrologijom, rasljarenjem, damanhurijom i mnogim drugim naukama, sad su presli i na medicinu.
Spasavaj se ko moze.
- wels
HoustonPiramidiot wrote:O ovakvom razvoju situacije diskutovano je na ovom forumu u vise navrata.IMME wrote:HoustonPiramidiot
Ne samo da se alternativni bagerasi sa 8 razreda osnovne i 10 minuta velikog odmora bave arheologijom, geologijom, metafizikom, astrologijom, rasljarenjem, damanhurijom i mnogim drugim naukama, sad su presli i na medicinu.
Spasavaj se ko moze.
Pa ima i drugih doktora,sta si se pjepo.
-
HoustonPiramidiot
Ali ti drugi su foteljasi i uskoro cemo traziti njihove ostavke, kao i ostavke u Ministarstvu zdravstva.wels wrote:HoustonPiramidiot wrote:O ovakvom razvoju situacije diskutovano je na ovom forumu u vise navrata.IMME wrote:HoustonPiramidiot
Spasavaj se ko moze.
Pa ima i drugih doktora,sta si se pjepo.![]()
Za novog ministra cemo postaviti Dr. Voju.
- veseoko_kukulamovic
Ne poturam nikakav blog, nego web sajt Ruske Akademije Nauka, gdje ima popis svih članova akademika. I nigdje ne vidim tog "uglednog akademika Khavroshkina" koji je "potvrdio piramide".IMME wrote:Toliko gnusnih lazi, pozivanjem na izvore infa poturajuci svoje bloggercice kojima se toliko ponosite ili na BH Dane , oooj koji casopistoliko omalovazavanja vasih neistomisljenika (nastranu sad imal piramida il nema) - mislim na nas, vase neistomisljenike - clanove sarajevo-x-a, al hajd to tebi i tvojim pajdama objasni - nemoguce je.
Pa kad prestaneš cvilit, stisni petlju pa priznaj da Osmanagić laže narodu.
-
Neregistrirani
Nemoj tako. Eno, vidio si sta covjek pise: "Ja sam samo citirao dr.Šešelja."HoustonPiramidiot wrote: Ne smijem previdjeti ni slucaj "Sabina", jer upotpunjuje sliku o moralnom liku i djelu glavnog protagoniste i mafije kojom je okruzen, i koji s velikim veseljem citiraju mudrosti slavnog Vojvode Seselja.
Nego, kako im je nastupila finansijska kriza, da im skupimo lovu za skener?
- veseoko_kukulamovic
Ne poturam nikakav blog, nego web sajt Ruske Akademije Nauka, gdje ima popis svih članova akademika. I nigdje ne vidim tog "uglednog akademika Khavroshkina" koji je "potvrdio piramide".IMME wrote:Toliko gnusnih lazi, pozivanjem na izvore infa poturajuci svoje bloggercice kojima se toliko ponosite ili na BH Dane , oooj koji casopistoliko omalovazavanja vasih neistomisljenika (nastranu sad imal piramida il nema) - mislim na nas, vase neistomisljenike - clanove sarajevo-x-a, al hajd to tebi i tvojim pajdama objasni - nemoguce je.
- veseoko_kukulamovic
-
Neregistrirani
-
Neregistrirani