Da paypalom.Royal mailom mi je doslo za 8 dana,a prvi put mi proizvod dolazi standardnom postarinom.Preko ebaya.co.uk sam narucio.holowey wrote:zavisi o toga da li je placeno paypalom ili na neki drugi nacinburgundy wrote:Pozdrav.Pitanje glasi:Koliko je potrebno iz Engleske da standardnom postarinom proizvod dodje u BiH?
Paypal u Bosni i Hercegovini
Moderator: anex
- burgundy
#1751 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
- burgundy
#1752 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Hvala,i za stranicu takodjekokodaa wrote:Ako ti ista pomaze, meni je sa thehut.com doslo za 10-11 dana.burgundy wrote:Pozdrav.Pitanje glasi:Koliko je potrebno iz Engleske da standardnom postarinom proizvod dodje u BiH?
- holowey
#1753 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
e ako si paypalom onda 7-10 dana, nekad i duze...burgundy wrote:Da paypalom.Royal mailom mi je doslo za 8 dana,a prvi put mi proizvod dolazi standardnom postarinom.Preko ebaya.co.uk sam narucio.holowey wrote:zavisi o toga da li je placeno paypalom ili na neki drugi nacinburgundy wrote:Pozdrav.Pitanje glasi:Koliko je potrebno iz Engleske da standardnom postarinom proizvod dodje u BiH?
-
BRCKO DC
#1754 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Pozdrav svima!
Cito sam po forumu oko ovog paypala i sad, napravio sam ja paypal i verifikovao karticu... al ja sam napravio business account. Dal sad ja moram napravit i onaj individual da saljem i primam pare, i kako ja sad kad mene neko pita da mi uplati pare na paypal sta ja njemu da napisem... gdje pise taj broj mog paypal racuna ili sta vec? I ako vec budem morao pravit ovaj novi paypal mogul ja preko iste ove elektronske kartice da napravim?
Cito sam po forumu oko ovog paypala i sad, napravio sam ja paypal i verifikovao karticu... al ja sam napravio business account. Dal sad ja moram napravit i onaj individual da saljem i primam pare, i kako ja sad kad mene neko pita da mi uplati pare na paypal sta ja njemu da napisem... gdje pise taj broj mog paypal racuna ili sta vec? I ako vec budem morao pravit ovaj novi paypal mogul ja preko iste ove elektronske kartice da napravim?
- Jazzy.ba
#1755 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Daj mu samo svoj Paypal email, tako se salju pare na Paypalu.
-
mirche_
#1756 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Da li neko može samo ukratko da mi kaže koju opciju da odaberem pri verifikaciji paypal računa ?
Verify my bank account ili Link and confirm my debit or credit card ?
Verify my bank account ili Link and confirm my debit or credit card ?
- Jazzy.ba
#1757 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Link and confirm credit card. Samo to i radi sa BH racunima, prva opcija ne.
-
T-pain
#1758 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
pozzz, jel moze neko da mi kaze mogu li se ukrasti podaci o kratici sa paypal-a?
- dedovic.almir
#1759 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Sve je moguce, mada su sanse 0.000001%...T-pain wrote:pozzz, jel moze neko da mi kaze mogu li se ukrasti podaci o kratici sa paypal-a?
- holowey
#1760 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
ako ti neko mazne pasword za paypal, moze da izvuce pare sa kartice tako sto ce placati proizvode i usluge... ali tvoj broj kartice je kodiran na paypalovim serverima pa ako dodje do kradje podataka o kartici, budi siguran da nece samo tvoje podatke ukrasti i da nije u pitanju par hiljada nego par milijardi da ne spominjem narusen ugled tako da se ne sekiras...paypal ce fino cuvati tvoje podatke...T-pain wrote:pozzz, jel moze neko da mi kaze mogu li se ukrasti podaci o kratici sa paypal-a?
- seoBIH
#1761 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Hajd bogati reci mi kako ce ukrasti kada ti podaci nisu napisani, a kamo li CVC broj ?dedovic.almir wrote:Sve je moguce, mada su sanse 0.000001%...T-pain wrote:pozzz, jel moze neko da mi kaze mogu li se ukrasti podaci o kratici sa paypal-a?
-
T-pain
#1762 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
da znam ne bi' pito ovdje xD123456789 wrote:Hajd bogati reci mi kako ce ukrasti kada ti podaci nisu napisani, a kamo li CVC broj ?dedovic.almir wrote:Sve je moguce, mada su sanse 0.000001%...T-pain wrote:pozzz, jel moze neko da mi kaze mogu li se ukrasti podaci o kratici sa paypal-a?
- seoBIH
#1763 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Ma pitam ovoga koji ti je odgovorio, jer unosi sumnju sa svojim odgovorom daj em oguce doci do podataka. To je isto kao dobiti na lotu, a ne igras ga.
-
halifa81
#1764 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Ne mogu da primam novac na paypal....Kako sam citao treba aktivirati na accountu,samo ja ne znam gdje da aktiviram. 
-
kurage20
#1765 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Jesi li verificirao račun i dodao i potvrdio karticu? Ako jesi logiraj se i klikni request money, ako ti bude tražilo da dodaš karticu da ti skine 1.95 a to si već uradio nema veze upiši ponovo i nece ti skinut ništa a aktivirat ces primanje novca.halifa81 wrote:Ne mogu da primam novac na paypal....Kako sam citao treba aktivirati na accountu,samo ja ne znam gdje da aktiviram.
-
mirche_
#1766 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Izvadila debintnu karticu samo za potrebe internet kupovine, uplatila odredjena sredstva na karticu, registrovala se na paypal, upisala 4-cifreni kod, refundirali mi 1.95$, i tako stoji mi balance 1.95 $, medjutim mene zanima kako nema na paypalu sredstava koje sam uplatila na svoju debitnu karticu, dal' treba to nekako povezati, ili kako vec ? I da, tek sam upisala taj 4-cifreni kod, i pisalo mi je kao nesto pricekajte 24h za neku transakciju sredstava, nisam bas sigurna
Mozda je glupo pitanje, ali eto ne snalazim se bas najboje za pocetak
- seoBIH
#1767 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Nije glupo pitanje, ali je problem sto nisi dovoljno citala sadrzaj na internetu, pa samim i ovu temu. Da si procitala nasla bi ono sto te zanima, a to je da ce ti taj iznos od 1,95$ biti refundiran 1. u mjesecu. Dalje, kada upaltis na banku tebi novac nece ici na paypal, niti ti trebas prebaciti novac na paypal, vec jednostavno, kada odes na neku stranicu i odaberes placanje paypalom, upisat ces svoj mail i sifru i kliknuti na pay now. Automatski ce tvoj novac biti povucen s kartice i biti ce placeno preko paypala. To je to...mirche_ wrote:Izvadila debintnu karticu samo za potrebe internet kupovine, uplatila odredjena sredstva na karticu, registrovala se na paypal, upisala 4-cifreni kod, refundirali mi 1.95$, i tako stoji mi balance 1.95 $, medjutim mene zanima kako nema na paypalu sredstava koje sam uplatila na svoju debitnu karticu, dal' treba to nekako povezati, ili kako vec ? I da, tek sam upisala taj 4-cifreni kod, i pisalo mi je kao nesto pricekajte 24h za neku transakciju sredstava, nisam bas sigurna![]()
- vjesticanametli
#1768 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
od 18 aprila imam uplat na pp-u i ne prebacuje se na karticu...........nije bilo problema do sada
sta da radim
sta da radim
-
Minimum
#1769 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
1. Pricekati jedan mjesec od dana uplate - unutar ovog mjeseca ne mozes raspolagati uplatomvjesticanametli wrote:od 18 aprila imam uplat na pp-u i ne prebacuje se na karticu...........nije bilo problema do sada
sta da radim
2. Prvog dana sljedeceg mjeseca (nakon isteka tacke 1) PayPal ce ti poslati uplatu bez naplate provizije. Ako neces da cekas, moze i ranije, ali uz proviziju.
- vjesticanametli
#1770 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
pa to je danas ili ..........cekam od 18 aprila i nije bilo ranije problema
ocekujem veliku sumu pa reko da ne ide na pp ako ovo sad nesto zeza
-
Minimum
#1771 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Da, u tvom slucaju je danas. Uobicajeno 1. u mjesecu dobijes sms obavjestenje, a pare u banci budu nakon 4-5 dana. Medjutim, ni ja jutros nisam dobio SMS, a ocekujem ga.vjesticanametli wrote:pa to je danas ili ..........cekam od 18 aprila i nije bilo ranije problema
- vjesticanametli
#1772 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
aha ok hvala
prpa me uhvatila ........sta je sad bilo
prpa me uhvatila ........sta je sad bilo
- seoBIH
#1773 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Your available balance was transferred to your Visa card issued in Bosnia and Herzegovina on Jun 1, 2013. The amount of the transfer was $XXXX USD.
Your available balance is automatically transferred on the first day of every month.
Yours sincerely,
PayPal
- vjesticanametli
- Avalanche
#1775 Re: Paypal poceo sa radom u Bosni i Hercegovini
Imam Premier PayPal account i ne mogu da napravim "Donate", a pise da se moze napraviti sa Premier-a. Jednostavno ne postoji opcija "Donate".
Je l' to BiH ne podrzava "Donate" sistem? Jeste se susreli sa ovim? Zna neko u cemu je problem?
Je l' to BiH ne podrzava "Donate" sistem? Jeste se susreli sa ovim? Zna neko u cemu je problem?