Alejkumu selam! U dovi se vidi utjecaj Hafizaružmarin-a wrote:Esselamu alejkum![]()
Allahu moj udruži me sa onima koji znaju za Tebe,
Allahu, udruži me sa onimakoji su u stalnoj vezi sa Tobom
Zoya, samo udri

Alejkumu selam! U dovi se vidi utjecaj Hafizaružmarin-a wrote:Esselamu alejkum![]()
Allahu moj udruži me sa onima koji znaju za Tebe,
Allahu, udruži me sa onimakoji su u stalnoj vezi sa Tobom

De bona ne bila zapali bar jos jednu, ejh ja taman mislio da pristavimmedaaa wrote:![]()
mene sove salijecu i veceras, haman cu vam ja morat ici... halalite...
![]()
![]()
nego dovite za mene, za ovaj nas dzemat, mali ali slatkii za sve muslimane, koji su nocas il u halu il u rahatluku...

Uuuu izvini onda, ucinilo mi se da si trazila jednom da zapalis, onda ko zapali pred meedom ima da ga nemamedaaa wrote:@sahan, cccccc, sta si ti navalio na cigarete, vec drugi post...
ne duhanim ja, ja sam trudna zena ...
![]()
amin, da nam Allah oprosti svima grijehe...
prestala sam prije 7 godina, elhamduliullah
A ti si, znao sam ja da neko duhanizvjezdica_7 wrote:Selam vesela družino. Ko večeras pravi kahvu? Ja ne mogu bRez cigara![]()
![]()

Hvala hvala! Mora neko i da duhanisahan wrote: A ti si, znao sam ja da neko duhani![]()
Evo bujrum
![]()
A vala bas i nemoras veceras, Zoya prehladjena, meda trudna, hm jedino na terasu da sjedes. Bolje ti je kolac uzmi sta ce ti cigarazvjezdica_7 wrote:Hvala hvala! Mora neko i da duhanisahan wrote: A ti si, znao sam ja da neko duhani![]()
Evo bujrum
![]()
![]()
![]()
![]()
E jes ti fazon, eto onda i mene. Jos da hoce Manijak doci sve nesto skenira po forumu a nece da se javi, hajde na terasu razbodit ces se odmahzvjezdica_7 wrote:Ma ništa kolač. Odoh ja na terasu. Noć je, mašallah, prelijepa

Super nam je na terasi ali bas radi ovakvog gusta da zamolimo Gospodara da pomogne sirotinju i poveca im nafaku, bolesnima da lijeka, zalutale uputi na Pravi put, svima nama poveca iman i duse ucini jos toplijim da se u Din Islamu osjecamo sretnim a Gospodar zadovoljan s nama.zvjezdica_7 wrote:![]()
Amin!sahan wrote:
Super nam je na terasi ali bas radi ovakvog gusta da zamolimo Gospodara da pomogne sirotinju i poveca im nafaku, bolesnima da lijeka, zalutale uputi na Pravi put, svima nama poveca iman i duse ucini jos toplijim da se u Din Islamu osjecamo sretnim a Gospodar zadovoljan s nama.
Gospoadaru nas oprosti na grijehe koje smo pocinili i svjesno i nesvjesno, sacuvaj nas od iskusenja i daj nam od milosti Tvoje da na onom Svijetu budemo u drustvu spasenih. Amin
Eto poslije dove sad se hvataj kasike, baci tu cigaruzvjezdica_7 wrote:Amin!sahan wrote:
Super nam je na terasi ali bas radi ovakvog gusta da zamolimo Gospodara da pomogne sirotinju i poveca im nafaku, bolesnima da lijeka, zalutale uputi na Pravi put, svima nama poveca iman i duse ucini jos toplijim da se u Din Islamu osjecamo sretnim a Gospodar zadovoljan s nama.
Gospoadaru nas oprosti na grijehe koje smo pocinili i svjesno i nesvjesno, sacuvaj nas od iskusenja i daj nam od milosti Tvoje da na onom Svijetu budemo u drustvu spasenih. Amin