Kao sto sam vec napisao, zakon i nadlezni organi ne tretiraju te ljude. Sa taxi je udruzenje. I ima ih dosta koji su izbaceni iz udruzenja, ali nema puno efekta, oni formirali novi STARI GRAD taxi, ili egzistiraju kao samostalni taksi prijevoznici ili pak rade idalje sa firmom SA taxi ali nisu clan udruzenjabaustelac wrote: I sta kad se donese taj zakon kakav god da je? Hoce li onda (svi) taksisti sa aerodroma i zeljeznicke voziti na taksimetar ili po tarifi? Hoce li onda (svi ST) taksisti voziti kratke relacije? Ne znam sta ti ovdje hoces da pokazes ili dokazes. Da su taksisti zlato a da zakon nevalja?
Problem je vase udruzenje i tu se "vi posteni" trebate angazovati da rijesite problem. Ako "vi posteni" priznajete da postoji problem taksista sa aerodroma i zeljeznicke a vase udruzenje drzi te standove, znaci da udruzenje ne funcionise i ne radi na rjesavanju tog problema. To je problem koji nije od juce nego se vuce evo godinama i ne mozete reci da su to pojedinci. Da su pojedinci a da je "vecina postena", problem bi se rijesio. Iako vjerujem da ima stvarno postenih i cestitih taxista u ST udruzenju, za mene koji sam dva puta koristio usluge ST i dva puta bio zavrnut, ST je udruzenje prevaranata a ne taxista a ti meni mozes do sutra pricati kako zakon ne valja.
Nemam se ja tu puno st aangazovat niti ptoriv njih ili bilo kojih drugih, kad nema efekta, trenutno je jedino rjesenje forsirat da izadje zakon i zalbe musterija nadleznoj inspekciji