KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
VCorp

#1751 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak

Post by VCorp »

Potrebna su samo tri dima da se iz zadrte seljačine neko pretvori u osobu otvorenu za razne mogućnosti.

Sad kad malo bolje razmislim sta sam napisao gore, mi bi trebali na Balkanu svi čaditi. :lol:
oskarboy

#1752 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak

Post by oskarboy »

pa jos nije niko umro od marihvana a od cigara i alakohola je pomrlo milijardu ljudi.a marihvanu zabranjuju al zato cigare i alkohol moze kupit na svakom koraku.pa farmaceutska,duhanska ,alkoholna i drzavna banda drzi covjecanstvo u saci
Dozer

#1753 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak

Post by Dozer »

Upravo tako. Pa u nekim EU zemljama je zabranjena prodaja cak i ljekovitih biljaka. Nije li i ovo vise nego indikativno i ne upucuje li i ovo da u tome prste imaju farmaceutski lobiji u sprezi sa zakonodavcima, tj. vladama?

Update: Sinoc sam "potrosio" 3 sata na ponovno ubjedjivanje, pokazivao tekstove, snimke, vilica me zabolila od price, pa je cak u jednom momentu doslo skoro i do svadje, ali jok... "Doktori su u pravu i oni znaju sta valja, a sta ne valja jer su skolu zavrsili za to"... toga se drzi k'o mutav... :(
Katastrofa!
Daidzinica ce danas zvati tu blentavu rodicu (ne htjede meni dati da je ja zovem), samo kad on ne bude tu, da joj je..e mater i da od nje trazi da ga sad uvjeri u suprotno...pa cemo vidjeti... :(
oskarboy

#1754 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak

Post by oskarboy »

ma kakvi doktori ,i oni su dio farmaceutske mafije koja ih placa da preporucuju ljekove odredjene farmaceutske kompanije
hopcup

#1755 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak

Post by hopcup »

Dozer wrote:Upravo tako. Pa u nekim EU zemljama je zabranjena prodaja cak i ljekovitih biljaka. Nije li i ovo vise nego indikativno i ne upucuje li i ovo da u tome prste imaju farmaceutski lobiji u sprezi sa zakonodavcima, tj. vladama?

Update: Sinoc sam "potrosio" 3 sata na ponovno ubjedjivanje, pokazivao tekstove, snimke, vilica me zabolila od price, pa je cak u jednom momentu doslo skoro i do svadje, ali jok... "Doktori su u pravu i oni znaju sta valja, a sta ne valja jer su skolu zavrsili za to"... toga se drzi k'o mutav... :(
Katastrofa!
Daidzinica ce danas zvati tu blentavu rodicu (ne htjede meni dati da je ja zovem), samo kad on ne bude tu, da joj je..e mater i da od nje trazi da ga sad uvjeri u suprotno...pa cemo vidjeti... :(
e u 3 pm... pa jebote, reci mu nek izgura do kraja s tom terapijom, da nisi džaba pare bacio, a neće mu gore od nje bit sigurno...
Kinesko prkno

#1756 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak

Post by Kinesko prkno »

Yebga,najbolje da nadjes nekog ko ce se predstaviti ko ta doktorica,nek nazove dajdzu ,kaze da je ok,radikalna vremena -radikalni potezi :-D
Dozer

#1757 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak

Post by Dozer »

Pa nije glup da ne prepozna rodicu ba... :lol:
VCorp

#1758 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak

Post by VCorp »

Moj ti je savjet da napraviš cookie i daš ga rodici, ali neki sa mnogo potentnog masla da se probudi za tri dana :lol:
Dozer

#1759 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak

Post by Dozer »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Bosanac sa dna kace

#1760 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak

Post by Bosanac sa dna kace »

Pa dovedi ti nekog lika od 40ak godina, predstavi ga ko nekog doktora specijalistu ne znam ti cega, nek dodje s kakom tasnjom, odjeven u odijelo , nek malo pogleda u to ulje, s tobom porazgovara, rekne ti da je ulje pravo i da lijeci
sta se imas stom alapacom kacit...
Kinesko prkno

#1761 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak

Post by Kinesko prkno »

Bosanac sa dna kace wrote:Pa dovedi ti nekog lika od 40ak godina, predstavi ga ko nekog doktora specijalistu ne znam ti cega, nek dodje s kakom tasnjom, odjeven u odijelo , nek malo pogleda u to ulje, s tobom porazgovara, rekne ti da je ulje pravo i da lijeci
sta se imas stom alapacom kacit...
Ma ja ,po mogucnosti da ima brkove ,jer brkovi ulijevaju povjerenje :-D ,
uglavnom cilj opravdava sredstvo
Dozer

#1762 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak

Post by Dozer »

Ma nece i nece... :(
Vec me jaranica munta da njoj prodam ako on nece... A hajd' ti to sad njemu trazi... i jos reci da hoces da prodas nekome...
Odma' ce bit' - "to ti hoces na meni da zaradis" (iako je lova njegova :()....
iTo

#1763 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak

Post by iTo »

al bas svaki dan nova "finta" za lijecenje raka....

http://www.healthyfoodhouse.com/researc ... -diabetes/
Dozer

#1764 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak

Post by Dozer »

Pazi ovo - http://www.worldlifeexpectancy.com/caus ... y-country/
Podaci su pokupljeni od WHO.
U Indiji se marihuana koristi vec hiljadama godina kao lijek za sve i svasta, ukljucujuci i rak.
I oni su, kao drzava, na 178 mjestu od 192 po broju smrti od raka. A mi na 99...
Tebi ni to nije indikativno?

Ima jos - http://globalcancermap.com/
iTo

#1765 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak

Post by iTo »

Dozer wrote:Pazi ovo - http://www.worldlifeexpectancy.com/caus ... y-country/
Podaci su pokupljeni od WHO.
U Indiji se marihuana koristi vec hiljadama godina kao lijek za sve i svasta, ukljucujuci i rak.
I oni su, kao drzava, na 178 mjestu od 192 po broju smrti od raka. A mi na 99...
Tebi ni to nije indikativno?

Ima jos - http://globalcancermap.com/

a ne mislis da je to zbog nacina ishrane u Indiji ? :)
Dozer

#1766 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak

Post by Dozer »

Moguce, naravno. Ali, opet ti kazem - tamo se indica i njeni ekstrakti koriste kao lijek stotinama godina. Sastavni su dio ISHRANE. :-)

A mogu li te upitati nesto?
Cemu tvoj ovoliki otpor cak i mogucnosti da se radi o lijeku?
iTo

#1767 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak

Post by iTo »

Dozer wrote:Moguce, naravno. Ali, opet ti kazem - tamo se indica i njeni ekstrakti koriste kao lijek stotinama godina. Sastavni su dio ISHRANE. :-)

a i ti si siguran u to da lijeci ko da si do sad 1000 ljudi izlijeci...
ja znam da ne lijeci jer ljudi koji su u ogromnim kolicinama konzumirali travu ipak dobiju rak i umor od istog

a to su ljudi koji decenijama unose desetine grama dnevno a ti bi sa dabs velicine zrna rize nesto postigao...
hopcup

#1768 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak

Post by hopcup »

iTo wrote:
Dozer wrote:Moguce, naravno. Ali, opet ti kazem - tamo se indica i njeni ekstrakti koriste kao lijek stotinama godina. Sastavni su dio ISHRANE. :-)

ja znam da ne lijeci jer ljudi koji su u ogromnim kolicinama konzumirali travu ipak dobiju rak i umor od istog

a to su ljudi koji decenijama unose desetine grama dnevno a ti bi sa dabs velicine zrna rize nesto postigao...
e, aj nemoj dalje, majke ti. sve si u pravu.
iTo

#1770 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak

Post by iTo »

hopcup wrote:
iTo wrote:

e, aj nemoj dalje, majke ti. sve si u pravu.

dzesi doktore ? koliko si ih ti do sad izlijecio ?
hopcup

#1771 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak

Post by hopcup »

neka, nemoj više, pobi ti nas svojim argumentima.
Dozer

#1772 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak

Post by Dozer »

iTo wrote: a i ti si siguran u to da lijeci ko da si do sad 1000 ljudi izlijeci...

Fakat...hajde ti prvo malo prostudiraj razlike unosa necega putem udisanja i varenja, pa cemo dalje.

Paralela:
Ljudi puse cigarete (duhan) desetinama godina, pa umru sa 60/70/80+.
A oni koji polizu i na taj nacin u organizam unesu samo 1mg ekstraktovanog nikotina iz duhana, umru u roku 10 min.
Kako to, jeb'o te?!?! :shock: :shock: :shock:
Nije valjda da je nikotin izvucen iz duhana i u drugom agregatnom stanju stetniji od nikotina koji udisemo?!?!

A ovo, za "desetine grama" koje se unose pusenjem trave, sasvim je dovoljan dokaz da samo lupetas napamet i da nemas pojma o cemu pricas. Mislim... iz 500-600gr., i to vrlo potentne vrste, dobije se jedva 50-60 ml/gr. ulja, pa je onda ovo tvoje totalno nesuvislo jer bi znacilo da taj duvadzija mora satrati bar 2-3 kg. dnevno da bi unijeo "desetine" grama THC-a, pri cemu se te "desetine" ne bi mjerile kolicinom vecom od 5-6 gr. posto se THC ni priblizno istom kolicinom ne moze dobiti kroz dim i hemijsku ekstrakciju.

E, hajd ti nas fino zaobidji. Ocito je da ne kontas sustinu, pa se samo provaljujes...
iTo

#1773 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak

Post by iTo »

sve sami strucnjaci....
Dozer

#1774 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak

Post by Dozer »

Pa dobro...ako ne vjerujes, eto probaj izvuci 1mg nikotina iz duhana, i polizi. Pa nam javi kako si prosao. Tj. reci nekome da nam javi ;)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1775 Re: Karcinom i R.S.Oil - THC zaista lijeci rak

Post by Truba »

nekoliko stvari mi nije jasno :D

prije svega svaka cast za dozera i njegov odnos prema stricu... imam strica u drugom gradu :D i ne znam kako izgleda...nisam ga vidio 25 godina
druga stvar... na trećem topiku sam spomenuo nešto oko urota... ismijaše me... ovdje se proziva čitava farmaceutska industrija kao urotnička i nikom ništa :?
prošle godine u ovo doba baš je spominjana neka graviola kao lijek... nazvao ja prijatelja doktora... nikad čuo...izričito naglasio da se nikakve velike pare ne daju za lijekove samo čajevi...
također sve zavisi od vrste bolesti...možda ovo ulje u nekoj vrsti pomaže u nekoj drugoj ne... davati univerzalni odgovor da pomaže u svim vrstama je smiješno i diletantski
Post Reply