Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
omar little
#1751 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
-
radostan dan
#1752 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
e čuj, fifa osim krstajića, pokrenula postupak i protiv predsjednika fss, kokeze.
jbt, ovo će još i na dobro izaći.
jbt, ovo će još i na dobro izaći.
-
farisovo
#1753 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Komentar sa b92Kada su vec spomenute Rita Ora i Dua Lipa, ko ozbiljan moze da poveruje u toliku srecnu sluchajnost, da su jedine mega muzichke svetske zvezde koje su ikada uspele iz Istochne Evrope, bas eto sluchajno sa Kosova i bash eto sluchajno u sadashnjem trenutku imaju blistave karijere i vidljivosat i uticaj na medijskom nebu? Jak i bogat lobi koji svim sredstvima promovishe i propagira svoje interese. Projekti kroz muziku, sport itd.
(Vanja, 24. jun 2018 21:07)
Srpskom ludilu nema kraja.
Znao sam i od prije da su Albanci Bogom dan pencilin za Srbe, ali ovo prevazilazi sva ocekivanja.
-
omar little
#1754 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
kao nasi komentari sa klixa su bolji 
-
farisovo
- Capajebo
#1756 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
mi smo pretezno samo glupi, oni su bolesni, kolektivno bolesniomar little wrote:kao nasi komentari sa klixa su bolji
- Bosanski_kralj
#1757 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Kakvi prethodni dani za Srbiju. Prvo im Kosovar uradiše to što uradiše, pa danas Čilić pobjedi Đokovića. 
-
nelle_tz
#1758 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Skandiranje na ulici ;'Ubij, zakolji da Šiptar ne postoji " poslije tekmeCapajebo wrote:mi smo pretezno samo glupi, oni su bolesni, kolektivno bolesniomar little wrote:kao nasi komentari sa klixa su bolji
https://www.facebook.com/azra.bajraktar ... 5ODc5ODI4/
Koja bolest, brate
-
svi u napad
#1759 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Kako je ovaj covjek realan i pragmatican. Svaka cast Radosni. Steta sto raja ne razmislja ovako. Uh jos moram ga pohvaliti jos jednom (vec sam to jednom uradio) za njegov doprinos sa slikama na 18+ i komentarima o Yugi. E sad je dosta jer ce se uobraziti i pocece ko vecina Balkanaca kako je najljepsi najpametniji i ono kad sam ja bio ........ Cao raja odoh spavati sutra se radi drago mi je za Kolumbiju.radostan dan wrote:dobro...sve to stoji, ali to opet nema veze sa činjenicom da srbija, nakon tošićevog fulanja zicera u šesnaestom minutu više nije igrala...odnosno nije htjela da igra.
a kad je pred kraj htjela, nije mogla.
stoga, kraj priče.
bunar taktika...ništa novo pod neonom, što bi rekao džoni št.
- It_is_a_Leclerc
#1760 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Sutrašnji Blic na naslovnici donosi tekst - "Putin naredio da se poništi rezultat utakmice sa Švicarskom"
Jel ima neko da tom narodu pomogne?
- jeza u ledja
#1761 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
haha sad se salju instagram slikice sa orlom sa svih strana svijeta 
- luckylaka
#1762 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Ima da ih opameti...tsunamiIt_is_a_Leclerc wrote:Sutrašnji Blic na naslovnici donosi tekst - "Putin naredio da se poništi rezultat utakmice sa Švicarskom"
![]()
-
bosanska senzacija
#1763 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Ja sam sve skloniji misljenju da srpski nacionalizam prije svega treba posmatrati kao patoloski problem pa tek onda kao politicki.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1764 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Možemo li se prešaltati kako na loptu?
Ok, jasno da je utakmica Švicarska - Srbija izazvala i nacional-politički aspekt priče, ali vrijeme je da nastavimo dalje.
Ok, jasno da je utakmica Švicarska - Srbija izazvala i nacional-politički aspekt priče, ali vrijeme je da nastavimo dalje.
- Point.
#1765 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
A šta je to bilo na utakmici, nisam gledao?

- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1766 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
penala je bilo...ali je bilo i prekršaja u napadu..samo je trebalo utvrditi što je prije
2 na 1
ne znam za što primaju plaće ti u VAR sistemu...
švicarska igra protiv srbije
provokacije pravljenja orla od strane niskog nabildanog praseta apsolutno nemaju nikakvog smisla i organizacije nogometne se moraju pozabaviti ovim vidovima naciopnalističkog sranja
da je igralo kosovo i srbija ajde pa i nekako...
2 na 1
provokacije pravljenja orla od strane niskog nabildanog praseta apsolutno nemaju nikakvog smisla i organizacije nogometne se moraju pozabaviti ovim vidovima naciopnalističkog sranja
- SmokingMan
#1767 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Čekaj,još nije gotovo....

Sve je bilo dogovoreno daleko od očiju javnosti,slika kao dokaz.

Sve je bilo dogovoreno daleko od očiju javnosti,slika kao dokaz.

Last edited by SmokingMan on 25/06/2018 09:00, edited 1 time in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1768 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Scenario je bio takav, gol u 90. minuti, znalo se da neće propustiti takvu priliku da vrati za svu harangu od prije utakmice.
Po cijenu diskvalifikacije, zabrane hloptanja do kraja života, sibirskog gulaga....
Stara vijest već, vjerovatno će FIFA malo opaliti po džepu sve one koji su išli mimo lopte.
Ostaje zadnje kolo u grupi, Švici dosta i bod protiv otpisane Kostarike, dok Srbija ima jasnu situaciju s Brazilom, trebaju ih dobiti da bi išli dalje.
Po cijenu diskvalifikacije, zabrane hloptanja do kraja života, sibirskog gulaga....
Stara vijest već, vjerovatno će FIFA malo opaliti po džepu sve one koji su išli mimo lopte.
Ostaje zadnje kolo u grupi, Švici dosta i bod protiv otpisane Kostarike, dok Srbija ima jasnu situaciju s Brazilom, trebaju ih dobiti da bi išli dalje.
- SmokingMan
#1769 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Bit će drugačije protiv Kostarike,sigurno izmjenjen sastav.
-
farisovo
#1770 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Srbiji i Srbima je najveci problem kako su se samo usudili Xhaka i Shaqiri da daju golove Srbiji i izbace ih sa Svjetskog, jer su oni pripadnici "nize rase". Tu je sva poenta, a sve sto se pravi nakon te utakmice i poraza je pokusaj da se to zamaze.
Cesto nakon utakmica pogledam analize na RT-u, za SP su angazovali Peter Schmaichela, bivseg golmana Man. Uniteda i Danske reprezentacije. Tip objasnio. Svica je takva reprezentacija sa kojom se ne mozes igrati kako hoces, jako su kompaktni - kako kaze on. To sto onaj amater iz Bijeljine nije znao, ko ga hebe - neka nauci.
Cesto nakon utakmica pogledam analize na RT-u, za SP su angazovali Peter Schmaichela, bivseg golmana Man. Uniteda i Danske reprezentacije. Tip objasnio. Svica je takva reprezentacija sa kojom se ne mozes igrati kako hoces, jako su kompaktni - kako kaze on. To sto onaj amater iz Bijeljine nije znao, ko ga hebe - neka nauci.
-
jarobot
#1771 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Kako neko može isprovocirati nekog ko sebe naziva " orlom " pokazivanjem orla ???Black swan wrote:penala je bilo...ali je bilo i prekršaja u napadu..samo je trebalo utvrditi što je prije
2 na 1
-
jarobot
#1772 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Trebao im je rinuka pokazati .....Black swan wrote:penala je bilo...ali je bilo i prekršaja u napadu..samo je trebalo utvrditi što je prije
2 na 1

- burgundy
#1773 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Najgore što su sebi napravili je da sad znaju svi šta ih može isprovocirati.Loši su gubitnici.
Podršku strelcima golova za Švajcarsku, kosovskim Albancima Granitu Džaki i Đerdanu Šaćiriju, pružio je i reporter švajcarske RTS Sport Pjer Piler.
On je tokom uživo uključenja gestikulirao kao i fudbaleri rođeni na teritoriji Kosova i Metohije – “albanskim dvoglavim orlom”, kao reakciju na najavljene sankcije koje mogu da budu upućene prema dvojici igrača.
“Gospodo iz FIFA, ako uradim ovo, a evo, uradio sam, da li ja mogu da dobijem suspenziju? Hoćete li mi oduzeti akreditaciju?”, upitao je Piler
- JThomas
#1774 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
onaj je sa skupljenim krilima a ovaj sa raširenimjarobot wrote:Kako neko može isprovocirati nekog ko sebe naziva " orlom " pokazivanjem orla ???Black swan wrote:penala je bilo...ali je bilo i prekršaja u napadu..samo je trebalo utvrditi što je prije
2 na 1
a jesu loše podnijeli, nema šta
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1775 Re: Grupa E - Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Ma previše ovih nekih Alb....ovaj, Albanija, Kosovo, Švicarska....pa te svame godine bar jedna dočeka i natambura.
Na ovaj ili onaj način.
Na ovaj ili onaj način.