Bloo wrote: Smrcak, svaka ti je za batina.
Možeš li razlikovati partikularno od generalnog?
GDJE u Kuranu piše da je bog stvorio muškarce takvim, a žene ovakvim? Kakve ih ti predstavljaš.
Ti predstavljaš sebe i svoje mišljenje i svoj odnos prema ženama, a ne cijelog muškog roda. Ja kad kažem da ne volim shopping i da mi se živo hebe za rabate, da li to znači da su sve žene takve?
A to za shopping...nek ti Euridika opali par vaspitno-popravnih šamara o stereotipima.
slobodno batinaj ako mislis da jesteSmrcak, svaka ti je za batina.
ja ovdje govorim o generalnom pristupu, jer generalno muskarci su vizuelna bica i to govorim kao muskarac i to nauka kazeMožeš li razlikovati partikularno od generalnog?
jasno ti kaze u Kuranu, sta to muskarci vole, pa da vidimo kako je nas Allah muskarce opisao:GDJE u Kuranu piše da je bog stvorio muškarce takvim, a žene ovakvim? Kakve ih ti predstavljaš.
Kaže Uzvišeni Allah: ”Ljudima se čini da je lijepo samo ono za čim žude: žene, sinovi, gomile zlata i srebra, divni konji, stoka i usjevi…”.
( Ali Imran, 14 ).
1. Zene
2. djeca
3. zlato srebro (tj pare, imetak)
4. Divni konji, to jeste prevozna sredstva, auta, motorizovane stvari u danasnje vrijeme
5. Imanje
vidis li na kojem su mjestu zene muskarcima
na prvom mjestu zene, pa poslije zene djeca, pa tek onda imetak/pare, pa auta, pa tek onda imanje na kraju
ja predstvaljam vecinu muskog roda, ja ti kazem onako kako je u srcu i dusi muskarca, ne kriojem nista, ne mutim, kazem onako kako jeTi predstavljaš sebe i svoje mišljenje i svoj odnos prema ženama, a ne cijelog muškog roda.
a ovi ovdje muskarci na forumu koji dolaze iz Alisine zemlje cuda su vecinom manjina koji kazu da su stabilni, koncetrisani do bola i da ih nemoze poremtiti nikakva ljepotica kada stoji pored njih
ti si manjina, vecina zena voli to, a ti ako ne pripadas vecini, i to je potpuno normalno.Ja kad kažem da ne volim shopping i da mi se živo hebe za rabate, da li to znači da su sve žene takve?