Pomisao na to te uzbudjuje?! Svalercinoseln wrote:Sta cu ja tamo, tebi je stalni qurac u ustima._BataZiv_0809 wrote:Imas na podforumu Ljubav i Seks temu za seksualne mastarijeseln wrote:
Kod tebe je valjda kurcem u celu na glavi
Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1751 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
- Point.
#1752 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Kakve ima veze gdje sam? I ti si u BiH pa te ne sprečava da trubiš o Kurdima na svim mogućim temama.Kikibombona wrote:Jarane, ti si u Svedskoj ili gdje vec!??Point. wrote:Mora se neutralizovati nazadni i zlobni HDZ a to se jedino može desiti glasanjem zs Komšića, jer realno ima najveće šanse. Kakav bolan Falatar, samo bezvezno rasipanje glasova. Ne budite naivni ko djeca.
Što se tiče člana predsjedništva iz reda Bošnjačkog naroda, najveće zlo je onaj šupak iz Gusinja, znači on ne smije sjesti u predsjedništvo inače smo donji.
Mi hocemo bolji zivot!!!!
Dodji ti pa zivi u drzavi gdje su na vlasti Becirevic i Komsic, ljudi koji nikad nista nisu uradili. Vasi predstavnici u evropskim zemljama su moderni, kulturni, obrazovani, strucni, sposobni... a nama ovdje trebaju govna!???![]()
![]()
Odose ljudi svaki dan. 90% mojih poznanika razmislja o odlasku. Jebo bi drzavu i sve kada vidim da je moj narod siromasan, ponizen, nezaposlen, demoralisan, depresivan itd.![]()
Trebamo do smrti, narednih 100 godina glasati za neke majmune da ustase ne bi dosle na vlast? Hajmo dovesti sposobnog Hrvata umjesto ustase a ne gnjidu Komsica koji je ukrao 20 godina nasih zivota ne radeci nista.
Poslusaj ovog covjeka pa odgledaj neki intervju smrada Komsica, pa imaj srca zaokruziti ovog drugog...
BiH je moja država, imam pravo da glasam. Iskreno smatram da je Mirso super lik i da je neko drugo vrijeme, glasao bih za njega bez dvojbe, ali kad na jednoj strani imaš nacionalističke likove koji rade protiv države BiH, onds moraš taktizirati i razmisliti kako to spriječiti. A to se jedino može desiti ako glasaš za kandidata koji imaju najviše šanse a to je Komšić, htjeli mi to ili ne, bez obzira je li gnjida ili ne. I tu je sva mudrost. Vidjeli smo ranije da sa negatorima države BiH ne možeš na finjaka, pa Dragan i Mile bi pojeli Mirsu u predsjedništvu. Na žalost, tako je.
-
kiligonzales
#1753 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Seln izadji za Komsica baci glas jer BiH pobjeđujeseln wrote:Ko kaze da je fino i da ne treba mijenjati?AmiĐa_Idriz wrote:Ništa onda daj nam Šćepu ili Pudlicu, ako nam je toliko fino i ne treba ništa mijenjati
Nije fino; zapravo je uzasno, nepodnosljivo, izvan razuma...
ali mislim da Hadzikadic tu ne moze nista promijeniti.
Jednostavno, u Bosni ne postoji kriticna masa glasaca koji su svjesni sta su prioriteti.
Zato ja ne glasam od 2010.
- Smrcak15
#1754 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Point. wrote:Vidjeli smo ranije da sa negatorima države BiH ne možeš na finjaka, pa Dragan i Mile bi pojeli Mirsu u predsjedništvu. Na žalost, tako je.
pa nece se tuci sakama covjece boziji
zalosno je nase stanje kada cemo radije poturiti drugima nogu da zapnu padnu nego da izaberemo sta je dobro licno za nas, da prvo pocistimo svoju avliju...ali nama je draze prljati tudju nego cistiti svoju.
- GandalfSivi
#1755 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Tako je!!! Kada im Mirso objasni da su tu prvo da budu Bosanci, pa onda Srbi i Hrvati, ima obojica da se sjebu do kraja!!!Smrcak15 wrote:Point. wrote:Vidjeli smo ranije da sa negatorima države BiH ne možeš na finjaka, pa Dragan i Mile bi pojeli Mirsu u predsjedništvu. Na žalost, tako je.
pa nece se tuci sakama covjece boziji![]()
aa svasta...nego ko je jaci u mozgu taj pobjedjuje
- SaraFina
#1756 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Tortura od sinoc traje.
- seln
#1757 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
...k'o foke!GandalfSivi wrote:ima obojica da se sjebu do kraja!!!
- Banksy
#1758 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Naravno da je jedini kad su finansijeri, koji su ga i nadigli na ovaj cirkus, zavrnuli pipe, procijenivši da im je trenutno beskoristan, pa se nema ni za novinski letak. Tragikomično, ali nije da nije zaslužio.Smrcak15 wrote:
NARODE ZAMISLITE SAD OVO SITUACIJUHADZIKADIC ODLUCIO DA SE NE PRAVE BILBOARDI SA NJEGOVIM LIKOM OD BUDZETSKIH SREDSTAVA, DA SE NE TROSE NASE PARE NA TO...ON JE SIGURNO JEDINI KOJI IDE TIM PUTEM,
- SaraFina
#1759 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Jeste gledali video šta Mirso rekao?
@Smrle, deder postaj i onaj program jopet!
Kikiju dva primjerka posalji, kao zamjeniku namjesnika a ti si admin/ glavni namjesnik Fan Kluba
@Smrle, deder postaj i onaj program jopet!
Kikiju dva primjerka posalji, kao zamjeniku namjesnika a ti si admin/ glavni namjesnik Fan Kluba
-
1Dante1
#1760 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Zato ce im Becirovic stat u kraj.GandalfSivi wrote:Tako je!!! Kada im Mirso objasni da su tu prvo da budu Bosanci, pa onda Srbi i Hrvati, ima obojica da se sjebu do kraja!!!Smrcak15 wrote:Point. wrote:Vidjeli smo ranije da sa negatorima države BiH ne možeš na finjaka, pa Dragan i Mile bi pojeli Mirsu u predsjedništvu. Na žalost, tako je.
pa nece se tuci sakama covjece boziji![]()
- SaraFina
#1761 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Trabao je Bake Sebiju kandidirati. Da i ja ovako imam favorita 
-
statixx
#1762 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Smrcak15 wrote: pa nece se tuci sakama covjece boziji![]()

- Kikibombona
#1763 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Ima veze. Ti imas odlicna primanja i sa te strane boli te qrac. Zivis u sredjenoj, savrsenoj zemlji.Point. wrote:Kakve ima veze gdje sam? I ti si u BiH pa te ne sprečava da trubiš o Kurdima na svim mogućim temama.
BiH je moja država, imam pravo da glasam. Iskreno smatram da je Mirso super lik i da je neko drugo vrijeme, glasao bih za njega bez dvojbe, ali kad na jednoj strani imaš nacionalističke likove koji rade protiv države BiH, onds moraš taktizirati i razmisliti kako to spriječiti. A to se jedino može desiti ako glasaš za kandidata koji imaju najviše šanse a to je Komšić, htjeli mi to ili ne, bez obzira je li gnjida ili ne. I tu je sva mudrost. Vidjeli smo ranije da sa negatorima države BiH ne možeš na finjaka, pa Dragan i Mile bi pojeli Mirsu u predsjedništvu. Na žalost, tako je.
Mi zivimo u kanalizaciji od drzave gdje je sve katastrofa. I ti nam savjetujes da glasamo za ljude koji su nas doveli u ovakvo stanje i koji ce nas gurnuti jos vise u kanalizaciju? Boli tebe qrac sto neko radi za 500 maraka i sto neko ima penziju 300 maraka. Ja te ljude gledam svaki dan, zivim sa njima. Ja svaki dan kupim negativnu energiju kada izadjem iz kuce. 90% mojih poznanika zeli otici iz ove jadne drzave.
Tebi su vazna etnicka nadjebavanja a meni su vazni ljudi. Boli me kurac za Covica. Hocu da krenenomo naprijed. Komsic i Becirevic su ljudi koji ce nam ukrasti jos cetiri godine zivota. Necu zivjeti 500 godina jarane. Komsic mi je vec ukrao osam godina zivota. Nista nije uradio, ni on ni Covic. Ista govna.
- Leverage
#1764 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Svijet (svijet) je lopta šarena pam param pam parararam
Već sto miliona godina pam param pam parararam
Ima li (ima li) za mene vremena pam param pam parararam
Da i ja u njemu uživam pam param pam parararam
Pam pam pam parararam ou jea
Već sto miliona godina pam param pam parararam
Ima li (ima li) za mene vremena pam param pam parararam
Da i ja u njemu uživam pam param pam parararam
Pam pam pam parararam ou jea
-
statixx
#1765 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Za napredak su potrebne promjene na svim nivoima, kako i Mirsad kaze, plus tri covjeka, sa razmisljanjima i namjerama poput Hadzikadicevih, u predsjednistvu.
Sve ostalo je nastavak patnje. Kombinacija Becirovic-Komsic-Dodik ce ukrasti 8 godina bas kao i Hadzikadic-Covic-Dodik.
Sve ostalo je nastavak patnje. Kombinacija Becirovic-Komsic-Dodik ce ukrasti 8 godina bas kao i Hadzikadic-Covic-Dodik.
- Ja_Ja
#1766 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Red ovih “ne moze on nista uraditi”, pa red ovih sa “nacionalnim” interesima i “vertikalom” samo govori da se o njemu puno vise prica u stranackim krugovima. Evo i nakon X broja stranica jos niko od vas koji ga kritikujete i osporavate (s pravom ili ne) ne uporedjujete ga sa ostalim kandidatima. Sto samo po sebi govori puno vise nego sto zelite da govori. Covjek je po svim mjerilima gigant za Becirovica, Dzaferovica, Radoncica... to mu niko niti moze niti pokusava osporiti sve ostalo su prazne floskule.
- SaraFina
- General War
#1768 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Zato finansijeri koji zive ko bubreg u loju nemaju problem da bace koju banku i odvrnu pipu ne bi li ovi branioci jos koji mandat dobili...jel tako nano?Banksy wrote:Naravno da je jedini kad su finansijeri, koji su ga i nadigli na ovaj cirkus, zavrnuli pipe, procijenivši da im je trenutno beskoristan, pa se nema ni za novinski letak. Tragikomično, ali nije da nije zaslužio.Smrcak15 wrote:
NARODE ZAMISLITE SAD OVO SITUACIJUHADZIKADIC ODLUCIO DA SE NE PRAVE BILBOARDI SA NJEGOVIM LIKOM OD BUDZETSKIH SREDSTAVA, DA SE NE TROSE NASE PARE NA TO...ON JE SIGURNO JEDINI KOJI IDE TIM PUTEM,
-
archi_a
#1769 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
statixx wrote:Za napredak su potrebne promjene na svim nivoima, kako i Mirsad kaze, plus tri covjeka, sa razmisljanjima i namjerama poput Hadzikadicevih, u predsjednistvu.
To cijelo vrijeme govorim. Džaba! Mogu bošnjaci iskopati i postaviti Nelsona Mandelu, na drugoj strani ćeš imati izabranu osobu koja je došla da pokaže kako Bosna i Hercegovina ne može da funkcioniše i da treba da se podijeli. Neće ljudi, njihov nacionalni program je program podjele i na tome istrajavaju od 92, sada samo drugim sredstvima. Satrali bi dobrog, predobrog, načitanog Mirsada Hadžikadića. Dobro BiH ikako napreduje, a napreduje sporo, kad u gnijezdu imaš nastavak osovine milošević tuđman.
- Kikibombona
#1770 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Problem Bosanaca i Hercegovaca je sto cekamo Mesiju, covjeka koji ce nas izvuci iz ropstva, siromastva ili cega vec. Takav covjek nikada nece doci. To ima jedino u bajka za odrasle poput Tore. Sve i da dodje, mi ga ne bi prepoznali, optuzili bi da je izdajnik ili prevarant, te razapeli kao Isusa.statixx wrote:Za napredak su potrebne promjene na svim nivoima, kako i Mirsad kaze, plus tri covjeka, sa razmisljanjima i namjerama poput Hadzikadicevih, u predsjednistvu.
Za bilo kakav napredak potreban je rad i dosta vremena. Potrebno je poceti od necega.
- mi znamo da Komsic, Becirevic, Dzaferovic, Covic i Radoncic nece nista promijeniti. To je sigurno 100%. Ti ljudi su dio vlasti i dio sistema od rata naovamo. Oni su nas uvalili u kanalizaciju. Sa njima mozemo jedino propadati. Za njih glasaju jedino uhljebi, naivni i nacionalisti. Svima je jasno da oni ne mogu i ne zele lijeciti bolestan sistem.
- Hadzikadic je potpuna suprotnost u odnosu na gore nabrojane kandidate. Sa njima nema nista zajednicko. Covjek ima 63 godine i dosao je, nabildan znanjem i iskustvom, napraviti nesto u svojoj drzavi pred kraj zivota. Jedino Hadzikadic nudi nesto novo.
Poslusaj ovaj intervju, njegov sami pocetak. Ako bude izabran za predsjednika, uzivat ce veliki publicitet i bice u prilici oblikovati javno mnijenje. Za bilo kakav napredak neophodna je promjena mentaliteta naroda. Bosnom i Hercegovinom su od kada postoji vladali despoti, okupatori, diktatori. Nikad nismo bili slobodni. Tek od rata naovamo narod ima politicku moc. Tek se ucimo demokratiji. Mi smo u fazi koju su zapadno-evropski narodi davno prosli. Ljudi poput Hadzikadica mogu ubrzati razvoj demokratske misli.
Poslusaj...
https://youtube.com/watch?v=fLCGSDfVgDc
Hadzikadic moze popraviti imidz BiH u svijetu sto je od velike koristi. BiH je oduvijek protektorat, od kada postoji. Veoma je vazno kako nas vide svjetske sile koje nas kontrolisu politicki i ekonomski, u slucaju potrebe i vojno. Nije isto kada sa Terezom Mej razgovara Mirsad Hadzikadic, doktor nauka i dekan na americkim univerzitetima, covjek koji savrseno poznaje engleski jezik, ili Denis Becirevic i Zeljko Komsic. Ovaj drugi za osam godina nije mrdnuo iz Sarajeva.
Politika SDP-a i izroda je: 'mi smo govna, oni su jos veca'. Sire defetizam da u BiH nikad nece biti bolje, da ne moze biti bolje. Tu je politika SDP-a: 'nikad vam nece biti bolje, pomirite se sa tim'.
- General War
#1771 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
archi_a wrote:statixx wrote:Za napredak su potrebne promjene na svim nivoima, kako i Mirsad kaze, plus tri covjeka, sa razmisljanjima i namjerama poput Hadzikadicevih, u predsjednistvu.
To cijelo vrijeme govorim. Džaba! Mogu bošnjaci iskopati i postaviti Nelsona Mandelu, na drugoj strani ćeš imati izabranu osobu koja je došla da pokaže kako Bosna i Hercegovina ne može da funkcioniše i da treba da se podijeli. Neće ljudi, njihov nacionalni program je program podjele i na tome istrajavaju od 92, sada samo drugim sredstvima. Satrali bi dobrog, predobrog, načitanog Mirsada Hadžikadića. Dobro BiH ikako napreduje, a napreduje sporo, kad u gnijezdu imaš nastavak osovine milošević tuđman.
Dodik je potreban " probosancima" kao sto i oni njemu su potrebni...da sutra dodik postane ono sto je bio 2004, nasao bi se Haris Silajdzic da to zajebe...i tako u krug.
Stvarno, neko ko visi na forumu politika da to nece sebi da prizna.
- Kikibombona
#1772 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Zanimljivo je da su odustali od Borise Falatara. Vjerovatno imaju info da nije prijetnja. Sve resurse se usmjerili na Mirsada Hadzikadica.Ja_Ja wrote:Red ovih “ne moze on nista uraditi”, pa red ovih sa “nacionalnim” interesima i “vertikalom” samo govori da se o njemu puno vise prica u stranackim krugovima. Evo i nakon X broja stranica jos niko od vas koji ga kritikujete i osporavate (s pravom ili ne) ne uporedjujete ga sa ostalim kandidatima. Sto samo po sebi govori puno vise nego sto zelite da govori. Covjek je po svim mjerilima gigant za Becirovica, Dzaferovica, Radoncica... to mu niko niti moze niti pokusava osporiti sve ostalo su prazne floskule.
Ankete na forumu pokazuju da vecina forumasa podrzava Hadzikadica. Veliku zaslugu za njegovu popularnost na forumu snose SDP poltroni sa svojom debilskom propagandom.
Rumeni Mutavko nema nikakvu sansu za pobjedu, moze jedino zajebati dr. Kosmica. Vjerovatno je to cilj. Tzv. ljevica je pregovarala oko zajednickog kandidata. Vec 20 godina progresivniji (ne progresivan, vec 'progresivniji') dio stanovnistva baca glasove na SDP i njihove otpatke. Nisu sposobni pobijediti SDA. I nece nikada biti. Za 100 godina ne mogu pobijediti SDA jer su sujetni i nesposobni. Ne mogu ponuditi zajednickog kandidata. 'Ako moram birati izmedju partije i drzave, izabrat cu partiju'. - Damir Hadzic, SDP.
Maksimalan domet SDP-a i skarta je da osvoje dovoljan broj glasova da ih SDA moze uzeti kao koalicionog partnera. Vec vidjeno bezbroj puta.
-
statixx
#1773 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Sve te razumijem, ali ako je:
I nigdje nisam napisao da ga ne mogu zamisliti kako lobira po svijetu, sastaje se znacajnim ljudima i popravlja imidz i rejting BiH. No vanjska politika u platformi se nalazi na 7. mjestu i vrlo rijetko govori o tome. Uglavnom trosi rijeci i energiju na oblasti u kojima nece moci djelovati kako obecava. I to mi se ne svidja nikako, i djeluje mi kao mazanje ociju. Narod je ocajan i ocekivanja uopste nisu velika, covjek bez korupcijskih i kriminalnih afera ima veliku prednost, ali on to nece iskoristiti, jer uzima velik zalogaj i bespotrebno se hvata u kostac sa mnogim stvarima, praveci od sebe salabajzera.
Onda neka pocne od osnivanja stranke i okupljanja progresivnih ljudi otvorenog uma. Dacu mu glas na sljedecim izborima. Ovako je uletio k'o grom iz vedra neba, i nemam razlog vjerovati mu da se nakon izbora nece pokupiti i vratiti u SAD. A meni ostaje da gledam Sebiju kako cestita Dzaferovicu na pobjedi.Za bilo kakav napredak potreban je rad i dosta vremena. Potrebno je poceti od necega.
I nigdje nisam napisao da ga ne mogu zamisliti kako lobira po svijetu, sastaje se znacajnim ljudima i popravlja imidz i rejting BiH. No vanjska politika u platformi se nalazi na 7. mjestu i vrlo rijetko govori o tome. Uglavnom trosi rijeci i energiju na oblasti u kojima nece moci djelovati kako obecava. I to mi se ne svidja nikako, i djeluje mi kao mazanje ociju. Narod je ocajan i ocekivanja uopste nisu velika, covjek bez korupcijskih i kriminalnih afera ima veliku prednost, ali on to nece iskoristiti, jer uzima velik zalogaj i bespotrebno se hvata u kostac sa mnogim stvarima, praveci od sebe salabajzera.
- Banksy
#1774 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
To su sve isti finansijeri, ne pratiš.General War wrote:Zato finansijeri koji zive ko bubreg u loju nemaju problem da bace koju banku i odvrnu pipu ne bi li ovi branioci jos koji mandat dobili...jel tako nano?Banksy wrote:Naravno da je jedini kad su finansijeri, koji su ga i nadigli na ovaj cirkus, zavrnuli pipe, procijenivši da im je trenutno beskoristan, pa se nema ni za novinski letak. Tragikomično, ali nije da nije zaslužio.Smrcak15 wrote:
'Mirso' je nasukan, ne bi valjalo da povuče još koga za sobom.
-
archi_a
#1775 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Dodik je čovjek koji nagrađuje haške optuženike osuđene za genocid. Čović je čovjek koji dočekuje haške osuđenike koji se vraćaju kući, nakon odslužene kazne. Probosanci u ovom trenutku su osuđeni da dijele vlast sa takvima jer je postavljeni politički sistem tako uredio odnose, a nažalost većina naroda iz kojeg dolaze i dodik i čović je ista ona kojima su ti haški osuđenici heroji. Pusti se šuplje i izjednačavanja. Ako Bog da kada ovo bude država u kojoj će biti građani, bez obzira kako se zovu, onda ćemo moći pričati o lopovima, jer ti sad preko 50 % vlasti čine osobe koje su za secesionizam i koje stopiraju svaki napredak. A sa njima moraš "trgovati" i pregovarati da bi imao napredak, bilo kakav, i ne možeš ih otjerati jer ih njihovi biraju. I zrak bi podijelili, smradovi. A meni nećeš prosipati floskule iz memoranduma, tipa: minimiziraj, osudi, izjednači, svi smo isti.General War wrote:archi_a wrote:statixx wrote:Za napredak su potrebne promjene na svim nivoima, kako i Mirsad kaze, plus tri covjeka, sa razmisljanjima i namjerama poput Hadzikadicevih, u predsjednistvu.
To cijelo vrijeme govorim. Džaba! Mogu bošnjaci iskopati i postaviti Nelsona Mandelu, na drugoj strani ćeš imati izabranu osobu koja je došla da pokaže kako Bosna i Hercegovina ne može da funkcioniše i da treba da se podijeli. Neće ljudi, njihov nacionalni program je program podjele i na tome istrajavaju od 92, sada samo drugim sredstvima. Satrali bi dobrog, predobrog, načitanog Mirsada Hadžikadića. Dobro BiH ikako napreduje, a napreduje sporo, kad u gnijezdu imaš nastavak osovine milošević tuđman.![]()
Dodik je potreban " probosancima" kao sto i oni njemu su potrebni...da sutra dodik postane ono sto je bio 2004, nasao bi se Haris Silajdzic da to zajebe...i tako u krug.
Stvarno, neko ko visi na forumu politika da to nece sebi da prizna.