House wrote:znači sada je sve u našim rukama.
SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Edin H.
#1751 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
- Idemedosumom
#1752 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Jeste li svjesni da uopšte nije toliko nemoguće Belgiju dobiti. Ljudi su obezbjedili prvo mjesto, sada im je sigurno prioritet sačuvati se od eventualnih povreda.
Kad se sjetim utakmice s Kiprom za prošli baraž. Ne pamtim kad sam se onako oznojio...
Hjoj grafike, BIH drugo mjesto ali grčka zastava
Kad se sjetim utakmice s Kiprom za prošli baraž. Ne pamtim kad sam se onako oznojio...
Hjoj grafike, BIH drugo mjesto ali grčka zastava
Last edited by Idemedosumom on 03/09/2017 22:51, edited 1 time in total.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#1753 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
ma vjeruj da bi ga prošli. naravno ako bodovima mognemo otići u baraž.karanana wrote:prolazimo baraz?malakh wrote:imat ćemo bod više od njih ako sve pobijedimo do kraja.karanana wrote: mada sad nakon ovih rezultata, ne vidim kako mi i grci mozemo imati isti broj bodova na kraju.
mi ako pobijedimo blegiju, mi ćemo se 100% plasirati na svjetsko prvenstvo.
-
north
#1754 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
lakilaka wrote:cestitke za pobjedu. mesa je sa 6 novih igraca unio potrebnu svjezinu i to je rezultiralo ovom visokom pobjedom. bravo mesa.
Dakle, mi smo protiv Kipra upropastili sve da imamo baraž, ovako se nebo poigrava sa nama i daje nam lažnu nadu, a jasno je da do baraža prije grka nećemo
Meša briljira sa forsiranjem Lulića koji protiv automehaničara ima 7-8 direktno izgubljenih lopti
- BarbaDue
#1755 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Jel se ti zezaš, tita Ti?lakilaka wrote:cestitke za pobjedu. mesa je sa 6 novih igraca unio potrebnu svjezinu i to je rezultiralo ovom visokom pobjedom. bravo mesa.
-
channel10
#1756 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Ma Lulic će biti pravi kad zatreba ali ovaj drugi neće i da hoce/može.
- Edin H.
#1757 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Artest wrote:Placajte pretplatu, da gledate ovu pometinu Glavasa kako dipla nebuloze
Glavas: "Sami odlucIVAMO..."
- Grean
#1758 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Vranjes uopste nije los kao desni bek. Problem je kad ga guraju na stopera, tu kiksa.
Pape je to na kraju naucio a nadam se da je i Mesa.
Pape je to na kraju naucio a nadam se da je i Mesa.
-
bulevarmostar
#1759 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Vrlo smo blizu da budemo najlosija drugoplasirana reprezentacija, koja ne ide u baraz. Samo je Crna Gora losija, ali oni imaju utakmicu manje. Ako ne dobiju Rumuniju sutra, ocekujem da ih Danci preskoce na drugom mjestu, a nas stave na mjesto zadnje drugoplasirano, koje ne vodi u baraz. Kako god, mislim da ce nam baraz biti malo dalje nakon sutrasnjih rezultata.
-
palermo
#1760 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Pa sad, Edin zove Companija i Naingolana, Bešić zove Lukakua, Asmir zove Tibu i Hazarda.....ne izgleda meni tako nemoguće da mi pobijedimo Belgiju.....
Ovo oko Šimunovića je nešto čudno....rekao bih nešto smrdi
-
Bazinga1234
#1761 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Promašio lula tad prazan golmissko wrote:A nesto je i Lula usro ne sjecam se dobroMuhamed Đakmić wrote:Pjaniću se mantalo protiv Izraela i pao je u nesvijest.missko wrote:Lulic je otjerao Papeta a izgleda i Mesu ce. Mantalo mu se protiv Izraela onomad a sad ga sve jebe
Inače katastrofalna partija danas...
-
palermo
#1762 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
dupli
Last edited by palermo on 03/09/2017 22:59, edited 1 time in total.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1763 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Mrka ce ovo biti kapa i ako pobjedimo obadvije jer evo sad trenutno su ispod nas samo Irska i Crna Gora ali imaju i utakmicu manje. Ako i prodjemo to ce biti navuceno do bola sa nekog 7 ili 8 mjesta. U nekom slucaju da imamo isti broj bodova sa Grcima ja mislim da se prvo gledaju medjusobni susreti a mi smo dali gol u gostima. Ovo veceras kako je krenulo dobro je ispalo....Grcka ih je dobila 1:4 a Belgija 0:6. Definitivno Kodro je puno bolje rejesenje od Vedada a i veceras se vidjelon da je Edin jedini igrac koji zna u reprezentaciji da posalje kvalitetan zadnji pas i to bi trebalo koristiti sto vise jer i Kodro zna zabiti gol. Ova pobjeda je svakako nebitna jer se brise ali eto bolje da se dobilo nego izgubilo.
- Billy The Pljuc
#1764 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Ma opuscajte se, nit' mi nit' grci necemo vidjeti Rusije a s obzirom kako igramo i to je potpuno zasluzeno. Belgija je dokazala da je sila za ovu grupu i mogu se komotno zajebavati zadnja dva kola. Ne znam fakat sta mi bi da ispratim utakmicu.
- Herr Flick
#1765 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
nebitno,i onako će nas Belegija natrpatbulevarmostar wrote:Vrlo smo blizu da budemo najlosija drugoplasirana reprezentacija, koja ne ide u baraz. Samo je Crna Gora losija, ali oni imaju utakmicu manje. Ako ne dobiju Rumuniju sutra, ocekujem da ih Danci preskoce na drugom mjestu, a nas stave na mjesto zadnje drugoplasirano, koje ne vodi u baraz. Kako god, mislim da ce nam baraz biti malo dalje nakon sutrasnjih rezultata.
- Edin H.
#1766 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Smrdi na bezobrazluk, glupost i neznanje.palermo wrote:
-
lakilaka
#1767 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
sta nije tacno? jesmo li pobijedili? da li je mesa igrao veceras sa 6 novih igraca u odnosu na cipar - cocalic, hadzic, kodro, zukanovic, bajic, djumic? pobjeda 4:0 je visoka, najveca od svih veceras. zato bravo mesa, a vama kojima je krivo, stidite se.BarbaDue wrote:Jel se ti zezaš, tita Ti?lakilaka wrote:cestitke za pobjedu. mesa je sa 6 novih igraca unio potrebnu svjezinu i to je rezultiralo ovom visokom pobjedom. bravo mesa.
- pecpec
#1768 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Glavas se nafuro ko da smo vec u barazu,ima da nas naklepa po gujici belgija pa onda i estonija,kakav baraz.
-
condy
#1769 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Najveci baksuzluk bi bilo dobit Belgiju i ne otic u baraz 
-
kiligonzales
#1770 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Utakmica prelosa za gledanje. Imamo srece sto ovi iz Gibraltara ne znaju igrati, a ne mogu ni trcati mnogo. Ovaj vezni red je uzasan. Dzadzalo spor ko hlad, Hadzic malo brzi. Spori jos se sporije lopte rijesavaju. Za obojicu Besic je Ferari, sto u trcanju sto u predaji lopte. Imali ijedan igrac veze da zna prvim pasom gurnuti loptu igracu ispred sebe. U zadnje dvije utakmice jedina smislena akcija sa nase polovine je bila za drugi gol protiv Kipra.
Imamo srece sto je Belgija veceras matematicki obezbjedila SP i sto Grcka ima realizaciju nula bodova, pa je u zadnje tri utakmice dala 1 gol, to nas jedino s ovakvom igrom zadrzava u igri za baraz. Inace mrka kapa.
Sutra nam treba kiks Crne Gore i kiks Irske da bi se ugurali u red drugoplasiranih ekipa za baraz. Mozda su Irci sa Srbijom najblizi tome.
Nek samo selektor pokupi jednu zamisao od svoga prethodnika, a to je s Belgijom izvede, Begu, vremesnog Mujdzu (valjda ce u Kajzeslauternu nabiti minutazu do tad, boljeg desnog beka nismo imali, bolje on nego da nas pati Vranjes), Zukana, Bicakcica, Kolasinca, Besica, Pjanica, Medu, Lulu, Ibisevica i Dzeku i nek se naoruza strpljenjem jer cemo gledati triler tekmu jer mi s Belgijom kuci nikada nismo imali laganih meceva.
Bude li eksperimentisao sa vezom ko u prosloj utakmici s Belgijom, bojim se da ce i sa kombinovanom postavom da nas dobiju.
Imamo srece sto je Belgija veceras matematicki obezbjedila SP i sto Grcka ima realizaciju nula bodova, pa je u zadnje tri utakmice dala 1 gol, to nas jedino s ovakvom igrom zadrzava u igri za baraz. Inace mrka kapa.
Sutra nam treba kiks Crne Gore i kiks Irske da bi se ugurali u red drugoplasiranih ekipa za baraz. Mozda su Irci sa Srbijom najblizi tome.
Nek samo selektor pokupi jednu zamisao od svoga prethodnika, a to je s Belgijom izvede, Begu, vremesnog Mujdzu (valjda ce u Kajzeslauternu nabiti minutazu do tad, boljeg desnog beka nismo imali, bolje on nego da nas pati Vranjes), Zukana, Bicakcica, Kolasinca, Besica, Pjanica, Medu, Lulu, Ibisevica i Dzeku i nek se naoruza strpljenjem jer cemo gledati triler tekmu jer mi s Belgijom kuci nikada nismo imali laganih meceva.
Bude li eksperimentisao sa vezom ko u prosloj utakmici s Belgijom, bojim se da ce i sa kombinovanom postavom da nas dobiju.
- karanana
#1771 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
da.condy wrote:Najveci baksuzluk bi bilo dobit Belgiju i ne otic u baraz
a sta bi me na kraju koliko-toliko ucinilo sretnim je to da grcka zavrsi na drugom mjestu a ne udje u baraz.
- Laertes
#1772 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Znači, Jozo promijenio sportsko državljanstvo da bi nam bio 6. stoper (poslije Vranješa, Šunjića, Cocalića, Zukanovića i Đumića) 
-
kiligonzales
#1773 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Treca ekipa Alipasinog polja, kobinovana sa dva hasisara i jednim iglašem, dala bi Gibraltaru gol.lakilaka wrote:sta nije tacno? jesmo li pobijedili? da li je mesa igrao veceras sa 6 novih igraca u odnosu na cipar - cocalic, hadzic, kodro, zukanovic, bajic, djumic? pobjeda 4:0 je visoka, najveca od svih veceras. zato bravo mesa, a vama kojima je krivo, stidite se.BarbaDue wrote:Jel se ti zezaš, tita Ti?lakilaka wrote:cestitke za pobjedu. mesa je sa 6 novih igraca unio potrebnu svjezinu i to je rezultiralo ovom visokom pobjedom. bravo mesa.
Napadac im cistio ribu juce, danas bio na terenu. Krajnji domet tima pogodili naseg odbrambenog.
I onda kazes jel Mesa probao 6 novih igraca haha
- BarbaDue
#1774 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Sve je tačno, ali Gibraltar je bio protivniklakilaka wrote:sta nije tacno? jesmo li pobijedili? da li je mesa igrao veceras sa 6 novih igraca u odnosu na cipar - cocalic, hadzic, kodro, zukanovic, bajic, djumic? pobjeda 4:0 je visoka, najveca od svih veceras. zato bravo mesa, a vama kojima je krivo, stidite se.BarbaDue wrote:Jel se ti zezaš, tita Ti?lakilaka wrote:cestitke za pobjedu. mesa je sa 6 novih igraca unio potrebnu svjezinu i to je rezultiralo ovom visokom pobjedom. bravo mesa.
-
condy
#1775 Re: SP 2018: Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
To bih i ja volio jer svaka druga reprezentacija zasluzuje vise baraz od grckih ragbistakaranana wrote:da.condy wrote:Najveci baksuzluk bi bilo dobit Belgiju i ne otic u baraz
a sta bi me na kraju koliko-toliko ucinilo sretnim je to da grcka zavrsi na drugom mjestu a ne udje u baraz.