Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zejnep wrote:Nego nervira li vas ponekad, "ponečiji" smijeh, ženski? Ne znam kako ali za razliku od muških masa žena ima, po mom mišljenju, iritantan smjeh
Temu preimenovati u Zejnep pita muškarce
Šalim se
Hm, to bih prije pripisao muhanatosti pojedinih ljudi, onih kojima sve smeta i na sve imaju prigovor.
Da, ima žena koje se glasno hihoću, to zna u pravu galamu izaći
Neka, ako se neko od srca smije, što da ne
Zejnep wrote:Nego nervira li vas ponekad, "ponečiji" smijeh, ženski? Ne znam kako ali za razliku od muških masa žena ima, po mom mišljenju, iritantan smjeh
Temu preimenovati u Zejnep pita muškarce
Šalim se
Hm, to bih prije pripisao muhanatosti pojedinih ljudi, onih kojima sve smeta i na sve imaju prigovor.
Da, ima žena koje se glasno hihoću, to zna u pravu galamu izaći
Neka, ako se neko od srca smije, što da ne
Jednom sam dobio poruku sa nepoznatog broja, ono naopako bilo napisano, tad popularno ŽELIM
Ja dao jaranu, jedva glavu živu izvuko umalo ga crna rupa nije odvukla....da ne kažem, ozonska
manijak1 wrote:
žene sve rade od srca , pa neka se tako i smiju makar to bilo preglasno i neprimjereno ozračju
E ti si na tragu nečega što nedavno pročitah u jednoj knjizi, što je pomislio muškarac kad je čuo jednu ženu kako se smije: Kad se tako smije, kako li radi DRUGE stvari... Meni se baš svidjelo.
Tomahawk11 wrote:Jednom sam dobio poruku sa nepoznatog broja, ono naopako bilo napisano, tad popularno ŽELIM
Ja dao jaranu, jedva glavu živu izvuko umalo ga crna rupa nije odvukla....da ne kažem, ozonska
ja sam tako nedavno primio SMS (jbt tito u neka doba) u kontekstu eto ona nemre više tako sve je dala od sebe i da je od tog nekog doživjela ogromno razočarenje.
Još me žena pita ko ti je to u ova doba.
Tomahawk11 wrote:Jednom sam dobio poruku sa nepoznatog broja, ono naopako bilo napisano, tad popularno ŽELIM
ja sam tako nedavno primio SMS (jbt tito u neka doba) u kontekstu eto ona nemre više tako sve je dala od sebe i da je od tog nekog doživjela ogromno razočarenje.
Još me žena pita ko ti je to u ova doba
Odgovorio sam
Pa šta ćemo sad
Nisam dobio povratni
Dobio sam i poruku za drva....ono, pošto drva i to....
A i zvao je jednom neki dedo za drva....reko nema drva, prodo
Tomahawk11 wrote:
Dobio sam i poruku za drva....ono, pošto drva i to....
A i zvao je jednom neki dedo za drva....reko nema drva, prodo
Mene neki dan zove njemački broj
Zove se Suda (nmgu opisat šta mi je sve naumpalo) i konta da je Jasmin neki sa druge strane
kada će krenut za njemačku.
Ja joj govorim nije Jasmin pogriješila si
a ona meni
Jasmine bolan Suda je Sudaaaa
bio sam krajnje ,uz sve muke, kulturan i nisam se odvalio smijat ....
Jok ! Mislim znam, ali necu Jednostavnije mi je obuci poguzvano i takav paradirati pred zenom dok joj ne pocnem ici na zivce i dok ne kaze: "vidi te kakav si... daj skini da ti to popeglam"