BHTelekom vs Eronet vs Mtel vs ostali mobilni operateri
Moderator: Benq
-
mirza_15
#1751 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Ultra sedmica.
Ultra mjesec.
Ukoliko su firme uglavnom sa bht podrucja.
A i ova opcija ultra 2 KM 200 minuta 24 sata je dobra.
Ultra mjesec.
Ukoliko su firme uglavnom sa bht podrucja.
A i ova opcija ultra 2 KM 200 minuta 24 sata je dobra.
-
Officer Crabtree
#1752 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
ponesi barsku stolicu i na javnu telefonsku govornicu, ako su većinom fiksni brojevi jer su firme, eto

- dileja
#1753 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
nemam pojma o čemu pričašOfficer Crabtree wrote:povoljnije jer je sexy
provjeri
- dileja
#1754 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
izgleda da je RAK smanjio vrijeme koje mora proći od jednog do drugog prenosa broja sa 6 na 3 mjeseca
ima li neko zvaničnu informaciju
http://www.izimobil.ba/Aktuelno/obavjes ... -korisnikeČlan 8.
Korisnik koji prenese mobilni broj u izi mobil mrežu ne može ponovo zahtjevati prenos tog mobilnog broja u drugu mrežu u periodu kraćem od 3 mjeseca od datuma prenosa broja u izi mobil mrežu.
- krakatoa
#1755 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
RAK ima aplikaciju 6m to 3m konvertor i uspjeli su tako da prekonvertuju vrijeme sa 6 mjeseci na 3 mjeseca. Nešto slično kao i tvoj 2G to 3G konvertordileja wrote:izgleda da je RAK smanjio vrijeme koje mora proći od jednog do drugog prenosa broja sa 6 na 3 mjeseca
Korisnik koji prenese mobilni broj u izi mobil mrežu ne može ponovo zahtjevati prenos tog mobilnog broja u drugu mrežu u periodu kraćem od 3 mjeseca od datuma prenosa broja u izi mobil mrežu.
-
smartXL
- dileja
#1757 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
prijavljen postkrakatoa wrote:RAK ima aplikaciju 6m to 3m konvertor i uspjeli su tako da prekonvertuju vrijeme sa 6 mjeseci na 3 mjeseca. Nešto slično kao i tvoj 2G to 3G konvertordileja wrote:izgleda da je RAK smanjio vrijeme koje mora proći od jednog do drugog prenosa broja sa 6 na 3 mjeseca
treći put prijavljujem kretena zbog provociranja i pisanja retardiranih gluposti
ne preduzmete li nešto drugačije ćemo ubuduće
-
belami1111
#1758 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Joj pa vidi ti posta dileja-osvrni se oko sebe i pročitaj šta ti pišeš ljudima i kakve im epitete daješ.dileja wrote:prijavljen postkrakatoa wrote:RAK ima aplikaciju 6m to 3m konvertor i uspjeli su tako da prekonvertuju vrijeme sa 6 mjeseci na 3 mjeseca. Nešto slično kao i tvoj 2G to 3G konvertordileja wrote:izgleda da je RAK smanjio vrijeme koje mora proći od jednog do drugog prenosa broja sa 6 na 3 mjeseca
http://www.izimobil.ba/Aktuelno/obavjes ... -korisnike
treći put prijavljujem kretena zbog provociranja i pisanja retardiranih gluposti
ne preduzmete li nešto drugačije ćemo ubuduće
Eto i u zadnjem postu čovjeka nazivaš kretenom..nešto ti se pobrkalo tražiš pravdu za sebe a vrijeđaš provociraš na sve strane......
Vidi i prijetnje kakve ćeš ti to sankcije uvesti majketi...prestati pisati
-
belami1111
#1759 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Evo samo jedan primjer gdje ti dijeliš epitete i još se žališ i plačešdileja wrote:![]()
![]()
našo se bhtelekomac uvredjen i iznenadjen što mu neko dira degenerike iz firme
i jedino što mu u očaju preostaje i što je njegov nivo pisat gluposti koje veze s mozgom nemaju
klasika za bhtelekomce
plus prijava posta za provociranje i spamanje teme
Nick ti stoji pravo !!!!
- krakatoa
#1760 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Ma ima lik problema vidi se iz aviona. Dok je bio banovan, na drugim forumima reklamirao konvert telefon outkitel i tu je također vrijeđao forumaše. Ovakvi likovi su samo za ismijavanje, nikako za ozbiljne diskusije.belami1111 wrote: Joj pa vidi ti posta dileja-osvrni se oko sebe i pročitaj šta ti pišeš ljudima i kakve im epitete daješ.
Eto i u zadnjem postu čovjeka nazivaš kretenom..nešto ti se pobrkalo tražiš pravdu za sebe a vrijeđaš provociraš na sve strane......
Vidi i prijetnje kakve ćeš ti to sankcije uvesti majketi...prestati pisati
- kloniran
#1761 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
koliko je on dosadan toliko ste i vi sa tim konvertorom i malouman covjek bi shvatio da to nije to cime ga podjebavate
ne zna se ko je dosadniji
tema otisla u pm totalno

ne zna se ko je dosadniji
tema otisla u pm totalno
- krakatoa
#1762 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
hahahaha vidi dileje što sam sebe branikloniran wrote:koliko je on dosadan toliko ste i vi sa tim konvertorom i malouman covjek bi shvatio da to nije to cime ga podjebavate
ne zna se ko je dosadniji![]()
tema otisla u pm totalno![]()
- Maharadza
#1763 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Jel' ovo stvarno HDMI našao obraza da se nekome ruga...

-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#1764 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Ghrhrhrgrgrgrgrgrg
...samo mi posla pravite 
- krakatoa
#1765 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Uredu Bobi, obrisao si post, ali i sam znaš da je istino to što sam napisao za maharadžu. Nema veze, lik je nebitan i neću više da obraćam pažnju na dotičnog. Nije vrijedan jednog slova na forumu.Bobi wrote:Ghrhrhrgrgrgrgrgrg...samo mi posla pravite

Nećemo više off topic...
- krakatoa
#1766 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Možda se Valter i vrati al ti iz Banovica nikad. Ako misliš da ćeš moći tek tako da se kloniraš, prevario si se. Upravo si sebe trajno istjerao sa klix foruma. Ipak administracija nije glupa i sigurno ima mehanizam da te hirurški odstrani. Tvoj rječnik govori da sam bio u pravu kada sam napisao ko si. Samo da te administracija vidi i pa pa. Usput, POST TI JE PRIJAVLJEN 
-
mirza_15
#1767 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Kao da sam istu situaciju, sa istim ppsovkama vidio prije par mjeseci. 
- krakatoa
#1768 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Imam nos za klonove to je čudo. Dakle niz ide: Gilipter, butman, ja sam anoniman, dileja, Valter,...mirza_15 wrote:Kao da sam istu situaciju, sa istim ppsovkama vidio prije par mjeseci.
Prijedlog administraciji
Da li je moguće da se uvede autentifikacija Nicka putem facebook računa starijim od godinu dana? To bilo bi idealno. Ovakve situacije bi se izbjegle i forum bi napokon mogao da bude mirno mjesto.
- krakatoa
#1769 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Sramota bi bilo reagovati na ispade bolesnih osoba. Bolesna osoba nije u stanju racionalno razmišljati i ne treba uzimati to za zlo. Ja ti želim brzo ozdravljenje i da nam se nekad u budućnosti vratiš zdrav ukoliko je to moguće.
- krakatoa
#1770 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Reguliši ovoga. Zabolila me ruka od prijavljivanja postova. Ima djece koja čitaju forum.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#1771 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
- krakatoa
#1772 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Bobi wrote:..a jbt
, dobro vas je vise...krakatoa vrati se temi, ti si na uslovnoj slobodi
![]()
![]()
![]()
- krakatoa
#1773 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Samo da napomenem, bolje opcije od ove nema
Happy 400 MB 48 sati cijena 50 KF
Happy 1 GB 14 dana cijena 3,00 KM
Happy 4 GB 60 dana cijena 10,00 KM
Trenutno niko nema ni blizu povoljnu ponudu kao ovu.
I to nije sve, ako trošiš za vrijeme radne sedmice 2,50 KM kredita, u dane vikenda Happy te nagrađuje sa 100 jedinica koje trošiš na minute/SMS/megabajte!, a ako potrošiš 5 KM kredita, Happy će te obradovati u dane vikenda sa čak 1000 jedinica koje trošiš na minute/SMS/megabajte!

Trenutno niko nema ni blizu povoljnu ponudu kao ovu.
I to nije sve, ako trošiš za vrijeme radne sedmice 2,50 KM kredita, u dane vikenda Happy te nagrađuje sa 100 jedinica koje trošiš na minute/SMS/megabajte!, a ako potrošiš 5 KM kredita, Happy će te obradovati u dane vikenda sa čak 1000 jedinica koje trošiš na minute/SMS/megabajte!

-
Naslovnica
#1774 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
Molim za pomoć!
Trenutno sam na BHT pretplati od 15km + 2,5km internet (sve bez PDV). Uvijek uzmem telefon uz pretplatu, ali da me sve zajedno ne izađe više od 30km. To je bilo u sklopu one akcije 200%. Rijetko kada sam prekoračio tu sumu.
Ovaj mjesec mi ističe ugovor koji je bio 24mj.
Planirao sam da se prebacim na mtel MojMix Net (pretplata 29km + pdv - 100min sve mreže, 50min prema Srbiji, SMS bez limita, 4GB interneta po punoj brzini), i uz to dobijem Sony Aqua 4 za 1km ako potpišem ugovor na 24 mjeseca.
To je otprilike u okviru onih 30km koje sam sebi zacrtao.
Moje pitanje je - da li je ovo OK ponuda, i da li BHT ili ERONET ima nešto na ovaj fazon (ne moraju biti pozivi prema Srbiji), a da dobijem i smartphone?
Svaka sugestija je dobrodošla!
Trenutno sam na BHT pretplati od 15km + 2,5km internet (sve bez PDV). Uvijek uzmem telefon uz pretplatu, ali da me sve zajedno ne izađe više od 30km. To je bilo u sklopu one akcije 200%. Rijetko kada sam prekoračio tu sumu.
Ovaj mjesec mi ističe ugovor koji je bio 24mj.
Planirao sam da se prebacim na mtel MojMix Net (pretplata 29km + pdv - 100min sve mreže, 50min prema Srbiji, SMS bez limita, 4GB interneta po punoj brzini), i uz to dobijem Sony Aqua 4 za 1km ako potpišem ugovor na 24 mjeseca.
To je otprilike u okviru onih 30km koje sam sebi zacrtao.
Moje pitanje je - da li je ovo OK ponuda, i da li BHT ili ERONET ima nešto na ovaj fazon (ne moraju biti pozivi prema Srbiji), a da dobijem i smartphone?
Svaka sugestija je dobrodošla!
-
Officer Crabtree
#1775 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?
kako nema,krakatoa wrote:Samo da napomenem, bolje opcije od ove nema
1. to traje još 50 dana
2. uračunava upload