Patriotska_Liga wrote:exliberal-ex wrote:
malo se zapetljavas patriota....ocito je da je policija FBiH radila kao sto je radila I policija RS, brini se o svom dvoristu jebe ti se sta se desava u komsiluku
Ovaj zadnji primjer iz Sarajeva je pokazao sta se moglo desit Tokicu u BL da murija nije bila tu, to je doticni I znao zato je I najavio svoj performans uredno pa dosao naoruzan novinarima da mu pokriju guzicu da je bilo drugacije zavrsio bi ko I ovi motociklisti...neko bi mu razbio labrnju.....onda isla prica cetnici napadju neduzne bosnjake, horde divljaju dok policija neradi nista...necujem takvu pricu za ove iz cacka...
Opet izmišljaš. Policija manjeg entiteta je hapsila dok policija KS nije. Zamisli kad bi bio u stanju da shvatiš ovu činjenicu koju sam ti 10 puta ponovio, gdje bi ti bio kraj.
Juče sam ti takođe napisao da ti izjednačavanje ovdje niko neće kupiti ali ti i dalje guslaš i prodaješ.
hapsila u bl u sa ostavila rulji da djeli pravdu ...dobra paralela....jesu li napadaci uhapseni I krivicno/prekrsajno gonjeni ili je istraga u toku ?
jucer sam ti napisao da selektivni pristup slucajevima kao sto su ova dva nepali, moraju se gledat zajedno jer je to realna slika bih drustva.
nemozes drvlje I kamenje zbog tokicevog performansa dok ces ovaj drugi slucaj ( za koji sam predvidio da ce bas ovako odigrat) tretirat kao izolovani incident neodgovornog pojedinca....za srbe je zastava rbih nesto provokativno nesto sto oni nikad nisu priznali isto kao preglasavanje na referendumu, za bosnjake je srbijanska zastava provokativna, agresorska , nesto sto ih podsjeca za stradanje bosnjackog naroda, ....jel vidis paralelu ili moram da crtam ?
evo pozivam uvazenog gospodina tokica da ode iduce sedmice u siroki brijeg I da rasiri ljiljane u znak sjecanja na sve zatvorene I ubijene I zatvoru heliodrom.....ajde ako je patriota kao sto tvrdi nek ode da vidim sta ce se desit