Ima idiota za koje zlocin u Srebrenici nije genocid, kao sto ima "pametnica" za koje je terorizam "izolovan slucaj" i tako ukrug, nisam ja nista poredio, vec dao opasku na tvoj umobolni i krajnije bolestan komentar, samim tim ne razlikujes se od pomenutihHouse wrote:Lepi_Lukic wrote:Jel od muke ili iskrenih unutarnjih poriva ?? samo ti, nisi nista bolji onda od onih cetnika koji svakog 11. jula u blzivi memorijala uz pecenje i muziku "slave", na svakoj strani ima idiota, tako da me nista ne cudiHouse wrote:sutra ću namjerno odvrnuti muziku do daske
porediš ubistvo jednog policajca (genocidaša) i genocid u Srebrenici
pametnije da šutiš
TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
- Lepi_Lukic
#1751 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
-
lakilaka
#1752 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Hajde junace reci kako si mogao poistovjetiti poginulog borca i ubijenog zarobljenog civila. Ili je pitanje previse tesko?Lepi_Lukic wrote:Jel od muke ili iskrenih unutarnjih poriva ?? samo ti, nisi nista bolji onda od onih cetnika koji svakog 11. jula u blizini memorijala uz pecenje i muziku "slave", na svakoj strani ima idiota, tako da me nista ne cudiHouse wrote:sutra ću namjerno odvrnuti muziku do daske
A sve za nasu Drzavu Bosnu i Hercegovinu.
- House
#1753 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
lepi prestani trolati 
- elfa
-
smijesni_ste
#1755 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Od simpatija cijelog svijeta u godinama iza rata do današnjeg povezivanja sa ISIL-om, Al-Kaidom, terorizmom, vjerskim fanatizmom itd 
- luckylaka
#1756 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Maharadza wrote:Ne, Bošnjaci su se prije svega trebali svim silama boriti protiv nastanka genocidne tvorevine pa ovi ekstremistički "elementi" nikada ne bi ni imali uporišta ni "goriva" za propagandu među Bošnjacima kao što to danas imaju, na žalost!sinuhe wrote:Ovim se danas mogu zabaviti samo Bosnjaci u policiji i sluzbama sigurnosti. Sira bosnjacka zajednica se ovim morala zabaviti prije 15, 20 godina.bh.tornjak wrote:
-Bosnjaci trebaju i MORAJU da se pozabave tim problemom,to si u pravu....a siguran sam da ce se pozabaviti (za razliku od drugih)
- relativno84
#1757 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Bolje zivi antipaticni, nego mrtvi simpaticni.smijesni_ste wrote:Od simpatija cijelog svijeta u godinama iza rata do današnjeg povezivanja sa ISIL-om, Al-Kaidom, terorizmom, vjerskim fanatizmom itd
- luckylaka
#1758 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Gori ste vi sto ste dozvolili da vas lepi mica uvuce u svoju pricu.Mene moje komsije u takvu pricu uvlacile 30 godina a onda mi sjebase znanje .Sta mislis ko su mi bili komsije.Ima i ona,,Ne vjeruj ... ni kad darove nose...lijek-za-sve wrote:ma mahi,laka,house....sta vi znate ,lepi zna bolje
-
emillio estevez
- Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110
#1759 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
BHCluster wrote:Zaboravio si mu spomenuti teksturu lica.Hafis wrote:Ma kakve ujke. Ti likovi još postoje samo u patriJotskim preseravanjima i nigdje više.zambaklija wrote:Čete, ujke, vehabije i slične ekstreme sve to treba proglasiti TERORISTIMA i zabraniti, ma ša zabraniti istjerati i nek se jebu između se, fuj, fuj, fuuj
Zna se dobro šta je sigurnosni problem ove države...ta nećemo sada razvodnjavati ionako ozbiljnu situaciju .
Hod, odjeca,miris....
- lijek-za-sve
#1760 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
relativno84 wrote:Bolje zivi antipaticni, nego mrtvi simpaticni.smijesni_ste wrote:Od simpatija cijelog svijeta u godinama iza rata do današnjeg povezivanja sa ISIL-om, Al-Kaidom, terorizmom, vjerskim fanatizmom itd
-
lakilaka
#1761 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Za one kojima je promaklo, Lepi Lukic je rekao da mu je brat poginuo na Zuci 1994 i da li je on trebao otici i ubijati po Lukavici, kao sto je ovaj ubio zbog toga sto su mu , kao zarobljenog civila, ubili oca.
Ja ga, kao i jos neki, pitam da li shvata razliku izmedju pogibije borca na ratistu i zarobljenog civila, a on, iako ima sansu da se izvuce, zakopava se sve dublje a siri pamet po forumu. Idi bre.

Ja ga, kao i jos neki, pitam da li shvata razliku izmedju pogibije borca na ratistu i zarobljenog civila, a on, iako ima sansu da se izvuce, zakopava se sve dublje a siri pamet po forumu. Idi bre.
-
smijesni_ste
#1762 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Pa i živi smo zahvaljujući zapadu između ostalog, a ne zbog ovih bradatih spodoba...lijek-za-sve wrote:relativno84 wrote:Bolje zivi antipaticni, nego mrtvi simpaticni.smijesni_ste wrote:Od simpatija cijelog svijeta u godinama iza rata do današnjeg povezivanja sa ISIL-om, Al-Kaidom, terorizmom, vjerskim fanatizmom itd
![]()
![]()
- General War
#1763 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Nisi ni ti nista bolji sa tom pricom...mnogi su se sjebali na svakave price "a nisu oni sto darove donose"...luckylaka wrote:Gori ste vi sto ste dozvolili da vas lepi mica uvuce u svoju pricu.Mene moje komsije u takvu pricu uvlacile 30 godina a onda mi sjebase znanje .Sta mislis ko su mi bili komsije.Ima i ona,,Ne vjeruj ... ni kad darove nose...lijek-za-sve wrote:ma mahi,laka,house....sta vi znate ,lepi zna bolje
- BHCluster
#1764 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Život u Zvorniku u potpunosti normaliziran
Zakljucaj temu till next time.
Zakljucaj temu till next time.
- Lepi_Lukic
#1765 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Ocito da ne shvatas da te cijelo vrijeme ignorisem, kako tebe tako i ove vrle "Bosnjake" koji salju pp. da ce me kao zaklati, naci itd.lakilaka wrote:Za one kojima je promaklo, Lepi Lukic je rekao da mu je brat poginuo na Zuci 1994 i da li je on trebao otici i ubijati po Lukavici, kao sto je ovaj ubio zbog toga sto su mu , kao zarobljenog civila, ubili oca.
A ja evo javno pozivam njih i njima slicne da se jave konretno u pp. da "ispijemo kaficu", da moj brat je poginuo na Zuci kao pripadnik Armije BIH, ocito da nisi shvatio poentu mog posta, da li svako od nas koji je ima ratne traume i ko je nekoga izgubio u ratu treba da ucini isto kao ovaj jucerasnji terorista !?
-
Drinski
#1766 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
A hoce li biti ista ovakva reakcija vlasti biti kada nastrada kakav povratnik? I kad ce se zavrsiti ova prica oko spiska za Srebrenicu?
- lijek-za-sve
#1767 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
bas nije imao zvono pa mu morali kucatiLepi_Lukic wrote:
Ocito da ne shvatas da te cijelo vrijeme ignorisem, kako tebe tako i ove vrle "Bosnjake" koji salju pp. da ce me kao zaklati, naci itd.![]()
A ja evo javno pozivam njih i njima slicne da se jave konretno u pp. da "ispijemo kaficu", da moj brat je poginuo na Zuci kao pripadnik Armije BIH, ocito da nisi shvatio poentu mog posta, da li svako od nas koji je ima ratne traume i ko je nekoga izgubio u ratu treba da ucini isto kao ovaj jucerasnji terorista !?![]()
, kao sto rece "bre" - nisam ti ja laka zvjerka, 31.godina aktivne sluzbe je na grbaci
a jednom vrlom forumasu su vec zbog postova pokucali na vrata, i da se pohvalim zahvaljujuci meni, mnogo ba trolate sto jest jeste, klasicni spin, opusteno
- relativno84
#1768 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Mislis na one sto su godinama radili sve da se ugusimo u krvi, a kad smo napokon dosli do daha odlucili su da je dosta pucanjasmijesni_ste wrote:
Pa i živi smo zahvaljujući zapadu između ostalog, a ne zbog ovih bradatih spodoba...
Hvala im
-
omar little
#1769 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Lepi_Lukic wrote: kao sto rece "bre" - nisam ti ja laka zvjerka, 31.godina aktivne sluzbe je na grbacia jednom vrlom forumasu su vec zbog postova pokucali na vrata, i da se pohvalim zahvaljujuci meni, mnogo ba trolate sto jest jeste, klasicni spin, opusteno
a, sto su pokucali na vrata? sta je uradio? kad se vec hvalis.
- GeeTnT
#1770 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Mislim da se posle ovoga svi pribojavaju nečega, ali najjviše se boje oni čija se imena nalaze na spiskovima kao što je to bio stradali policajac. Ne opravdam nikakav napad, terorizam i sl., ali preduboko smo zagazili u blato i teško se izvući, a pogotovo djeca pobijenih Bošnjaka.Drinski wrote:A hoce li biti ista ovakva reakcija vlasti biti kada nastrada kakav povratnik? I kad ce se zavrsiti ova prica oko spiska za Srebrenicu?
- animals
#1771 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Da kao sto je bila reakcija na ubistva hrvatski povratnika..Drinski wrote:A hoce li biti ista ovakva reakcija vlasti biti kada nastrada kakav povratnik? I kad ce se zavrsiti ova prica oko spiska za Srebrenicu?
koje je ubio isti ovakav zatupljeni mozak..
-
emillio estevez
- Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110
#1772 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
GeeTnT wrote:Mislim da se posle ovoga svi pribojavaju nečega, ali najjviše se boje oni čija se imena nalaze na spiskovima kao što je to bio stradali policajac. Ne opravdam nikakav napad, terorizam i sl., ali preduboko smo zagazili u blato i teško se izvući, a pogotovo djeca pobijenih Bošnjaka.Drinski wrote:A hoce li biti ista ovakva reakcija vlasti biti kada nastrada kakav povratnik? I kad ce se zavrsiti ova prica oko spiska za Srebrenicu?
Mislis pobijenih nevinih....
- General War
#1773 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
..ne nego na one koje su ubili hljeb u cetama a prije toga zaprijetili Tudzmanu da bi dosli prvo do daha...relativno84 wrote:Mislis na one sto su godinama radili sve da se ugusimo u krvi, a kad smo napokon dosli do daha odlucili su da je dosta pucanjasmijesni_ste wrote:
Pa i živi smo zahvaljujući zapadu između ostalog, a ne zbog ovih bradatih spodoba...
Hvala im
-
Kaligula I
#1774 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
...po meni je to slabost, a ne snaga, ovog potrala, ali i izvjesna mogućnost da je klix.ba pod kontrolom xy sive eminencije koja je izadala naređenje da se zaključaju komentari...može li pacjent ozdravit bježanjem od istine?...naravno da ne može...tako je i sa našim društvom...možemo mi zabijat glavu u pjesak sve do vrata, ali nema pomoći...ako će komentari jednog internet portala ugrozit opstanak jedne drzave, onda ona nije ni zaluzila da postoji...dozvolite ljudima da kažu što misle, ne zato da bi 'otkrili Ameriku', nego zato da bi se verbalno ispraznli, a što je solidna preventiva za fizičku agresiju...ljudima je potreban odusak...Lepi_Lukic wrote:Kada se pogledaju ovi komentari na forumu, onda nije ni tesko zakljuciti zasto je klix zakljucao i zabranio komentare na clancima i to jos od sinoc, na sta bi to ipak samo licilo, da na jednom javnom medijskom servisu, ljudi glorifikuju i opravdavaju teroristicke napade u srcu Evrope, sjetimo se samo komentara prlikom napada u Parizu, iskreno se nadam da kako SIPA tako i MUP FBIH I RS-a prate i nadgledaju sve ove portale i drsutvene mreze, jer materijala i "spremnih" za nove Jasaravice, Palislamovice i Ibrice ima na pretek koliko vidim, a tek simpatizera i ljubitelja da ne govorim
-
Drinski
#1775 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Kao sto vidis, razlicite su zrtve i reakcije.animals wrote:Da kao sto je bila reakcija na ubistva hrvatski povratnika..Drinski wrote:A hoce li biti ista ovakva reakcija vlasti biti kada nastrada kakav povratnik? I kad ce se zavrsiti ova prica oko spiska za Srebrenicu?
koje je ubio isti ovakav zatupljeni mozak..