TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Locked
Lepi_Lukic

#1751 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Lepi_Lukic »

House wrote:
Lepi_Lukic wrote:
House wrote:sutra ću namjerno odvrnuti muziku do daske
Jel od muke ili iskrenih unutarnjih poriva ?? samo ti, nisi nista bolji onda od onih cetnika koji svakog 11. jula u blzivi memorijala uz pecenje i muziku "slave", na svakoj strani ima idiota, tako da me nista ne cudi ;)

porediš ubistvo jednog policajca (genocidaša) i genocid u Srebrenici

pametnije da šutiš :wink:
Ima idiota za koje zlocin u Srebrenici nije genocid, kao sto ima "pametnica" za koje je terorizam "izolovan slucaj" i tako ukrug, nisam ja nista poredio, vec dao opasku na tvoj umobolni i krajnije bolestan komentar, samim tim ne razlikujes se od pomenutih ;)
lakilaka

#1752 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by lakilaka »

Lepi_Lukic wrote:
House wrote:sutra ću namjerno odvrnuti muziku do daske
Jel od muke ili iskrenih unutarnjih poriva ?? samo ti, nisi nista bolji onda od onih cetnika koji svakog 11. jula u blizini memorijala uz pecenje i muziku "slave", na svakoj strani ima idiota, tako da me nista ne cudi ;)
Hajde junace reci kako si mogao poistovjetiti poginulog borca i ubijenog zarobljenog civila. Ili je pitanje previse tesko?
A sve za nasu Drzavu Bosnu i Hercegovinu. :bih:
House

#1753 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by House »

lepi prestani trolati :D
elfa

#1754 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by elfa »

https://www.facebook.com/VukoviSaDrine

kolko su opasni da sam se usro :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
smijesni_ste

#1755 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by smijesni_ste »

Od simpatija cijelog svijeta u godinama iza rata do današnjeg povezivanja sa ISIL-om, Al-Kaidom, terorizmom, vjerskim fanatizmom itd :thumbup:
luckylaka

#1756 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by luckylaka »

Maharadza wrote:
sinuhe wrote:
bh.tornjak wrote:
-Bosnjaci trebaju i MORAJU da se pozabave tim problemom,to si u pravu....a siguran sam da ce se pozabaviti (za razliku od drugih)
Ovim se danas mogu zabaviti samo Bosnjaci u policiji i sluzbama sigurnosti. Sira bosnjacka zajednica se ovim morala zabaviti prije 15, 20 godina.
Ne, Bošnjaci su se prije svega trebali svim silama boriti protiv nastanka genocidne tvorevine pa ovi ekstremistički "elementi" nikada ne bi ni imali uporišta ni "goriva" za propagandu među Bošnjacima kao što to danas imaju, na žalost!
:thumbup: Interesantno da na ovoj temi lajkam samo bordo navijace.
relativno84

#1757 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by relativno84 »

smijesni_ste wrote:Od simpatija cijelog svijeta u godinama iza rata do današnjeg povezivanja sa ISIL-om, Al-Kaidom, terorizmom, vjerskim fanatizmom itd :thumbup:
Bolje zivi antipaticni, nego mrtvi simpaticni.
luckylaka

#1758 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by luckylaka »

lijek-za-sve wrote:ma mahi,laka,house....sta vi znate ,lepi zna bolje
Gori ste vi sto ste dozvolili da vas lepi mica uvuce u svoju pricu.Mene moje komsije u takvu pricu uvlacile 30 godina a onda mi sjebase znanje .Sta mislis ko su mi bili komsije.Ima i ona,,Ne vjeruj ... ni kad darove nose...
emillio estevez
Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110

#1759 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by emillio estevez »

BHCluster wrote:
Hafis wrote:
zambaklija wrote:Čete, ujke, vehabije i slične ekstreme sve to treba proglasiti TERORISTIMA i zabraniti, ma ša zabraniti istjerati i nek se jebu između se, fuj, fuj, fuuj :fight:
Ma kakve ujke. Ti likovi još postoje samo u patriJotskim preseravanjima i nigdje više.
Zna se dobro šta je sigurnosni problem ove države...ta nećemo sada razvodnjavati ionako ozbiljnu situaciju .
Zaboravio si mu spomenuti teksturu lica.

Hod, odjeca,miris....
lijek-za-sve

#1760 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by lijek-za-sve »

relativno84 wrote:
smijesni_ste wrote:Od simpatija cijelog svijeta u godinama iza rata do današnjeg povezivanja sa ISIL-om, Al-Kaidom, terorizmom, vjerskim fanatizmom itd :thumbup:

:izet: :izet: :thumbup:
lakilaka

#1761 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by lakilaka »

Za one kojima je promaklo, Lepi Lukic je rekao da mu je brat poginuo na Zuci 1994 i da li je on trebao otici i ubijati po Lukavici, kao sto je ovaj ubio zbog toga sto su mu , kao zarobljenog civila, ubili oca.
Ja ga, kao i jos neki, pitam da li shvata razliku izmedju pogibije borca na ratistu i zarobljenog civila, a on, iako ima sansu da se izvuce, zakopava se sve dublje a siri pamet po forumu. Idi bre.
:bih:
smijesni_ste

#1762 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by smijesni_ste »

lijek-za-sve wrote:
relativno84 wrote:

:izet: :izet: :thumbup:
Pa i živi smo zahvaljujući zapadu između ostalog, a ne zbog ovih bradatih spodoba...
General War

#1763 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by General War »

luckylaka wrote:
lijek-za-sve wrote:ma mahi,laka,house....sta vi znate ,lepi zna bolje
Gori ste vi sto ste dozvolili da vas lepi mica uvuce u svoju pricu.Mene moje komsije u takvu pricu uvlacile 30 godina a onda mi sjebase znanje .Sta mislis ko su mi bili komsije.Ima i ona,,Ne vjeruj ... ni kad darove nose...
Nisi ni ti nista bolji sa tom pricom...mnogi su se sjebali na svakave price "a nisu oni sto darove donose"...
BHCluster

#1764 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by BHCluster »

Život u Zvorniku u potpunosti normaliziran
Zakljucaj temu till next time.
Lepi_Lukic

#1765 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Lepi_Lukic »

lakilaka wrote:Za one kojima je promaklo, Lepi Lukic je rekao da mu je brat poginuo na Zuci 1994 i da li je on trebao otici i ubijati po Lukavici, kao sto je ovaj ubio zbog toga sto su mu , kao zarobljenog civila, ubili oca.
Ja ga, kao i jos neki, pitam da li shvata razliku izmedju pogibije borca na ratistu i zarobljenog civila, a on, iako ima sansu da se izvuce, zakopava se sve dublje a siri pamet po forumu. Idi bre.
:bih:
Ocito da ne shvatas da te cijelo vrijeme ignorisem, kako tebe tako i ove vrle "Bosnjake" koji salju pp. da ce me kao zaklati, naci itd. :D
A ja evo javno pozivam njih i njima slicne da se jave konretno u pp. da "ispijemo kaficu", da moj brat je poginuo na Zuci kao pripadnik Armije BIH, ocito da nisi shvatio poentu mog posta, da li svako od nas koji je ima ratne traume i ko je nekoga izgubio u ratu treba da ucini isto kao ovaj jucerasnji terorista !? :!: :?: , kao sto rece "bre" - nisam ti ja laka zvjerka, 31.godina aktivne sluzbe je na grbaci ;) a jednom vrlom forumasu su vec zbog postova pokucali na vrata, i da se pohvalim zahvaljujuci meni, mnogo ba trolate sto jest jeste, klasicni spin, opusteno ;)
Drinski

#1766 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Drinski »

A hoce li biti ista ovakva reakcija vlasti biti kada nastrada kakav povratnik? I kad ce se zavrsiti ova prica oko spiska za Srebrenicu?
lijek-za-sve

#1767 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by lijek-za-sve »

Lepi_Lukic wrote:
Ocito da ne shvatas da te cijelo vrijeme ignorisem, kako tebe tako i ove vrle "Bosnjake" koji salju pp. da ce me kao zaklati, naci itd. :D
A ja evo javno pozivam njih i njima slicne da se jave konretno u pp. da "ispijemo kaficu", da moj brat je poginuo na Zuci kao pripadnik Armije BIH, ocito da nisi shvatio poentu mog posta, da li svako od nas koji je ima ratne traume i ko je nekoga izgubio u ratu treba da ucini isto kao ovaj jucerasnji terorista !? :!: :?: , kao sto rece "bre" - nisam ti ja laka zvjerka, 31.godina aktivne sluzbe je na grbaci ;) a jednom vrlom forumasu su vec zbog postova pokucali na vrata, i da se pohvalim zahvaljujuci meni, mnogo ba trolate sto jest jeste, klasicni spin, opusteno ;)
bas nije imao zvono pa mu morali kucati :sad:
relativno84

#1768 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by relativno84 »

smijesni_ste wrote:
Pa i živi smo zahvaljujući zapadu između ostalog, a ne zbog ovih bradatih spodoba...
Mislis na one sto su godinama radili sve da se ugusimo u krvi, a kad smo napokon dosli do daha odlucili su da je dosta pucanja :?

Hvala im :thumbup:
omar little

#1769 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by omar little »

Lepi_Lukic wrote: kao sto rece "bre" - nisam ti ja laka zvjerka, 31.godina aktivne sluzbe je na grbaci ;) a jednom vrlom forumasu su vec zbog postova pokucali na vrata, i da se pohvalim zahvaljujuci meni, mnogo ba trolate sto jest jeste, klasicni spin, opusteno ;)

a, sto su pokucali na vrata? sta je uradio? kad se vec hvalis.
GeeTnT

#1770 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by GeeTnT »

Drinski wrote:A hoce li biti ista ovakva reakcija vlasti biti kada nastrada kakav povratnik? I kad ce se zavrsiti ova prica oko spiska za Srebrenicu?
Mislim da se posle ovoga svi pribojavaju nečega, ali najjviše se boje oni čija se imena nalaze na spiskovima kao što je to bio stradali policajac. Ne opravdam nikakav napad, terorizam i sl., ali preduboko smo zagazili u blato i teško se izvući, a pogotovo djeca pobijenih Bošnjaka.
animals

#1771 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by animals »

Drinski wrote:A hoce li biti ista ovakva reakcija vlasti biti kada nastrada kakav povratnik? I kad ce se zavrsiti ova prica oko spiska za Srebrenicu?
Da kao sto je bila reakcija na ubistva hrvatski povratnika..
koje je ubio isti ovakav zatupljeni mozak..
emillio estevez
Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110

#1772 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by emillio estevez »

GeeTnT wrote:
Mislim da se posle ovoga svi pribojavaju nečega, ali najjviše se boje oni čija se imena nalaze na spiskovima kao što je to bio stradali policajac. Ne opravdam nikakav napad, terorizam i sl., ali preduboko smo zagazili u blato i teško se izvući, a pogotovo djeca pobijenih Bošnjaka.

Mislis pobijenih nevinih....
General War

#1773 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by General War »

relativno84 wrote:
smijesni_ste wrote:
Mislis na one sto su godinama radili sve da se ugusimo u krvi, a kad smo napokon dosli do daha odlucili su da je dosta pucanja :?

Hvala im :thumbup:
..ne nego na one koje su ubili hljeb u cetama a prije toga zaprijetili Tudzmanu da bi dosli prvo do daha...
Kaligula I

#1774 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Kaligula I »

Lepi_Lukic wrote:Kada se pogledaju ovi komentari na forumu, onda nije ni tesko zakljuciti zasto je klix zakljucao i zabranio komentare na clancima i to jos od sinoc, na sta bi to ipak samo licilo, da na jednom javnom medijskom servisu, ljudi glorifikuju i opravdavaju teroristicke napade u srcu Evrope, sjetimo se samo komentara prlikom napada u Parizu, iskreno se nadam da kako SIPA tako i MUP FBIH I RS-a prate i nadgledaju sve ove portale i drsutvene mreze, jer materijala i "spremnih" za nove Jasaravice, Palislamovice i Ibrice ima na pretek koliko vidim, a tek simpatizera i ljubitelja da ne govorim ;)
...po meni je to slabost, a ne snaga, ovog potrala, ali i izvjesna mogućnost da je klix.ba pod kontrolom xy sive eminencije koja je izadala naređenje da se zaključaju komentari...može li pacjent ozdravit bježanjem od istine?...naravno da ne može...tako je i sa našim društvom...možemo mi zabijat glavu u pjesak sve do vrata, ali nema pomoći...ako će komentari jednog internet portala ugrozit opstanak jedne drzave, onda ona nije ni zaluzila da postoji...dozvolite ljudima da kažu što misle, ne zato da bi 'otkrili Ameriku', nego zato da bi se verbalno ispraznli, a što je solidna preventiva za fizičku agresiju...ljudima je potreban odusak...
Drinski

#1775 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Drinski »

animals wrote:
Da kao sto je bila reakcija na ubistva hrvatski povratnika..
koje je ubio isti ovakav zatupljeni mozak..
Kao sto vidis, razlicite su zrtve i reakcije.
Locked