Vjerovatno zato sto je Kobe "ukrao" sve moguce pokrete i poteze od Jordana, koji ih je puno bolje radio, i originalnijeVelkoski wrote:Ne kontam ljude koji gotive Jordana pored živog Kobe Bryanta, inače svojevrsnog boga košarke..
Popularne stvari koje ne kontam
- dječak sa šibicama
#1751 Re: Popularne stvari koje ne kontam
- JThomas
#1752 Re: Popularne stvari koje ne kontam
na pamet mi pada i prosta činjenica da je džordan bolje igrao košarke.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1753 Re: Popularne stvari koje ne kontam
KPNCTNJAH wrote:Dovoljno je otvoriti temu world hip-hop i vidjecete zasto nema smisla s todom ulaziti u rasprave... lik slusa Dr.Zoa, Cviju, Elitne Odrede, ali samo na engleskom jeziku...
Sto je najgore ne trola
- basicm
#1754 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Evo ja sad ni vas ne kontam, ko vam je taj west i zasto znate sve o njegovim patikama?
- Njanjavi
#1755 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Znamo druze jer su to jedne od najruznijih patika sklepanih ikad. Uzeli par djelova sa starih jordanki, stavili zatvorski strap i ofarbali u roza boju da ih levatici sa zatvorskim mentalitetom mogu uparit sa roze gacicamabasicm wrote:Evo ja sad ni vas ne kontam, ko vam je taj west i zasto znate sve o njegovim patikama?
-
kakavdanakneiskustvu
#1756 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Velkoski wrote:Ne kontam ljude koji gotive Jordana pored živog Kobe Bryanta, inače svojevrsnog boga košarke..
svaka cast bryantu,ali bolji od jordana nije
-
todd_smith
#1757 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ok izvinjavam se nisam znao da si direktno povezan sa Nikeom i da si bio tu dok su dizajnirali sve. Znas bolje ocigledno.Njanjavi wrote:
ne trolam, ne znam po cemu si ti zakljucio da je jimmi hendrix imao
Reci da se salis?
Kao prvo druze, kanye nije dizajnirao nista!
Dobio je termin kad ce doc na sastanak, na sastanku su mu kao retardiranom djetetu iznijeli par ideja, par sampleova materijala raznih, on upirao prstom kao razmazeno derle sta hoce i iznjedrio se vrhunac neukusa na koji samo glup insan moze odvojit tolike pare.
To decko ni sekunde ne govori o velicini uticaja nekoga na pop kulturu.
Hendrix je vise uticao na kulturu svrsavajuci na bini od jbenog fejkera poput kanyea.
Frajer u zivotu nije 3 pjesme svoje napisao jbte
-
todd_smith
#1758 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kristo ti je definicija istine, ono sto on kaze zakon je i tacka_BataZiv_0809 wrote:KPNCTNJAH wrote:Dovoljno je otvoriti temu world hip-hop i vidjecete zasto nema smisla s todom ulaziti u rasprave... lik slusa Dr.Zoa, Cviju, Elitne Odrede, ali samo na engleskom jeziku...
Sto je najgore ne trola![]()
![]()
![]()
- Njanjavi
#1759 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Normalno da znam druze, upoznat sam podobro sa proizvodnim procesom pomenute firme, dovoljan sam poznavatelj sneaker kulture da prepoznam djelove jordanki na tom skartu od patike.todd_smith wrote:Ok izvinjavam se nisam znao da si direktno povezan sa Nikeom i da si bio tu dok su dizajnirali sve. Znas bolje ocigledno.Njanjavi wrote:
Reci da se salis?
Dobio je termin kad ce doc na sastanak, na sastanku su mu kao retardiranom djetetu iznijeli par ideja, par sampleova materijala raznih, on upirao prstom kao razmazeno derle sta hoce i iznjedrio se vrhunac neukusa na koji samo glup insan moze odvojit tolike pare.
Hendrix je vise uticao na kulturu svrsavajuci na bini od jbenog fejkera poput kanyea.
A i zna se sva prica oko njegovog "uticaja" na dizajn tog smeca.
Vrh neukusa i najbolje oslikava njegovu kreativnost, ili tacnije, manjak iste
- Edin H.
#1760 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Odes na njihov website I sam sebi dizajniras air-maxtodd_smith wrote:Ok izvinjavam se nisam znao da si direktno povezan sa Nikeom i da si bio tu dok su dizajnirali sve. Znas bolje ocigledno.Njanjavi wrote:
Reci da se salis?
-
todd_smith
#1761 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Zato ti redovno izbacujes nove tene sa nikeom i tebe adidas ganja da ti ponudi multimilionski ugovor. Jer oni za tebe dizajniraju. Ok.Njanjavi wrote:Normalno da znam druze, upoznat sam podobro sa proizvodnim procesom pomenute firme, dovoljan sam poznavatelj sneaker kulture da prepoznam djelove jordanki na tom skartu od patike.todd_smith wrote:Ok izvinjavam se nisam znao da si direktno povezan sa Nikeom i da si bio tu dok su dizajnirali sve. Znas bolje ocigledno.Njanjavi wrote:
Reci da se salis?
A i zna se sva prica oko njegovog "uticaja" na dizajn tog smeca.
Vrh neukusa i najbolje oslikava njegovu kreativnost, ili tacnije, manjak iste
Jedno je da ne gotivis nekoga, drugo je da ih omalovazavas jer si ljubomoran na njihov uspjeh.
Lik je proveo 3 godine u srcu Pariza u nekom sjebanom atelju studirajuci modu i dizajn, ali eto on je razmazeno derle koje samo prstom uperi.
- Njanjavi
#1762 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa druze ako je tako, zasto nije dizajnirao i zahtjevao da te famozne patike budu skroz dizajnirane od pocetka do kraja a ne hibrid par razlicitih jordanki nakalemljenih jedne na druge?
I druze samo da te malo prosvjetlim, UMJETNOST SE NE STUDIRA U NEKIM TAMO ATELJEIMA, imas decko skole danas za primjenjene umjetnosti ako si na to ciljao, a za doticnog majmuna se zna da je highscool dropout, sto bi se reklo, frajer ima samo osnovnu skolu
Tolko o njegovoj modi i ukusu
I druze samo da te malo prosvjetlim, UMJETNOST SE NE STUDIRA U NEKIM TAMO ATELJEIMA, imas decko skole danas za primjenjene umjetnosti ako si na to ciljao, a za doticnog majmuna se zna da je highscool dropout, sto bi se reklo, frajer ima samo osnovnu skolu
- insomnia78
#1763 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Osim toga, u Fr je zestoko ismijavanNjanjavi wrote:Pa druze ako je tako, zasto nije dizajnirao i zahtjevao da te famozne patike budu skroz dizajnirane od pocetka do kraja a ne hibrid par razlicitih jordanki nakalemljenih jedne na druge?
I druze samo da te malo prosvjetlim, UMJETNOST SE NE STUDIRA U NEKIM TAMO ATELJEIMA, imas decko skole danas za primjenjene umjetnosti ako si na to ciljao, a za doticnog majmuna se zna da je highscool dropout, sto bi se reklo, frajer ima samo osnovnu skolu![]()
-
todd_smith
#1764 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nemaju srednju skolu ni:
Jay z
P diddy
Dr dre
50 cent
Master P
Itd itd
Ali hej, sta oni znaju o biznisu je li tako
Logika ti je ono....
Jay z
P diddy
Dr dre
50 cent
Master P
Itd itd
Logika ti je ono....
- Njanjavi
#1765 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja ne spomenuh nista o sposobnosti u biznisu new money majmuna, vec ti izvali da je frajer STUDIRO UMJETNOST U NEKOM TAMO ATELJEU U FRANCUSKOJ, tri godine jebotetodd_smith wrote:Nemaju srednju skolu ni:
Jay z
P diddy
Dr dre
50 cent
Master P
Itd itd
![]()
Logika ti je ono....
Nemoj vise tako ti boga, prisjesce mi ovoliki smjeh!
Pa gdje nece bit jbte, frajer se obuce kao odrpanac, klosar, jos mu samo tifus fali, i ima obraza to nazvat modom. Nedavno bas oplakah, neku modnu liniju kao imade, odjeca kao mjesavina game of thrones jeleceta nekog, i jango unchained, valjda crncu fali robovlasnistvo, nostalgija ga puca za tim danimainsomnia78 wrote:Osim toga, u Fr je zestoko ismijavanNjanjavi wrote:Pa druze ako je tako, zasto nije dizajnirao i zahtjevao da te famozne patike budu skroz dizajnirane od pocetka do kraja a ne hibrid par razlicitih jordanki nakalemljenih jedne na druge?
I druze samo da te malo prosvjetlim, UMJETNOST SE NE STUDIRA U NEKIM TAMO ATELJEIMA, imas decko skole danas za primjenjene umjetnosti ako si na to ciljao, a za doticnog majmuna se zna da je highscool dropout, sto bi se reklo, frajer ima samo osnovnu skolu![]()
New money crnjo, jedan od najglupljih oblika zivota na planeti, definitivno!!!
-
todd_smith
#1766 Re: Popularne stvari koje ne kontam
I eto pronasli smo razlog za tvoj post.
Rasizam.
http://youtu.be/Ge33hrlN2Uc
Ne treba dalje ulaziti u razgovor sa osobom koja fura rasizam kao razuman i logican proces razmisljanja.
Rasizam.
Ne treba dalje ulaziti u razgovor sa osobom koja fura rasizam kao razuman i logican proces razmisljanja.
- Edin H.
#1767 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pustite suplju, nego gdje ima uzeti te Nike od 5 milja 
- KPNCTNJAH
#1768 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ova mu jedina valja..
- Njanjavi
#1769 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Druze, da iole poznajes tu subkulturu, znao bi da su danas crnje najveci rasisti.todd_smith wrote:I eto pronasli smo razlog za tvoj post.
Rasizam.
U biti sami sebe porobljavaju danas kao i u ona doba jbga.
Non stop kmece nesta ukrali ih iz afrike, a niko ne prica, koliko je crnih robovlasnika bilo, koliko je afrikanaca omastilo brke tim trejdom sa bjelim gospodarom.
Koliko je ovih crnih ulizica iz moderne kulture prihvatilo bling bling privid opsteprihvacenosti u drustvu zarad svojih interesa.
I onda ja rasista sto ga zovem majmuncetom, pa sta cu kad mu banana lijepo stoji jbga
- annoy
#1770 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Možda ja ne kontam tu Kanye modu, ali meni se on oblači komično loše.
Ne kontam njegovu muziku, a i općenito taj muzički pravac.
Balaševića volim, ali mislim da je precijenjen.
Bila sam na njegovom koncertu i jednostavno iz čovjeka isijava neka dobrota i toplina, a kad počne pričat... ne znam, možda je to moj subjektivni dojam.
Možda mu lirike nisu neki objektivni vrh vrhova ali jednostavno volim način na koji opisuje različite karaktere ljudi u svojim pjesama, i s nekakvom empatijom i simpatijom ih opjeva. Baš je osoba puna ljubavi i empatije prema drugima, i zato mi je jako drag, iako priznajem da je možda kao glazbenik precijenjen...ja općenito ne volim idealiziranje i slijepo obožavanje.
Ne kontam njegovu muziku, a i općenito taj muzički pravac.
Balaševića volim, ali mislim da je precijenjen.
Bila sam na njegovom koncertu i jednostavno iz čovjeka isijava neka dobrota i toplina, a kad počne pričat... ne znam, možda je to moj subjektivni dojam.
Možda mu lirike nisu neki objektivni vrh vrhova ali jednostavno volim način na koji opisuje različite karaktere ljudi u svojim pjesama, i s nekakvom empatijom i simpatijom ih opjeva. Baš je osoba puna ljubavi i empatije prema drugima, i zato mi je jako drag, iako priznajem da je možda kao glazbenik precijenjen...ja općenito ne volim idealiziranje i slijepo obožavanje.
- KPNCTNJAH
#1771 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Sad sam u dilemi.. ne znam ko me vise nervira, Balasevic ili Kanye West... zadeverah se na foru... kako mo's plakati u svakoj pjesmi ba, pa procita li tekst prije nego sto ga objavi, onoliko patetike ni ovaj forum nije vidio, a to puno govori 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1772 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Udjoh na temu ispunjen nadom da tod smit ipak trola,medjutim zakljucak se namece sam: liku je 15 godina 
-
palestinka
#1773 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Na razumijem poplavu "upitnosti', kako ste, dobro, kako vi, dobro, hvala, a inače...kad je pristojno prestati s pitanjima, kad prestati odgovarati? Zašto dobar dan - dobar dan, više nije dovoljno. Zašto toliko emisija o kuhanju? Jesti se mora, kuhati nije teško, čemu soneti o pilećem fileu?
- Edin H.
#1774 Re: Popularne stvari koje ne kontam
KPNCTNJAH wrote:
Ova mu jedina valja..
Ima I Blasevic jednu da valja
- Point.
#1775 Re: Popularne stvari koje ne kontam
A cuj Kanye West
zar ima neko da slusa tog egomanijaka? Lik ne zna sta bi da bude, modni guru, gangsta, klosar, francuski modni bog, intelektualac, fukara. Jos na to, ozenjen zenom koja je jedino poznata po tome sto je dala picke nekom gari i to postavila na internet.