Ja bih prije rekao da je obrnuto, drugo poluvrijeme bolje od prvog.Dr. Kuca wrote:"Prvo poluvrijeme je bilo bolje nego drugo. Bilo je dobrih perioda tokom utakmice, zadovoljan sam", završio je Baždarević.
![]()
Da mi je znati sta je dobro vidio u prvom.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ja bih prije rekao da je obrnuto, drugo poluvrijeme bolje od prvog.Dr. Kuca wrote:"Prvo poluvrijeme je bilo bolje nego drugo. Bilo je dobrih perioda tokom utakmice, zadovoljan sam", završio je Baždarević.
![]()
Ima i video na sport sport . baZa mene je prvo poluvrijeme bilo bolje nego drugo. Šalim se, bilo je i dobrih i loših perioda tokom utakmice. Zadovoljan
Jeste, u pravu si, ali čovjek je tek došao. Vodio je dvije utakmice, od kojih je jedna protiv konobara, a druga je bila prijateljska, gdje se puno mijenja, selektori isprobavaju taktike, itd, itd. Treba čovjeku dati da odradi ove kvalifikacije, bilo bi glupo da opet mijenjamo selektora.JoseMujica wrote:Andoru nisam gledao...tek sinoć mi je prva tekma s novim selektorom i generalni utisak je da nismo makli milimetra od Sajinog potopa. Jednako djelujemo lijeno i neorganizovano na terenu...napad nam je odsječen, vezni red pogubljen i neorganizovan a odbrana razbacana ko grah
Jbt Mesa otima preko germanije a nije ni dvije utakmice sastavioleškarenje wrote:Mi smo tarabici samo takvi,dzaba pozivi svima koje Safet nije zvao kad ti isti dobijaju minute na kapaljku,neki nikako.Opet Avdija od prve,Tino pola sata,Hadzic haman cijeluGermanija dominira,e moj Mesa lahko ti je sad kajmak uzimati kad je Safet procepio
Seade odlazi i povedi svoje igrace
![]()
Pa mi prilike nismo imali osim onog Dzekinog sutasto samo kaze da u dvije tekme smo napravili isto toliko prilika....karina cista.
naravno.....slažem se da mu treba dati vremena nego sam očekivao zaokret, pozitivan impuls itd. a toga nije bilo...nema igre, nema sistema, organizacijeLogovan wrote:Jeste, u pravu si, ali čovjek je tek došao. Vodio je dvije utakmice, od kojih je jedna protiv konobara, a druga je bila prijateljska, gdje se puno mijenja, selektori isprobavaju taktike, itd, itd. Treba čovjeku dati da odradi ove kvalifikacije, bilo bi glupo da opet mijenjamo selektora.JoseMujica wrote:Andoru nisam gledao...tek sinoć mi je prva tekma s novim selektorom i generalni utisak je da nismo makli milimetra od Sajinog potopa. Jednako djelujemo lijeno i neorganizovano na terenu...napad nam je odsječen, vezni red pogubljen i neorganizovan a odbrana razbacana ko grah
Vecina valjda ne pljuje jer je pozv'o Maradonu iz Poljske i Cocu Redondaleškarenje wrote:Ma neka ga narednih deset godina,ali ovo sto radi je isto sto je radio i Susic....igraju isti ko i kod njega,koja je promjena...Zukanovic,jel?
Aferim,ako je to too...
@internacionale...Germanija dominira,to je cinjenica....zasto se sad ne pljuje po istim ?
Pored germanije je skont'o i da se ugradi u Bajicev transferleškarenje wrote:Stani malo,pa sta je onda forainternazionale wrote:Vecina valjda ne pljuje jer je pozv'o Maradonu iz Poljske i Cocu Redondaleškarenje wrote:Ma neka ga narednih deset godina,ali ovo sto radi je isto sto je radio i Susic....igraju isti ko i kod njega,koja je promjena...Zukanovic,jel?
Aferim,ako je to too...
@internacionale...Germanija dominira,to je cinjenica....zasto se sad ne pljuje po istim ?
Cak je i Bajica pozv'o da ga nagradi i podstakne da i dalje vrijedno radi
A na germaniji uzima lopatompricamo li o istim stvarima....sralo se zbog Germanije,zamalo da glave lete,jbt...a sad kad ti isti igraju standardno,suti se...kao to OK.Ovdje je bilo bitno samo da Safet ne bude selektor,ostalo manje-vise nije bitno.
leškarenje wrote:Situacija postaje suicidna,jbt...![]()
![]()