Ovo "Vučićevski" znači politički smjer, da se ne razjašnjajemo više oko toga, zna se šta je politički bio Vučić (najbliži saradnik dr.Vojislava Šešelja, protiv Evropske unije i dr.)...Zna se šta je politički danas.čovjek koji vuče Srbiju u Evropsku uniju, ka pomirenju sa komšijama, borba protiv kriminala korupcije, ekonomija i već poznato...Nema potrebe više o tome.SaraFina wrote:Koliko sam ja shvatila u toku predizborne kampanje Ognjena Tadića i Bosića njih je navodno zvanični Beograd podrzavao.
Nevezano znači za peticiju ovih kvazi intelektualaca.
No sada a ni nakon izbora ja uopće ne vidim Vučićevu podršku koaliciji za promjene..
Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SDS?!
- filosofman
#1751 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD
Last edited by filosofman on 23/12/2014 21:47, edited 2 times in total.
- SaraFina
#1752 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD
Vas Fiki u vlasti na drzavnoj razini drzi jedino Bakirova i Zeljkova dobra volja.
VI podrške nemate...
Zalosno ali istinito.
Vučićevski ili ne. Tako ti je
VI podrške nemate...
Zalosno ali istinito.
- Helena2014
#1753 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD
SaraFina wrote:Koliko sam ja shvatila u toku predizborne kampanje Ognjena Tadića i Bosića njih je navodno zvanični Beograd podrzavao.
No sada a ni nakon izbora ja uopće ne vidim Vučićevu podršku koaliciji za promjene..
Vučić-Dodik= Južni tok
- Helena2014
#1754 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD
SaraFina wrote:Vas Fiki u vlasti na drzavnoj razini drzi jedino Bakirova i Zeljkova dobra volja.
VI podrške nemate...
Zalosno ali istinito.
Tačno
Baja je opasan tip, a kopa im rupe gdje stigne. Meni ovaj SzP malo izgubljen izgleda
Last edited by Helena2014 on 23/12/2014 21:49, edited 1 time in total.
- bh.tornjak
#1755 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD
It_is_a_Leclerc wrote:Mislim da će Vlada Željke Cvijanović pući najkasnije u roku dvije godine.
Ako Bosić krene zatezati sa višeg nivoa, ako se otkopaju predmeti protiv Dodiku bliskih ljudi, bit će - vrlo, vrlo veselo.
sest mjeseci max.....
- filosofman
#1756 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD
Možda je bolje istini, Dodikova politička ludost koja bi mogla do odvede "kola u veliki glib" i turbulencije, a čega smo svi svjesni, da bi sve moglo doći "na sto" ko u igri pokera.?!SaraFina wrote:Vas Fiki u vlasti na drzavnoj razini drzi jedino Bakirova i Zeljkova dobra volja.
VI podrške nemate...
Zalosno ali istinito.
- SaraFina
#1757 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD
Helena2014 wrote:SaraFina wrote:Koliko sam ja shvatila u toku predizborne kampanje Ognjena Tadića i Bosića njih je navodno zvanični Beograd podrzavao.
Vučić-Dodik= Južni tok
Srbiji odgovara dizanje tenzija a Dodik je zato maher. Mislim Tadić je u onom sučeljavanju sa Dodikom povukao kao argument aktuelni BG i lično Vučka a ovaj se ne oglasi nijednom.
Dodik medjutim riga vatru svakodnevno. Platiće SDS ovo.. Mora..
Ako ne padne Cvijanovićki vlada ili neki drugi sunovrat ne potrefi RS.
- filosofman
#1758 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD
Šta će SDS platiti i zašto, kome?SaraFina wrote:Helena2014 wrote:SaraFina wrote:Koliko sam ja shvatila u toku predizborne kampanje Ognjena Tadića i Bosića njih je navodno zvanični Beograd podrzavao.
Vučić-Dodik= Južni tok
Srbiji odgovara dizanje tenzija a Dodik je zato maher. Mislim Tadić je u onom sučeljavanju sa Dodikom povukao kao argument aktuelni BG i lično Vučka a ovaj se ne oglasi nijednom.
.
Last edited by filosofman on 23/12/2014 21:54, edited 1 time in total.
- bh.tornjak
#1759 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD
Baja je koliko opasan toliko je i bezopasan.....Baja je u slobodnom padu..... vrti se ...okrece se,trazeci padobran kojeg nema....cut ce se kad "tresne"....do tad malo strpljenja jer se ne zna koliko je "rupa duboka"....Helena2014 wrote:SaraFina wrote:Vas Fiki u vlasti na drzavnoj razini drzi jedino Bakirova i Zeljkova dobra volja.
VI podrške nemate...
Zalosno ali istinito.
Tačno
Baja je opasan tip, a kopa im rupe gdje stigne. Meni ovaj SzP malo izgubljen izgleda
- Helena2014
#1760 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD
Kad bi vi znali sa njim igrati, on bi igrao, al vi se uvijek samo branite, a on "puca" iz svega raspoloživogfilosofman wrote:Možda je bolje istini, Dodikova politička ludost koja bi mogla do odvede "kola u veliki glib" i turbulencije, a čega smo svi svjesni, da bi sve moglo doći "na sto" ko u igri pokera.?!SaraFina wrote:Vas Fiki u vlasti na drzavnoj razini drzi jedino Bakirova i Zeljkova dobra volja.
VI podrške nemate...
Zalosno ali istinito.
da "opletete" po ekonomskim prilikama u RS, po penzijama najnižim u okruženju, po ISTINI, pa neka se on brani, ali JOK, vi vazda vuka niz dlaku
- SaraFina
#1761 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD
filosofman wrote:Možda je bolje istini, Dodikova politička ludost koja bi mogla do odvede "kola u veliki glib" i turbulencije, a čega smo svi svjesni, da bi sve moglo doći "na sto" ko u igri pokera.?!SaraFina wrote:Vas Fiki u vlasti na drzavnoj razini drzi jedino Bakirova i Zeljkova dobra volja.
VI podrške nemate...
Zalosno ali istinito.
Niko ne spori njegovo ludilo. Odavno Fiki. Ali izostanak podrške vama je velika greška zvaničnog BG.
- filosofman
#1762 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD
Tačno, slažem se, ja nisam takav i na to stalno ukazujem da treba politički napadati a ne braniti se, jer i ne treba se braniti, jer ne postoji bolja politička odbrana od političkog napada.Helena2014 wrote:Kad bi vi znali sa njim igrati, on bi igrao, al vi se uvijek samo branite, a on "puca" iz svega raspoloživogfilosofman wrote:Možda je bolje istini, Dodikova politička ludost koja bi mogla do odvede "kola u veliki glib" i turbulencije, a čega smo svi svjesni, da bi sve moglo doći "na sto" ko u igri pokera.?!SaraFina wrote:Vas Fiki u vlasti na drzavnoj razini drzi jedino Bakirova i Zeljkova dobra volja.
VI podrške nemate...
Zalosno ali istinito.
da "opletete" po ekonomskim prilikama u RS, po penzijama najnižim u okruženju, po ISTINI, pa neka se on brani, ali JOK, vi vazda vuka niz dlaku
- SaraFina
#1763 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD
Kako kome?filosofman wrote:SaraFina wrote:Šta će SDS platiti i zašto, kome?SaraFina wrote:Koliko sam ja shvatila u toku predizborne kampanje Ognjena Tadića i Bosića njih je navodno zvanični Beograd podrzavao.
No sada a ni nakon izbora ja uopće ne vidim Vučićevu podršku koaliciji za promjene.
.
Ako on progura do 2018 vas kao stranke neće nigdje biti.
Zato molite Boga da kolabira RS.
- filosofman
#1764 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD
Dodik zvaničnom Beogradu ili Vučiću dođe ko neka "moneta za potkusurivanje za Zapadom", jer da nema Dodika Zapad ne bi znao cijeniti što postoji Vučić takav kakav je, ovako suprotnosti se nadopunjuju.SaraFina wrote:filosofman wrote:Možda je bolje istini, Dodikova politička ludost koja bi mogla do odvede "kola u veliki glib" i turbulencije, a čega smo svi svjesni, da bi sve moglo doći "na sto" ko u igri pokera.?!SaraFina wrote:Vas Fiki u vlasti na drzavnoj razini drzi jedino Bakirova i Zeljkova dobra volja.
VI podrške nemate...
Zalosno ali istinito.
Niko ne spori njegovo ludilo. Odavno Fiki. Ali izostanak podrške vama je velika greška zvaničnog BG.
- SaraFina
#1765 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD
Helena2014 wrote:Kad bi vi znali sa njim igrati, on bi igrao, al vi se uvijek samo branite, a on "puca" iz svega raspoloživogfilosofman wrote:Možda je bolje istini, Dodikova politička ludost koja bi mogla do odvede "kola u veliki glib" i turbulencije, a čega smo svi svjesni, da bi sve moglo doći "na sto" ko u igri pokera.?!SaraFina wrote:Vas Fiki u vlasti na drzavnoj razini drzi jedino Bakirova i Zeljkova dobra volja.
VI podrške nemate...
Zalosno ali istinito.
Upravo tako.
Opstane li SNSD i RS do idućih izbora SDS neće preci izborni prag.
-
radostan dan
#1766 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD
situacija je bila bara-bara, al fikijeva osobna potpora je presudila...filosofman wrote:
Moja lična podrška rukovodstvu SDS-a i predsjedniku.
- SaraFina
#1767 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD
radostan dan wrote:situacija je bila bare-bare, al fikijeva osobna potpora je presudila...filosofman wrote:
Odmah si se nacrtao da likuješ
Priznaj!!!
No fakat RS mora pasti za ove 4 godine inače je kraj SDS-a kao stranke neminovnost.
- bh.tornjak
#1768 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD
SaraFina wrote:Helena2014 wrote:SaraFina wrote:Koliko sam ja shvatila u toku predizborne kampanje Ognjena Tadića i Bosića njih je navodno zvanični Beograd podrzavao.
Vučić-Dodik= Južni tok
Vlada lepe Cvijenovicke nije niti ce stati na noge tako da nece moci ni da padne.....ta ista Vlada se vec sad suocava sa praznim novcanikom i dugovima do guse...tako da nema stanse da stane na nozice...
Srbiji je jasno dato do znanja da MORA priznati Kosovo u zamjenu za dalje pregovore o clanstvu u EU....tako da ce Srbija "zategnuti" situaciju u BIH...preko bilo koga (Dodik je taj DZOKER)
samo im jedno ne die u prilog.....socijalno-ekonomsko stanje u rs-u...(mada ni u federaciji nije bolje).....tesko ce moci prodati pricu o nekakvoj ugrozenosti ili spasavanju rs-a....
ja tipam na socijalne nemire velikih razmjera....i to u cijeloj drzavi...
- Helena2014
#1769 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD
SaraFina wrote:Helena2014 wrote:
Kad bi vi znali sa njim igrati, on bi igrao, al vi se uvijek samo branite, a on "puca" iz svega raspoloživog
Upravo tako.
Opstane li SNSD i RS do idućih izbora SDS neće preci izborni prag.
Ma oni nisu ni ušli u državnu vlast, a on ih "pere" iznutra i iz "matice", sa svih strana
Tek poslije će moći pojedinačno da im vadi prljavi veš od porodice pa do svake odluke koju će prezentirati kao uništavanje RS.
Ako mu dozvole, oni će ga sami zvati da preuzme državnu vlast za godinu-dvije
-
radostan dan
#1770 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD
ja koliko sam shvatio ti slabo shvaćaš da ti spinoza zvani fiki servira samo one priče i c/p postove koje nemaju veze sa realnim shvaćanjem , a koje ti želiš da shvatiš kao realne...SaraFina wrote:Koliko sam ja shvatila u toku predizborne kampanje Ognjena Tadića i Bosića njih je navodno zvanični Beograd podrzavao.
file i sićbo, dva čvrsta dijamanta...
- filosofman
#1771 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD
Iz ovako teške socijalnoe-konomske situacije teško da će bilo ko moći da se izvuče, a kad ne možeš narodu dati hljeba a ti mu daš (kao što Dodik radi) nacionalizam da se najede i lažnu priču o ugroženosti..Jeste narod je ugrožen od vlastite bijede, siomaštva, nedostatka posla, uništenih fabrika i bijede.
http://forum.klix.ba/zekerijah-smajic-z ... 32865.html
http://forum.klix.ba/zekerijah-smajic-z ... 32865.html
- SaraFina
#1772 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD
bh.tornjak wrote:SaraFina wrote:SaraFina wrote:Koliko sam ja shvatila u toku predizborne kampanje Ognjena Tadića i Bosića njih je navodno zvanični Beograd podrzavao.
Vlada lepe Cvijenovicke nije niti ce stati na noge tako da nece moci ni da padne.....ta ista Vlada se vec sad suocava sa praznim novcanikom i dugovima do guse...tako da nema stanse da stane na nozice...
Srbiji je jasno dato do znanja da MORA priznati Kosovo u zamjenu za dalje pregovore o clanstvu u EU....tako da ce Srbija "zategnuti" situaciju u BIH...preko bilo koga (Dodik je taj DZOKER)
samo im jedno ne die u prilog.....socijalno-ekonomsko stanje u rs-u...(mada ni u federaciji nije bolje).....tesko ce moci prodati pricu o nekakvoj ugrozenosti ili spasavanju rs-a....
ja tipam na socijalne nemire velikih razmjera....i to u cijeloj drzavi...
Ja tipujem da SDS mora dokazati nesposobnost sadašnje vlade, da bi ostali i ozbiljna oporba u budućnosti.
Zivot je jarac. Napravili su SDS-ovci tu RS sad moraju Boga moliti da se uruši.
Jer ako se Dodik spasi, nebitno kako, oni su gotovi za vijeke vijekova.
-
radostan dan
#1773 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD
izvinjavam se, povlačim prethodni post...SaraFina wrote:Vas Fiki u vlasti na drzavnoj razini drzi jedino Bakirova i Zeljkova dobra volja.
VI podrške nemate...
Zalosno ali istinito.
izgleda završi fiki kO balaševićev pjevac ...
jer...i petlu vreme ide.
- bh.tornjak
#1774 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD
SaraFina wrote:
Ja tipujem da SDS mora dokazati nesposobnost sadašnje vlade, da bi ostali i ozbiljna oporba u budućnosti.
Zivot je jarac. Napravili su SDS-ovci tu RS sad moraju Boga moliti da se uruši.
Jer ako se Dodik spasi, nebitno kako, oni su gotovi za vijeke vijekova.
Dodik je bona klinicki mrtav......jos samo da iskljuce aparate....
PS.
jbt....koja ironija......ova drzava ce ga nadzivit
- Helena2014
#1775 Re: Srpska Demokratska Stranka (SDS) kao pozitivna alternativa Miloradu Dodiku i SNSD-u u BiH i RS?!Novi "Vučićevski" SD
SaraFina wrote:radostan dan wrote:situacija je bila bare-bare, al fikijeva osobna potpora je presudila...filosofman wrote:
Odmah si se nacrtao da likuješ
Priznaj!!!
Last edited by Helena2014 on 23/12/2014 22:11, edited 1 time in total.