_mufljuz_ wrote:island holandija 1:0 e jebi ga ako ne prodaju mamu im jebem
Island dobio prve dvije..
Poljaci dobili Njemce..
Trebal još brate?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
_mufljuz_ wrote:island holandija 1:0 e jebi ga ako ne prodaju mamu im jebem
Ima, imaamiliana wrote:Dobro je
Ima nade za Euro
i dalje govno treba najurit sa cirom bi se igrali u ovoj grupi viktorije iako ni on pojma nema o fudbaluRaigor Stonehoof wrote:fascinantni su mi likovi koji se ne raduju golu samo da bi dokazali da su upravu sto se tice selektora
Kod mene je kontra ja se radujem svakom uspjehu repke unatoc papetu i njegovim vratolomijama....Raigor Stonehoof wrote:fascinantni su mi likovi koji se ne raduju golu samo da bi dokazali da su upravu sto se tice selektora
de ne budi smijesan cuj zavoji i zastita za bosnje....Kal El wrote:IbiševićA stvarno smo jadni jbt,nemamo za opreme :S
Tako i trebasumirprimus wrote:Kod mene je kontra ja se radujem svakom uspjehu repke unatoc papetu i njegovim vratolomijama....Raigor Stonehoof wrote:fascinantni su mi likovi koji se ne raduju golu samo da bi dokazali da su upravu sto se tice selektora
Bas je upecatljiv izdvaja se od ostalihKal El wrote:IbiševićA stvarno smo jadni jbt,nemamo za opreme :S
Makar mu nije hladno po glaviamiliana wrote:Bas je upecatljiv izdvaja se od ostalihKal El wrote:IbiševićA stvarno smo jadni jbt,nemamo za opreme :S
sumirprimus wrote:Kod mene je kontra ja se radujem svakom uspjehu repke unatoc papetu i njegovim vratolomijama....Raigor Stonehoof wrote:fascinantni su mi likovi koji se ne raduju golu samo da bi dokazali da su upravu sto se tice selektora
Izbaksuzirao sam baš._mufljuz_ wrote:2:0 za Island![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ima l moderacije da ove idiotske postove pobrise majku mu???? tekma je protiv velsaRaigor Stonehoof wrote:sumirprimus wrote:Kod mene je kontra ja se radujem svakom uspjehu repke unatoc papetu i njegovim vratolomijama....Raigor Stonehoof wrote:fascinantni su mi likovi koji se ne raduju golu samo da bi dokazali da su upravu sto se tice selektora![]()
ja ih imam po fb hrpu koji kukaju jer ce pape ostat....
A i forum ih je pun samo su se u rupe zavukli
Tino Sven Susic nije pjevljivosumirprimus wrote:Znaci skandiraju dosad begovicu dzeki pjanicu i besicu....
To će nas možda i spasitiKoshpa wrote:Samo da Bega ostane u ovom elementu do kraja utakmice
Evo jednog izmigoljio_mufljuz_ wrote:
ima l moderacije da ove idiotske postove pobrise majku mu???? tekma je protiv velsa
:mrgreen:rage_guy wrote:Tino Sven Susic nije pjevljivo :Dsumirprimus wrote:Znaci skandiraju dosad begovicu dzeki pjanicu i besicu....