Samo da se osvrnem na ovaj dio komentara. Šta ovo treba da znači? Oni su divljaci koji ubijaju životinje da bi se prehranili, ili šta? Nisu lopte nikad vidjeli, nego ih pravo iz rezervata doveli na SP? Ono, bio izbor među plemenima, ko je najbolji trkač, pa idemo na SP. Šta ti ovo znači, fakat me zanima?hrasno38 wrote:To su ljudi koji se trkaju sa lavovima na +50 stepeni celziusa.
21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- agnostic_front
#1751 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
- It_is_a_Leclerc
#1752 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Mi uvijek pretjerujemo u svemu, pa tako i u ovom.
Evo smjenili smo Sušića u 20 minuta, rastjerali pola igrača, našli novog kapitena.
Međutim, činjenično stanje je sljedeće:
-Da nam je umjesto ovog novozelandskog talibana (jebem mu roditelje), sudio npr. Čakir, Kujpers, onaj Španac, Proensa itd., mi bismo večeras slavili. Ovdje bi euforija bila, ne bi se živjeti moglo. Ovako, poništeno nam je toliko željeno vodstvo poslije kojeg bismo razbili Nigerijce, dali su nam gol poslije hrvačke poluge na Spahiću, i kraj priče. Dakle, POKRADENI SMO.
- Safet Sušić je ovdje dokazao da nije ozbiljan trener. Ja bih provjerio njegovu licencu. Jer, igrati utakmicu na SP-u bukvalno bez beka ne može psihički zdrav čovjek. Ovo guranje u sredini je bilo korisno dok su naši još mogli trčati, al' kad dišeš zrak pun vode, kad-tad ti noge otežaju, pa se onda boriš za dah ko Lulić. Hoćeš da izdahneš dušu na terenu.
- Igrači su bili ok. Većina bar. Džeki ne zamjeram promašaje. Niko ne maši namjerno. Neka mi halali Toni Šunjić što sam ga klevetao. Emir Spahić je kiks igrač, i ja to tvrdim dugo ovdje, unatoč napadima. On odigra fantastičnu utakmicu, a već u narednoj izgleda ovako - sporo, i bezveze.
- Valja protiv Irana dati sve od sebe. Onda doći u Sarajevo, analizirati sve ovo, vidjeti je li ovo uspjeh, neuspjeh, šta je već. Safetu se zahvaliti na saradnji, igračima dovesti malo ozbiljniju fudbalsku facu i krenuti dalje. Ova generacija nije prolaznik na velikim takmičenjima. I to ćemo dokazati...
Volim te BiH !

Evo smjenili smo Sušića u 20 minuta, rastjerali pola igrača, našli novog kapitena.
-Da nam je umjesto ovog novozelandskog talibana (jebem mu roditelje), sudio npr. Čakir, Kujpers, onaj Španac, Proensa itd., mi bismo večeras slavili. Ovdje bi euforija bila, ne bi se živjeti moglo. Ovako, poništeno nam je toliko željeno vodstvo poslije kojeg bismo razbili Nigerijce, dali su nam gol poslije hrvačke poluge na Spahiću, i kraj priče. Dakle, POKRADENI SMO.
- Safet Sušić je ovdje dokazao da nije ozbiljan trener. Ja bih provjerio njegovu licencu. Jer, igrati utakmicu na SP-u bukvalno bez beka ne može psihički zdrav čovjek. Ovo guranje u sredini je bilo korisno dok su naši još mogli trčati, al' kad dišeš zrak pun vode, kad-tad ti noge otežaju, pa se onda boriš za dah ko Lulić. Hoćeš da izdahneš dušu na terenu.
- Igrači su bili ok. Većina bar. Džeki ne zamjeram promašaje. Niko ne maši namjerno. Neka mi halali Toni Šunjić što sam ga klevetao. Emir Spahić je kiks igrač, i ja to tvrdim dugo ovdje, unatoč napadima. On odigra fantastičnu utakmicu, a već u narednoj izgleda ovako - sporo, i bezveze.
- Valja protiv Irana dati sve od sebe. Onda doći u Sarajevo, analizirati sve ovo, vidjeti je li ovo uspjeh, neuspjeh, šta je već. Safetu se zahvaliti na saradnji, igračima dovesti malo ozbiljniju fudbalsku facu i krenuti dalje. Ova generacija nije prolaznik na velikim takmičenjima. I to ćemo dokazati...
Volim te BiH !
- mO k3
#1753 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Mislim da pogrešno tumačiš njegov komentar , hoće da kaže da su navikli na visoke temperature , dok su naši popadaliagnostic_front wrote:Samo da se osvrnem na ovaj dio komentara. Šta ovo treba da znači? Oni su divljaci koji ubijaju životinje da bi se prehranili, ili šta? Nisu lopte nikad vidjeli, nego ih pravo iz rezervata doveli na SP? Ono, bio izbor među plemenima, ko je najbolji trkač, pa idemo na SP. Šta ti ovo znači, fakat me zanima?hrasno38 wrote:To su ljudi koji se trkaju sa lavovima na +50 stepeni celziusa.
-
Alfa_Ze
#1754 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
I papak na kraju sve muke ubaci TINU, to je bio vrhunac PAPKOVOG bezobrazluka !!

- Edin H.
#1755 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Spaha je bez Kolasinca zavaljen bio, kao da mu je to namjerno Safet uradio.It_is_a_Leclerc wrote:Mi uvijek pretjerujemo u svemu, pa tako i u ovom.
Volim te BiH !![]()
- mO k3
#1756 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Činjenica je da hoćeš da kažeš svi drugi su krivi osim nas , de ba ....It_is_a_Leclerc wrote:Mi uvijek pretjerujemo u svemu, pa tako i u ovom.
Volim te BiH !![]()
- insomnia78
#1757 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Samo nesto, Dzeko nije pogodio stativu nego je pucao po sredini gola a lopta se od golmanovu nogu odbila od stativu
I hljeba vam kako tacno bi se to mali Susic trebao prodati ako zaigra 15 minuta u jednoj utakmici pa cak i da je dao go?
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
I hljeba vam kako tacno bi se to mali Susic trebao prodati ako zaigra 15 minuta u jednoj utakmici pa cak i da je dao go?
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1758 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
To znaci da su ti ljudi fizicki superiorniji u odnosu na nase igrace kao sto su i u NBA ligi crnci superiorniji u odnosu na sve ostale igrace. Nista nisam mislio ruzno nego jednostavno dolaze iz podneblja ko je hebeno za zivjeti i zivot ih je izgradio tako da figurativno receno mogu trcati sa lavovima sto su veceras i pokazivali jer su nas pretrcavali kako im je bio cejf.agnostic_front wrote:Samo da se osvrnem na ovaj dio komentara. Šta ovo treba da znači? Oni su divljaci koji ubijaju životinje da bi se prehranili, ili šta? Nisu lopte nikad vidjeli, nego ih pravo iz rezervata doveli na SP? Ono, bio izbor među plemenima, ko je najbolji trkač, pa idemo na SP. Šta ti ovo znači, fakat me zanima?hrasno38 wrote:To su ljudi koji se trkaju sa lavovima na +50 stepeni celziusa.
-
RtrnOfSalisbury
#1759 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
sace ibricic saji zamjerit sto tinu a ne njeg ne ubaca 
- hrasno38
#1760 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Svaka castIt_is_a_Leclerc wrote:Mi uvijek pretjerujemo u svemu, pa tako i u ovom.
Volim te BiH !![]()
-
Udbas
#1761 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Jebo si nas Spaha za sva vremena.
Do gola to nije ni izgledalo toliko loše. lako smo dolazili do šesnaesterca, imali gol, neke situacije...
Loša safetova reakcija nakon primljenog gola. Logično bi bilo da je odmah ubacio Kolašinca a Miske ili Medo da idu vani. Šteta, imali smo nevjerovatnu priliku za prolaz. Spaha amaterski odigrao na početku utakmice. Kasniije safet griješio sa izmjenama, srljali smo iz greške u grešku... Jeebi ga.
Razumijem šta je Pape htio sa ovakvim sastavom ali je bilo preriskantno zavaliti Lulića, ostaviti ga samog da pokriva cijelu stranu. jebi ga Pape, ostaćeš upisan zlatnim slovima u istoriji našeg fudbala ali vrijeme je za razlaz sa tobom, kao i sa kapitenom.
Do gola to nije ni izgledalo toliko loše. lako smo dolazili do šesnaesterca, imali gol, neke situacije...
Loša safetova reakcija nakon primljenog gola. Logično bi bilo da je odmah ubacio Kolašinca a Miske ili Medo da idu vani. Šteta, imali smo nevjerovatnu priliku za prolaz. Spaha amaterski odigrao na početku utakmice. Kasniije safet griješio sa izmjenama, srljali smo iz greške u grešku... Jeebi ga.
Razumijem šta je Pape htio sa ovakvim sastavom ali je bilo preriskantno zavaliti Lulića, ostaviti ga samog da pokriva cijelu stranu. jebi ga Pape, ostaćeš upisan zlatnim slovima u istoriji našeg fudbala ali vrijeme je za razlaz sa tobom, kao i sa kapitenom.
-
rex1990
#1762 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Ljudi moji, sta ocekivati sa postavom koja nikad ni jednu utakmicu nije odigrala skupa!
Jednostavno Susiceva ludost, glupost ili je prodao i on ovo prvenstvo.
Sudiske greske su sasvim ok, i u okvirima njihovog posla, gdje stotinke sekunde odlucuju, i za tim ne vrijedi plakati.
Nasa postava je u startu izasla demoralisana jer nisu sasvim sigurno bili zadovoljni postavom koja je izasla na teren.
Jednostavno Susiceva ludost, glupost ili je prodao i on ovo prvenstvo.
Sudiske greske su sasvim ok, i u okvirima njihovog posla, gdje stotinke sekunde odlucuju, i za tim ne vrijedi plakati.
Nasa postava je u startu izasla demoralisana jer nisu sasvim sigurno bili zadovoljni postavom koja je izasla na teren.
- agnostic_front
#1763 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Pa i Kamerunci dolaze iz isotg podneblja, pa ne viđoh da su oni pretrčavali Hrvate kako im je bio ćejf.hrasno38 wrote:To znaci da su ti ljudi fizicki superiorniji u odnosu na nase igrace kao sto su i u NBA ligi crnci superiorniji u odnosu na sve ostale igrace. Nista nisam mislio ruzno nego jednostavno dolaze iz podneblja ko je hebeno za zivjeti i zivot ih je izgradio tako da figurativno receno mogu trcati sa lavovima sto su veceras i pokazivali jer su nas pretrcavali kako im je bio cejf.agnostic_front wrote:Samo da se osvrnem na ovaj dio komentara. Šta ovo treba da znači? Oni su divljaci koji ubijaju životinje da bi se prehranili, ili šta? Nisu lopte nikad vidjeli, nego ih pravo iz rezervata doveli na SP? Ono, bio izbor među plemenima, ko je najbolji trkač, pa idemo na SP. Šta ti ovo znači, fakat me zanima?hrasno38 wrote:To su ljudi koji se trkaju sa lavovima na +50 stepeni celziusa.
- mist
#1764 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Jeli se meni veceras ucinilo ili je Lulic jadnik bio totalno zavaljen?
Od silnog propuha nije znao dal bi prije u defanzivu ili bi pokusao nesto napraviti naprijed.
,pa ostao zaglavljen ni na nebu ni na zemlji,sa jezikom do zemlje.... 
Od silnog propuha nije znao dal bi prije u defanzivu ili bi pokusao nesto napraviti naprijed.
-
jefferson
#1765 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Ostavio sam svega par komentara na ovoj temi, jer smatram da nisam neki tip koji je strucnjak za fudbal.
Ali, iza sebe imam vrlo uspjesnu sportsku karijeru kao trener u nekom drugom sportu i sad cu napisati ovo i to je to, necu nikome odgovarati niti se raspravljati.
Jel uspjeh sto smo dosli u Brazil? Jeste.
ALI: mi smo mogli, i zasluzili smo ici dalje, i glavni kravica za to je SAFET SUSIC!
Nikad prije na ovom furumu nisam rekao nista lose o Papetu, ali sada moram.
Pape, vrhunski igrac, nije ni slika ni prilka tog igraca danas. Samo se sjetite njegove izjave za TV: Kada sam vidio da ovaj tim ima potencijala i da necu biti odstranjen kao ostali treneri, tada sam preuzeo reprezentaciju.
Znaci prvo krenimo od toga da je Pape preuzeo reprezentaciju radi SEBE! BiH Papetu garantuje buduci angazman.
Kao trener nikad u zivotu nisam isao na klakulacije, Nikad u zivotu nisam reko igracima ako igramo ovako, mozda u drugom kolu imamo ovakve ili onakve sanse. Uvijek sam govorio igracima da idemo na pobjedu.
Susic je jedini krivac za ovo veceras. Treba se vratit u Sarajevo i reci: Bilo je dobro, ali zavrsilo je kako je zavrsilo, i ja dajem OSTAVKU! Ima Vaha, ima Sliskovic, ima Blazevic. Boze moj, ima Barbarez! Ali Susic, i njegovo igranje na sigurno ne mogu u danasnjem fudbalu.
Bio je najbolji YU igrac, ali kao trener, necu reci da nije OK, proveo nas je kroz kvalifikacije, ali brate,nek mu je kuca daleko od nase.
Ali, iza sebe imam vrlo uspjesnu sportsku karijeru kao trener u nekom drugom sportu i sad cu napisati ovo i to je to, necu nikome odgovarati niti se raspravljati.
Jel uspjeh sto smo dosli u Brazil? Jeste.
ALI: mi smo mogli, i zasluzili smo ici dalje, i glavni kravica za to je SAFET SUSIC!
Nikad prije na ovom furumu nisam rekao nista lose o Papetu, ali sada moram.
Pape, vrhunski igrac, nije ni slika ni prilka tog igraca danas. Samo se sjetite njegove izjave za TV: Kada sam vidio da ovaj tim ima potencijala i da necu biti odstranjen kao ostali treneri, tada sam preuzeo reprezentaciju.
Znaci prvo krenimo od toga da je Pape preuzeo reprezentaciju radi SEBE! BiH Papetu garantuje buduci angazman.
Kao trener nikad u zivotu nisam isao na klakulacije, Nikad u zivotu nisam reko igracima ako igramo ovako, mozda u drugom kolu imamo ovakve ili onakve sanse. Uvijek sam govorio igracima da idemo na pobjedu.
Susic je jedini krivac za ovo veceras. Treba se vratit u Sarajevo i reci: Bilo je dobro, ali zavrsilo je kako je zavrsilo, i ja dajem OSTAVKU! Ima Vaha, ima Sliskovic, ima Blazevic. Boze moj, ima Barbarez! Ali Susic, i njegovo igranje na sigurno ne mogu u danasnjem fudbalu.
Bio je najbolji YU igrac, ali kao trener, necu reci da nije OK, proveo nas je kroz kvalifikacije, ali brate,nek mu je kuca daleko od nase.
- Logovan
#1766 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Razočaran sam da to nije normalno.
Pape je kriv za par stvari a najgora je ne uvođenje Kolašinca.
Da je Seo bio na terenu možda ni ne bi onoliko imali prodora po toj strani. Gol smo primili upravo na lijevoj strani tako da je ne igranje Kolašinca još veća greška.
Sudiji se onako lijepo najebem familije.
Gol koji smo postigli je bio čist kao suza. Hajde ja bih shvatio da je Džeko bio u istoj liniji sa Nigerijcem, pa da se nije moglo lijepo procijeniti da li je ili nije ofsajd ali Edin je bio još iza njega, tako da je ono bila velika greška. Sigurno jedna od većih na prvenstvu. Gol koji su oni zabili je neregularan. Nije sada da ja svu krivicu za poraz prebacujem na sudiji ali puno nas je oštetio, previše...
Spahić slab, opet je podbacio.
Lulić isto, iz utakmice u utakmicu on se ne popravlja. Bešić mašina.
Jako mnogo smo dobili sa ovim momkom. Šunjić je dosta dobro odigrao, iako da iskren budem bojao sam se da neće praviti kikseve. Medunjanin u prvom poluvremenu mnogo loš, u drugom bolji ali ne puno. Džeko je imao brat bratu jedno 4 dobre šanse a nigdje gola, plus onaj poništen gol.
Onu stativu nikad neću izbiti iz glave. Fuj, jebem ti glupu sreću. Ostale igrače ne bih nabrajao jer mi je fakat muka od poraza.
Jako mi je teško pao ovaj poraz... Oporavit se neću nikada.
Pape je kriv za par stvari a najgora je ne uvođenje Kolašinca.
Sudiji se onako lijepo najebem familije.
Spahić slab, opet je podbacio.
Jako mi je teško pao ovaj poraz... Oporavit se neću nikada.
Last edited by Logovan on 22/06/2014 03:45, edited 1 time in total.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1767 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Ma Lulić je sam držao čitavu lijevu stranu, jebi ga.mist wrote:Jeli se meni veceras ucinilo ili je Lulic jadnik bio totalno zavaljen?
Od silnog propuha nije znao dal bi prije u defanzivu ili bi pokusao nesto napraviti naprijed.,pa ostao zaglavljen ni na nebu ni na zemlji,sa jezikom do zemlje....
A Spaha, ne znam kol'ko je ono faul, otres'o ga čovjek k'o slinu.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1768 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
dumo hoću li, neću li išta škrabati...
al kontam, biće lakše...
hoću reć'... boljelo me kada momak koji je odrastao u Kanadi, koja mu je sve dala, pokaže više srca od onih koji su u mladosti prošli sito i rešeto sa ovim narodom.
kada se vratiš u hotel Edine, ti ćeš se moći utješiti tako što ćeš posjesti svoju manekenku u svoje skupocjeno auto i odmoriti svoje skupocjene noge u skupocjenom odmaralištu.
večeras će naša fukara stopati da dođe do kuće i probuditi se u ovoj jebenoj zemlji sa hiljadu problema na koje je zaboravio danas, i na koje ne bi mislio do iduće utakmice.
boli jarane kad se vučeš po terenu u nikad bitnijoj utakmici za sve nas. jebote poništen gol. trebaš ga opet dati sa svojim skupocjenim nogama. a ne hodati okolo. pogledaj jarana na golu. njemu se ovo dosad nikako ne bi moglo napisati.
i jebo vas više mentalitet Balkana. pa pola vas ni upamtilo Bosnu nije, al opet ko da ste u odrasli u novogradskoj faveli...
uhhh, svašta bih rek'o...
samo, objektivnije sad: ne možemo meda fizički. onoliko malo trčanja je sramota, onakva slaba kondicija. to nas je koštalo više od svega. i uvijek će nas koštati. forumski mrsimudolozi su hiljadu puta postavljali klip Osima, kako očitava lekciju Hrvatima u vezi toga, ali bilesi...
i Safet bi, zbog budućnosti reprezentacije trebao dati ostavku. red je. hvala mu na svemu. ovo govorim bez sarkazm i ironije.
sada: potreban nam je psiholog, profesionalac i neko ko može razyebati sve klanovske podjele i "meneĐŽerska uplitanja" poslati dođavola.
i za kraj, još jednom, naklon do poda Asmiru. zbog toga što je primjer onoga ko se bori za državni grb, zbog toga što jeste kvalitetan golman, zbog toga što je skroman i tako, kompletna ličnost. idol nacije.
P.S. hvala onoj mojoj. svaki poraz se lakše podnese udvoje
neće me srce strefiti... 
al kontam, biće lakše...
hoću reć'... boljelo me kada momak koji je odrastao u Kanadi, koja mu je sve dala, pokaže više srca od onih koji su u mladosti prošli sito i rešeto sa ovim narodom.
kada se vratiš u hotel Edine, ti ćeš se moći utješiti tako što ćeš posjesti svoju manekenku u svoje skupocjeno auto i odmoriti svoje skupocjene noge u skupocjenom odmaralištu.
večeras će naša fukara stopati da dođe do kuće i probuditi se u ovoj jebenoj zemlji sa hiljadu problema na koje je zaboravio danas, i na koje ne bi mislio do iduće utakmice.
boli jarane kad se vučeš po terenu u nikad bitnijoj utakmici za sve nas. jebote poništen gol. trebaš ga opet dati sa svojim skupocjenim nogama. a ne hodati okolo. pogledaj jarana na golu. njemu se ovo dosad nikako ne bi moglo napisati.
i jebo vas više mentalitet Balkana. pa pola vas ni upamtilo Bosnu nije, al opet ko da ste u odrasli u novogradskoj faveli...
uhhh, svašta bih rek'o...
samo, objektivnije sad: ne možemo meda fizički. onoliko malo trčanja je sramota, onakva slaba kondicija. to nas je koštalo više od svega. i uvijek će nas koštati. forumski mrsimudolozi su hiljadu puta postavljali klip Osima, kako očitava lekciju Hrvatima u vezi toga, ali bilesi...
i Safet bi, zbog budućnosti reprezentacije trebao dati ostavku. red je. hvala mu na svemu. ovo govorim bez sarkazm i ironije.
sada: potreban nam je psiholog, profesionalac i neko ko može razyebati sve klanovske podjele i "meneĐŽerska uplitanja" poslati dođavola.
i za kraj, još jednom, naklon do poda Asmiru. zbog toga što je primjer onoga ko se bori za državni grb, zbog toga što jeste kvalitetan golman, zbog toga što je skroman i tako, kompletna ličnost. idol nacije.
P.S. hvala onoj mojoj. svaki poraz se lakše podnese udvoje
-
leo karan
#1769 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Nasi igaci i strucni stab su karine, to se oduvijek znalo, samo sto smo lagali sami sebe.
kvalifikacije su incident.
Mi u svemu idemo linijom manjeg otpora i ne vidimo sumu od drvta.
Jebo nas je Miske i njegove neke zasluge...
po toj logici smo trebali i Barbareza zvat da WC.
citav taj koncept nezamjeranja i netalasanja nas je sjebaoa
Trebalo je Dzeku i Spahica otjerat fino iz repke, svakako nista nisu napravili na svjetskom, osim sto su nas ukopali.
Gledam druge reprezentacije, ljidi ginu, igraju, grizu, pobjedjuju...a nasi PICKETINE.
FUJ
kvalifikacije su incident.
Mi u svemu idemo linijom manjeg otpora i ne vidimo sumu od drvta.
Jebo nas je Miske i njegove neke zasluge...
po toj logici smo trebali i Barbareza zvat da WC.
citav taj koncept nezamjeranja i netalasanja nas je sjebaoa
Trebalo je Dzeku i Spahica otjerat fino iz repke, svakako nista nisu napravili na svjetskom, osim sto su nas ukopali.
Gledam druge reprezentacije, ljidi ginu, igraju, grizu, pobjedjuju...a nasi PICKETINE.
FUJ
- It_is_a_Leclerc
#1770 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Ja nisam igrao, tako da ja i ne mogu biti kriv. Za tebe ne znam.mO k3 wrote:Činjenica je da hoćeš da kažeš svi drugi su krivi osim nas , de ba ....It_is_a_Leclerc wrote:Mi uvijek pretjerujemo u svemu, pa tako i u ovom.
Volim te BiH !![]()
Po meni, krivci za ovo su, redom, - sudije, jer da se sudilo pošteno, ovdje bi se sad urlalo o maestralnoj igri, pobjedi itd.
- Pape, totalno profulana taktika. Ovo nema objašnjenja. Može do sutra objašnjavati šta je htio s ovim. Ali - ne, nema smisla sekunde.
- Pojedini igrači, tj. Spahić, kad već moram izdvajati, te Lulić koji je ostavljen na vjetrometini da umre od muke, držeći čitavu stranu.
Da su sudije bile iole normalne, druga dva "krivca" bi se vrlo lako zaboravila.
- hrasno38
#1771 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
To znaci da su ti ljudi fizicki superiorniji u odnosu na nase igrace kao sto su i u NBA ligi crnci superiorniji u odnosu na sve ostale igrace. Nista nisam mislio ruzno nego jednostavno dolaze iz podneblja ko je hebeno za zivjeti i zivot ih je izgradio tako da figurativno receno mogu trcati sa lavovima sto su veceras i pokazivali jer su nas pretrcavali kako im je bio cejf.[/quote]
Pa i Kamerunci dolaze iz isotg podneblja, pa ne viđoh da su oni pretrčavali Hrvate kako im je bio ćejf.[/quote]
Nemoj zahebavati Hrvati su poveli i nije im ponisten gol. Kamerunci napadali a Hrvati ih kantali iz kontri. Pitao bih te da nam nije ponisten gol. Vecina africkih reprezentacija igra slicno kad im zabijes gol igraju stihijski i imas hiljadu mogucnosti da im zabijes jos koji gol. Izgube disciplinu i nastane haos kao sto je bilo i kod kamerunaca. Ne moze se fizicka sprema i jedne africke reprezentacije uporediti sa nasima samo sto im je mentalitet drugaciji. Dragi prijatelju ja sam sretan i sa 0:1 kako nas je sudija ubio u pojam i kako nas je pokrao da citav svijet bruji o tome.
Pa i Kamerunci dolaze iz isotg podneblja, pa ne viđoh da su oni pretrčavali Hrvate kako im je bio ćejf.[/quote]
Nemoj zahebavati Hrvati su poveli i nije im ponisten gol. Kamerunci napadali a Hrvati ih kantali iz kontri. Pitao bih te da nam nije ponisten gol. Vecina africkih reprezentacija igra slicno kad im zabijes gol igraju stihijski i imas hiljadu mogucnosti da im zabijes jos koji gol. Izgube disciplinu i nastane haos kao sto je bilo i kod kamerunaca. Ne moze se fizicka sprema i jedne africke reprezentacije uporediti sa nasima samo sto im je mentalitet drugaciji. Dragi prijatelju ja sam sretan i sa 0:1 kako nas je sudija ubio u pojam i kako nas je pokrao da citav svijet bruji o tome.
- mist
#1772 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Ma ja u onoj situaciji nisam uopste vidio faul,lik je toliko brzi i jaci od njega da je to smijesno,i naravno onda spaha ne gradi loptu nego proracunava putanju kretanja doticnog kao na igriciVelkoski wrote:Ma Lulić je sam držao čitavu lijevu stranu, jebi ga.mist wrote:Jeli se meni veceras ucinilo ili je Lulic jadnik bio totalno zavaljen?
Od silnog propuha nije znao dal bi prije u defanzivu ili bi pokusao nesto napraviti naprijed.,pa ostao zaglavljen ni na nebu ni na zemlji,sa jezikom do zemlje....
A Spaha, ne znam kol'ko je ono faul, otres'o ga čovjek k'o slinu.
-
leo karan
#1773 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
I Kamerun bi nas ubio...
- agnostic_front
#1774 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Jebe mi se ba za svijet. Cijeli svijet bruji kad je rat nagdje na par dana, kad se izgubi avion, sve na par dana. Poništio nam sudija gol, i trebamo mu psovati cijelu tekmu, i vući se ko pičke po terenu, i ubacivati bratiće u igru. Koji kurac nije onda Stanića zvao da igra, jebo ga Tino više. Kao da su oni jebeni Borg, a ne ljudi sa planete Zemlje, pa da nas tek tako nadtrče. Pusti ba to.hrasno38 wrote:Nemoj zahebavati Hrvati su poveli i nije im ponisten gol. Kamerunci napadali a Hrvati ih kantali iz kontri. Pitao bih te da nam nije ponisten gol. Vecina africkih reprezentacija igra slicno kad im zabijes gol igraju stihijski i imas hiljadu mogucnosti da im zabijes jos koji gol. Izgube disciplinu i nastane haos kao sto je bilo i kod kamerunaca. Ne moze se fizicka sprema i jedne africke reprezentacije uporediti sa nasima samo sto im je mentalitet drugaciji. Dragi prijatelju ja sam sretan i sa 0:1 kako nas je sudija ubio u pojam i kako nas je pokrao da citav svijet bruji o tome.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1775 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Samo ću da citiram sebe
Spahić je presmiješan kiks igrač koji nas je toliko puta koštao bodova da je to više za plakat', al' opet ga iz nekog razloga narod diže k'o da je Bog..
A sada odoh, valja radit' sutra, ln

Spahić je presmiješan kiks igrač koji nas je toliko puta koštao bodova da je to više za plakat', al' opet ga iz nekog razloga narod diže k'o da je Bog..
A sada odoh, valja radit' sutra, ln