Sta najbolje udaje zenu?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Euridika
Globalna šefica

#1751 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by Euridika »

Matzan wrote:Ljubav prema dobroj vagini, sisama i i guzovima kod većine muškaraca nikad ne prestaje.
Žene to jako teško shvataju, jer im libido rapidno opada u klimaksu.

Ovaj gore glumac, pto je oženio 60 god mlađu, pametan čovjek.
Ima isto toliko garancija da se neće razvesti u roku 2-3 godine, kao neki momak koji se oženi u 25-oj godini.
I ti brakovi gdje su mladenci približno istih godina su često iz čistog interesa.

Dedici je bolje držati mladu picu u ruci, nego kakvu flašu ili daljinski.
Još ako mu ruka drhti, ima i mlada da bude zadovolj(e)na. :mrgreen:

Samo :izet:
Pročitaj moj posljednji post još jednom, pa ćeš vidjeti da je napisan poprilično realno...

Opet ću ponoviti, niko ne spori interes za suprotnim spolom, čak ni u poznim godinama, samo je stvar da treba birati pametnije... To da se stariji muškarci upale k'o kutnjaci za curicama je odavno poznato... ali to ne znači da svi odreda ne prave budale od sebe. Što je najgore, znaju to... :sad:

Iako sam ja relativno nova na forumu, mislim da ću se preporoditi onog dana kad pročitam post nekog od slobodnih/razvedenih forumaša koji nije potpuno isfrustriran mogućnošću razvoda u svakoj narednoj vezi koja bi možda mogla voditi braku... Jeste, istina je da danas ima i previše razvoda, ali to ne znači da se svi kolektivno trebamo predati malodušnosti i otići u drugu krajnost. Ako želite da se svijet oko vas mijenja, pođite od sebe... :wink:
Euridika
Globalna šefica

#1752 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by Euridika »

Matzan wrote:Ali, vidim da ova neka @Euridika piše "da se muškarcima sa 55+ mozak pretovori u žele"
A vidje li ti smajli iza tog stava? :D To je bila šala, a ako to moram objašnjavati, onda stvarno... :oops:
Matzan

#1753 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by Matzan »

Glede borbe oko naslijeđivanja... svega u Božijoj bašti ima.
Primjera koliko ti drago gdje se djeca i unuci sjete 1-2 puta godišnje da imaju dedu i/ili nanu,
al' zato potrče ako preminuli ima šta ostaviti u naslijedstvo. :roll:

A, zaljubiti se svakako je ludilo, pa imao neko 25 ili 65.

Btw i mi se nadamo da si nova na forumu. ;-)
Ramzess Veliki

#1754 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by Ramzess Veliki »

Euridika wrote:
nightvision wrote:http://www.klix.ba/magazin/showbiz/rusk ... /150910062

Ja mislim da je nju udala njena Inteligencija, pamet i intelektualna zrelost. A vi? :mrgreen:
Jooj... ovo mi je grozno.
Šta se vama muškima desi nakon 55+, pa vam se mozak u žele pretvori? :D Zar je strah od starosti toliki da ovoliko možete zaćoriti? Tačno čovjeku žao bude nekih od vas... :-?
I meni je ovo idiotluk. Ja se osjećam kao pedofil ako pogledam djevojku od 30 godina, pa ovo kad vidim nije mi dobro. :roll:
Ramzess Veliki

#1755 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by Ramzess Veliki »

ZenaZbrkovima wrote:
a kako objasnjavas pronalazak "do*ebnika" od strane dosta zena, upravo u tim godinama?
ja bih, recimo to objasnila cinjenicom da one muzu a ni muz njima vise nije interesantan u tom pogledu a libido itekako postoji..
Odavno ja pričam da dođu tako godine kad bračni par mora malo da se zakurva i nađu si dojebnike, ili svinganje, public sex ... uglavnom promjena mora u jednom vremenu da se desi ili puca brak jer smo svi individualci i imamo ovaj jedan život ... grehota je ne probati malo više.
ho oponopono

#1756 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by ho oponopono »

:pusi2:
Euridika
Globalna šefica

#1757 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by Euridika »

Matzan wrote:Glede borbe oko naslijeđivanja... svega u Božijoj bašti ima.
Primjera koliko ti drago gdje se djeca i unuci sjete 1-2 puta godišnje da imaju dedu i/ili nanu,
al' zato potrče ako preminuli ima šta ostaviti u naslijedstvo. :roll:
Ovdje se slažemo u potpunosti... :thumbup: Fuj!
Matzan wrote:A, zaljubiti se svakako je ludilo, pa imao neko 25 ili 65.
Ma neka je, daj samo pozitive u životu, crnjaka ima na svakom koraku...
Matzan wrote:Btw i mi se nadamo da si nova na forumu. ;-)
Jesam, fakat!
Euridika
Globalna šefica

#1758 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by Euridika »

Ramzess Veliki wrote:I meni je ovo idiotluk. Ja se osjećam kao pedofil ako pogledam djevojku od 30 godina, pa ovo kad vidim nije mi dobro. :roll:
Što se ti osjećaš kao pedofil, pa nemaš 80 ...valjda :shock: ? :D
Istini za volju, ima raznih djevojaka od 30 godina...
Euridika
Globalna šefica

#1759 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by Euridika »

Ramzess Veliki wrote:Odavno ja pričam da dođu tako godine kad bračni par mora malo da se zakurva i nađu si dojebnike, ili svinganje, public sex ... uglavnom promjena mora u jednom vremenu da se desi ili puca brak jer smo svi individualci i imamo ovaj jedan život ... grehota je ne probati malo više.
:roll:

Sad sam već zabrinuta... :-?
ultima_palabra

#1760 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by ultima_palabra »

Sad se i ove od 20 oblače i šminkaju kao da im je 40. To mi je posebno odvratno.
ho oponopono

#1761 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by ho oponopono »

...to vise nije djeva sa puderom, vec puder sa djevom...

...jest vala ...to se nacapka, navuce kombinacije gluho bilo, bicarka podupla godine time...sta ce jada...

... bome vise mi prija kad cujem da svaki put mi fulaju godine i misle da sam mladja... :pusi2:
pirmin

#1762 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by pirmin »

HAVANA wrote:Ma zavisi,ima tako ljudi vole je vise nego ista...Ja starom kazem kako ti bolan vise ne dojadi,citav zivot trcis za vaginom,idi igraj saha,pecaj...Jebo te sah,a i pecanje... :roll: Na kraju sam skonto da ga to i drzi,jel nema zena,sve ga nesta zajebaje,jel se pojavi kakva,ne mozes ga poznat,nista ga ne boli,ko pubertetlija... :sretan: Sto kaze jaran,de ne seri stare ti,meni si naso pricat ja svog u pelene motam...Pusti ga,umrijece nasmijan...I jest.
:thumbup: za starog :-D
Matzan

#1763 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by Matzan »

Gotovo uvijek je tako, tinejdžeri bi da su stariji, stariji bi da su mlađi.

Pošto ne možeš vratiti vrijeme najbolji način za podmlađivanje je da nađeš kakvu piletinu. :)

Btw

Image

:skoljka: :mrgreen:
Ramzess Veliki

#1764 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by Ramzess Veliki »

Euridika wrote:
Ramzess Veliki wrote:I meni je ovo idiotluk. Ja se osjećam kao pedofil ako pogledam djevojku od 30 godina, pa ovo kad vidim nije mi dobro. :roll:
Ma ne, samo treba gledati prema sebi, ko ti je idealan sagovornik u većini tema. Seks je fizička potreba i možeš je zadovoljiti bilo kako, ali ljubav, za nju treba mnogo više da sebi nađeš nekoga koga ćeš istinski voljeti. Ja ne mogu o ljubavi pričati sa osobom ispod 30, različit je to level razmišljanja. Hvata me strah od djevojaka 20-25 godina, to ne može dobro završiti. Sa djevojkama od 34,35 ... nađemo se u prve dvije rečenice. To je taj level ...
krater

#1765 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by krater »

ho oponopono wrote:...to vise nije djeva sa puderom, vec puder sa djevom...

...jest vala ...to se nacapka, navuce kombinacije gluho bilo, bicarka podupla godine time...sta ce jada...

... bome vise mi prija kad cujem da svaki put mi fulaju godine i misle da sam mladja... :pusi2:
:lol:
nightvision

#1766 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by nightvision »

Ramzess Veliki wrote: Ma ne, samo treba gledati prema sebi, ko ti je idealan sagovornik u većini tema. Seks je fizička potreba i možeš je zadovoljiti bilo kako, ali ljubav, za nju treba mnogo više da sebi nađeš nekoga koga ćeš istinski voljeti. Ja ne mogu o ljubavi pričati sa osobom ispod 30, različit je to level razmišljanja. Hvata me strah od djevojaka 20-25 godina, to ne može dobro završiti. Sa djevojkama od 34,35 ... nađemo se u prve dvije rečenice. To je taj level ...
Ljubav (valjda) ne bira s kime ces se ti naci u prve dvije recenice. Osim ako svjesno ulazis u razgovor. A to vec nema veze sa osjecanjima "gore" vec sa osjecanjima "dole", dakle cisto je barenje u pitanju. Radi moguceg nastavka razgovora uz dorucak poslije prosexane noci. Ako vec zanemarujes fiziku onda znas da za ljubav treba spontanost a to ti se moze desiti s bilo kim, deset mladjom, deset starijom...
Sarajbeg

#1767 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by Sarajbeg »

Kratko jasno ,LJEPOTA :!:
artime

#1768 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by artime »

Zavisi koja je sorta i koliko je uhranjena. :roll:
nightvision

#1769 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by nightvision »

artime wrote:Zavisi koja je sorta i koliko je uhranjena. :roll:
A tek koliko joj je vime? :shock: :lol:
Euridika
Globalna šefica

#1770 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by Euridika »

Ramzess Veliki wrote:
Euridika wrote:
Ma ne, samo treba gledati prema sebi, ko ti je idealan sagovornik u većini tema. Seks je fizička potreba i možeš je zadovoljiti bilo kako, ali ljubav, za nju treba mnogo više da sebi nađeš nekoga koga ćeš istinski voljeti. Ja ne mogu o ljubavi pričati sa osobom ispod 30, različit je to level razmišljanja. Hvata me strah od djevojaka 20-25 godina, to ne može dobro završiti. Sa djevojkama od 34,35 ... nađemo se u prve dvije rečenice. To je taj level ...
Ma jasno ;-) ; malo sam se zezala, da razbijem ozbiljnost teme...
HAVANA

#1771 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by HAVANA »

A sta jede ovaj gore nesretnik pa mu sise vlike?
Latte

#1772 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by Latte »

Dok je kita ko toljaga nema veze sto je mozak ko zele
Ramzess Veliki

#1773 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by Ramzess Veliki »

nightvision wrote:
Ramzess Veliki wrote: Ma ne, samo treba gledati prema sebi, ko ti je idealan sagovornik u većini tema. Seks je fizička potreba i možeš je zadovoljiti bilo kako, ali ljubav, za nju treba mnogo više da sebi nađeš nekoga koga ćeš istinski voljeti. Ja ne mogu o ljubavi pričati sa osobom ispod 30, različit je to level razmišljanja. Hvata me strah od djevojaka 20-25 godina, to ne može dobro završiti. Sa djevojkama od 34,35 ... nađemo se u prve dvije rečenice. To je taj level ...
Ljubav (valjda) ne bira s kime ces se ti naci u prve dvije recenice. Osim ako svjesno ulazis u razgovor. A to vec nema veze sa osjecanjima "gore" vec sa osjecanjima "dole", dakle cisto je barenje u pitanju. Radi moguceg nastavka razgovora uz dorucak poslije prosexane noci. Ako vec zanemarujes fiziku onda znas da za ljubav treba spontanost a to ti se moze desiti s bilo kim, deset mladjom, deset starijom...
E vala sa deset starijom ne može ... :oops:
Kakva spontanost na ovakvom vaktu ... moraš biti oprezan ... svašta ti se nudi, sve rođeni glumci i režiseri, preveslali bi i Jamesa Bonda. :shock:
nightvision

#1774 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by nightvision »

Ramzess Veliki wrote: E vala sa deset starijom ne može ... :oops:
Kakva spontanost na ovakvom vaktu ... moraš biti oprezan ... svašta ti se nudi, sve rođeni glumci i režiseri, preveslali bi i Jamesa Bonda. :shock:
Cekaj sad kad te lincuju ove sto su pregazile dvajesipet. :lol:
Ako nema spontanosti onda nema ni iskrenosti. Yebat je ako cu ja s njom ujutro uz kafu gledati u kalkular. Mada je to u danasnji vakat postala normala.
Ramzess Veliki

#1775 Re: Sta najbolje udaje zenu?

Post by Ramzess Veliki »

nightvision wrote:
Ramzess Veliki wrote: E vala sa deset starijom ne može ... :oops:
Cekaj sad kad te lincuju ove sto su pregazile dvajesipet. :lol:
Ako nema spontanosti onda nema ni iskrenosti. Yebat je ako cu ja s njom ujutro uz kafu gledati u kalkular. Mada je to u danasnji vakat postala normala.
Normala jaro ... danas se ne možeš opustiti sa ženskom nikako ... sve je predmet sumnje i provjere.
Na prvom sastanku ne smiješ pokazati da imaš dobro auto, reći će da si okrenut sebi, da si rastrošan, da je smatraš sponzorušom.
Ako dođeš pjehe reći će da si neambiciozan.
Ako dođeš taksijem reći će da ne vodiš računa o finansijama.
Ako dođeš u lošijem autu (od jarana) reći će da si nesposoban.
... bolje ne idi nigdje. :oops:

Ako se ona dotjera pomislićeš da je sponzoruša.
Ako se ne dotjera reći ćeš da ne vodi računa o higijeni.
Ako dođe sa autom reći ćeš da ga je zaradila vanposlovnim aktivnostima.
Ako dođe bez auta reći ćeš da ćeš je morati izdržavati i vozikati kako joj se navije.
Ako naruči vino reći ćeš da je partijanerka.
Ako naruči čaj reći ćeš da je bolešljiva.
... bolje joj je da ne dolazi. :sad:
Post Reply