Pročitaj moj posljednji post još jednom, pa ćeš vidjeti da je napisan poprilično realno...Matzan wrote:Ljubav prema dobroj vagini, sisama i i guzovima kod većine muškaraca nikad ne prestaje.
Žene to jako teško shvataju, jer im libido rapidno opada u klimaksu.
Ovaj gore glumac, pto je oženio 60 god mlađu, pametan čovjek.
Ima isto toliko garancija da se neće razvesti u roku 2-3 godine, kao neki momak koji se oženi u 25-oj godini.
I ti brakovi gdje su mladenci približno istih godina su često iz čistog interesa.
Dedici je bolje držati mladu picu u ruci, nego kakvu flašu ili daljinski.
Još ako mu ruka drhti, ima i mlada da bude zadovolj(e)na.![]()
Samo
Opet ću ponoviti, niko ne spori interes za suprotnim spolom, čak ni u poznim godinama, samo je stvar da treba birati pametnije... To da se stariji muškarci upale k'o kutnjaci za curicama je odavno poznato... ali to ne znači da svi odreda ne prave budale od sebe. Što je najgore, znaju to...
Iako sam ja relativno nova na forumu, mislim da ću se preporoditi onog dana kad pročitam post nekog od slobodnih/razvedenih forumaša koji nije potpuno isfrustriran mogućnošću razvoda u svakoj narednoj vezi koja bi možda mogla voditi braku... Jeste, istina je da danas ima i previše razvoda, ali to ne znači da se svi kolektivno trebamo predati malodušnosti i otići u drugu krajnost. Ako želite da se svijet oko vas mijenja, pođite od sebe...