Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
annoy wrote:Nemoj bit toliko siguran da nije do toga
Meni to zvuci suvise formalno i ustogljeno
a mislim da je ovo sasvim prirodno, pa neću uletati ko huligan nisam ja taki
valjda ima neki red, jedino ako djevojke vole da se preskaču redovi, pa odma konkretno
Meni to jaro plaho baca na niceguy, procitaj sta je to i nemoj takav bit
shae_ba wrote:Drugovi kakva su vasa iskustva sa tim javljanjima na fb u zadnje vrijeme.
Kako razmisljaju ove danasnje djevojke, kad im pridjes u gradu ostanu zatecene, kao "vidi ovog pridje nam" navikle samo virtualni pristup.
Javim se na fb, lijepo i kulturno, pozdravim i upitam nesto pristojno, i ostane samo seen.
Nakon toga obrisem, nema smisla tako nekog imati u prijateljima sa velikom vjerovatnocom da je djevojka free, a komunikacija nula bodova.
Zivimo u istom gradu, posjecuju se isti objekti, a ponasamo se kao potpuni stranci.
Volio bi cuti misljenje i momaka i djevojaka o tome
Pola pripišeš elementarnoj nepristojnosti, a pola je ono 'playing hard to get'...
kiki-miki wrote:Javi se lik preko messingera, ne bas javi nego posla lajk.
Pitam ga ko je? Kaze sto me prvo ne pozdravis
I konta kao komunicirati sa mnom. Kakav je to pristup?
Javljaju li se djevojke tako vama muskima?
I konta kao komunicirati sa mnom.
Kakav je to pristup?
kiki-miki wrote:
Ma sto je najgore to je znaci neko ko me poznaje po imenu i prezimenu i ne smije se javiti svojim imenom
Nego napravi lazni profil na messinger i kao nesto pokusava
Nisam jos nikog ni ujela niti pojela. Sta reci
Ne znam sta da kazem, znam par slucajeva da su ljudi davno zvali na telefon jedni druge i tako radili dok se ne uvede lovac, slali poruke sa skrivenog broja ili ostavljali poruke na papiru. Misli lik da ce tako osvojit tvoke srce, ha ja
kiki-miki wrote:
Ma sto je najgore to je znaci neko ko me poznaje po imenu i prezimenu i ne smije se javiti svojim imenom
Ne znam sta da kazem, znam par slucajeva da su ljudi davno zvali na telefon jedni druge i tako radili dok se ne uvede lovac, slali poruke sa skrivenog broja ili ostavljali poruke na papiru. Misli lik da ce tako osvojit tvoke srce, ha ja
Garant
Mislim da se u nekim grupama mogu vidjet clanovi i dodje tako lola napravi lazni profil i peca sto bi se reklo
Sve jednoj zeni, nema veze koliko godina da ima ce slat jedno te isto sa namjerom da dodje do onog sta vec hoce
I konta kao komunicirati sa mnom.
Kakav je to pristup?
Javljaju se kuronje sa ženskim nickovima, kao da te ismijavaju. Al' većinom balvani koje skontaš nakon dvije rečenice i jeftine sexy slike koju nabace na profilnu. Nažalost, znam ljude koji nasjedaju na te stvari, obično oni koji su na ''vi'' sa tehnologijom.
A taj što je tebe start'o je ili neki koji te zna ili oženjeni koji tako lovi po internet prostorima ne bi li šta sa strane našao.
shae_ba wrote:Drugovi kakva su vasa iskustva sa tim javljanjima na fb u zadnje vrijeme.
Kako razmisljaju ove danasnje djevojke, kad im pridjes u gradu ostanu zatecene, kao "vidi ovog pridje nam" navikle samo virtualni pristup.
Javim se na fb, lijepo i kulturno, pozdravim i upitam nesto pristojno, i ostane samo seen.
Nakon toga obrisem, nema smisla tako nekog imati u prijateljima sa velikom vjerovatnocom da je djevojka free, a komunikacija nula bodova.
Zivimo u istom gradu, posjecuju se isti objekti, a ponasamo se kao potpuni stranci.
nista fb, nema tu prolaza kad se prvi put javljas nekom, a i glupo je u danasnje doba, 90% raje danas fb koristi vecinom poslovno(skola, faks, rodbina, prijatelji)
eventualno na fb mozes potrefit na neku povucenu (koju vecinom znas iz vidjenja) a koju su u zivotu ukupno startala 3 momka i da ces uspjet nesto dogovorit
puno bolja opcija ti je ig, probaj tamo, samo budi svjestan da nisi jedini koji joj pise, pa neka te ne pogodi i ako popijes korpu, zakon velikih brojeva kaze da ces imati prolaz negdje, a nijedna nije posebna tako da boli te q
al uzivo je i dalje najbolji nacin za upoznavanje novih osoba
shae_ba wrote:Javljanja i priča je sasvim ok, na nivou. Na početku se zahvalim na ukazanom prijateljstvu, ako je u vjeri nazovem Selam, ako nije lijep pozdrav i td.. uz strogo poštovanje i lijep pristup
I vjerujem da nije do toga, ne bi pravio sad neki slucaj od toga
Više me zanimaju vaša iskustva lično sa time
pa tretiras ih kao da su nesto bolje od tebe, sta im se imas zahvaljivat na prijateljstvu, sto se one bi ne zahvaljivale tebi
Pola pripišeš elementarnoj nepristojnosti, a pola je ono 'playing hard to get'...
Mozda nije intersantan. Bolje mu je i seen nego imam momka.
I konta kao komunicirati sa mnom. Kakav je to pristup?
Pa niceguy/neckbeard/incel garant
zar neko fakat danas ima vremena da se bavi takvim glupostima i javljanjima sa laznih profila
to moze biti samo neko ko je posesivan, a toliko je beta da se boji odbijanja ako pokusa nesto sa svog profila, a da ne govorim uzivo
kiki-miki wrote:Khm nazalost @trico nista ti ne mogu dokazati licno i personalno. Ali ima ovih forumskih parova kroz zezanciju pocelo, a zavrsili u braku s djecom
@Zyzzsar zamisli kako bi tek prisli u javnosti
Po meni forum je dosta prisniji i bolji sto se tice ostvarivanja kontakata i upoznavanja nego druge mreze jer je dosta manji i zatvoreniji. Napises 10k postova i neko ko te pratio po temama (mislim ako te nije ignoriso) je mogo skontat sta si i kako si a i ti isto za njega i mozda moze nesto i bit.
Evo pitanje, bil prije izasla na kafu kad bih te ja zovno ili neki lik koji se tek registrovo i ima 5 postova?
kiki-miki wrote:
Prvi lik s foruma kojeg sam upoznala je bio bas kratko tu. Malo se dopisivali, izasli na kafu. Bio bas raja.
Sad iskreno ne znam, zbog nekih drugih stvari. Neke koje znam bih voljela upoznati, popiti kafu, ispricati se. I to je to.
Po prici mojih poznanica djevojke ne vole da im se javljaju nepoznati muskarci. Ne znam cime se bavis i kuda se kreces, ali trebalo bi da imas neke djevojke sa kojim si u live kontaktu. Takve su ti puno bolja opcija od javljanja nepoznatim virtualno.
shae_ba wrote:
Face to face ulet će uvijek biti najučinkovitiji... samo ti nastavi. Jebo instagram i slično.
Ne vole ni ulijetanja na ulici. Moras da je poznajes od ranije. Ili da te neka drugarica preporuci. Tako to danas ide.
Zato treba imati sirok krug prijatelja i poznanika. Ako nemas tesko ide.
shae_ba wrote:
Face to face ulet će uvijek biti najučinkovitiji... samo ti nastavi. Jebo instagram i slično.
Ne vole ni ulijetanja na ulici. Moras da je poznajes od ranije. Ili da te neka drugarica preporuci. Tako to danas ide.
Zato treba imati sirok krug prijatelja i poznanika. Ako nemas tesko ide.
Manje ti slušaj šta ti govore i uhvati se posla. Žene nikad nisu bile pristupačnije i opuštenije nego sad.
To što govoriš jeste olakšica ako imaš i dobro dođe, ali nije toliko potrebno.
triconja wrote:Po meni forum je dosta prisniji i bolji sto se tice ostvarivanja kontakata i upoznavanja nego druge mreze jer je dosta manji i zatvoreniji. Napises 10k postova i neko ko te pratio po temama (mislim ako te nije ignoriso) je mogo skontat sta si i kako si a i ti isto za njega i mozda moze nesto i bit.
Evo pitanje, bil prije izasla na kafu kad bih te ja zovno ili neki lik koji se tek registrovo i ima 5 postova?
A fizicki izgled? To je osnov za prvi kontakt-ulet, bilo uzivo bilo na IG, toga na forumu nema...
Da je najbolja/najpametnija/najduhovitija/najzanimljiva ne mogu biti sa njom ako nije dobra pička, džaba.
triconja wrote:Po meni forum je dosta prisniji i bolji sto se tice ostvarivanja kontakata i upoznavanja nego druge mreze jer je dosta manji i zatvoreniji. Napises 10k postova i neko ko te pratio po temama (mislim ako te nije ignoriso) je mogo skontat sta si i kako si a i ti isto za njega i mozda moze nesto i bit.
A fizicki izgled? To je osnov za prvi kontakt-ulet, bilo uzivo bilo na IG, toga na forumu nema...
Da je najbolja/najpametnija/najduhovitija/najzanimljiva ne mogu biti sa njom ako nije dobra pička, džaba.
Znaci ti manekenke samo gledas? Ima ovdje jedna Cendlerka. Obrati paznju na nju, jer je ona u tim vodama.
MarlboroGold wrote:
Manje ti slušaj šta ti govore i uhvati se posla. Žene nikad nisu bile pristupačnije i opuštenije nego sad.
To što govoriš jeste olakšica ako imaš i dobro dođe, ali nije toliko potrebno.
Pa kod mene je uvijek tako islo. Nikada se nisam javljao nepoznatim curama.