Muhamed Besic

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Zatamnjena stakla

#1751 Re: Muhamed Besic

Post by Zatamnjena stakla »

trcicu trceci wrote::lol: :lol: ja navijaca, zale sto nasi igraci ne igraju u nekoj drugoj reprezentaciji

haj me jos iznenadite, mada ne vjerujem da moze vise
Više bi' napredovao u karijeri. Prvo gledam sebe pa sve ostalo. Prvi bi' izabr'o Njemačku ispred BiH da sam bio umjesto SEO.
luckylaka

#1752 Re: Muhamed Besic

Post by luckylaka »

Zatamnjena stakla wrote:
trcicu trceci wrote::lol: :lol: ja navijaca, zale sto nasi igraci ne igraju u nekoj drugoj reprezentaciji

Više bi' napredovao u karijeri. Prvo gledam sebe pa sve ostalo. Prvi bi' izabr'o Njemačku ispred BiH da sam bio umjesto SEO.
Ali ti nisi ne Seo ni Mire ni Vedo ni Medo ni ostali koji izaberu BiH reprezentaciju.Oni su ljudi...ljudine
Mali_Vuk

#1753 Re: Muhamed Besic

Post by Mali_Vuk »

Pjanic15 wrote:
Mali_Vuk wrote:Pjanke, evo citiraju te na onom Evertonovom forumu :D

http://www.grandoldteam.com/forum/threa ... 3/page-357
To mora da su neki naši tamo. :lol:
Ma nisu bgm, sve go Englez. Ima i jedna Mađarica što je zaljubljena u Bešića, još iz vremena dok je igro za Ferencvaroš :D
Zatamnjena stakla

#1754 Re: Muhamed Besic

Post by Zatamnjena stakla »

luckylaka wrote:
Zatamnjena stakla wrote:

Ali ti nisi ne Seo ni Mire ni Vedo ni Medo ni ostali koji izaberu BiH reprezentaciju.Oni su ljudi...ljudine
Ja nisam ljudina? Ok.
Logovan

#1755 Re: Muhamed Besic

Post by Logovan »

Pjanic15 wrote:
jebo te kako je samo zaustavio. :izet: :thumbup: Svaka ti čast Muhamede za ovo.
drug_profi

#1756 Re: Muhamed Besic

Post by drug_profi »

Everton ce se obogatiti sa Mumetom, a on je nas sljedeci kapiten.
Zmijuga loma

#1757 Re: Muhamed Besic

Post by Zmijuga loma »

Jel ono on izdero Williamsa kod onog kornera? :oops:
drug_profi

#1758 Re: Muhamed Besic

Post by drug_profi »

Nisu prikazali ponovo.
omar little

#1759 Re: Muhamed Besic

Post by omar little »

Pjanic15 wrote:
muhamed iron dome besic :D
Infaze Studio

#1760 Re: Muhamed Besic

Post by Infaze Studio »

...
Pismonosa

#1761 Re: Muhamed Besic

Post by Pismonosa »

I navijačima Evertona je zinula guzica. Očekuju od dvadestogodišnjeg momka kojeg su platili 4 miliona da u svakoj utakmici radi posao kao i igrači od 80 milki. I onda mu lafo pod mikroskopom prate svaki potez, kritikuju ga, sumnjičavo vrte glavom.

A šta je najsmješnije u svemu tome? Bešić stvarno na terenu odrađuje posao čak i bolje od puno ovih osamdesetmilionaša.

I već sad puno menadžera zavidi Martinezu na urađenom poslu sa Mumetom.
pirmin

#1762 Re: Muhamed Besic

Post by pirmin »

Pjanic15 wrote:
Mali_Vuk wrote:Pjanke, evo citiraju te na onom Evertonovom forumu :D

http://www.grandoldteam.com/forum/threa ... 3/page-357
To mora da su neki naši tamo. :lol:
Dobar komentar...
FIFA 15: Gareth Bale, 93 Acceleration, 95 Sprint. Muhamed Besic, 68 Acceleration, 69 Sprint.
Image

:mrgreen: :mrgreen:

Sick 8-)
lakilaka

#1763 Re: Muhamed Besic

Post by lakilaka »

Dobar je Besic. Samo ima jos prostora za napredak. Recimo, pred sami kraj sinoc, kada Bale ide sam sa lijeve strane protiv 6 nasih igraca, Besic ga prati i povlaci se prema sredini ostavljajuci previse prostora i ne ulazeci mu u sut i Bale raspali po lopti, srecom Bega odbrani . Sunjic je tada bio jos losiji jer nije nikako reagirao. Mora Besic ovakve stvari popraviti.
:bih:
House

#1764 Re: Muhamed Besic

Post by House »

Mume je legenda :kiss:
hopcup

#1765 Re: Muhamed Besic

Post by hopcup »

trenutno, naš najbolji igrač. dečko je armirani beton. :thumbup:
Frankyee

#1766 Re: Muhamed Besic

Post by Frankyee »

Nekoliko odlicnih poteza , iznosio je loptu veoma dobro i prenosio u napad. Ali vidi se da ima samo 22 godine i da je tek stigao iz Madjarske lige, jos treba Premijership skole da uci.

Imao je nekoliko losih dodavanja ili izgubljenih lopti u odbrani, to nas moze kostati protiv jaceg tima. Osim Balea on je ipak imao protiv sebe losije igrace. Kao zadnji igrac takve greske se ne smiju praviti jer mogu tim da kostaju utakmice.

Isto tako imao je on kriticnih poteza na ivici faula.

Sve u svemu Besic je vec sigurno zamjena za Rahimica i veliki dobitak i buducnost naseg time.
amidzazeher

#1767 Re: Muhamed Besic

Post by amidzazeher »

lakilaka wrote:Dobar je Besic. Samo ima jos prostora za napredak. Recimo, pred sami kraj sinoc, kada Bale ide sam sa lijeve strane protiv 6 nasih igraca, Besic ga prati i povlaci se prema sredini ostavljajuci previse prostora i ne ulazeci mu u sut i Bale raspali po lopti, srecom Bega odbrani . Sunjic je tada bio jos losiji jer nije nikako reagirao. Mora Besic ovakve stvari popraviti.
Daj ne zezaj, ko bi skontao da ce iz one pozicije Bejl i opaliti? Tacno je pokrivao toliko da ne moze ubaciti a znao je da ima jos jednog iza sebe, da su ga "uduplali" i cekao ga na dribling.
Besic beton i kad vidis kako ga svi hvale za sinocnje poteze tacno neznam ko ga moze kritikovati ovdje na forumu.
DaysleepeR

#1768 Re: Muhamed Besic

Post by DaysleepeR »

lakilaka wrote:Dobar je Besic. Samo ima jos prostora za napredak. Recimo, pred sami kraj sinoc, kada Bale ide sam sa lijeve strane protiv 6 nasih igraca, Besic ga prati i povlaci se prema sredini ostavljajuci previse prostora i ne ulazeci mu u sut i Bale raspali po lopti, srecom Bega odbrani . Sunjic je tada bio jos losiji jer nije nikako reagirao. Mora Besic ovakve stvari popraviti.
ja sam to vidio na skroz drugi način, zatvorio je Bale-a tako dobro da ovaj nije imao druge nego da puca iz one situacije. ako se sjećamo finala kupa protiv Barcelone, Bale će utrčati u gol ako može proći...
amidzazeher

#1769 Re: Muhamed Besic

Post by amidzazeher »

Ja mu jedino na sinocnjoj tekmi zamjeram sto ovdje nije dodao u sredinu

klaki

#1770 Re: Muhamed Besic

Post by klaki »

Image
tagomago

#1771 Re: Muhamed Besic

Post by tagomago »

borben, prgav, mršav, lijep, brz. fraer ima sve.

i definitivno će postati naš najbolji igraš soon. samo nam još valja da skupimo ekipu :mrgreen:
BlueBlood

#1772 Re: Muhamed Besic

Post by BlueBlood »

Zatamnjena stakla wrote:

:( :roll:

NIKAD !!!

Image
cindrlimindrli

#1773 Re: Muhamed Besic

Post by cindrlimindrli »

amidzazeher wrote:Ja mu jedino na sinocnjoj tekmi zamjeram sto ovdje nije dodao u sredinu

E jbg, valja se jarane onako zapicit 100 metara, na kraju je vjerovatno nestalo snage da skonta sta ce sa njom. Probaj onako bez lopte pa nam javi kakve su ti sve kreacije na kraju pale na pamet, ako uopste dodjes sebi od povracanja. :D
amidzazeher

#1774 Re: Muhamed Besic

Post by amidzazeher »

cindrlimindrli wrote:
amidzazeher wrote:Ja mu jedino na sinocnjoj tekmi zamjeram sto ovdje nije dodao u sredinu

E jbg, valja se jarane onako zapicit 100 metara, na kraju je vjerovatno nestalo snage da skonta sta ce sa njom. Probaj onako bez lopte pa nam javi kakve su ti sve kreacije na kraju pale na pamet, ako uopste dodjes sebi od povracanja. :D
Ma ovo moje "zamjeranje" je bilo sa dozom sarkazma ali zaboravih smajli ;)

Ko iole zna nesto o fudbalu i ko je barem jednom bio na terenu zna koliko se snage potrosi za ovakav sprint i nema sanse da covjeku zamjeri taman da je samo sutne u aut ali eto izvini ne stavih smajlija pa ispade da sam bio kritican!
Mislim covjek nije imao los potez na tekmi a taman da mu nakon ovog sprinta imam nesto zamjeriti ;)
Halali
hodža

#1775 Re: Muhamed Besic

Post by hodža »

Image
Post Reply