Više bi' napredovao u karijeri. Prvo gledam sebe pa sve ostalo. Prvi bi' izabr'o Njemačku ispred BiH da sam bio umjesto SEO.trcicu trceci wrote:![]()
ja navijaca, zale sto nasi igraci ne igraju u nekoj drugoj reprezentaciji
haj me jos iznenadite, mada ne vjerujem da moze vise
Muhamed Besic
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Zatamnjena stakla
#1751 Re: Muhamed Besic
- luckylaka
#1752 Re: Muhamed Besic
Ali ti nisi ne Seo ni Mire ni Vedo ni Medo ni ostali koji izaberu BiH reprezentaciju.Oni su ljudi...ljudineZatamnjena stakla wrote:Više bi' napredovao u karijeri. Prvo gledam sebe pa sve ostalo. Prvi bi' izabr'o Njemačku ispred BiH da sam bio umjesto SEO.trcicu trceci wrote:![]()
- Mali_Vuk
#1753 Re: Muhamed Besic
Ma nisu bgm, sve go Englez. Ima i jedna Mađarica što je zaljubljena u Bešića, još iz vremena dok je igro za FerencvarošPjanic15 wrote:To mora da su neki naši tamo.Mali_Vuk wrote:Pjanke, evo citiraju te na onom Evertonovom forumu![]()
http://www.grandoldteam.com/forum/threa ... 3/page-357
- Zatamnjena stakla
#1754 Re: Muhamed Besic
Ja nisam ljudina? Ok.luckylaka wrote:Ali ti nisi ne Seo ni Mire ni Vedo ni Medo ni ostali koji izaberu BiH reprezentaciju.Oni su ljudi...ljudineZatamnjena stakla wrote:Više bi' napredovao u karijeri. Prvo gledam sebe pa sve ostalo. Prvi bi' izabr'o Njemačku ispred BiH da sam bio umjesto SEO.trcicu trceci wrote:![]()
- Logovan
#1755 Re: Muhamed Besic
jebo te kako je samo zaustavio.Pjanic15 wrote:
- drug_profi
#1756 Re: Muhamed Besic
Everton ce se obogatiti sa Mumetom, a on je nas sljedeci kapiten.
- Zmijuga loma
#1757 Re: Muhamed Besic
Jel ono on izdero Williamsa kod onog kornera? 
-
omar little
#1759 Re: Muhamed Besic
muhamed iron dome besicPjanic15 wrote:
- Pismonosa
#1761 Re: Muhamed Besic
I navijačima Evertona je zinula guzica. Očekuju od dvadestogodišnjeg momka kojeg su platili 4 miliona da u svakoj utakmici radi posao kao i igrači od 80 milki. I onda mu lafo pod mikroskopom prate svaki potez, kritikuju ga, sumnjičavo vrte glavom.
A šta je najsmješnije u svemu tome? Bešić stvarno na terenu odrađuje posao čak i bolje od puno ovih osamdesetmilionaša.
I već sad puno menadžera zavidi Martinezu na urađenom poslu sa Mumetom.
A šta je najsmješnije u svemu tome? Bešić stvarno na terenu odrađuje posao čak i bolje od puno ovih osamdesetmilionaša.
I već sad puno menadžera zavidi Martinezu na urađenom poslu sa Mumetom.
- pirmin
#1762 Re: Muhamed Besic
Dobar komentar...Pjanic15 wrote:To mora da su neki naši tamo.Mali_Vuk wrote:Pjanke, evo citiraju te na onom Evertonovom forumu![]()
http://www.grandoldteam.com/forum/threa ... 3/page-357
FIFA 15: Gareth Bale, 93 Acceleration, 95 Sprint. Muhamed Besic, 68 Acceleration, 69 Sprint.

Sick
-
lakilaka
#1763 Re: Muhamed Besic
Dobar je Besic. Samo ima jos prostora za napredak. Recimo, pred sami kraj sinoc, kada Bale ide sam sa lijeve strane protiv 6 nasih igraca, Besic ga prati i povlaci se prema sredini ostavljajuci previse prostora i ne ulazeci mu u sut i Bale raspali po lopti, srecom Bega odbrani . Sunjic je tada bio jos losiji jer nije nikako reagirao. Mora Besic ovakve stvari popraviti.

- hopcup
#1765 Re: Muhamed Besic
trenutno, naš najbolji igrač. dečko je armirani beton. 
-
Frankyee
#1766 Re: Muhamed Besic
Nekoliko odlicnih poteza , iznosio je loptu veoma dobro i prenosio u napad. Ali vidi se da ima samo 22 godine i da je tek stigao iz Madjarske lige, jos treba Premijership skole da uci.
Imao je nekoliko losih dodavanja ili izgubljenih lopti u odbrani, to nas moze kostati protiv jaceg tima. Osim Balea on je ipak imao protiv sebe losije igrace. Kao zadnji igrac takve greske se ne smiju praviti jer mogu tim da kostaju utakmice.
Isto tako imao je on kriticnih poteza na ivici faula.
Sve u svemu Besic je vec sigurno zamjena za Rahimica i veliki dobitak i buducnost naseg time.
Imao je nekoliko losih dodavanja ili izgubljenih lopti u odbrani, to nas moze kostati protiv jaceg tima. Osim Balea on je ipak imao protiv sebe losije igrace. Kao zadnji igrac takve greske se ne smiju praviti jer mogu tim da kostaju utakmice.
Isto tako imao je on kriticnih poteza na ivici faula.
Sve u svemu Besic je vec sigurno zamjena za Rahimica i veliki dobitak i buducnost naseg time.
- amidzazeher
#1767 Re: Muhamed Besic
Daj ne zezaj, ko bi skontao da ce iz one pozicije Bejl i opaliti? Tacno je pokrivao toliko da ne moze ubaciti a znao je da ima jos jednog iza sebe, da su ga "uduplali" i cekao ga na dribling.lakilaka wrote:Dobar je Besic. Samo ima jos prostora za napredak. Recimo, pred sami kraj sinoc, kada Bale ide sam sa lijeve strane protiv 6 nasih igraca, Besic ga prati i povlaci se prema sredini ostavljajuci previse prostora i ne ulazeci mu u sut i Bale raspali po lopti, srecom Bega odbrani . Sunjic je tada bio jos losiji jer nije nikako reagirao. Mora Besic ovakve stvari popraviti.
Besic beton i kad vidis kako ga svi hvale za sinocnje poteze tacno neznam ko ga moze kritikovati ovdje na forumu.
- DaysleepeR
#1768 Re: Muhamed Besic
ja sam to vidio na skroz drugi način, zatvorio je Bale-a tako dobro da ovaj nije imao druge nego da puca iz one situacije. ako se sjećamo finala kupa protiv Barcelone, Bale će utrčati u gol ako može proći...lakilaka wrote:Dobar je Besic. Samo ima jos prostora za napredak. Recimo, pred sami kraj sinoc, kada Bale ide sam sa lijeve strane protiv 6 nasih igraca, Besic ga prati i povlaci se prema sredini ostavljajuci previse prostora i ne ulazeci mu u sut i Bale raspali po lopti, srecom Bega odbrani . Sunjic je tada bio jos losiji jer nije nikako reagirao. Mora Besic ovakve stvari popraviti.
- amidzazeher
#1769 Re: Muhamed Besic
Ja mu jedino na sinocnjoj tekmi zamjeram sto ovdje nije dodao u sredinu
-
tagomago
#1771 Re: Muhamed Besic
borben, prgav, mršav, lijep, brz. fraer ima sve.
i definitivno će postati naš najbolji igraš soon. samo nam još valja da skupimo ekipu
i definitivno će postati naš najbolji igraš soon. samo nam još valja da skupimo ekipu
- BlueBlood
#1772 Re: Muhamed Besic
Zatamnjena stakla wrote:Više bi' napredovao u karijeri. Prvo gledam sebe pa sve ostalo. Prvi bi' izabr'o Njemačku ispred BiH da sam bio umjesto SEO.trcicu trceci wrote:![]()
NIKAD !!!
-
cindrlimindrli
#1773 Re: Muhamed Besic
E jbg, valja se jarane onako zapicit 100 metara, na kraju je vjerovatno nestalo snage da skonta sta ce sa njom. Probaj onako bez lopte pa nam javi kakve su ti sve kreacije na kraju pale na pamet, ako uopste dodjes sebi od povracanja.amidzazeher wrote:Ja mu jedino na sinocnjoj tekmi zamjeram sto ovdje nije dodao u sredinu
- amidzazeher
#1774 Re: Muhamed Besic
Ma ovo moje "zamjeranje" je bilo sa dozom sarkazma ali zaboravih smajlicindrlimindrli wrote:E jbg, valja se jarane onako zapicit 100 metara, na kraju je vjerovatno nestalo snage da skonta sta ce sa njom. Probaj onako bez lopte pa nam javi kakve su ti sve kreacije na kraju pale na pamet, ako uopste dodjes sebi od povracanja.amidzazeher wrote:Ja mu jedino na sinocnjoj tekmi zamjeram sto ovdje nije dodao u sredinu
Ko iole zna nesto o fudbalu i ko je barem jednom bio na terenu zna koliko se snage potrosi za ovakav sprint i nema sanse da covjeku zamjeri taman da je samo sutne u aut ali eto izvini ne stavih smajlija pa ispade da sam bio kritican!
Mislim covjek nije imao los potez na tekmi a taman da mu nakon ovog sprinta imam nesto zamjeriti
Halali