BAKIRE ODLAZI
- Chisum
#1751 Re: BAKIRE ODLAZI
@Banksy
Naravno da ima...
Trzni centri doticnog babinog podrumceta-nedonosceta. Samo, tu okupljanje furake 'nako i blejanje praznog dzepa nije pozeljno... jer, jebiga, sta ce biti sa Zaaaaaaarom? Propasce Zaaaaaaaara!
Za sve ostalo (citaj - prodaja obraza za cvanciku, tj. cuveni SDA-ov iftar u sesnaestercu) - tu su Titini objekti.
Naravno da ima...
Trzni centri doticnog babinog podrumceta-nedonosceta. Samo, tu okupljanje furake 'nako i blejanje praznog dzepa nije pozeljno... jer, jebiga, sta ce biti sa Zaaaaaaarom? Propasce Zaaaaaaaara!
Za sve ostalo (citaj - prodaja obraza za cvanciku, tj. cuveni SDA-ov iftar u sesnaestercu) - tu su Titini objekti.
- Banksy
#1752 Re: BAKIRE ODLAZI
Evo, okrečili su u Travniku ... Biće i predstavaChisum wrote:@Banksy
Naravno da ima...
već nekoliko dana traju radovi na rekonstrukciji sanitarnog čvora i osposobljavanju prostorija za toalet.
Uz to, postavljen je i novi natpis na vanjski zid novotravničkog Doma kulture.
Radovi se završavaju za nekoliko dana,
u sklopu obilježavanja Dana općine Novi Travnik, u Domu kulture planira održati Predstava 'Bal lopova'.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1753 Re: BAKIRE ODLAZI
Gradi i Bakir trzne centre, i zimovaliste-vikendice za elitu na Bjelasnici.
Nemoj tako.
Edit- Chisum me preduhitri. Gradi se, nije da se ne gradi. Samo drugi su, licni, interesi u fokusu
Nemoj tako.
Edit- Chisum me preduhitri. Gradi se, nije da se ne gradi. Samo drugi su, licni, interesi u fokusu
-
weredsf
#1754 Re: BAKIRE ODLAZI
A komunisticka kopilad kmece na sve to...-LIBERO- wrote:Gradi i Bakir trzne centre, i zimovaliste-vikendice za elitu na Bjelasnici.
Nemoj tako.
-
weredsf
#1755 Re: BAKIRE ODLAZI
Chisum wrote:@Banksy
Naravno da ima...
Ima li neki dokaz za to, neka tvrdnja osim Avaza i Radoncica????
- Banksy
#1756 Re: BAKIRE ODLAZI
A to su?weredsf wrote:A komunisticka kopilad kmece na sve to...-LIBERO- wrote:Gradi i Bakir trzne centre, i zimovaliste-vikendice za elitu na Bjelasnici.
Nemoj tako.
-
Trebam te
#1757 Re: BAKIRE ODLAZI
Banksy wrote:Dom kulture Travnik, izgrađen u Titovo doba ...jazzer wrote:
Dobro je rekao, ko je već rekao, da ovi ne mogu okrečiti šta je Tito izgradio.
Koji grobari
-
dezurni_ucenik
#1758 Re: BAKIRE ODLAZI
Banksy wrote:Evo, okrečili su u Travniku ... Biće i predstavaChisum wrote:@Banksy
Naravno da ima...
Za sve ostalo (citaj - prodaja obraza za cvanciku, tj. cuveni SDA-ov iftar u sesnaestercu) - tu su Titini objekti.![]()
već nekoliko dana traju radovi na rekonstrukciji sanitarnog čvora i osposobljavanju prostorija za toalet.
Uz to, postavljen je i novi natpis na vanjski zid novotravničkog Doma kulture.
Radovi se završavaju za nekoliko dana,
u sklopu obilježavanja Dana općine Novi Travnik, u Domu kulture planira održati Predstava 'Bal lopova'.
Ja sam cuo da ce biti uskoro i graha i parizera na koso,
-
weredsf
#1759 Re: BAKIRE ODLAZI
Ti nisi, ti si skroz okBanksy wrote:A to su?weredsf wrote:A komunisticka kopilad kmece na sve to...-LIBERO- wrote:Gradi i Bakir trzne centre, i zimovaliste-vikendice za elitu na Bjelasnici.
Nemoj tako.
-
Trebam te
#1760 Re: BAKIRE ODLAZI
weredsf wrote:Chisum wrote:@Banksy
Naravno da ima...
Ima li neki dokaz za to, neka tvrdnja osim Avaza i Radoncica????
Imaju Bukviceva 2 poslovna prostora u BBI centru!!! Haj mi reci dokud to njemu jednom obicnom prdaru osrednjeg malejzijskog koledza sa zljk dimplomom o znanju ne bih
Rastjerati bagru
- XXS
#1761 Re: BAKIRE ODLAZI
Pa, zna se. Jos od prvih izbora i prvih prebjega. Zna se gdje su se skrasili:Banksy wrote:A to su?weredsf wrote:A komunisticka kopilad kmece na sve to...-LIBERO- wrote:Gradi i Bakir trzne centre, i zimovaliste-vikendice za elitu na Bjelasnici.
Nemoj tako.

- Chisum
#1762 Re: BAKIRE ODLAZI
Samo dopisi umjesto ovih tackica na koga si mislioweredsf wrote:A komunisticka kopilad kmece na sve to...-LIBERO- wrote:Gradi i Bakir trzne centre, i zimovaliste-vikendice za elitu na Bjelasnici.
Nemoj tako.
- Banksy
#1763 Re: BAKIRE ODLAZI
Kogod, grozan rječnik i odvratan rezon.weredsf wrote:Ti nisi, ti si skroz okBanksy wrote:A to su?weredsf wrote:
A komunisticka kopilad kmece na sve to...
-
hizo ramidovic
#1764 Re: BAKIRE ODLAZI
veoma kulturno, uljudno i u trendu...aferim, brate mum'ine!weredsf wrote:A komunisticka kopilad kmece na sve to...-LIBERO- wrote:Gradi i Bakir trzne centre, i zimovaliste-vikendice za elitu na Bjelasnici.
Nemoj tako.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1765 Re: BAKIRE ODLAZI
A na mene i tebe, ocigledno.Chisum wrote:Samo dopisi umjesto ovih tackica na koga si mislioweredsf wrote:A komunisticka kopilad kmece na sve to...-LIBERO- wrote:Gradi i Bakir trzne centre, i zimovaliste-vikendice za elitu na Bjelasnici.
Nemoj tako.
A kako mislis da ova SDAovcad mogu drugacije odgovoriti, argumentima? Stvarima koje su uradili za dobrobit ovog drustva i naroda?
Samo, i iskljucivo, dobrobit i profit klijentele, SDAovcadi, i lokalnih kvazi aga i begova.
-
starisalko
#1766 Re: BAKIRE ODLAZI
Moze li malo razumjevanja, nije ni njemu danas lahko,izgubi mu Bakir od Ljube Beslica.
- shibonja
#1767 Re: BAKIRE ODLAZI
Vidim ovde nista nova,SDA pada ko truhla kruska..
- Chisum
#1768 Re: BAKIRE ODLAZI
Prvo niti sam ga kad citirao, niti mu se obratio, niti mi se zivo jebe o cemu pise i sta pise, a za ovo "kopile" mi se napushi kurca.-LIBERO- wrote:A na mene i tebe, ocigledno.Chisum wrote:Samo dopisi umjesto ovih tackica na koga si mislioweredsf wrote: A komunisticka kopilad kmece na sve to...![]()
A kako mislis da ova SDAovcad mogu drugacije odgovoriti, argumentima? Stvarima koje su uradili za dobrobit ovog drustva i naroda?![]()
![]()
Samo, i iskljucivo, dobrobit i profit klijentele, SDAovcadi, i lokalnih kvazi aga i begova.
Ban, ili ne, nema veze... ali kad je majmun, cije postove niti citam, niti ga kad citiram, bezobrazan k'o pasce, onda se tu nema sta drugo napisati.
Last edited by Chisum on 12/09/2014 20:25, edited 1 time in total.
- madner
#1769 Re: BAKIRE ODLAZI
Pa to mu je cilj, celni igrac kruga 200 zna svoj domet. 
-
Innovation
#1770 Re: BAKIRE ODLAZI
shibonja wrote:Vidim ovde nista nova,SDA pada ko truhla kruska..
- jon_jovi
#1771 Re: BAKIRE ODLAZI

U trendu, sa hodžusijom i ekstremističkom HDZ mafijom.
-
weredsf
#1772 Re: BAKIRE ODLAZI
Ne bih da kvarim zabavu ali...Banovici vecerasshibonja wrote:Vidim ovde nista nova,SDA pada ko truhla kruska..

-
weredsf
#1773 Re: BAKIRE ODLAZI
Slazem se ali je to odgovor na ovo...Kogod, grozan rječnik i odvratan rezon.
Sam provjeri ko je to napisao i zasto moderatori ro dozvoleNeko ti drma kavez? Aha, nije to, dira ti Nacelnika.![]()
- Arteta
#1775 Re: BAKIRE ODLAZI
Divno, nema sta.