ova nju shatro hladi, kao tebi se ne svidja nista na meni
ovde K.O. visi u zraku
Moderator: anex
Ona je svakako horordječak sa šibicama wrote:Ova scena kad se Vesna sama ljulja na ljualjski, i pjevusi neku tarantanana pjesmicu... ubilo ce sa za zavrsnu scenu nekog horor filma.
Isto ko Mr. Sandman
Memo pije od mukesaljeva rakiju
je li to opet nešto bilo ili komentarišete za sinoć između Ljube i ZloriceGospodin_bez_kravate wrote:joj frke
bila je upravu kad je imitirala Ljubu tepajući "moji telićiiiiiii"dječak sa šibicama wrote:Zlorica je bila u pravu u jednom, ovo je najjaci gang na farmi
Od svega naprave zajebanciju... to raja voli gledati. Memo, Sha, Tarot, pridruzeno Bozinovska, Ljuba, Marija, i Eki kao posebna kategorija
I jebala ih ovakva cenzura, pa tuli po pola minute... prijenos sa 3 minute zaostatka, i sad biiiiii svako sranje koje izgovore... jedite govna
Sve sve, ali maaacoooo ooouuuvajIgbala wrote:
bila je upravu kad je imitirala Ljubu tepajući "moji telićiiiiiii"
dječak sa šibicama wrote:Ovo je samo dio, sinoc su se ganjale po kuci bar pola sata.
T.K.O. visi u zraku, pitanje je samo ko ce prvi izgubiti zivce.
Danas su imali jos zescu svadju, ali ove dvije, bilderka i Zlorica, one su glavni kandidati. Zlore zna da bilderka odnosno kick boxerka ima taj cok, odbrambeni refleks koji razvije svaki profi fighter, i pokusava ga isprovocirati. Dobro je savjetovana u svom uglu![]()
Za sada se Ljuba suzdrzava, kako vrijeme bude prolazilo, sve ce manje imati strpljenja. Zlorka taktizira, umara protivnicu, ulazi u klinc i povlaci se na konopce, ko Muhamed Ali u Zairu. Ceka svoj trenutak.
Saska vec nije iskusna, vidi se da je mlad borac, previse je agresivna i previse udaraca prima. Moguc K.O. u skorijim rundama.
Stanija je danas pokazala par slabosti, iskusni borac bi iskulirao prozivke, ona se upalila na spomen silikona. Velika greska, Saska je vec dobila savjete od svog tima gdje je Stanija pogrijesila, i sad ce gadjati to mjesto.
Sa nestrpljenjem ocekujemo nastavak sage.
Marija ide kući sigurnodječak sa šibicama wrote:Saska je ozbiljno shvatila upozorenje od prosle subote, kad je za dlaku izbjegla eliminaciju.
Sada udara i ne gleda vise koga, danas se i sa Memom posvadjala, Memo malo popio, on njoj "ja sam akademski gradjanin"![]()
Panicno trazi svoje mjesto u sanatorijumu zvanom farma. Skontala je da ako nema uloge, nema ni ostanka.
Jovana se malo povukla, moglo bi je kostati glasova.
Proba još više da skrene pažnju na sebe...silikonijaIgbala wrote:neki novi fazon![]()
Gdje ti gledaš, kod mene još nije počelodječak sa šibicama wrote:Vise od pola ih je spavalo do podne, nije ni ponoc, budno ih samo 4 ili 5.
Kakav je ovo sho
Ja vazda čekam neko pismo,dosadni sudječak sa šibicama wrote:Vise od pola ih je spavalo do podne, nije ni ponoc, budno ih samo 4 ili 5.
Kakav je ovo sho
Kako mi je smiješno ovo kad ih bude zbog pismaKal El wrote:Ja vazda čekam neko pismo,dosadni sudječak sa šibicama wrote:Vise od pola ih je spavalo do podne, nije ni ponoc, budno ih samo 4 ili 5.
Kakav je ovo sho
Pa ne znaju ljudi generalno, a ne samo ovi na farmi.dječak sa šibicama wrote:Bruka i sramota, oni pojma nemaju sta je prvi maj, nemaju blage veze o radnickom pokretu u americi, osmostano radno vrijeme...
Niko od njih.
Koja gomila idiota.