Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Magarece_godine wrote:Koji programi u HD paketu imaju titlove ?
Koliko sam ja upratio imaju samo History i Travel (filmski naravno imaju svi), ali ne znam kakvo je sada stanje pošto je meni promotivni period istekao ima sigurno mjesec dana!
Telemach wrote:Kanali će biti pušteni u TS 5. Navedeni TS je potrebno preskenirati na receiverima.
Zbog tehničkih razloga biće neophodno da korisnici na Deltaline receiverima manuelno aktiviraju subtitlove na navedenim kanalima koji sadrže DVB titlove, a to su Discovery, Animal Planet, TLC, Nat Geo WIld.
Hebete nas k'o S.kozu...misa mu sad dva paketa kanala slika k'o mlijeko ostalo corak i RTL-hr hocemo NE Golfklub i HRT4 ova dava za RTL ha ja ...šalu na stanu hoce li ovo ovako ostat' ??? pozzz
Obavještavamo vas da će danas u 17:00h na MMDS platformi biti pušteni kanali Golf Klub i HRT 4.
Kanali će biti pušteni u TS 5. Navedeni TS je potrebno preskenirati na receiverima.
Zbog tehničkih razloga biće neophodno da korisnici na Deltaline receiverima manuelno aktiviraju subtitlove na navedenim kanalima koji sadrže DVB titlove, a to su Discovery, Animal Planet, TLC, Nat Geo WIld.
Vaš Telemach!
i to su vam novi kanali. Golf klub imamo i niko ga ziv ne gleda a mmds nema 2 posto korisnika. e jeste nam ga zavukli.
Allen__ wrote:a mmds nema 2 posto korisnika. e jeste nam ga zavukli.
Sta je tvoj problem to sto su nama nakon 2 god. patnje sa slikom (koja jos uvijek nije okoncana) i dva kanala od kojih ti jedan odavno imas pravis problem jbte kakavi smo mi ljudi u "PM" MOLIM Telemach da ovoj Čoravoj maČki pusti HRT4 a nama isti UGASI da se dotiČni NE bi osJec'o zakinut za isti
Poštovani korisnici,
Obavještavamo vas da je danas tokom dana došlo do izmjene programske šeme.
U Sarajevu, na D3 platformi je pušten HRT4.
Zenica na D3 platformi pušteni su HRT4 i TV Jasmin, dok je u Mostaru u analogiji umjesto Fight Channel-a pušten HRT 4 te isti uvršten i na D3 platformu.
Last edited by Telemach on 24/12/2012 22:30, edited 2 times in total.
Telemach wrote:Poštovani korisnici,
Zenica na D3 platformi pušteni su HRT4 i TV Jasmin, dok je u Mostaru u analogiji umjesto Fight Channel-a pušten HRT 4 te isti uvršten i na D3 platformu.
E svaka čast na RTL-u! Još da uskoro proradi i ova snimalica preko D3 resivera i imat' će te perfektnu ponudu!
Telemach wrote:Poštovani korisnici,
Koliko sam ja upratio imaju samo History i Travel (filmski naravno imaju svi), ali ne znam kakvo je sada stanje pošto je meni promotivni period istekao ima sigurno mjesec dana!
I ja vecinu znam, ali ne znaju drugi i sta onda?! Velika vecina naroda ne zna i kome onda to mogu "prodati". Nigdje veze ako je tako(da samo par kanala ima prevod)...
Norm wrote:Ja se za trio paket prijavio jos prije vise od mjesec i nista...Doduse telefonski...Zvao par puta, docicemo za par dana...Nista...
Tv Jasmin, ma dajte...
Kontam sve odjavit...
ja sam trio paket prijavio 12 decembra i bilo mi je ok cekati dok jedan od forumasa ne rece da su njemu bili u cetvrtak a isti dan prijiavili...
e danas se natovarim na podrsku, pisao im mailove, pisao pp @Telemch, bio krajnje drzak i bezobrazan kad dodje monter veceras oko 7h...
jel upalilo to sto sam bio dosadan il je ovaj dosao tek tako po nekom svom redu i planu, ne znam
Ima li ko da je probao ovo d3go, instalirao onaj đavo, viewright i sve fino krene i kad mi se u firefoxu otvori onaj prozor iskoci nesto kao "plugin container has crashed..", probao i u chrome i u ie...
Zna li neko kako doci do ovog hostinga koji je ukljucen u duo paket? Ima li kakav ftp, cpanel, terminal , bilo sta...
D3GO radi normalno, ukoliko se pravilno sve instalira nema problema. Sve greske koje nastanu su na strani korisnika i nekompatabilnost ostalih softvera (sistem, verzija flasha ili browsera).
StupskaBitanga wrote:dobro ste se jsetili i nama u SA pustiti RTL
E nek' si i ti vala docek'o da ti puste RTL-hr vjeruj da mi je sestre mi DRAGO ...ja i ti smo godinama trazeci RTL vise izlizali tastature jebi ga meni jope nisu pustili ali su zato ponovo pustili Golfklub (u Bosni (na)zvan kao Klisklub ) koji su do sada na "MMDS-u" minimalno 3 puta iskljucivali i ponovo vracali u prog.semu, ovo je sad mislim 4 ili 5 put
Svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti, želimo sretan i blagoslovljen Božić, mnogo zdravlja i radosti i ugodne trenutke provedene u krugu porodice.
Vaš Telemach!
Chischo wrote:Ima li ko da je probao ovo d3go, instalirao onaj đavo, viewright i sve fino krene i kad mi se u firefoxu otvori onaj prozor iskoci nesto kao "plugin container has crashed..", probao i u chrome i u ie...
Zna li neko kako doci do ovog hostinga koji je ukljucen u duo paket? Ima li kakav ftp, cpanel, terminal , bilo sta...
Tako je kod mene od pocetka koristenja usluge. Nikad nisam uspio upaliti D3GO ni na racunaru, ni na telefonu. Telefon stavim na router i na ekranu mi izbaci slaba net mreza
Jeste li zadovoljni router-om koji ste dobili u mix paketu? Ja sam nešto razočaran, ispade da mi je bolji onaj moj koji sam imao a puno stariji od ovog njihovog.
doff wrote:Jeste li zadovoljni router-om koji ste dobili u mix paketu? Ja sam nešto razočaran, ispade da mi je bolji onaj moj koji sam imao a puno stariji od ovog njihovog.