BH klubovi u Evropi - 2012/13

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
cvrčak_na_hedonizmu

#176 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Ti očito nikad nisi gledao Zvijezdu niti znaš mnogo o našem fudbalu pa tako pričaš. Možda prvo da se uputiš pa onda počneš da komentarišeš.

Željo i Sarajevo NISU u istom rangu kao ostale BiH ekipe, što zbog tradicije, što zbog iskustva igranja u Europi što zbog navijača, što zbog prestiža pa sa isto ili čak manje para mogu da dovedu bolje igrače u ovom slučaju Zvijezde.

Slavija je izbacila Alborga pa se ta utakmica istraživala kao moguća namještaljka ( što me uopšte ne bi iznenadilo ).

Većina nabrojanih ekipa bi bila favorit protiv Zvijezde osim ovih par totalnih duduka tipa Dundalanža, Linfilda, Valete.

Željo se može nositi sa Šerifom, Sarajevo sa Genkom a Zvijezda NE MOŽE sa većinom nabrojanih ekipa sa @cyprus ;

Što ne mogu padobranaca.
JThomas

#177 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by JThomas »

istina je sve to. i zbog toga bi sedmi-osmi tim naše lige trebao biti favorit protiv prvog iz azerbejdžana, islanda ili makedonije? jes', ali u žutu kaputu.
cvrčak_na_hedonizmu

#178 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

The Champions League encounter is part of a big investigation that involves a total of 47 matches that are believed to be influenced by Ante S. and Marijo C. The duo reportedly bet a total of €3.5 million on fixed games.

The Europa League games Basel-CSKA Sofia and Aalborg-Slavia Sarajevo are also believed to be fixed, while several matches of 2. Bundesliga side Osnabrueck have come under klix as well.

The attorney general of Bochum has officially opened a case against the betting syndicate on Friday.
Valjda znaš engleski, ako ne znaš imaš google translate :skoljka:
jeza u ledja

#179 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by jeza u ledja »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Ti očito nikad nisi gledao Zvijezdu niti znaš mnogo o našem fudbalu pa tako pričaš. Možda prvo da se uputiš pa onda počneš da komentarišeš.

Željo i Sarajevo NISU u istom rangu kao ostale BiH ekipe, što zbog tradicije, što zbog iskustva igranja u Europi što zbog navijača, što zbog prestiža pa sa isto ili čak manje para mogu da dovedu bolje igrače u ovom slučaju Zvijezde.

Slavija je izbacila Alborga pa se ta utakmica istraživala kao moguća namještaljka ( što me uopšte ne bi iznenadilo ).

Većina nabrojanih ekipa bi bila favorit protiv Zvijezde osim ovih par totalnih duduka tipa Dundalanža, Linfilda, Valete.

Željo se može nositi sa Šerifom, Sarajevo sa Genkom a Zvijezda NE MOŽE sa većinom nabrojanih ekipa sa @cyprus ;

Što ne mogu padobranaca.
Ti si nadobudan i s tobom ne vrijedi raspravljati.
cvrčak_na_hedonizmu wrote:Što ne mogu padobranaca.
Ja ne mogu klonova.
cvrčak_na_hedonizmu

#180 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Kakve veze imaju klonovi sa tvojim provaljivanjem na temu ? Sam sebi skačeš u usta, niko te na to nije natjerao. Nešto ne razumiješ, preskoči brate, ispadni pametan a ne ovako :oops:
jeza u ledja

#181 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by jeza u ledja »

JThomas wrote:istina je sve to. i zbog toga bi sedmi-osmi tim naše lige trebao biti favorit protiv prvog iz azerbejdžana, islanda ili makedonije? jes', ali u žutu kaputu.
Mescini da ti nisi dobro procitao cyprusov post.
Fino pise : "Zvijezda ili jača ili se ako ništa može nositi sa ovim klubovima"

Dakle, favorit protiv Duda Laganih, Malte, Velsa i tako to.

Sa ostalim se moze nositi - to znaci imati aktivan rezultat. Znaci ne izgubiti 3-0 prvu utakmicu ili nesto tako. To Zvijezda moze i protiv vodecih ekipa u BiH, pa ne vidim sto ne bi mogla protiv Vardara recimo.
JThomas

#182 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by JThomas »

i da bi "većinu prošla".
cvrčak_na_hedonizmu

#183 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Čelik je ispao od Grbalja pa ti kontaj ko se može s kim nositi.

Samo par naših ekipa se može nositi sa europskim, profesionalnim, ekipama ( a on je nabrojao dosta profesionalnih ekipa na koje sam se i referisao). Zvijezda nije među njima tako da ta tvrdnja pada u vodu. Loš primjer. Da je naveo Zrinjski ili OlimpiC ( mada nisam ubijeđen ni za olimpiC ) pa hajde, Zvijezda, ni pod razno. Barem ne trenutno.
jeza u ledja

#184 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by jeza u ledja »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Kakve veze imaju klonovi sa tvojim provaljivanjem na temu ? Sam sebi skačeš u usta, niko te na to nije natjerao. Nešto ne razumiješ, preskoči brate, ispadni pametan a ne ovako :oops:
Ima ona zenska sto se javlja na fudbalske teme pa pita ko je ovaj slatki golman u dresu BiH - tvoje misljenje cijenim manje od njenog. Tragikomicno je sto ti zelis sebe uvjeriti u suprotno.
cvrčak_na_hedonizmu

#185 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

jeza u ledja wrote:
cvrčak_na_hedonizmu wrote:Kakve veze imaju klonovi sa tvojim provaljivanjem na temu ? Sam sebi skačeš u usta, niko te na to nije natjerao. Nešto ne razumiješ, preskoči brate, ispadni pametan a ne ovako :oops:
Ima ona zenska sto se javlja na fudbalske teme pa pita ko je ovaj slatki golman u dresu BiH - tvoje misljenje cijenim manje od njenog. Tragikomicno je sto ti zelis sebe uvjeriti u suprotno.
Mene bi zabrinulo da cijeniš moje mišljenje. Čovjek koji vjeruje u američki izborni sistem i dvostranačje je prilično.......defektan. Shvatam kao kompliment to što si napisao.

na temu
cyprus wrote: Ne kažem da bi baš svakog prošla, ali većinu bi... Jedino vjerujem da bi Norvežani, Izraelci i Bugari ipak bili prejaki...
jeza u ledja

#186 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by jeza u ledja »

JThomas wrote:i da bi "većinu prošla".
Gledam ovaj spisak. Prosla bi gotovo sigurno Dudelange, Valettu, Ulisses, Floru i TNS. Vjerovatno bi prosla i Linfield, Skenderbeu, Shakthtyor. To je mescini vecina od pobrojanih.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#187 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by -LIBERO- »

Nije mi jasno kako dodje do ovolike rasprave vezao za N.K Zvijezda :D . Mislim, jasno mi je..procitao sam post poslije kojeg je krenula rasprava....ali cemu ovolika zagrizenost :D
JThomas

#188 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by JThomas »

što kaže, da je rekao zrinjski ili olimpic, hajde de. al' zvijezda...mislim ipak da ne bi.

a zrinjski jeste već jednom ispao od dudelangea...
jeza u ledja

#189 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by jeza u ledja »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Mene bi zabrinulo da cijeniš moje mišljenje. Čovjek koji vjeruje u američki izborni sistem i dvostranačje je prilično.......defektan. Shvatam kao kompliment to što si napisao.
Wtf? :-)

Tvoje misljenje ne cijeni niko, ali ti nastupas na taj nacin kao da je upravo suprotno. To je ono sto je smijesno.
jeza u ledja

#190 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by jeza u ledja »

JThomas wrote:što kaže, da je rekao zrinjski ili olimpic, hajde de. al' zvijezda...mislim ipak da ne bi.

a zrinjski jeste već jednom ispao od dudelangea...
Zrinjski je ispao jer je tipicno naski ljenguzasto cuvao rezultat i cekao da se utakmica zavrsi.
Kad su primili gol u zadnjim minutama sjebali se i potpuno pali. Da su se samo sekundu vise potrudili to bi bilo rijeseno lagano.

I dobro, dosta o Zvijezdi, poenta je da su ljudi nerealni u ocjenjivanju nase lige smatrajuci da je nasa liga haman najgora u Evropi.
JThomas

#191 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by JThomas »

pa nije vala ni ovo sa zvijezdom realno. to je druga krajnost.
cvrčak_na_hedonizmu

#192 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

jeza u ledja wrote:
cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Wtf? :-)

Tvoje misljenje ne cijeni niko, ali ti nastupas na taj nacin kao da je upravo suprotno. To je ono sto je smijesno.
Kolutaš očima a ja ti dao primjer gdje sam ti između redova napisao da nisi previše inteligentan. Ti to ne kontaš pa rekoh da ti objasnim još jednom.

Ne znam što tebe zanima ko cijeni moje mišljenje niti mi je previše jasno kako si do tog zaključka došao. Možda si glasnogovornik foruma, vrhovni tumač, možda si vidovita Džemila, možda poznaješ sve sa ovoga foruma a možda si jednostavno sujetan. Ko će ga znati :oops:
burek_in_space

#193 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by burek_in_space »

A da se vratite temi, u nekom normalnom tonu i uz medjusobno, ako ne uvazhavanje, bar neko trpljenje?! :oops:
Charuga
Globalni moderator

#194 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Charuga »

BH klubovi u Evropi - 2012/13:

FK Željezničar

NK Široki Brijeg
FK Borac
FK Sarajevo

Svi ostali klubovi iz PLBiH NE SPADAJU u ovu temu!
cindrlimindrli

#195 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by cindrlimindrli »

Plavih_11 wrote:BH klubovi u Evropi - 2012/13:
Znaci, mozemo ocekivati ovakav ishod:
Plavih_11 wrote:FK Željezničar
Plasman u grupnu fazu gdje ce se boriti sa Barselonom, Bayernom i Ajaxom...tesko da ce proci ovu grupu, al` et`..
Plavih_11 wrote:NK Široki Brijeg
Izbaceni od strane UEFA-e nakon prve utakmice zbog nacistickih simbola na tribinama.
Plavih_11 wrote:FK Borac
U dvomecu prvog kola kvalifikacija porazeni oba puta od albanskog Fljamurtarija uz gol razliku -14.
Plavih_11 wrote:FK Sarajevo
Zbog finansijskih problema (citaj, nemaju za autobusa) nisu otputovali na revans utakmicu prvog kola kvalifikacija
protiv azerbejdzanskog tima kojem bog otac ne moze skontat` ime. Uglavnom, ispravna odluka autsajdera sa
Koseva posto su vec u prvom susretu porazeni na stadionu Otoka ( Kosevo neuslovno za nastupe) od Borata sa
rezultatom 5:0.
:bih:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#196 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Velkoski »

hajde sve ali.. "porazeni na stadionu Otoka ( Kosevo neuslovno za nastupe)" :lol: :-) :lol:
Charuga
Globalni moderator

#197 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Charuga »

Odlicno, nasmijat cemo se ovom postu i onda mozemo nastaviti dalje ... ;-)
El_comadante

#198 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by El_comadante »

očekujem prolaz Sarajeva i Borca u drugo pretkolo a dalje zavisi od žrijeba, a tu ima mnogo kvalitetnijih ekipa koje ralno nemogu proći naši predstavnici. volio bih kad bi barem 3 ekipe prošle u 3 pretkolo...
Arteta

#199 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Arteta »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Ti očito nikad nisi gledao Zvijezdu niti znaš mnogo o našem fudbalu pa tako pričaš. Možda prvo da se uputiš pa onda počneš da komentarišeš.

Mislim da je Sarajevo ove sezone bilo u rangu Zvijezde,mozda samo malo bolje.
Mračajski proto

#200 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Mračajski proto »

Griješiš, Sarajevo je najslabije bilo u ligi.
Locked