mIRCi, tvoja pozicija je na jugumIRCerka wrote: PS ja jos uvijek ne kontam moju poziciju centra, ni lijevi ni desni...
SA-X ... u Parlamentu ...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ko me to izdao? ko je spijun koji ti je odao moju tachnu poziciju na jugu??T wrote:mIRCi, tvoja pozicija je na jugumIRCerka wrote: PS ja jos uvijek ne kontam moju poziciju centra, ni lijevi ni desni...... ni lijevo, ni desno
-
da pamtis
-
mostarac
znas da mi komunisti i boljsevici tome pridajemo veliku paznju i njegujemo te tekovine, tako da nema da se sekiras. Sve je spremno za drzavni udarda pamtis wrote:umro je mostar wrote:to ce ti biti dodatnih godinu dana nosanja kamenicada pamtis wrote:hebo te tvoj lee
broz
predajem se
a jesil osnovao UDBU , goli otok i tako to........da ja odmah
....zivio drug direktor....
![]()
![]()
-
mIRCerka
ako je brat hornito, onda je oprosteno...ne znam ko je jos mogao da prica o tome...T wrote:Sta ti mislis?mIRCerka wrote:ko me to izdao? ko je spijun koji ti je odao moju tachnu poziciju na jugu??
![]()
gdje si ti u ovim kalkulacijama?
-
da pamtis
pravimo novu Jugoslaviju. Udaramo po 6 drzava i jednoj poludrzavi - KosovuSve je spremno za drzavni udarjel cakijas
po cijoj drzavi vi ovaj put udarate
samo sam jos to htio priupitat
![]()
prvo mase crvenim....pa onda samo ubistvo....... 
-
mIRCerka
pa slijedeci put se javiT wrote:Na istoj stranimIRCerka wrote: ako je brat hornito, onda je oprosteno...ne znam ko je jos mogao da prica o tome...![]()
gdje si ti u ovim kalkulacijama?... gdje bih drugo?
da pamtis, ne mashi banom kad ga niko ne pominje, ne trazi djavla svijecom
-
mIRCerka
da pamtis wrote:ne trazi djavla svijecomcudan sam ti ja insan volim djavole i svjece ono skupa
...............hajd nista odoh ja ......
.....sad ce zima....
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#196 Re: SA-X ... u Parlamentu ...
Svemirski_Jebach wrote: Protestvujem...zestoko. Ne znam da li se radi o greski ili o necemu drugom ali mislim da zasluzujem da budem tamo.
Ili bolje, volio bih da budem nezavisni intelektualac pa da vas kritikujem. kako bi sistem funkcionisao besprijekorno.
Upravo su u tijeku pripreme za novi saziv. Dakle, do vikenda ce svi aktivni forumasi biti u foteljama.
Becho me uvalio u muke sa prijedlogom za kancelara.
- pitt
od 18 do 30.....da ti i cenera stesu opet me ne bi zapaladanas wrote:jesi siguran da je ovo ono sto trazis -- be careful what you wish for...pitt wrote:ja i dalje zahtjevam 2 forumashice po poslaniku:D
![]()
pazi da ti ne dodijele mene...![]()
![]()

umro je mostar
predajem se
....zivio drug direktor....

.....sad ce zima....