Lancia Thesis i Alfa Romeo 166 facelift - koji odabrati?

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
lavic

#176 Re: Lancia Thesis i Alfa Romeo 166 facelift - koji odabrati?

Post by lavic »

Kao sto i sam znas a zelis da nije tako Njemacka auta su puno vise na cijeni, mada ne kazem da se nemogu naci na isti nacin povoljnije, ali su prilicno skuplja.[/quote]
Znaci moze se i Audi i BMW naci za ? eura na aukciji kao i Alfa?[/quote]

Uzecu da nisi provokator, pa cu ti nacrtati, ako je AR 159 5000 Eura onda je BMW 320D 8000 Eura, za isto godiste.
Nadam se da sam bio dovoljno slikovit.
citroen xm

#177 Re: Lancia Thesis i Alfa Romeo 166 facelift - koji odabrati?

Post by citroen xm »

Sa_u_srcu wrote:
citroen xm wrote:Interesantno je kako na ovom forumu svi koji predlažu neko švapsko auto kažu samo: "Bolje je 10 puta". I to ne na samo ovom forumu već na svim.
Ali niko od njih nije spreman da ponudi argument, neko logičko objašnjenje, malo sagleda stvari iz više uglova i slično.

Ja nikada nisam rekao da je neko auto loše, čak sam milion puta rekao da je neko auto odlično iako nisam ljubitelj te marke. Da neko ne shvati pogrešno Audi A6, A4 i ostali nisu loša auta, ali nisu ni trunku bolja od AR 166, Citroena C6.... Dok fanovi švabskih marki to ne mogu da prihvate i stalno trolaju u ama baš svakoj temi. A ljudi koji me znaju sa foruma usko vezanih za jednu marku znaju to da poštujem mnoge proizvođače i da ono što je dobro uvijek hvalim.

Ali jednostavno auto u kome me od Sarajeva do mora zaboli sve živo, auto koje je toliko dizajnerski sterilno i mrtvo za mene nije dobro auto, a to što košta 50+ hiljada je samo otežavajuća okolnost za takvo auto.

Pa mislim da je jedini argumenat koji ti covjek moze dati rezultati prodaje odredjene marke... :-)
Mozemo mi nabrajati godinama kome je sta bolje ali mislim da su jedini pokazatelji prodajni rezultati...
Dakle ako audi i alfu poredimo, poredimo dva autogiganta sasvim sigurno, ali audi obara rekorde i prosle godine je povecao prodaju za 10 posto, dakle radi se o milionima prodatih automobila i alfu koja jeste dapace dobra, ali neuporediva sa markom kakva je audi....

Dakle citajuci sve ove komentare, dobija covjek dojam da su milioni ljudi obicni kreteni i neznalice, a eto ipak ovi ostali veliki strucnjaci i poznavaoci...nesto tu ne stima...zar ne

Da, da složiću se sa tobom. Ipak VW Golf je bolje auto od RolsRojsa jer se ipak Golf prodaje u mnogo većim brojkama.

Joj što volim ovakve. Care, prodaja ne znači u kvalitetu ama baš ništa. Alfa je specifičan automobil i logično je da će nju moći da skonta i kupi mnogo manji broj ljudi nego radnički VW ili bezlični Audi.
Ali zato ovaj manji broj ljudi ima privilegiju da uživa i vozi jedan automobil poput Alfe, lančije, Citroena, Saab-a, Volvoa i sličnih.

Znaš, ne mjeri se sve novčanom vrijednošću i brojkama. Ima nešto i u hercu. Ponoviću opet onaj stari slogan Alfe koji mnogo govori: "Bez srca bi smo bili samo mašine".
hostapler

#178 Re: Lancia Thesis i Alfa Romeo 166 facelift - koji odabrati?

Post by hostapler »

lavic wrote:Kao sto i sam znas a zelis da nije tako Njemacka auta su puno vise na cijeni, mada ne kazem da se nemogu naci na isti nacin povoljnije, ali su prilicno skuplja.

Uzecu da nisi provokator, pa cu ti nacrtati, ako je AR 159 5000 Eura onda je BMW 320D 8000 Eura, za isto godiste.
Nadam se da sam bio dovoljno slikovit.[/quote]

Nisam u vrticu,ne moras crtati. Ista ta AR159 je nova npr 30 000 eura,a BMW 33 000 eura.
Trebam li ja tebi crtati ili sam bio dovoljno slikovit.
citroen xm

#179 Re: Lancia Thesis i Alfa Romeo 166 facelift - koji odabrati?

Post by citroen xm »

lavic wrote:Kao sto i sam znas a zelis da nije tako Njemacka auta su puno vise na cijeni, mada ne kazem da se nemogu naci na isti nacin povoljnije, ali su prilicno skuplja.

Nadam se da sam bio dovoljno slikovit.[/quote]

To je razlika 3000 eura, ako su u sličnom stanju. Kolika je bila razlika u cijeni kada su bii novi?
Sa_u_srcu

#180 Re: Lancia Thesis i Alfa Romeo 166 facelift - koji odabrati?

Post by Sa_u_srcu »

citroen xm wrote:
Sa_u_srcu wrote:
citroen xm wrote:Interesantno je kako na ovom forumu svi koji predlažu neko švapsko auto kažu samo: "Bolje je 10 puta". I to ne na samo ovom forumu već na svim.
Ali niko od njih nije spreman da ponudi argument, neko logičko objašnjenje, malo sagleda stvari iz više uglova i slično.

Ja nikada nisam rekao da je neko auto loše, čak sam milion puta rekao da je neko auto odlično iako nisam ljubitelj te marke. Da neko ne shvati pogrešno Audi A6, A4 i ostali nisu loša auta, ali nisu ni trunku bolja od AR 166, Citroena C6.... Dok fanovi švabskih marki to ne mogu da prihvate i stalno trolaju u ama baš svakoj temi. A ljudi koji me znaju sa foruma usko vezanih za jednu marku znaju to da poštujem mnoge proizvođače i da ono što je dobro uvijek hvalim.

Ali jednostavno auto u kome me od Sarajeva do mora zaboli sve živo, auto koje je toliko dizajnerski sterilno i mrtvo za mene nije dobro auto, a to što košta 50+ hiljada je samo otežavajuća okolnost za takvo auto.

Pa mislim da je jedini argumenat koji ti covjek moze dati rezultati prodaje odredjene marke... :-)
Mozemo mi nabrajati godinama kome je sta bolje ali mislim da su jedini pokazatelji prodajni rezultati...
Dakle ako audi i alfu poredimo, poredimo dva autogiganta sasvim sigurno, ali audi obara rekorde i prosle godine je povecao prodaju za 10 posto, dakle radi se o milionima prodatih automobila i alfu koja jeste dapace dobra, ali neuporediva sa markom kakva je audi....

Dakle citajuci sve ove komentare, dobija covjek dojam da su milioni ljudi obicni kreteni i neznalice, a eto ipak ovi ostali veliki strucnjaci i poznavaoci...nesto tu ne stima...zar ne

Da, da složiću se sa tobom. Ipak VW Golf je bolje auto od RolsRojsa jer se ipak Golf prodaje u mnogo većim brojkama.

Joj što volim ovakve. Care, prodaja ne znači u kvalitetu ama baš ništa. Alfa je specifičan automobil i logično je da će nju moći da skonta i kupi mnogo manji broj ljudi nego radnički VW ili bezlični Audi.
Ali zato ovaj manji broj ljudi ima privilegiju da uživa i vozi jedan automobil poput Alfe, lančije, Citroena, Saab-a, Volvoa i sličnih.

Znaš, ne mjeri se sve novčanom vrijednošću i brojkama. Ima nešto i u hercu. Ponoviću opet onaj stari slogan Alfe koji mnogo govori: "Bez srca bi smo bili samo mašine".

Po tebi dakle VW nema tehnologiju, strucnost i znanje da napravi vozilo bolje od RolsRojsa??? Dakle nemoj mijesati svijesno stvari onako kako ti odgovaraju... :roll:
VW se odlucio za proizvodnju odredjenih modela i u tome je najuspjesniji, to moras priznati...
Ponovicu ti samo jednu stvar za jednog audija a 3 kupis 3 alfe sa sloganom Bez srca bi smo bili masine....pa se zapitaj kakva je to masina...
A recenica da visana prodajnih rezultata ne znaci kvalitet kada je rijec o automobila je za antologije....
Sta ti covjek na to moze reci, koju poslugu porati...
Last edited by Sa_u_srcu on 19/04/2012 15:23, edited 1 time in total.
hostapler

#181 Re: Lancia Thesis i Alfa Romeo 166 facelift - koji odabrati?

Post by hostapler »

Sa_u_srcu wrote:
hostapler wrote:Ko o cemu,VW-ac o prodajnim rezultatima.

Pa dobro kume, mozda ti vidis ono sto milioni drugih ne vide...mozda si ti neki vizionar ko zna...ali sad bez zeze te zelim nesto pitati....ozbiljno i bez zelje za svadjom. Jesi li ti stvarno toliko pametan da poredis Audi sa Alfom?
Jesi li ti stvarno pametan pa u ocijeni jednog auta uzimas samo prodajne rezultate.
U svemu se mogu porediti,osim po prodajnim rezultatima. Ali kao sto ti neko rece Alfa je specifican auto,kupuje ga posebna vrsta ljudi. I evo ti jos jedan Alfi slogan: "Srce je uvijek u pravu"
hostapler

#182 Re: Lancia Thesis i Alfa Romeo 166 facelift - koji odabrati?

Post by hostapler »

@ Sa u srcu
Koji audi A3 i koje tri Alfe? Objasni nam molim te.
Sa_u_srcu

#183 Re: Lancia Thesis i Alfa Romeo 166 facelift - koji odabrati?

Post by Sa_u_srcu »

hostapler wrote:@ Sa u srcu
Koji audi A3 i koje tri Alfe? Objasni nam molim te.
audi a3 s line na primjer 2004 godiste....trenutno vrijedi kao 2 alfe 159 isto godiste....dovoljno?

Iako pricamo o autima koji nisu u istoj klasi....

A ako poredim isti audi sa njegovom klasom alfa romeom tj alfom 147 mozes mozda kupiti i 4 fine alfe za te pare...nadam se da si shvatio poruku
Last edited by Sa_u_srcu on 19/04/2012 15:33, edited 1 time in total.
lavic

#184 Re: Lancia Thesis i Alfa Romeo 166 facelift - koji odabrati?

Post by lavic »

Znaš, ne mjeri se sve novčanom vrijednošću i brojkama. Ima nešto i u hercu. Ponoviću opet onaj stari slogan Alfe koji mnogo govori: "Bez srca bi smo bili samo mašine".[/quote]

Ne mogu a da ne odgovorim na ovaj post, slazem se da nivo prodaje sa kvalitetom nema veze u kontekstu u koji si ga ti stavio, ali VW ili Audi se mogu i moraju staviti u kontekst prodaje sa AR,Citroenom, SAAB,Volvo-a, jer tu brojke govore sta se prodaje i ko ili sta je pogodilo potrebe i zahtjeve kupaca, a ovi koje si ti napisao su sve sami gubitasi i propale firme koje iz govana: AR-Ameri, Citroen-Peugeot ga spasio, SAAB-vjerovatno BMW, Volvo- Kinezi.
Ne znam bas koliko je privilegija i zadovoljsto voziti neko takvo auto.
hostapler

#185 Re: Lancia Thesis i Alfa Romeo 166 facelift - koji odabrati?

Post by hostapler »

Prvo AR 159 ne postoji a da je 2004 god.
Drugo,na kojem trzistu? BIH? U kakvom su stanja auta,kilometri,uvoz ili domace,prva ruka ili 5 vlasnik. Daj nam tacne podatke.
A3 S line 3.2 2004 god sa 80k km na PIK ima za 25 000,pa za te pare se moze uzeti JEDNA sasvim pristojna AR 159.
Last edited by hostapler on 19/04/2012 15:40, edited 1 time in total.
lavic

#186 Re: Lancia Thesis i Alfa Romeo 166 facelift - koji odabrati?

Post by lavic »

citroen xm wrote:
Sa_u_srcu wrote:
citroen xm wrote:.

Ne mogu a da ne odgovorim na ovaj post, slazem se da nivo prodaje sa kvalitetom nema veze u kontekstu u koji si ga ti stavio, ali VW ili Audi se mogu i moraju staviti u kontekst prodaje sa AR,Citroenom, SAAB,Volvo-a, jer tu brojke govore sta se prodaje i ko ili sta je pogodilo potrebe i zahtjeve kupaca, a ovi koje si ti napisao su sve sami gubitasi i propale firme koje iz govana vade: AR-Ameri, Citroen-Peugeot ga spasio, SAAB-vjerovatno BMW, Volvo- Kinezi.
adnandus

#187 Re: Lancia Thesis i Alfa Romeo 166 facelift - koji odabrati?

Post by adnandus »

lavic wrote:Da, da složiću se sa tobom. Ipak VW Golf je bolje auto od RolsRojsa jer se ipak Golf prodaje u mnogo većim brojkama.

Ne mogu a da ne odgovorim na ovaj post, slazem se da nivo prodaje sa kvalitetom nema veze u kontekstu u koji si ga ti stavio, ali VW ili Audi se mogu i moraju staviti u kontekst prodaje sa AR,Citroenom, SAAB,Volvo-a, jer tu brojke govore sta se prodaje i ko ili sta je pogodilo potrebe i zahtjeve kupaca, a ovi koje si ti napisao su sve sami gubitasi i propale firme koje iz govana: AR-Ameri, Citroen-Peugeot ga spasio, SAAB-vjerovatno BMW, Volvo- Kinezi.
Ne znam bas koliko je privilegija i zadovoljsto voziti neko takvo auto.[/quote]

Po toj logici nevalja ni audi jer vecinu dionica posjeduje VW ili Porsche isto tako koji bez infuzije iz VW-a samom svojom prodajom bi bio u kur.. hajd ne lupaj
Sa_u_srcu

#188 Re: Lancia Thesis i Alfa Romeo 166 facelift - koji odabrati?

Post by Sa_u_srcu »

hostapler wrote:Prvo AR 159 ne postoji a da je 2004 god.
Drugo,na kojem trzistu? BIH? U kakvom su stanja auta,kilometri,uvoz ili domace,prva ruka ili 5 vlasnik. Daj nam tacne podatke.
na svakom trzistu...od italije do njemcke, pa sve do azije i afrike, preko amerike, antartika i tako po deset krugova po cijeloj zemlji....

Hajde ba decko, mojne supljirati vise, dovoljna je izjava da uopste mozes porediti audi sa alfom da te covjek ne smatra ozbiljnim sagovornikom...
Audi je trenutno u poziciji da se nadmece sa najvecim auto kucama Mercedesom i BMW kojem pravi velike probleme, kakava ba alfa, alfa se ne moze uopste porediti sa ovim markama.....
lavic

#189 Re: Lancia Thesis i Alfa Romeo 166 facelift - koji odabrati?

Post by lavic »

adnandus wrote:
lavic wrote:Da, da složiću se sa tobom. Ipak VW Golf je bolje auto od RolsRojsa jer se ipak Golf prodaje u mnogo većim brojkama.

Po toj logici nevalja ni audi jer vecinu dionica posjeduje VW ili Porsche isto tako koji bez infuzije iz VW-a samom svojom prodajom bi bio u kur.. hajd ne lupaj[/quote]

Ti nemas pojma, tako da s tobom necu razgovarati.
citroen xm

#190 Re: Lancia Thesis i Alfa Romeo 166 facelift - koji odabrati?

Post by citroen xm »

Sa_u_srcu wrote:
citroen xm wrote:
Sa_u_srcu wrote:

Po tebi dakle VW nema tehnologiju, strucnost i znanje da napravi vozilo bolje od RolsRojsa??? Dakle nemoj mijesati svijesno stvari onako kako ti odgovaraju... :roll:
VW se odlucio za proizvodnju odredjenih modela i u tome je najuspjesniji, to moras priznati...
Ponovicu ti samo jednu stvar za jednog audija a 3 kupis 3 alfe sa sloganom Bez srca bi smo bili masine....pa se zapitaj kakva je to masina...
A recenica da visana prodajnih rezultata ne znaci kvalitet kada je rijec o automobila je za antologije....
Sta ti covjek na to moze reci, koju poslugu porati...
Ne znam za tehnologiju, ali VW nikada neće i ne zna napraviti auto poput RR-a. Pa jel vidiš čovječe da sve što dođe u njihove ruke ide u propast. Možda ne finansijsku, ali ovu drugu sigurno da. A ta druga je mnogo bolnija i zove se propast identiteta. Evo svjesni smo kako VW uništava bentli koji je u njihovom vlasništvu tako što ukida njihove nadaleko čuvene V12 motore i ubacuje V8.
hostapler

#191 Re: Lancia Thesis i Alfa Romeo 166 facelift - koji odabrati?

Post by hostapler »

Sa_u_srcu wrote:
hostapler wrote:Prvo AR 159 ne postoji a da je 2004 god.
na svakom trzistu...od italije do njemcke, pa sve do azije i afrike, preko amerike, antartika i tako po deset krugova po cijeloj zemlji....

Hajde ba decko, mojne supljirati vise, dovoljna je izjava da uopste mozes porediti audi sa alfom da te covjek ne smatra ozbiljnim sagovornikom...
Audi je trenutno u poziciji da se nadmece sa najvecim auto kucama Mercedesom i BMW kojem pravi velike probleme, kakava ba alfa, alfa se ne moze uopste porediti sa ovim markama.....
:lol: :lol: :lol:
Pa i ne moze,ona je posebna. Sve na jednu stranu,a ona na drugu.
lavic

#192 Re: Lancia Thesis i Alfa Romeo 166 facelift - koji odabrati?

Post by lavic »

Pardon sad sam vidio da sam dva puta isto postao, pardon.

hostapler i citroen xm, vas mi je zao, jer ste se zajebali sa izborom auta i sad pokusavate nama/sebi objasniti kako je to bio pravi izbor.
Kad vi mozete porediti AR sa BMW ili Audi-em, sve ste rekli.
Da se razumujemo meni je Alfa lijepa, ali bi je samo kao drugo auto kupio zeni za vrtica i merkatora.
johntra

#193 Re: Lancia Thesis i Alfa Romeo 166 facelift - koji odabrati?

Post by johntra »

lavic wrote:
Kao sto i sam znas a zelis da nije tako Njemacka auta su puno vise na cijeni, mada ne kazem da se nemogu naci na isti nacin povoljnije, ali su prilicno skuplja.
znam ja dobro ko i ti da se isto tako može naći automobil bilo kojeg proizvođača po istoj cijeni... ;-)
navođenje jednog primjera ti ne znači ništa...kad budeš našao normalni oglas za pet milja eura, a da ne fali pola auta ili da nije prešao pola miliona kilometara, onda možemo o nečemu pričati...
citroen xm

#194 Re: Lancia Thesis i Alfa Romeo 166 facelift - koji odabrati?

Post by citroen xm »

lavic wrote:
Ne mogu a da ne odgovorim na ovaj post, slazem se da nivo prodaje sa kvalitetom nema veze u kontekstu u koji si ga ti stavio, ali VW ili Audi se mogu i moraju staviti u kontekst prodaje sa AR,Citroenom, SAAB,Volvo-a, jer tu brojke govore sta se prodaje i ko ili sta je pogodilo potrebe i zahtjeve kupaca, a ovi koje si ti napisao su sve sami gubitasi i propale firme koje iz govana vade: AR-Ameri, Citroen-Peugeot ga spasio, SAAB-vjerovatno BMW, Volvo- Kinezi.
Ne znam bas koliko je privilegija i zadovoljsto voziti neko takvo auto.[/quote]

Vjeruj mi da je privilegija i zadovoljstvo. Svi ti proizvođači guraju bar malo po svome iako su im drugi vlasnici.
Pežo je kupio citroen dalekih 70-ih. Da li znaš šta je tada proizvodio VW? Proizvodio je kutije poput G1, bube i t2. Da li znaš šta je tada proizvodio Citroen? Proizvodio je DS, 2CV, GS, CX. E takve svemirske brodove za to vrijeme sva njemačka autoindustrija neće moći napraviti ni za 100 godina. To bi bilo ravno kao da bi sada neki proizvođač auta imao u ponudi automobil kojim možeš izaći iz zemljine orbite.

Citroen i sada ima c6 koji je pravi Citroen u svim aspektima. Šta ima VW, Audi, Škoda i ostala sranja? Ima najbezličnija auta na svijetu koja se gade svakom pravom ljubitelju automobila.
Sa_u_srcu

#195 Re: Lancia Thesis i Alfa Romeo 166 facelift - koji odabrati?

Post by Sa_u_srcu »

citroen xm wrote:
lavic wrote:
Vjeruj mi da je privilegija i zadovoljstvo. Svi ti proizvođači guraju bar malo po svome iako su im drugi vlasnici.
Pežo je kupio citroen dalekih 70-ih. Da li znaš šta je tada proizvodio VW? Proizvodio je kutije poput G1, bube i t2. Da li znaš šta je tada proizvodio Citroen? Proizvodio je DS, 2CV, GS, CX. E takve svemirske brodove za to vrijeme sva njemačka autoindustrija neće moći napraviti ni za 100 godina. To bi bilo ravno kao da bi sada neki proizvođač auta imao u ponudi automobil kojim možeš izaći iz zemljine orbite.

Citroen i sada ima c6 koji je pravi Citroen u svim aspektima. Šta ima VW, Audi, Škoda i ostala sranja? Ima najbezličnija auta na svijetu koja se gade svakom pravom ljubitelju automobila.[/quote]

Suti bola vise..... :lol: nemoj dalje padati.... Suti idi jedi nesto, istusiras se i smiri se...Nemoj molim te vise nista pisati vidis da te ne ide...nikako....Cuj Citroen i Alfa....to su fina auta ali na tome se sve zavrsava.... Suti bola ne provaljuj se vise..... :shock:
adnandus

#196 Re: Lancia Thesis i Alfa Romeo 166 facelift - koji odabrati?

Post by adnandus »

lavic wrote:
adnandus wrote:

Po toj logici nevalja ni audi jer vecinu dionica posjeduje VW ili Porsche isto tako koji bez infuzije iz VW-a samom svojom prodajom bi bio u kur.. hajd ne lupaj
Ti nemas pojma, tako da s tobom necu razgovarati.[/quote]

Eto iz tvojih ovih postova se vidi tvoja strucnost tj. znanje Marindvorskih trkaca sa golfom dvicom dubokih karambolki, nenadmasnog napucavanja statusnog simbola :lol: :lol: :lol: :lol:
citroen xm

#197 Re: Lancia Thesis i Alfa Romeo 166 facelift - koji odabrati?

Post by citroen xm »

Joj što volim ove germane. hahahahaha
Joj da mi je ući u vaš moždani sklop. Tu baš ima nekih čudnih pojava. Kažeš Alfa i citroen su fina auta i ništa više. Pošto to ništa ne poznaješ nemoj ni da komentarišeš. Rećiću ti da Audi nije ni fin tako da je eto Citroen, a i Alfa u dalekoj prednosti.

Milion puta sam molio i evo opet ću zamoliti da mi vi germani date bar jedan argument i dokaz zbog koga su bolji.
Evo dajem vam vremena, samo pucajte sa dokazima, željno ih iščekujem.
lavic

#198 Re: Lancia Thesis i Alfa Romeo 166 facelift - koji odabrati?

Post by lavic »

citroen xm wrote:
lavic wrote:
Citroen i sada ima c6 koji je pravi Citroen u svim aspektima. Šta ima VW, Audi, Škoda i ostala sranja? Ima najbezličnija auta na svijetu koja se gade svakom pravom ljubitelju automobila.
Onu grdobu ti nazivas autom i jos imas obraza to porediti sa A6 ili A8, Passatom CC pa i Oktavia je ljepsa je od C6.
Vidi mu samo prevjesa preko prednjih tockova i zadnjih stopa, valjda je dizajner trajno odstranjem iz auto industrije.
juzna_strana

#199 Re: Lancia Thesis i Alfa Romeo 166 facelift - koji odabrati?

Post by juzna_strana »

Red bi bio promijeniti naziv teme,idealno : Njemacka vs Italia :D
lavic

#200 Re: Lancia Thesis i Alfa Romeo 166 facelift - koji odabrati?

Post by lavic »

citroen xm wrote:Joj što volim ove germane. hahahahaha
Joj da mi je ući u vaš moždani sklop. Tu baš ima nekih čudnih pojava. Kažeš Alfa i citroen su fina auta i ništa više. Pošto to ništa ne poznaješ nemoj ni da komentarišeš. Rećiću ti da Audi nije ni fin tako da je eto Citroen, a i Alfa u dalekoj prednosti.

Milion puta sam molio i evo opet ću zamoliti da mi vi germani date bar jedan argument i dokaz zbog koga su bolji.
Evo dajem vam vremena, samo pucajte sa dokazima, željno ih iščekujem.
Evo ti dva primjera u odnosu na PEZO/Citreon koncern, Nijemci imaju bolje i dugotrajnije mjenjace i bolje uradzen ovjes.
Alfa isto tako nemoze namjenjati lafeta i stabilizatora, pa cak i vlasnizi i vozaci Alfi 147 i 156 preporucuju je samo onim ljudima koji vecinu stvari znaju sami popraviti.
Post Reply