Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
sorcerer

#176 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by sorcerer »

DoradO wrote:nervira me kad stanem nekome da se ubaci i zaustavim citavu kolonu a njemu treba vjecnost da se pokrene :-)
mene nerviraju neki koji staju i prave guzvu i izazivaju udese da bipropustili nekoga ko uopste nema pravo prvenstva
rookfash

#177 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by rookfash »

sorcerer wrote:
DoradO wrote:nervira me kad stanem nekome da se ubaci i zaustavim citavu kolonu a njemu treba vjecnost da se pokrene :-)
mene nerviraju neki koji staju i prave guzvu i izazivaju udese da bipropustili nekoga ko uopste nema pravo prvenstva
mene nerviraju neki koji legnu na sirenu i nerviraju se sto je neko stao i zaustavio kolonu da pusti da se ubaci neko kome treba vjecnost da se ubaci :D
DoradO

#178 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by DoradO »

sorcerer wrote:
i mene 8-)
sorcerer

#179 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by sorcerer »

rookfash wrote:
mene nerviraju neki koji legnu na sirenu i nerviraju se sto je neko stao i zaustavio kolonu da pusti da se ubaci neko kome treba vjecnost da se ubaci :D
mene isto nerviraju glupani koji pretpostavljaju gluposti i iste pisu na forumu
DoradO

#180 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by DoradO »

...pa to si ti sorcerer :lol:
emko1234

#181 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by emko1234 »

sorcerer wrote:
rookfash wrote:
opet neka interna zajebancija?

mene nervira kad na skretanju lijevo na semaforu u nedzaricima neko pretekne cijelu kolonu u uvali se prvom jer mu je mrsko cekat. sad vidim kako sam ja nervirao ljude prije par godina :D
takodjer me nervira kuliranje pored city lounge-a, 12 na sat da me vidi izblajhana plavusa u izlogu, nervira me slepanje trebama iz auta uz zvuk seke aleksic u pozadini. taksisti koji te puste da im se uvalis samo kad imaju musteriju, i zakoce na semaforu kad zeleno pocne blinkat ne bi li oteli 20 feninga vise.

nerviraju me i tatine kcerke koje tek poloze pa misle da znaju vozit i onda se pocnu svadjat na semaforu s tobom uz psovanje, al se zakljucaju u auto i dignu prozor kad im izadjes.
nervira me lik u q7 od 150 000 koji dodje na pumpu i naspe za cvaju.
sorcerer

#182 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by sorcerer »

DoradO wrote:...pa to si ti sorcerer :lol:
predje me sad ko papir dupe ne znam sta cu :)
alenthekiller

#183 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by alenthekiller »

-Zenska na parkingu danas, gledam sa fakulteta, 15 minuta parkira. Bukvalno je skocila u zrak od srece a rukom gore. A pljescu drugarice. Ali nije ona, nego je zamolila decka, koji nema vozacke da joj izadje. Prije toga ogrebala auto drugo, a vozi golf v. Ali veze ona nema da vozi.
-Onda na semaforu kad sam prvi i ako gori zeleno sekundu odma sviraju. Jednom sam ugasio auto i otvorio haubu, docekao je opet crveno dok se prestrojio u drugu traku :D
-Kad ima pravac koji ide u tacku a pegla 40.
-Kad stane na cesti i prica ja jaranom ili nekom curom a iza kolona ceka.
-Kad kulira u golfu II i krene da dodaje gas sa njim. Jezim se na to.
-90% zena me nervira, sporo voze, ne gledaju kad se prestrojavaju, naglo koce, ne smiju brzi vecu od 80 da razviju a ima motor u autu 2.2. U krivinu ulaze 30 k'o da ih zid ceka odma. Sasrane haos. Nisu samo zene ali 90% sto sam vidio ove primjere su zene.
Ima mnogo toga ali da ne duzim :D :dance:
sorcerer

#184 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by sorcerer »

zaboravih spomenut i retarde koji veceras po kisi voze 30 km/h, kao da je pao metar snijega....ali i ako vec vozi 30 km/h zasto to rade u srednjoj i lijevoj traci i nece da se maknu ni kad im ablendujes.....
Last edited by sorcerer on 29/11/2012 21:24, edited 1 time in total.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#185 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Pitar sa Kariba »

Vala mene nervira a i smeta ovi sa ''xenonima'' na Golfovima dvojkama.Kad to naiđe iz suprotnog smjera uf.....
sorcerer

#186 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by sorcerer »

Pitar sa Kariba wrote:Vala mene nervira a i smeta ovi sa ''xenonima'' na Golfovima dvojkama.Kad to naiđe iz suprotnog smjera uf.....
da xenon u obicni far i to vjerovatno 6000K i vise ,al nemoj tako sminka su momci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

u hrvatskoj je to kaznjivo
Melami

#187 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Melami »

chelo wrote:Kad usred Alipasine vidim iza sebe dzipa ugasenih svjetala u 18h (mrkli mrak sada) - prokomentarisem da je zena garant, sto se obistini i jos smartphone u lijevoj rucici. Jadne jedva na stelu poloze i dobiju dzipa na kojem znaju samo sta je mjenjac :D
hahha ja sam bas nekad raniej ovdje napisao, ja uvijek znam kad je zena u ''pick up tracku-u'' i pravo me nerviraju. Isto tako, cesto kao sto ti rece jedna znaju da voze a ne ispustaju mobitel iz ruku, i to takodjer mozes primjetiti kad vozis iza.
rookfash

#188 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by rookfash »

emko1234 wrote:
sorcerer wrote:
rookfash wrote:
opet neka interna zajebancija?
ma nije interna zajebancija, nego nam je sorcerer danas nesto nervozan i natakaren, bezbeli ga je neko iznervirao u saobracaju :) a ja malo htio da ubacim sege-sale da se opustimo, a covjek me odmah zaskoči...no nije frka, no hard filings
sorcerer

#189 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by sorcerer »

nisam ja majkemi :lol: :lol: :lol:
zLatk0

#190 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zLatk0 »

Krene preticati, a nema snage da me obiđe pa moram jos prikociti da prođe (82 KS, 1.6) i također preticanja koja mene ugrozavaju jer ne zna ocijeniti duzinu puta koja mu treba za preteci..
aduka11

#191 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by aduka11 »

zLatk0 wrote:Krene preticati, a nema snage da me obiđe pa moram jos prikociti da prođe (82 KS, 1.6) i također preticanja koja mene ugrozavaju jer ne zna ocijeniti duzinu puta koja mu treba za preteci..
Jako ti je auto, ja mislim da ti moraš stati da te obiđu. :lol:
zLatk0

#192 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zLatk0 »

Izvini Buggati ;)
Za moje potrebe dovoljno, doveze me na svako mjesto gdje se zaputim, snage dovoljno za normalne voznje..

A ti si ono taxo? Steta na tebe trositi rijeci, pazi da ti ne ispadne motor ako pocnes kociti motorom ;)
aduka11

#193 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by aduka11 »

zLatk0 wrote:Izvini Buggati ;)
Za moje potrebe dovoljno, doveze me na svako mjesto gdje se zaputim, snage dovoljno za normalne voznje..

A ti si ono taxo? Steta na tebe trositi rijeci, pazi da ti ne ispadne motor ako pocnes kociti motorom ;)
A to daje mama sad auto kad hoćeš ? :lol:
Neka, neka, samo se desne strane drži. ;-)
sorcerer

#194 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by sorcerer »

zLatk0 wrote: pazi da ti ne ispadne motor ako pocnes kociti motorom ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Woman

#195 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Woman »

što vide P i opet kad stanem u brdu stoje iza mene odmaknuti deset cenata
zLatk0

#196 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zLatk0 »

Nisi vrijedan rasprave, pobjeci ce ti koja musterija, pametnije to gledaj ;)
rimano

#197 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by rimano »

Pitar sa Kariba wrote:Vala mene nervira a i smeta ovi sa ''xenonima'' na Golfovima dvojkama.Kad to naiđe iz suprotnog smjera uf.....
+1 za xenone koji se ugradjuju u farovi koji nisu predvidjeni za njih.
Takodje nervira me kada su svjetla zrikava pa iskopase oci kad ides u susret takvom autu.
Treca stvar koja me najvise nervira je ne vezanje djece u autu a pogotovo kad vidim da je vozac zavezan a djete ne.
Ostalo stvari me manje nerviraju.
novi.dan.nova.nafaka

#198 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by novi.dan.nova.nafaka »

Woman wrote:što vide P i opet kad stanem u brdu stoje iza mene odmaknuti deset cenata
Ama, baš te briga - čak i da ti auto krene unazad i da ga udariš opet je krivac onaj iza, jer nije držao distancu. Tvoje je samo da kuliraš i opustiš se. :)
novi.dan.nova.nafaka

#199 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by novi.dan.nova.nafaka »

kakavdanakneiskustvu wrote:taksisti koji nikad ali nikad ne uključuju žmigavac
:thumbup: :mrgreen:
I ubacuju se u traku haman bez pogleda na retrovizor...
sadalius

#200 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by sadalius »

zaustavljanje u titovij da se nesto uradi pa zaustavi citavu kolonu iza sebe. prvenstveno neki metalik sivi bmv sa naljepnicom invalida koji redovno oko 12 sati stane na semafor kod vjecne vatre kako bi tip koji prodaje CD-e u prolazu (gdje je nekada bio rahmetli gaca-carapa) uzeo novu posljku. pa kada parkiraju ispred one buregdzinice i izadju kako bi kupili pite za rucak. pa kada parkiraju ispred BBI banke (u traci za iskljucivanje lijevo). jos pogotovo ljeti pa stanu ispred imperijla kako bi kupili sladoled.

masa stvari ali nema prostora za pisanje....
Post Reply