Alfa Romeo

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
emko1234

#176 Re: Alfa Romeo

Post by emko1234 »

mislim da nisi kompetentan da zakljucis bilo sta o meni osim onoga sto sam ti direktno ja rekao.tebi il svima ostalim na forumu.ni ti ni bilo ko ovdje.
jedini lik koji bi nesto ovdje mogao reci o meni je lavic da me jucer upoznao.
stvari koje ja tebi napisem su pod debelim upitnikom jer mozda iza nadrkanog jeffersona stoji dobra riba il neki mega intelektualac.
tako da tebi uz duzno postovanje,ostaje il da pises ove sitne provokacije koje aludiraju na moje imovinsko stanje,skupo auto il nesto trece sto ti il neko slican tebi veze uz nekog iz moje porodice.il da ignorises moje postove.
na tebi je..
jefferson

#177 Re: Alfa Romeo

Post by jefferson »

emko1234 wrote:mislim da nisi kompetentan da zakljucis bilo sta o meni osim onoga sto sam ti direktno ja rekao.tebi il svima ostalim na forumu.ni ti ni bilo ko ovdje.
jedini lik koji bi nesto ovdje mogao reci o meni je lavic da me jucer upoznao.
stvari koje ja tebi napisem su pod debelim upitnikom jer mozda iza nadrkanog jeffersona stoji dobra riba il neki mega intelektualac.
tako da tebi uz duzno postovanje,ostaje il da pises ove sitne provokacije koje aludiraju na moje imovinsko stanje,skupo auto il nesto trece sto ti il neko slican tebi veze uz nekog iz moje porodice.il da ignorises moje postove.
na tebi je..
Ti si vec isprovociran. Ja sam pravim konstataciju, jer pored tebe niti jedna tema ne moze da zazivi kako treba!
emko1234

#178 Re: Alfa Romeo

Post by emko1234 »

uopce nisam.samo ti govorim cinjenice.
i ti da si posten,rekao bi cinjenice.a cinjenica tj istina u tvojoj tvrdnji je da nisam jedini.jer ne mogu se ja sam sa sobom dopisivat.i da me neko ignorise kad promjenim temu necu napisat 5 istih postova.
jbg,to su cinjenice koje ti sad koristis da pokazes da si ti zreliji il mudriji a zapravno je istina srkoz nesto deseto.
respo

#179 Re: Alfa Romeo

Post by respo »

emko1234 wrote:ako respo dodje ja mu poklonim gramatiku bosanskog jezika :D a za svakog cu pripremit nesto :D
hocu li ja opet da postavljam onu sliku ili si je zapamtio?
emko1234

#180 Re: Alfa Romeo

Post by emko1234 »

hahahahahha :D vidis li smajlije? :D
respo

#181 Re: Alfa Romeo

Post by respo »

ja sam ozbiljan i ne zanimaju me smajlici al cu postaviti sliku za svaki slucaj da ti ostane u pamcenju
Image
cisto onako da ne zaboravis
emko1234

#182 Re: Alfa Romeo

Post by emko1234 »

zahvalan sam ti vjecno :D mada bi text sa slike u tvom slucaju bio iznimka a ne pravilo :D
Dr. Octagon

#183 Re: Alfa Romeo

Post by Dr. Octagon »

respo wrote:ja sam ozbiljan i ne zanimaju me smajlici al cu postaviti sliku za svaki slucaj da ti ostane u pamcenju
Image
cisto onako da ne zaboravis
:thumbup:
Odlično...
respo

#184 Re: Alfa Romeo

Post by respo »

emko1234 wrote:zahvalan sam ti vjecno :D mada bi text sa slike u tvom slucaju bio iznimka a ne pravilo :D
hvala sa ovim postom si rekao za svaku temu u kojoj smo raspravljali koliko sam ustvari bio upravu
vukojebina

#185 Re: Alfa Romeo

Post by vukojebina »

emko ba, sto zezas cojka...sto mu jednostavno ne kazes da konverzacija "opet" nije na njegovom intelektualnom nivou, pa da odmorimo par dana ko ljudi od njegovih "teskih" postova...dok se ne okurazi opet...
emko1234

#186 Re: Alfa Romeo

Post by emko1234 »

respo wrote:
emko1234 wrote:zahvalan sam ti vjecno :D mada bi text sa slike u tvom slucaju bio iznimka a ne pravilo :D
hvala sa ovim postom si rekao za svaku temu u kojoj smo raspravljali koliko sam ustvari bio upravu
ako tako mislis i ako ti je tako lakse,samo nastavi..ti si ovim pokazao koliko zapravo nisi shvatio ovo sto sam ti napisao :D
vukojebina* ma respo ti je ko neka baba koju ima svaki haustor..viri kroz spijunku i ceka svojih 30 sekundi da ti sere sto nisi smece bacio u srednji kontejner nego u onaj krajnji koji je vec pun..mislim da su svi navikli na njega i na njegove tvrdoglave neutemeljene stavove koje brani svim sto ima.da je ovakvih u ratu vise bilo,ne bi rat 10 dana trajao..
respo

#187 Re: Alfa Romeo

Post by respo »

ako nisi shvatio sta sam ja napisao i sta slika znaci onda stvarno nema ti spasa al nadoci ces u voznji
madner

#188 Re: Alfa Romeo

Post by madner »

Ovladao si metodom linkanja slika i sada se time hvalis. Nije da to nije za pohvalu, ali vecina forumasa to uspije u kracem roku.

Jos da ovladas logikom... :D
respo

#189 Re: Alfa Romeo

Post by respo »

logika u tvom kraju nije ista kao i u mom tako da nikad neces shvatiti
madner

#190 Re: Alfa Romeo

Post by madner »

Ostat ces nesvacen od obrazovanih ljudi, kako tuzno :(
respo

#191 Re: Alfa Romeo

Post by respo »

shvacen sa od onih koji trebaju da me shvate
oni koji misle da su pokupili svu pamet svijeta ne trebaju ni da me shvataju jer ne shvataju ni sebe
madner

#192 Re: Alfa Romeo

Post by madner »

Znam da mislis da si rekao nesto sto ima smisla, ali nazalost fulio si.
Dakle to ti je bio primjer cirkularne logike i time si zapravo ispao glup kod nekoga ko zna sta je ista.

Razmisli o tome da procitas neku knjigu, mozda ti moze pomoc i slikovnica. Nakon toga mozes upisati ponovo srednju skolu i nadati se da ces uspjeti prevazici manjak moci izrazavanja. Za samo jedno desetljece mogao bi imati zavidne rezultate.
respo

#193 Re: Alfa Romeo

Post by respo »

pravilo broj 2 ako gubis pravi se superiorniji
i nazalost potvrdjuje se ovo moje kao tacno onaj ko misli da je pokupio svu pamet svijeta ne moze shvatiti druge jer ni sebe ne shvataju
zli_hordas

#194 Re: Alfa Romeo

Post by zli_hordas »

Otvorite drugu temu pa debatirajte.
madner

#195 Re: Alfa Romeo

Post by madner »

Drago mi je da si uvrstio novu rijec u svoj repertoar.
"Nazalost", cirklurana logika i kada se ponovi ostaje samo to sa implikacijama koje sam gore naveo.
respo

#196 Re: Alfa Romeo

Post by respo »

a ti si pokupio neke strane rijeci da bi ispao kao pametan?
to se zove i kruzna logika al eto bacaj se izrazima iz stranih jezika mogao si njemacku neku ubaciti bolje ti ide

i da sam skroz nepismen i da nemam skole nikako znam uglavnom da nikad ne bi trazio forumasicu da je bijem koja pise istinu na forumu
jbg nije moj nivo da budem nasilnik bez obzira sto bi na forumu pravio sliku nekog intelektualca obrazovanog vjerovatno u najprestiznijem univerzitetu u jugoistocnoj europi
madner

#197 Re: Alfa Romeo

Post by madner »

:-)

Nije to strana rijec, to sto je tebi strana ne znaci da je i drugima ili da nije u nasem rjecniku. Naravno da sam mogao, ali posto vladam sa svojim jezikom nemam potrebe.

Zasto pises u konjugativu, ti jesi skroz nepismen.
Pored toga i lazes, tipicno za taj profil koji ne moze podnjet vlastite komplekse nize vrijednosti. I to jeste tvoj nivo. Mali lazov sa velikim kompleksima kojem strasno smeta sto nisu svi luzeri kao on.
chelo

#198 Re: Alfa Romeo

Post by chelo »

madner wrote::-)

Nije to strana rijec, to sto je tebi strana ne znaci da je i drugima ili da nije u nasem rjecniku. Naravno da sam mogao, ali posto vladam sa svojim jezikom nemam potrebe.

Pored toga i lazes, tipicno za taj profil koji ne moze podnjet vlastite komplekse nize vrijednosti. I to jeste tvoj nivo. Mali lazov sa velikim kompleksima kojem strasno smeta sto nisu svi luzeri kao on.
hahaha :D jao nadr.anosti u trnazicionoj zemlji nedokazanih :-) valjda konjuktiv haveru. Pozzz imucnima na forumu.
respo

#199 Re: Alfa Romeo

Post by respo »

madner wrote::-)

to jeste strana rijec jer u nasem jeziku se to zove kruzna logika
a inace rijec kruzna je japanska rijec?
al ajd da bi ostao na nivou koristi se inace stranim izrazima

pravilo broj 3 ako "gubis" optuzi osobu da laze
i jbg luzer napreduje znanjem jer nema stelu da odmah ide za sefovsku neku poziciju ili direktorsku recimo
madner

#200 Re: Alfa Romeo

Post by madner »

@chelo, tacno.

Da ti objasnim, vecina jezika ima sinonime. To su rijeci koji imaju jednako znacenje. Recimo mentalno retardiran i idiot respo imaju isto znacenje i mogu se koristiti neizmjenicno.

Pa majmune naravno da lazes, valjda bi ja znao da sam ganjao forumasicu da prebijem. :x
Sada lazes za poziciju.

Tvoje znanje je jadno, nacin razmisljanja uzas i naravno da neces napredovat.
Post Reply