Naivni edin
- madtv
#176 Re: Naivni edin
dosla mu punica i zalijepila mu dvije-tri vaspitne, dalje znate

- AdNaN88
#177 Re: Naivni edin
Normalno da ima, samo kad oni nadu novac nikom ne govore tako da nikad neces ni cuti za toComrad wrote: I ima li kakvih suprotnih prica, da je neko izgubio novac, a da mu nije vracen. Ne mogu da vjerujem da uvijek te neke postenjacine nadju novac. I sto je zanimljivo, pronadjeni novac je uvijek za neko lijecenje.
Pa hebem ga ja, ljudi smo, vjerujem da bi svako od nas makar zastao na nekoliko minuta i kontao sta da uradi, da li vratiti ili ne pitanje je sad.
-
hladan.preminger
#178 Re: Naivni edin
I ja isto!grunt wrote:ja cu od danas za onoga koji "ne zna sta hoce" govoriti: naivan ko Edin
Treba temu preimenovati u "Naivan k'o Edin"!
- HAVANA
#179 Re: Naivni edin
Kako li ih prebroja od stanice do stanice
To bolan palac zaboli dok prebrojis.
To bolan palac zaboli dok prebrojis.
- sheilak
#180 Re: Naivni edin
8 stranica čudjenja o Edinu?
Pa hajmo ga pitati u cemu je problem. Zadever'o nas skroz
Pa hajmo ga pitati u cemu je problem. Zadever'o nas skroz
- vrtlar
#181 Re: Naivni edin
Zena mu slozila socijalnu pricu kako je za lijecenje bolesnog djeteta a i on mozda dao koju marku i sad mu zao pa hoce da mu zena vrati.Zato hoce da nadje zenu.A mozda je i po plate dao.
- Comrad
#182 Re: Naivni edin
Ooooo Edin Omerspahić Ooooo
- shiz
#183 Re: Naivni edin
Poznajete li Edina Omerspahića?
- karanana
#184 Re: Naivni edin
ja ga ne poznajem. nema profil na fejsbuku.
mozda edin omerspahic ni ne postoji.
mislim da bi avaz trebo malo dublje da udje u cijelu ovu pricu. ovdje ima svasta.
mislim da bi avaz trebo malo dublje da udje u cijelu ovu pricu. ovdje ima svasta.
- vmario
#185 Re: Naivni edin
Kako svatih skoro svi postovi su anonimno blaćenje (xranje) Edina i ostalih poznatih i manje poznatih osoba kako u BiH tako i izvan BiH (što ti je internet ugodna stvar
)
Avaz "dere" u jednu krajnost forumaši u "drugu" i pitamo se zašto nam je tako kako nam je
Spomenut je Batko i pitanje zašto je i on umiješan , a ne primjetih neki post da nam opravda našeg Batka..... valjda je Batko skužio/posumnjao da je gospođa išla od vrata do vrata i sakupljala novac za bolesno dijete koje nije bilo prisutno u bolnici u koju je Edin išao a na koju ga je gospođa uputila
I sada Batko želi da sazna da li su njegove sumnje opravdane da li i ko je sve dao (donirao) novac gospođi.....ako je tačno da nema djeteta, nema bolesti itd.. ...itd... onda je to "drsko" krivično djelo ..... a isti forumaši se na ostalim temama groze kako neko ima net i duhana a nema za brašna 
Spomenut je Batko i pitanje zašto je i on umiješan , a ne primjetih neki post da nam opravda našeg Batka..... valjda je Batko skužio/posumnjao da je gospođa išla od vrata do vrata i sakupljala novac za bolesno dijete koje nije bilo prisutno u bolnici u koju je Edin išao a na koju ga je gospođa uputila
- shiz
#186 Re: Naivni edin
Koliko samo zlobe na osam stranica...
Većina ovdje bi imala šta da nauči od Edina Omerspahića... iz njegove borbe kroz život (koji btw nije bio nimalo lak), vrijednog i poštenog rada.
Čak i da je ispao najnaivniji čovjek na Svijetu njegova namjera je bila čista, i treba da je stid svakoga ko pokušava da to minimizira i ismijava !
Većina ovdje bi imala šta da nauči od Edina Omerspahića... iz njegove borbe kroz život (koji btw nije bio nimalo lak), vrijednog i poštenog rada.
Čak i da je ispao najnaivniji čovjek na Svijetu njegova namjera je bila čista, i treba da je stid svakoga ko pokušava da to minimizira i ismijava !
-
hladan.preminger
#187 Re: Naivni edin
vmario wrote:Kako svatih skoro svi postovi su anonimno blaćenje (xranje) Edina i ostalih poznatih i manje poznatih osoba kako u BiH tako i izvan BiH (što ti je internet ugodna stvar)
Avaz "dere" u jednu krajnost forumaši u "drugu" i pitamo se zašto nam je tako kako nam je
![]()
Spomenut je Batko i pitanje zašto je i on umiješan , a ne primjetih neki post da nam opravda našeg Batka..... valjda je Batko skužio/posumnjao da je gospođa išla od vrata do vrata i sakupljala novac za bolesno dijete koje nije bilo prisutno u bolnici u koju je Edin išao a na koju ga je gospođa uputilaI sada Batko želi da sazna da li su njegove sumnje opravdane da li i ko je sve dao (donirao) novac gospođi.....ako je tačno da nema djeteta, nema bolesti itd.. ...itd... onda je to "drsko" krivično djelo ..... a isti forumaši se na ostalim temama groze kako neko ima net i duhana a nema za brašna
Naivni vMario!
- despina
#188 Re: Naivni edin
meni edin nije jasan, nije mi jasan ni avaz jer mu daje medijski prostor, ali su mi najmanje jasni izgleda jako dokoni ljudi koji analiziraju lik i djelo edina o.

-
hladan.preminger
#189 Re: Naivni edin
Je' ti ne kontas ili se zajebavas?shiz wrote:Koliko samo zlobe na osam stranica...
Svako je pohvalio Edina jer je vratio pare, ali je problem to sto sad on truni po novinama pitanjima: "Odakle zeni pare?" i "U šta će ih potrošiti?".
I još se kao kakva tetkica prememaže po novinama u 500000000000000000000 članaka!
- DaysleepeR
#190 Re: Naivni edin
u pitanju je ova stuacija samo u real life.
žena nekom ostavljala ko zna kakvu isplatu, lik se umješao, vratio pare, žena na drugom mjestu ostavila opet i nestala bestraga
http://www.youtube.com/watch?v=BtQEWP_Z ... re=related
žena nekom ostavljala ko zna kakvu isplatu, lik se umješao, vratio pare, žena na drugom mjestu ostavila opet i nestala bestraga
http://www.youtube.com/watch?v=BtQEWP_Z ... re=related
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#191 Re: Naivni edin
To sto je Edin uradio je za svaku pohvalu ali sta sad zeli??? 10% sto ga zakonski sljeduje, sto ih nije odma trazio? nego sad po novinama izigrava nekog inspektora koji zeli da istrazi odakle joj pare...to vise nije njegova stvar...malo je glup ispao sto je dao tek tako pare ali eto sad se grizeshiz wrote:Koliko samo zlobe na osam stranica...
- karanana
#192 Re: Naivni edin
halo, niko ne ismijava njegovo djelo povrata novca. ja bih uradio isto. zbog toga sam naslov teme nije odgovarajuci.shiz wrote:Koliko samo zlobe na osam stranica...
pretpostavimo da je novac vracen zaista osobi ciji je i bio do trenutka kada ga je edin uzeo. vratio je lovu i tu bi trebao da bude kraj price. a da on nakon toga ide u klinicki centar, trazi dijete i raspituje se o vlasnici love i za sta joj sluzi, ganja batka jer mu je ova ispricala neku neistinitu pricu....e to je...ne naivnost nego turanje nosa u stvari koje ga se ne bi trebale ticati.
-
BASS
#193 Re: Naivni edin
Pa dobro,ima toga da mahala hoće da pokopa one koji iskaču,ali iskreno - sam Edin je hrani.
Edin jeste naivan,ali ne u pogledu priče oko te žene - nego u pogledu pojavljivanja u Avazu.
Nejasno je šta on hoće i šta bi uradio kada bi mu se dotična javila,oko toga se raja ovdje i ibreti (uključujući i mene) ali to je njegov problem,ono što on ne vidi je da medijski prostor u mahalskom Avazu mu ide u nenormalnu štetu i umjesto da ima petlje pa da apstinira dok mahala ne pronađe neku novu Arduanu isl. on pogoršava stvari.
Mahala je živo blato,ako se boriš samo se više uvlačiš.
Edin jeste naivan,ali ne u pogledu priče oko te žene - nego u pogledu pojavljivanja u Avazu.
Nejasno je šta on hoće i šta bi uradio kada bi mu se dotična javila,oko toga se raja ovdje i ibreti (uključujući i mene) ali to je njegov problem,ono što on ne vidi je da medijski prostor u mahalskom Avazu mu ide u nenormalnu štetu i umjesto da ima petlje pa da apstinira dok mahala ne pronađe neku novu Arduanu isl. on pogoršava stvari.
Mahala je živo blato,ako se boriš samo se više uvlačiš.
- Troll_Happens
#194 Re: Naivni edin
Frajera niko ne ismijava zato sto je uradio to sto je uradio nego se grozimo na njegove reakcije da covjek ne zna sta ce od sebe da ne moze da spava da ga kopka sto ga je slagala i sto sad na sva zvona progoni jadnu zenu a to njega ne treba da se tice jer pare ionako nisu bile njegove. Sad je druga stvar sto se " postenjacina " pokajao sto nije zadrzo pare. Ja mislim da to ima vise sa licnom promocijom da se bolje proda dobrim djelom ne bili se uvalio u telekom ili neku drzavnu instituciju. Ne bi li ga neko od politicara i uprave primjetio i rekao to je covjek za nas sa kosmickim sposobnostima.shiz wrote:Koliko samo zlobe na osam stranica...
- Tvrdokorna mrlja
#195 Re: Naivni edin
ja ba,mogu ga zaposliti ko bankomat da radi
prvi all human bankomat,nakon tramvaja da nas prepoznaju po jos necemu
prvi all human bankomat,nakon tramvaja da nas prepoznaju po jos necemu
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#196 Re: Naivni edin
Ali ovo je vrlo realna situacija sto je najgore.Tvrdokorna mrlja wrote:dobro je ovo plejka skonto,mozda je zena sasvim slucajno naletila..bila nervozna ko zna zbog cega,edin je pitao jesu li ovo vase pare,ona rekla jesuko sto bih i ja
....uzela lovu,a edin se izofiro u novinama i tako ga skonto neko cije su stvarno pare i sad mu se natovario na kosti.
e to bi tek bio potez decenije.![]()
- Edin H.
#197 Re: Naivni edin
Pa valjda bi se neko drugi u tom slucaju onda pojavio, barem u MUP-u da prijavi da je izgubio novacladyblue18 wrote:Ali ovo je vrlo realna situacija sto je najgore.Tvrdokorna mrlja wrote:dobro je ovo plejka skonto,mozda je zena sasvim slucajno naletila..bila nervozna ko zna zbog cega,edin je pitao jesu li ovo vase pare,ona rekla jesuko sto bih i ja
....uzela lovu,a edin se izofiro u novinama i tako ga skonto neko cije su stvarno pare i sad mu se natovario na kosti.
-
amko76
#198 Re: Naivni edin
Čim ga nema na facebooku, onda ne postoji sigurnokaranana wrote:ja ga ne poznajem. nema profil na fejsbuku.
Last edited by amko76 on 20/02/2012 17:08, edited 1 time in total.
- nellington
#199 Re: Naivni edin
Benjamin Delalić ne ulazi u MUPEdin H. wrote:Pa valjda bi se neko drugi u tom slucaju onda pojavio, barem u MUP-u da prijavi da je izgubio novacladyblue18 wrote:Ali ovo je vrlo realna situacija sto je najgore.Tvrdokorna mrlja wrote:dobro je ovo plejka skonto,mozda je zena sasvim slucajno naletila..bila nervozna ko zna zbog cega,edin je pitao jesu li ovo vase pare,ona rekla jesuko sto bih i ja
- glade
#200 Re: Naivni edin
Hajde druze da se mi onda mijenjamo. Ja tebi petobu ti meni 65 hiljadarkiMeatDuck wrote:Meni je isto, bilo 50 ili 65.000 KM. U oba slucaja ne bih gledao kome pripadaju vec bi kao sto neko rece, preko pune lijevo i smoto ga preko skenderije. I reci mi sad, isplati li se biti pošten? Vidi Edina gdje ga je postenje dovelo. Covjek pred nervnim slomom a mogao je uzivati. Biti pošten u drzavi gdje vladaju lopovi i kriminalci se ne isplati. Nisam lopov, nisam nikad ukrao nekom ( osim po trznim centrima neke karafeke). Ali pronaci torbu punu para na cesti i glumiti svemoguceg to mi ne pada na pamet.