burek_in_space wrote:![]()
Dobar dobar![]()
Samo da se zna - nemash shansi kod mene.![]()
a koja ima
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
burek_in_space wrote:![]()
Dobar dobar![]()
Samo da se zna - nemash shansi kod mene.![]()
nisam, majkemi. ja sam od onih sto prije presute, nego pohvale a juce mi eto dodje da negdje napisem koliko mi znaci. ne brini, kazem ja to njemu u njuskudječak sa šibicama wrote:Priznaj da si se samo htjela pohvaliti.wewa wrote:patetika je, znam, ali ja sam zahvalna na mom muskarcu.
Loulou wrote:I da jeste, neka je. Od wewe je.dječak sa šibicama wrote:Priznaj da si se samo htjela pohvaliti.wewa wrote:patetika je, znam, ali ja sam zahvalna na mom muskarcu.
sa'nucu ti sta znaci nick, a on jeste sretan i to kaze haman pa svaki dan, sreca njegovadječak sa šibicama wrote:Wewo (sta god ovaj nick znacio) menscini da je on sretan sto ima tebe
Eh sad...jedna 'vamo, ne znash je ti.sha_ba wrote:
a koja ima![]()
![]()
![]()
Ove moderne zenske su super, ustanes joj u troli, ona padne na guzicu. Zamisli milku donjeti iznenadaradenska wrote:ustao mi lik u komercijali da sjedem. Il je mislio da sam trudna il nesta vec ne znam... al prijatan osjecaj![]()
![]()
Navedi mi i jednu temu, bilo o seksu, bilo o ljubavi gdje se nešto konstruktivno napisalo?plain vanilla wrote:lijepo ti popljuva forum
pa taj je trazio svalerkuPeppermintSA wrote:Navedi mi i jednu temu, bilo o seksu, bilo o ljubavi gdje se nešto konstruktivno napisalo?plain vanilla wrote:lijepo ti popljuva forum
Upravo sam završio čitajući temu o liku koji traži prijateljicu sa povlasticama: Hem što su ga svi nazivali svim mogućim, hem što su ga svi podjebavali, hem što je po stoti put započeta priča o ''pravim muškarcima'' naspram ''kukavica'', hem što je administratorka zaključala topic uz obrazloženje ''Klasični kurvaluk''.
znači, strašno...
ustajem i ja ako moram izaci na sljedecojshin wrote:Ove moderne zenske su super, ustanes joj u troli, ona padne na guzicu. Zamisli milku donjeti iznenadaradenska wrote:ustao mi lik u komercijali da sjedem. Il je mislio da sam trudna il nesta vec ne znam... al prijatan osjecaj![]()
![]()
haj'd ne sekiraj se,vidis da sam poskualaPeppermintSA wrote:Zar postoji to na ovom forumu?
Koliko sam primjetio, ne postoiji lijepa tema o bilo kojem polu ovdje. Ako si muško i pišeš o seksu, forumaši iskaljuju svoje komplekse nad tobom s finom dozom sarkazma i ironije. S druge strane, forumašice te nazivaju Kurvarom, bezbeli jer ne poštuješ ''vjekovnu, nadvišenu instituciju poznatiju kao brak ili vezu''. U slučaju da si single, forumašice se pridružuju forumašima u podjebavanju...Najbolji pokazatelj razologa jeste poll o broju seksualnih partnera. Ih, ta frustracija...Na kraju, naravno, topic završi pod bravom.
Ako si muško i pišeš o ljubavi, forumaši te opet podjebavaju, dok forumašice koriste tvoj post kao modus otvaranja rasprave o ''pravim muškarcima'' i ''kukavicama'', uz sporadične komentare potpore. Takve rasprave se razvlače po 6 mjeseci, amplituda podjebavanja i šprdancije je konstantno u rastu i na kraju otvarač teme nestane (pogledajte pod temom onog frajera i Špankinje). Suštinski je rezultat isti kao i kod seks tema.
Ako si žensko i pišeš o seksu, najavangardniji i liberalniji forumaši ti se počnu cinično upucavati, ovi ostali kamenodobci te počnu kuditi, implicitno te nazivajući Kuravom. ''Liberalne'' forumašice izigravaju advocatus diaboli - rasprava radi rasprave, bezbeli, po pitanju ženskih prava i emancipacije iako ne upražnjavaju to za šta lobiraju (pogledajte poll o broju seks partnera), time sjebavajući temu. Naravno, javi se po neka ultra moderna dama koja je iskočila drito iz 13. Vijeka, napadajući sviju zbog nedostatka morala. Na kraju topic završi pod bravom.
Ako si žensko i pišeš o ljubavi, i forumaši i forumašice počnu: A) kuditi tog XY neznanog muškarca iz priče (vratimo se na priču o ''pravim muškarcima'' i ''kukavicama / Kurvarima) B) kroz zajebanciju okretati temu u drugom pravcu, najčešće zbog činjenice da ne mogu vjerovati da odrasla osoba može takvu idiotsku temu otvoriti (''Ja ga volim, ali ga nisam nikad upoznala'' / ''On me ne poštuje, pitao drugu za žvakaću'' / ''On još voli bivšu, lajkala mu je pjesmu'' itd.)
Moj zaključak - Trebate kolektivno organizovati neke orgije na Termama; možda malo forum živne i nešto se normalno napokon pročita
forum jeste zabavan, i zato postoje zabavne teme tipa ove, tipa najsmiješnija upucavanja, tipa seks urbane legende itd. itd., ali valjda kad neko otvori neki lični topic i traži savjet ili mišljenje, forum prestaje biti puka zabava već i neki savjetodavački centar.plain vanilla wrote:pa taj je trazio svalerkuPeppermintSA wrote:Navedi mi i jednu temu, bilo o seksu, bilo o ljubavi gdje se nešto konstruktivno napisalo?plain vanilla wrote:lijepo ti popljuva forum
Upravo sam završio čitajući temu o liku koji traži prijateljicu sa povlasticama: Hem što su ga svi nazivali svim mogućim, hem što su ga svi podjebavali, hem što je po stoti put započeta priča o ''pravim muškarcima'' naspram ''kukavica'', hem što je administratorka zaključala topic uz obrazloženje ''Klasični kurvaluk''.
znači, strašno...![]()
![]()
samo je mijenjao iskaze
forum je prije svega zabavan i to ne smijes zaboraviti
Ima i "sivih" (mislim više nego crno-bijelih), ali i takvi se trpaju u jedan od ova dva koša, ljudi vole jasne i jednostavne kategorije, teže je shvatiti, a još teže prihvatiti ove drugačije. Sad ne govorim samo o forumu nego generalnoljubav_aha wrote:bode oči činjenica da je sve predstavljeno tako crnobijelo. Ili se, navodno, praviš da si jebač/kurvar/muško đubre, ili se praviš da si fin/pitom/emotivan. Odnosno, ili se praviš da si konzervativna, ili se praviš da si liberalna. Koja god varijanta bila, kojeg god pola, podjebavana si od jedne strane, dok si izvrijeđana od druge.
ajmeeeeeeeeeeeeeeeeeeciki4 wrote:Ima i "sivih" (mislim više nego crno-bijelih), ali i takvi se trpaju u jedan od ova dva koša, ljudi vole jasne i jednostavne kategorije, teže je shvatiti, a još teže prihvatiti ove drugačije. Sad ne govorim samo o forumu nego generalnoljubav_aha wrote:bode oči činjenica da je sve predstavljeno tako crnobijelo. Ili se, navodno, praviš da si jebač/kurvar/muško đubre, ili se praviš da si fin/pitom/emotivan. Odnosno, ili se praviš da si konzervativna, ili se praviš da si liberalna. Koja god varijanta bila, kojeg god pola, podjebavana si od jedne strane, dok si izvrijeđana od druge.
istina do neke mjere - Možda se, ipak, ja krećem u nekim drugim krugovima...ciki4 wrote:Ima i "sivih" (mislim više nego crno-bijelih), ali i takvi se trpaju u jedan od ova dva koša, ljudi vole jasne i jednostavne kategorije, teže je shvatiti, a još teže prihvatiti ove drugačije. Sad ne govorim samo o forumu nego generalnoljubav_aha wrote:bode oči činjenica da je sve predstavljeno tako crnobijelo. Ili se, navodno, praviš da si jebač/kurvar/muško đubre, ili se praviš da si fin/pitom/emotivan. Odnosno, ili se praviš da si konzervativna, ili se praviš da si liberalna. Koja god varijanta bila, kojeg god pola, podjebavana si od jedne strane, dok si izvrijeđana od druge.
muskraci pricaju o sebi ,ali negativno,a ja zelim finu temuMr. Brightside wrote:ustajem i ja ako moram izaci na sljedecojshin wrote:Ove moderne zenske su super, ustanes joj u troli, ona padne na guzicu. Zamisli milku donjeti iznenadaradenska wrote:ustao mi lik u komercijali da sjedem. Il je mislio da sam trudna il nesta vec ne znam... al prijatan osjecaj![]()
![]()
ljubav_aha wrote:muskraci pricaju o sebi ,ali negativno,a ja zelim finu temu![]()
![]()
nema ga vise, haman je bio samo u prolazuzonna wrote:pakice, setas li jos uvijek psa? ima li jos tog djecaka koji ti popravlja dan ili je nestao?
a on tebe?Not My Idea wrote:kakvog sam danas vidjela momka![]()
![]()
odnosno gledala