lijepa tema o muskarcima

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
sha_ba

#176 Re: lijepa tema o muskarcima

Post by sha_ba »

burek_in_space wrote::lol:

Dobar dobar :thumbup:

Samo da se zna - nemash shansi kod mene. 8-) :razz:

a koja ima :?: :?: :?: :-D
wewa

#177 Re: lijepa tema o muskarcima

Post by wewa »

dječak sa šibicama wrote:
wewa wrote:patetika je, znam, ali ja sam zahvalna na mom muskarcu.
Priznaj da si se samo htjela pohvaliti.
nisam, majkemi. ja sam od onih sto prije presute, nego pohvale a juce mi eto dodje da negdje napisem koliko mi znaci. ne brini, kazem ja to njemu u njusku :-D
Loulou wrote:
dječak sa šibicama wrote:
wewa wrote:patetika je, znam, ali ja sam zahvalna na mom muskarcu.
Priznaj da si se samo htjela pohvaliti.
I da jeste, neka je. Od wewe je. :thumbup:
:kiss:
dječak sa šibicama

#178 Re: lijepa tema o muskarcima

Post by dječak sa šibicama »

Wewo (sta god ovaj nick znacio :D ) menscini da je on sretan sto ima tebe :P
wewa

#179 Re: lijepa tema o muskarcima

Post by wewa »

dječak sa šibicama wrote:Wewo (sta god ovaj nick znacio :D ) menscini da je on sretan sto ima tebe :P
sa'nucu ti sta znaci nick, a on jeste sretan i to kaze haman pa svaki dan, sreca njegova :lol:
burek_in_space

#180 Re: lijepa tema o muskarcima

Post by burek_in_space »

sha_ba wrote:
a koja ima :?: :?: :?: :-D
Eh sad...jedna 'vamo, ne znash je ti. 8-)
PeppermintSA

#181 Re: lijepa tema o muskarcima

Post by PeppermintSA »

Zar postoji to na ovom forumu?

Koliko sam primjetio, ne postoiji lijepa tema o bilo kojem polu ovdje. Ako si muško i pišeš o seksu, forumaši iskaljuju svoje komplekse nad tobom s finom dozom sarkazma i ironije. S druge strane, forumašice te nazivaju Kurvarom, bezbeli jer ne poštuješ ''vjekovnu, nadvišenu instituciju poznatiju kao brak ili vezu''. U slučaju da si single, forumašice se pridružuju forumašima u podjebavanju...Najbolji pokazatelj razologa jeste poll o broju seksualnih partnera. Ih, ta frustracija... :roll: Na kraju, naravno, topic završi pod bravom.

Ako si muško i pišeš o ljubavi, forumaši te opet podjebavaju, dok forumašice koriste tvoj post kao modus otvaranja rasprave o ''pravim muškarcima'' i ''kukavicama'', uz sporadične komentare potpore. Takve rasprave se razvlače po 6 mjeseci, amplituda podjebavanja i šprdancije je konstantno u rastu i na kraju otvarač teme nestane (pogledajte pod temom onog frajera i Špankinje). Suštinski je rezultat isti kao i kod seks tema.

Ako si žensko i pišeš o seksu, najavangardniji i liberalniji forumaši ti se počnu cinično upucavati, ovi ostali kamenodobci te počnu kuditi, implicitno te nazivajući Kuravom. ''Liberalne'' forumašice izigravaju advocatus diaboli - rasprava radi rasprave, bezbeli, po pitanju ženskih prava i emancipacije iako ne upražnjavaju to za šta lobiraju (pogledajte poll o broju seks partnera), time sjebavajući temu. Naravno, javi se po neka ultra moderna dama koja je iskočila drito iz 13. Vijeka, napadajući sviju zbog nedostatka morala. Na kraju topic završi pod bravom.

Ako si žensko i pišeš o ljubavi, i forumaši i forumašice počnu: A) kuditi tog XY neznanog muškarca iz priče (vratimo se na priču o ''pravim muškarcima'' i ''kukavicama / Kurvarima) B) kroz zajebanciju okretati temu u drugom pravcu, najčešće zbog činjenice da ne mogu vjerovati da odrasla osoba može takvu idiotsku temu otvoriti (''Ja ga volim, ali ga nisam nikad upoznala'' / ''On me ne poštuje, pitao drugu za žvakaću'' / ''On još voli bivšu, lajkala mu je pjesmu'' itd.)

Moj zaključak - Trebate kolektivno organizovati neke orgije na Termama; možda malo forum živne i nešto se normalno napokon pročita :zzzz:
Last edited by PeppermintSA on 25/02/2012 18:53, edited 1 time in total.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#182 Re: lijepa tema o muskarcima

Post by plain vanilla »

lijepo ti popljuva forum
shin

#183 Re: lijepa tema o muskarcima

Post by shin »

radenska wrote:ustao mi lik u komercijali da sjedem. Il je mislio da sam trudna il nesta vec ne znam... al prijatan osjecaj :D :lol: :lol:
Ove moderne zenske su super, ustanes joj u troli, ona padne na guzicu. Zamisli milku donjeti iznenada :lol:
PeppermintSA

#184 Re: lijepa tema o muskarcima

Post by PeppermintSA »

plain vanilla wrote:lijepo ti popljuva forum
Navedi mi i jednu temu, bilo o seksu, bilo o ljubavi gdje se nešto konstruktivno napisalo?

Upravo sam završio čitajući temu o liku koji traži prijateljicu sa povlasticama: Hem što su ga svi nazivali svim mogućim, hem što su ga svi podjebavali, hem što je po stoti put započeta priča o ''pravim muškarcima'' naspram ''kukavica'', hem što je administratorka zaključala topic uz obrazloženje ''Klasični kurvaluk''.

znači, strašno...
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#185 Re: lijepa tema o muskarcima

Post by plain vanilla »

PeppermintSA wrote:
Navedi mi i jednu temu, bilo o seksu, bilo o ljubavi gdje se nešto konstruktivno napisalo?

Upravo sam završio čitajući temu o liku koji traži prijateljicu sa povlasticama: Hem što su ga svi nazivali svim mogućim, hem što su ga svi podjebavali, hem što je po stoti put započeta priča o ''pravim muškarcima'' naspram ''kukavica'', hem što je administratorka zaključala topic uz obrazloženje ''Klasični kurvaluk''.

znači, strašno...
pa taj je trazio svalerku :lol: :lol:
samo je mijenjao iskaze

forum je prije svega zabavan i to ne smijes zaboraviti
Autobus

#186 Re: lijepa tema o muskarcima

Post by Autobus »

Sjedim u autu jučer, djevojka prelazi ulicu i baci pogled, taman kad sam ugledao okrenu se na drugu stranu... moj pogled zastao i onda se naglo ponovo okrenu i pogleda smo se... neke tri-četiri sekunde...onda se ponovo okrenu negdje tamo...

i tako...
Mr. Brightside

#187 Re: lijepa tema o muskarcima

Post by Mr. Brightside »

shin wrote:
radenska wrote:ustao mi lik u komercijali da sjedem. Il je mislio da sam trudna il nesta vec ne znam... al prijatan osjecaj :D :lol: :lol:
Ove moderne zenske su super, ustanes joj u troli, ona padne na guzicu. Zamisli milku donjeti iznenada :lol:
ustajem i ja ako moram izaci na sljedecoj :oops:
ljubav_aha

#188 Re: lijepa tema o muskarcima

Post by ljubav_aha »

PeppermintSA wrote:Zar postoji to na ovom forumu?

Koliko sam primjetio, ne postoiji lijepa tema o bilo kojem polu ovdje. Ako si muško i pišeš o seksu, forumaši iskaljuju svoje komplekse nad tobom s finom dozom sarkazma i ironije. S druge strane, forumašice te nazivaju Kurvarom, bezbeli jer ne poštuješ ''vjekovnu, nadvišenu instituciju poznatiju kao brak ili vezu''. U slučaju da si single, forumašice se pridružuju forumašima u podjebavanju...Najbolji pokazatelj razologa jeste poll o broju seksualnih partnera. Ih, ta frustracija... :roll: Na kraju, naravno, topic završi pod bravom.

Ako si muško i pišeš o ljubavi, forumaši te opet podjebavaju, dok forumašice koriste tvoj post kao modus otvaranja rasprave o ''pravim muškarcima'' i ''kukavicama'', uz sporadične komentare potpore. Takve rasprave se razvlače po 6 mjeseci, amplituda podjebavanja i šprdancije je konstantno u rastu i na kraju otvarač teme nestane (pogledajte pod temom onog frajera i Špankinje). Suštinski je rezultat isti kao i kod seks tema.

Ako si žensko i pišeš o seksu, najavangardniji i liberalniji forumaši ti se počnu cinično upucavati, ovi ostali kamenodobci te počnu kuditi, implicitno te nazivajući Kuravom. ''Liberalne'' forumašice izigravaju advocatus diaboli - rasprava radi rasprave, bezbeli, po pitanju ženskih prava i emancipacije iako ne upražnjavaju to za šta lobiraju (pogledajte poll o broju seks partnera), time sjebavajući temu. Naravno, javi se po neka ultra moderna dama koja je iskočila drito iz 13. Vijeka, napadajući sviju zbog nedostatka morala. Na kraju topic završi pod bravom.

Ako si žensko i pišeš o ljubavi, i forumaši i forumašice počnu: A) kuditi tog XY neznanog muškarca iz priče (vratimo se na priču o ''pravim muškarcima'' i ''kukavicama / Kurvarima) B) kroz zajebanciju okretati temu u drugom pravcu, najčešće zbog činjenice da ne mogu vjerovati da odrasla osoba može takvu idiotsku temu otvoriti (''Ja ga volim, ali ga nisam nikad upoznala'' / ''On me ne poštuje, pitao drugu za žvakaću'' / ''On još voli bivšu, lajkala mu je pjesmu'' itd.)

Moj zaključak - Trebate kolektivno organizovati neke orgije na Termama; možda malo forum živne i nešto se normalno napokon pročita :zzzz:
haj'd ne sekiraj se,vidis da sam poskuala :lol: :-D
PeppermintSA

#189 Re: lijepa tema o muskarcima

Post by PeppermintSA »

plain vanilla wrote:
PeppermintSA wrote:

znači, strašno...
pa taj je trazio svalerku :lol: :lol:
samo je mijenjao iskaze

forum je prije svega zabavan i to ne smijes zaboraviti
forum jeste zabavan, i zato postoje zabavne teme tipa ove, tipa najsmiješnija upucavanja, tipa seks urbane legende itd. itd., ali valjda kad neko otvori neki lični topic i traži savjet ili mišljenje, forum prestaje biti puka zabava već i neki savjetodavački centar.

Što se tiče dotičnog - koliko sam skontao, lik je u braku, neki direktor ili šta li - čisto sumnjam da je došao ovdje da dobije nečiji broj telefona ili kućnu adresu. Dakle, ja sam njegov topic shvatio kao pokušaj raspravljanja na temu ''super mi je brak, ali nešto fali''.

Problem i jeste što takve teme uvijek završavaju na isti način - Ništa nije crnobijelo. Lik je lijepo napisao, ''Tražim nekog kome mogu sve reči'', vi ste kolektivno, naravno, rekli da mu supruga mora biti ta osoba, odnosno, da ako nije u stanju njoj sve reči, da je fulio osobu. Upravo je negirana ta teza tim silnim podjebavanjem.

Da se razumijemo, ja uđem ovdje jer mi je dosadno - napišem post-dva, pročitam najnovije postove i ćao, ali mi bode oči činjenica da je sve predstavljeno tako crnobijelo. Ili se, navodno, praviš da si jebač/kurvar/muško đubre, ili se praviš da si fin/pitom/emotivan. Odnosno, ili se praviš da si konzervativna, ili se praviš da si liberalna. Koja god varijanta bila, kojeg god pola, podjebavana si od jedne strane, dok si izvrijeđana od druge.

al' dobro, ja ionako ne pišem ovdje mnogo, pa nije moje mjesto da pametujem. Obična konstatacija :wink:

Što se tiče dotičnog, imao sam vlastito mišljenje na otvorenu temu, ali nisam bio u stanju napisati jer je, zaboga, tema ''obični kurvaluk'' :zzzz:
ciki4

#190 Re: lijepa tema o muskarcima

Post by ciki4 »

ljubav_aha wrote:bode oči činjenica da je sve predstavljeno tako crnobijelo. Ili se, navodno, praviš da si jebač/kurvar/muško đubre, ili se praviš da si fin/pitom/emotivan. Odnosno, ili se praviš da si konzervativna, ili se praviš da si liberalna. Koja god varijanta bila, kojeg god pola, podjebavana si od jedne strane, dok si izvrijeđana od druge.
Ima i "sivih" (mislim više nego crno-bijelih), ali i takvi se trpaju u jedan od ova dva koša, ljudi vole jasne i jednostavne kategorije, teže je shvatiti, a još teže prihvatiti ove drugačije. Sad ne govorim samo o forumu nego generalno :-)
ljubav_aha

#191 Re: lijepa tema o muskarcima

Post by ljubav_aha »

ciki4 wrote:
ljubav_aha wrote:bode oči činjenica da je sve predstavljeno tako crnobijelo. Ili se, navodno, praviš da si jebač/kurvar/muško đubre, ili se praviš da si fin/pitom/emotivan. Odnosno, ili se praviš da si konzervativna, ili se praviš da si liberalna. Koja god varijanta bila, kojeg god pola, podjebavana si od jedne strane, dok si izvrijeđana od druge.
Ima i "sivih" (mislim više nego crno-bijelih), ali i takvi se trpaju u jedan od ova dva koša, ljudi vole jasne i jednostavne kategorije, teže je shvatiti, a još teže prihvatiti ove drugačije. Sad ne govorim samo o forumu nego generalno :-)
ajmeeeeeeeeeeeeeeeeee :skoljka: tekst je pisao PeperMint :run:
PeppermintSA

#192 Re: lijepa tema o muskarcima

Post by PeppermintSA »

ciki4 wrote:
istina do neke mjere - Možda se, ipak, ja krećem u nekim drugim krugovima...
zonna

#193 Re: lijepa tema o muskarcima

Post by zonna »

pakice, setas li jos uvijek psa? ima li jos tog djecaka koji ti popravlja dan ili je nestao? :)
ljubav_aha

#194 Re: lijepa tema o muskarcima

Post by ljubav_aha »

Mr. Brightside wrote:
shin wrote:
ustajem i ja ako moram izaci na sljedecoj :oops:
muskraci pricaju o sebi ,ali negativno,a ja zelim finu temu :D :lol: :-D
zonna

#195 Re: lijepa tema o muskarcima

Post by zonna »

ljubav_aha wrote:muskraci pricaju o sebi ,ali negativno,a ja zelim finu temu :D :lol: :-D
:( nista od fine teme i finih muskaraca.... :sad:
6.april

#196 Re: lijepa tema o muskarcima

Post by 6.april »

pakica_

#197 Re: lijepa tema o muskarcima

Post by pakica_ »

zonna wrote:pakice, setas li jos uvijek psa? ima li jos tog djecaka koji ti popravlja dan ili je nestao? :)
nema ga vise, haman je bio samo u prolazu :D k'o blesava cunjam po mahali, al' jok :D
juce mi je oko ostalo na jednom braci koji je uhvatio volan svoje vrle golf dvice, pustio macan 2paca i pjeva sam sa sobom :D
vratilo mi je nadu u zivot, da ima jos uvijek ljudi koji slusaju 2paca, a ne samo hojc :D
zonna

#198 Re: lijepa tema o muskarcima

Post by zonna »

ma nema veze, naletice neki drugi decko koji ce ti osmjehom uljepsati dan slusao 2paca ili ne... :-D
Not My Idea

#199 Re: lijepa tema o muskarcima

Post by Not My Idea »

kakvog sam danas vidjela momka :-) :oops:
odnosno gledala :skoljka:
liberty02

#200 Re: lijepa tema o muskarcima

Post by liberty02 »

Not My Idea wrote:kakvog sam danas vidjela momka :-) :oops:
odnosno gledala :skoljka:
a on tebe? :lol:
Post Reply