wow bitango zasto si se okomio na covjeka wowwwbitanga_sa_otesa wrote:gdje ti zivisdgL_ wrote: Zar ima u bbi praonica?![]()
![]()
Paljenje i odrzavanje parkiranog auta na minusima!
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- klaki
#176 Re: Paljenje i odrzavanje parkiranog auta na minusima!
- amar1994
#177 Re: RE: Re: Paljenje i odrzavanje parkiranog auta na minusima!
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0706345114dgL_ wrote:Zar ima u bbi praonica?amar1994 wrote: mecrator i bbi [emoji106] , i ja svog moram odvest , promijenio je boju skroz [emoji38]
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#178 Re: Paljenje i odrzavanje parkiranog auta na minusima!
zato jersam dzubreklaki wrote:
wow bitango zasto si se okomio na covjeka wowww
![]()
![]()
![]()
![]()
- Bakir1
#179 Re: Paljenje i odrzavanje parkiranog auta na minusima!
I lud pride 
Forumi vec odavno nisu sto su nekada bili, sada je to nesto drugo
Forumi vec odavno nisu sto su nekada bili, sada je to nesto drugo
- amar1994
#180 Re: Paljenje i odrzavanje parkiranog auta na minusima!
[emoji2][emoji2]
- hopi
-
530i
#182 Re: Paljenje i odrzavanje parkiranog auta na minusima!
_BataZiv_0809 wrote:
On topic: Dva puta dnevno kresnem auto dok su ovi minusi i za sad je sve okej. Nisam uopste gasio elektricne potrosace prije paljenja.
Nemoj bezveze trošiti gorivo - ako ne voziš auto. Neće mu ništa biti da stoji 10-15 dana, a akumulator kući u toplo, napuniš (ako je ispražnjen) punjačem i zdravo...
- commendatore
#183 Re: Paljenje i odrzavanje parkiranog auta na minusima!
ziku u dortmundu snijega ah.... i to sa duplo L
-
dgL_
#184 Re: Paljenje i odrzavanje parkiranog auta na minusima!
U Sarajevu okano... Al mi vrh izlaska zaista nije BBI... Niti sam kad autom krocio u istibitanga_sa_otesa wrote:gdje ti zivisdgL_ wrote: Zar ima u bbi praonica?![]()
![]()
Nema potrebe za izrugivanjem...
- bitanga_sa_otesa
#185 Re: Paljenje i odrzavanje parkiranog auta na minusima!
oko moje lijepo ,ne izlazim ni ja u bbi ,al nekad parkiram ,ne rugam ti se vec pitam...jel to bojkotujes arape i bakira pa ne ides tamodgL_ wrote: U Sarajevu okano... Al mi vrh izlaska zaista nije BBI... Niti sam kad autom krocio u isti![]()
-
dgL_
#186 Re: Paljenje i odrzavanje parkiranog auta na minusima!
Ma ne bojkotujem nikoga ali tamo nisam krocio na parking sa autom, kad idem u grad pretezno sam u Starom gradu sa parkingom... Malopriie sam vidio u robotu na socijalnom da ima izgleda dole i to fino uradjeno...bitanga_sa_otesa wrote:oko moje lijepo ,ne izlazim ni ja u bbi ,al nekad parkiram ,ne rugam ti se vec pitam...jel to bojkotujes arape i bakira pa ne ides tamodgL_ wrote: U Sarajevu okano... Al mi vrh izlaska zaista nije BBI... Niti sam kad autom krocio u isti![]()
- bitanga_sa_otesa
#187 Re: Paljenje i odrzavanje parkiranog auta na minusima!
a ja ,ja zaboravio da ti parkiras po sokacima na carsiji..lijepo je i u robotu,parkiram i tamo nekad,al se placa jbgadgL_ wrote: Ma ne bojkotujem nikoga ali tamo nisam krocio na parking sa autom, kad idem u grad pretezno sam u Starom gradu sa parkingom... Malopriie sam vidio u robotu na socijalnom da ima izgleda dole i to fino uradjeno...
-
dgL_
#188 Re: Paljenje i odrzavanje parkiranog auta na minusima!
pa da se opere auto nabrzaka osusi i okapa i nije problem... Al za masnit guzove po kaficima bogami...bitanga_sa_otesa wrote:a ja ,ja zaboravio da ti parkiras po sokacima na carsiji..lijepo je i u robotu,parkiram i tamo nekad,al se placa jbgadgL_ wrote: Ma ne bojkotujem nikoga ali tamo nisam krocio na parking sa autom, kad idem u grad pretezno sam u Starom gradu sa parkingom... Malopriie sam vidio u robotu na socijalnom da ima izgleda dole i to fino uradjeno...
- bitanga_sa_otesa
#189 Re: Paljenje i odrzavanje parkiranog auta na minusima!
to ne bih znao,nit pijem kafe,nit sjedim u kafanama...dgL_ wrote: Al za masnit guzove po kaficima bogami...
- Ned071
#190 Re: Paljenje i odrzavanje parkiranog auta na minusima!
Konzum lozionicka. SCC prvi nivo u cosku skroz desnodgL_ wrote:Ajde nemojte. U off ici... Ima raje koja cita ovu temu i trazi konkretne savjete...
Ja danas nesto gledam auto je bukvalno svinjac... Volio bih ga oprati kako unutra tako i vani ... Sa obzirom da minusi to bas i ne dozvoljavaju zanima me jel izmuho ko kakvu praonicu recimo zatvorenog tipa gdje se moze auto fino i posusit a da je temperatura u + da se fino okapa i posusi... ?
- skvo
#191 Re: Paljenje i odrzavanje parkiranog auta na minusima!
Imam fiat punto jtd 2001 godiste.
U subotu, kad je bilo -22 ( mada neki tvrde -27) nisam mogla upalit. U nedjelju popodne upalim na kablove, odradi 15 minuta i ugasim. Poslije sat vremena napravim veliki krug po gradu, jer kazu bolje se puni akumulator kad se auto vozi. Juce dva puta ugrijala, malo duze verglao ali ipak upalio. Vozala na par lokacija, pali- gasi bez problema. Jutros mrka kapa. Kazaljke na tabli zatrzale pa puta, sat ode na nulu...mada je skoro pa upalio, boba falila.
Eh, kontam da akumulator unesem u kucu, napunim i da ga ne iznosim dok ne popuste ovi minusi. Je li to pametno? Je li stetno za elektroniku?
U subotu, kad je bilo -22 ( mada neki tvrde -27) nisam mogla upalit. U nedjelju popodne upalim na kablove, odradi 15 minuta i ugasim. Poslije sat vremena napravim veliki krug po gradu, jer kazu bolje se puni akumulator kad se auto vozi. Juce dva puta ugrijala, malo duze verglao ali ipak upalio. Vozala na par lokacija, pali- gasi bez problema. Jutros mrka kapa. Kazaljke na tabli zatrzale pa puta, sat ode na nulu...mada je skoro pa upalio, boba falila.
Eh, kontam da akumulator unesem u kucu, napunim i da ga ne iznosim dok ne popuste ovi minusi. Je li to pametno? Je li stetno za elektroniku?
-
530i
#192 Re: Paljenje i odrzavanje parkiranog auta na minusima!
Ne možeš ništa pametnije ni uraditi 
- skvo
#193 Re: Paljenje i odrzavanje parkiranog auta na minusima!
Osim kupiti novi akumulator, ali novcanik vristi "nije pametno" : D
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#194 Re: Paljenje i odrzavanje parkiranog auta na minusima!
Imas li FIAT Code kartice?
-
NediM17
#195 Re: Paljenje i odrzavanje parkiranog auta na minusima!
@Bato
Ne moze izgubiti kodove kljuceva skidanjem klema. Nema sanse. To je mozda moglo na onim starim BOSCH EDC15 (Bravo), na Stilu je EDC16. Nema brige oko toga.
EDIT: Ovo je Punto, previd. Na njemu je 15ka takodjer. Treba pripaziti onda. A za ne dao Bog uvijek ima immo off opcija.
Ne moze izgubiti kodove kljuceva skidanjem klema. Nema sanse. To je mozda moglo na onim starim BOSCH EDC15 (Bravo), na Stilu je EDC16. Nema brige oko toga.
EDIT: Ovo je Punto, previd. Na njemu je 15ka takodjer. Treba pripaziti onda. A za ne dao Bog uvijek ima immo off opcija.
-
internazionale
#196 Re: Paljenje i odrzavanje parkiranog auta na minusima!
Koje je rjesenje za filter nafteQler wrote:Ne znam, meni se juce ugasi u voznji... presao nekih cca 400-500m i samo se ugasi.. pokusavao kasnije da upalim nece ni da cuje... ostavio sam ga na parkingu jebo ga dizel...
Moze li se isti samo "otopiti" od zaledjivanja ili se mora vaditi i cistiti
- skvo
#197 Re: Paljenje i odrzavanje parkiranog auta na minusima!
Prvo sam citala sta su code kartice : D Nemam.
Da dodam da sam sa starim akumulatorom imala isti problem, punila dan, mozda dva i ponovo u auto. Nije se nista desilo, ali to je bilo samo dan- dva
Da dodam da sam sa starim akumulatorom imala isti problem, punila dan, mozda dva i ponovo u auto. Nije se nista desilo, ali to je bilo samo dan- dva
- Bakir1
#198 Re: Paljenje i odrzavanje parkiranog auta na minusima!
@internazionale
Kipuci caj od nane, ne od mente, kamilice, uvin kao ni plejada vocnih cajeva, samo kipuca nana
Izgleda da je gorivo kod suse u Visokom pravo dobro
Kipuci caj od nane, ne od mente, kamilice, uvin kao ni plejada vocnih cajeva, samo kipuca nana
Izgleda da je gorivo kod suse u Visokom pravo dobro
Last edited by Bakir1 on 10/01/2017 22:19, edited 1 time in total.
-
Enticer
#199 Re: Paljenje i odrzavanje parkiranog auta na minusima!
Ehh, ja sve prerovio i nigdje ne mogu da nadjem svoj stari punjac za akumulator. Kad ti nesto treba k'o hljeb nidje ga nemajyqan wrote:izvadio akumulator sinoć na punjenje, imam neki punjac
jutros vidim skala na punjacu pala na nulu (kažu tako treba), a indikator na akumulatoru bio zelen sinoć, sad crn, ni traga zelenog
šta je sad, napunjen ili prazan?
A ovi po piku traze petobu i vise za neke kineske punjace...
- shiny
#200 Re: Paljenje i odrzavanje parkiranog auta na minusima!
Za vikend na minus 22 upali na po' ključa. Onda na Bjelašnici na minus 27 upali na po' ključa. Danas na sitnih minus 9 neće. Vergla, vergla... neće...
Pišči "water in diesel engine filter"? Jel' može biti to... a nasula aditiv koji su mi uvalili za 7 KM na pumpi...
Pišči "water in diesel engine filter"? Jel' može biti to... a nasula aditiv koji su mi uvalili za 7 KM na pumpi...