Lagumdzija - najgori moguci ministar vanjskih poslova?

Locked
seln

#176 Re: Lagumdzija - najgori moguci ministar vanjskih poslova?

Post by seln »

plain vanilla wrote:
kakv je on s Lajcakom? :mrgreen:
Zoka ne pije Dodikovu brlju. :D
kiky

#177 Re: Lagumdzija - najgori moguci ministar vanjskih poslova?

Post by kiky »

lagumđija je kralj ...
:thumbup:
etovidis

#178 Re: Lagumdzija - najgori moguci ministar vanjskih poslova?

Post by etovidis »

plain vanilla wrote:kao da ih je jedna mati rodila :D

To vise nije tako bitno u Hrvatskoj koja postaje clanica EU. Problem je u BiH gdje su Dodik, Lagumdzija i slicni manijaci spremni zrtvovati skoro sve za jedno ministarsko mjesto i sl.
Lagumdzija ce sasvim sretan postati MVP iako zna da to nije dobro za interese BiH i to je sustina problema.
seln

#179 Re: Lagumdzija - najgori moguci ministar vanjskih poslova?

Post by seln »

etovidis wrote:

To vise nije tako bitno u Hrvatskoj koja postaje clanica EU. Problem je u BiH gdje su Dodik, Lagumdzija i slicni manijaci spremni zrtvovati skoro sve za jedno ministarsko mjesto i sl.
Lagumdzija ce sasvim sretan postati MVP iako zna da to nije dobro za interese BiH i to je sustina problema.
Dakle, vlast se nije formirala sve do sada zato sto je Lagumdzija zelio MVP?
EU i NATO integracije su u zastoju zato sto je Lagumdzija zelio MVP?
Romanija

#180 Re: Lagumdzija - najgori moguci ministar vanjskih poslova?

Post by Romanija »

etovidis wrote:To vise nije tako bitno u Hrvatskoj koja postaje clanica EU. Problem je u BiH gdje su Dodik, Lagumdzija i slicni manijaci spremni zrtvovati skoro sve za jedno ministarsko mjesto i sl.
1. Koja je to politicka slicnost Dodika i Lagumdzije?
2. Po cemu je to Lagumdija 'politicki manijak', sto proizilazi iz 1. zakona slicnosti iznad?
3. Elaboriraj sta podrazumjevas pod stetom kao rezultatom Lagumdzije na poziciji MVP-a?
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#181 Re: Lagumdzija - najgori moguci ministar vanjskih poslova?

Post by plain vanilla »

etovidis wrote:

zasto nije dobro da Lagumdzija bude ministar vanjskih poslova?
sigurna sam da ce bit bolji od onog proslog
agent_zero

#182 Re: Lagumdzija - najgori moguci ministar vanjskih poslova?

Post by agent_zero »

Ne zna se šta je gluplje, naziv teme ili postavljač iste sa svojom konstatacijom u prvom postu.
veliki_ah

#183 Re: Lagumdzija - najgori moguci ministar vanjskih poslova?

Post by veliki_ah »

Nek me bilo ko podsjeti sta je to Zlatko Lagumdzija dobro uradio..za ovaj napaceni bosanski narod, a vec kad smo kod podsjecanja nek me isto tako neko ili bilo ko podsjeti sta je isto tako dobro uradio i Komsic!!!

Samo nek nabroje ta dobra djela i tu dobrobi ostvareno tim djelima...samo taksativno!!!
seln

#184 Re: Lagumdzija - najgori moguci ministar vanjskih poslova?

Post by seln »

veliki_ah wrote:Nek me bilo ko podsjeti sta je to Zlatko Lagumdzija dobro uradio..za ovaj napaceni bosanski narod, a vec kad smo kod podsjecanja nek me isto tako neko ili bilo ko podsjeti sta je isto tako dobro uradio i Komsic!!!

Samo nek nabroje ta dobra djela i tu dobrobi ostvareno tim djelima...samo taksativno!!!
Izetbegovic, Tihic, Silajdzic, Radoncic....nastavite listu.

Ovakve teme su apsolutno suvisne i nemaju veze sa diskusijom. Svi fanovi sbb, sbih, ovog onog...
ce u svakom pitanju prejudicirati odgovor. I ako im neko navede primjer dobro uradjenog, naci ce vec nacina da to prikazu kao lose.

Ukratko, tema se ubila za svadje i chatanje.
I za kljuca.
SprecoM

#185 Re: Lagumdzija - najgori moguci ministar vanjskih poslova?

Post by SprecoM »

@etov idiš, znao sam!
Sve zbog tog zlog i pokvarenog Lagumdžije nas i Bog kažnjava. Sad ćeš tek da vidiš kakve nas poplave očekuju. Na ljeto – ja suša ja kiša ( ma ni Akaši nam nije u stanju pomoći, pa da i hoće – a neće).
Nego, ima li Cerke kuveta još, možda bi on bio pogodan za ministra?! U, što bi to bilo lijepo!
Tvoja ocjena izrečena u naslovu teme je toliko duboka i argumentovana da se ne mogu nadiviti tolikoj tvojoj pameti!
zamzija

#186 Re: Lagumdzija - najgori moguci ministar vanjskih poslova?

Post by zamzija »

seln wrote:
veliki_ah wrote:Nek me bilo ko podsjeti sta je to Zlatko Lagumdzija dobro uradio..za ovaj napaceni bosanski narod, a vec kad smo kod podsjecanja nek me isto tako neko ili bilo ko podsjeti sta je isto tako dobro uradio i Komsic!!!

Ovakve teme su apsolutno suvisne i nemaju veze sa diskusijom. Svi fanovi sbb, sbih, ovog onog...
ce u svakom pitanju prejudicirati odgovor. I ako im neko navede primjer dobro uradjenog, naci ce vec nacina da to prikazu kao lose.

I za kljuca.
Kao sto ce fanovi sbb, sbih, ovog onog da odgovore, tako si se i ti nasao da branis SDP.... odmori malo brate...imas na svaku temu odgovor, na svaku temu imas svoje misljenje i stava... svima solis pamet...laganini hadzuka... polako ba... ohladi malo tastaturu... postao si prava tetka torokusa...prava zena..pardon, zenturaca...

odmori malo, popij kafu..svakako ces biti placen za to sto radis...

idi popij sok! :P :lol: :run:
SprecoM

#187 Re: Lagumdzija - najgori moguci ministar vanjskih poslova?

Post by SprecoM »

Evo mene, odmornog "komunjare"! Šta ćeš sad!? I mene pozvati da idem na odmor!?
Ohladi i ti mali, uzmi vode u usta i nemoj što duže progutati. Izgledat ćeš kao mudrac!
JKG

#188 Re: Lagumdzija - najgori moguci ministar vanjskih poslova?

Post by JKG »

SprecoM wrote:Evo mene, odmornog "komunjare"! Šta ćeš sad!? I mene pozvati da idem na odmor!?
Ohladi i ti mali, uzmi vode u usta i nemoj što duže progutati. Izgledat ćeš kao mudrac!

Mogao bi vala taj mali malo ohladiti...ali mislim da je pre mlad...tako da ne zna kako se to radi...pa bi vi ostarjele i ohrndane komunjare da mu pokazete kako se to radi... vlastiti primjer je uvijek najbolji primjer....

pokazite na djelu...a ne na demagogiji!!!
al_akhisari

#189 Re: Lagumdzija - najgori moguci ministar vanjskih poslova?

Post by al_akhisari »

...to smo mi: nije covjek ni zasjeo na stolicu, vec smo ga proglasili losim :sad: pri tom, nije mi uopce namjera biti odvjetnik lagumdziji, sta vise, imam mnooogo zamjerki na njegov dosadasnji rad i rezultate, ali ipak mislim da covjeku treba dati vremena; iz dasadasnjih postova, vidljivo je da ima mnogo protivnika ovakvog odabira za mvp; logicno se postavlja pitanje, ko bi to mogao ili trebao biti bolji izbor ( iako mi "ispravni" kriteriji za odabir istog, nisu bas najjasniji ); nazalost, u sadasnjem aktuelnom politickom establismentu, nema bas plaho mogucnosti za izbor :sad: lagumdzija treba da zna da nema bas mnogo vremena, niti prostora za za.ebanciju :D
nosara

#190 Re: Lagumdzija - najgori moguci ministar vanjskih poslova?

Post by nosara »

al_akhisari wrote:...to smo mi: nije covjek ni zasjeo na stolicu, vec smo ga proglasili losim :sad: pri tom, nije mi uopce namjera biti odvjetnik lagumdziji, sta vise, imam mnooogo zamjerki na njegov dosadasnji rad i rezultate, ali ipak mislim da covjeku treba dati vremena; iz dasadasnjih postova, vidljivo je da ima mnogo protivnika ovakvog odabira za mvp; logicno se postavlja pitanje, ko bi to mogao ili trebao biti bolji izbor ( iako mi "ispravni" kriteriji za odabir istog, nisu bas najjasniji ); nazalost, u sadasnjem aktuelnom politickom establismentu, nema bas plaho mogucnosti za izbor :sad: lagumdzija treba da zna da nema bas mnogo vremena, niti prostora za za.ebanciju :D
zapadnonijemac, filodendron, saksija zacinskog bilja... Kakva je razlika...? Da nece mozda krenut diplomatska ofanziva kojom ce nam skocit rejting...? :-)
SprecoM

#191 Re: Lagumdzija - najgori moguci ministar vanjskih poslova?

Post by SprecoM »

Briga je prevelika! Nedajbože, može Lagumdžija pokvariti imidž "rastavljene i nikad više ne sastavljene" BiH!
adnan.mujcic

#192 Re: Lagumdzija - najgori moguci ministar vanjskih poslova?

Post by adnan.mujcic »

Dali su bosnjaci dosta bitnih ministarstava, drzavnih agencija i institucija dusmanima da bi Zlatko Lagumdzija nahranio svoj ego, da bude ministar vanjskih poslova...a svi znam da Predsjednistva BiH vodi vanjsku politiku i da Zlatko nece imati prostora za djelovanje jer ce uvijek biti na meti Dodika i Radmanovica... da nece moci pisnuti ni prstom pomaci jer on nije taj koji odlucuje kako i sta vec Predsjednistvo a on je tu samo da provodi politiku Predsjednistva... pa sto ako je tako dadosmo, civilen poslove, finansije, pravdu, vanjsku trgovinu i ekonomske odnose, nije vala neko ni ministarstvo odbrane...ali hajd idemo ka NATO-u pa je bitno... sigurnost jeste bitna...komunikacije jesu bitne...aferim za ova dva..istina jest fino kad te tvoj predstavlja i razgovara...ali uzalud vam trud sviraci...predsjednistvo kreira i vodi vanjsku politiku...ne ministarstvo i zlaja da je hiljadu na celu..
SprecoM

#193 Re: Lagumdzija - najgori moguci ministar vanjskih poslova?

Post by SprecoM »

Ma, jes vala baš. Zato smo tako dobri i na unutrašnjem i na vanjskom "planu". Ej, tri glave, tri pameti! Pa još udruženi!
Pametniji smo od onog Kozirjeva i Vuka J. pa da ga j...š!
seln

#194 Re: Lagumdzija - najgori moguci ministar vanjskih poslova?

Post by seln »

zamzija wrote:
seln wrote:

I za kljuca.
Kao sto ce fanovi sbb, sbih, ovog onog da odgovore, tako si se i ti nasao da branis SDP.... odmori malo brate...imas na svaku temu odgovor, na svaku temu imas svoje misljenje i stava... svima solis pamet...laganini hadzuka... polako ba... ohladi malo tastaturu... postao si prava tetka torokusa...prava zena..pardon, zenturaca...

odmori malo, popij kafu..svakako ces biti placen za to sto radis...

idi popij sok! :P :lol: :run:
Fakat, hebes ovo inostranstvo i eure... :D
dok ne stigne gibira od SDP-a, ne znam da sam ziv. :-) :-)
Locked