Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hoće meni na svim forumima osim ovoga ne brini, da ni na jednom neće onda bi rekao da je do telefona.
Ovako je do tapatalk plugina na klix forumu.
A pazi ovo:
nermin.padez wrote:
insomnia78 wrote:
Eto jarane
Sent sa mog ultra, sexy, cool mobitela using tapatalk
Koji ti je telefon! Nemam ni ja te opcije, mozda jer nemam najnoviju verziju Samsung i9000
nermin.padez wrote:
Chuckie wrote:
Ma neće ni Androidašima. Eto samo tebi hoće.
Hoće i meni! Baci taj iPhone kad ne služi svrsi Ograničen k'o balkon
E moj Nermine ograničen si ti ko balkon. Ne znaš ni lagat. Pa hoće li ili neće?
NeyDan wrote:Kod mene ima ta opcija ali kada kliknem da postavim sliku onda pise da je deaktivirana od strane administratora. Doduse koristim onaj prvi Tapatalk pa je mozda i do toga.
nermin.padez wrote: e sjebah se nisam vidio da sam odogvorio! U nekim temama mi radi u nekim ne radi to sam primjetio (isto nekad radi nekad ne), a do cega je ne znam
Interesantno da na nekim temama radi a na nekim ne radi.
Evo i meni cas ima cas nema. Prije 3 minute na ovoj temi nisam imao opciju da stavim sliku, a na temi Android sam imao, i vratim se na ovu temu da to i kazem kad sad i ovdje imam
jel iko osim mene ima problem sa prijavom na klix preko tapatalka? kaze
Iskoristio/la si maksimalan broj pokušaja prijavljivanja. Da bi se mogao/la prijaviti, sada uz korisničko ime i šifru, moraš unijeti (i) potvrdni kod koji bi trebao biti prikazan na slici ispod.
probao sam na chrome da se prijavim, ali isto kaze, a nigdje nema potvrdnog koda, kako ironicno
Chuckie wrote:Dobija li iko neki error po postanju poruke kroz tapatalk?
Sent from my iPhone using Tapatalk
DObijem nekad error, ako sam izmjenjivao citiranu poruku, posle tapnem opet REPLY i izbaci ne mozete poslati poruku tako brzo posle prethodne!MEdjutim vratim se a poruka je poslata
Nekad se desi da nece da otvori forum...pise nesto kontaktirajte administratora ako se ponovi!