price neudanih zena

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
*mima*

#176 Re: price neudanih zena

Post by *mima* »

micki125 wrote: moram ti priznati da mi je legla ova pjesma, odavno je nisam čuo, evo slušam je već treći put. ako si neudavača mogao bit i se odužiti sexom. :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...znaci ...oplakah... :lol:
hocunecu

#177 Re: price neudanih zena

Post by hocunecu »

ovo isto kao kad bi sad dosao neki hirurg i pricao kao su ljudi bilo koje druge profesije bezvrijedni, jer su eto oni cijenjeni...........i bla bla bla

porodicni zivot je samo jedan dio segment zivota jedinke bas kao i profesija, ili nesto trece
ne moze se procijenjivati a pogotovu omalovazavati covjek na osnovu bracnog statusa i stava vazanog za to
kockica_kockica

#178 Re: price neudanih zena

Post by kockica_kockica »

pici wrote:meni je ovih neudavaČa pomalo i žao...propuštaju Zornjak svako Jutro :oops: :mrgreen:
Meni zao svih onih udatih i ozenjenih koji propustaju i nocni i zornjak 335 dana od 365-366 u godini... :mrgreen: :lol:
realna do boli

#179 Re: price neudanih zena

Post by realna do boli »

U zivotu je stvarno sve relativno.
Mozemo mi bjezati od zivota u zajednici muskarac-zena, ali iskreno sve joj u podsvjesti tezimo.
Ja sam udovica jako dugo. Uvijek sam govorila da ako naidje neko s kim bi mogla dijeliti zivot, opet bi se udala.
A kada se pojavi neko takav, uhvati me panika, pomislim na svoju komociju, na to da se mogu u stanu ponasti kako hocu, da ne moram kuhati, prati, pospremati, da mogu putovati kada i gdje zelim, hodati i druzit se skim i kada ja hocu.
Ali mi onda zatreba muska ruka..malo pomoci..u dvoje je lakse..dosadi ponekada raditi sve sto hoces..bar meni, ponekada bi da me neko odmjeni u brigama i da mogu reci...ma znas sta..ti si kriv :D

Kada sam u vezi, drago mi je jer je to tako, kada nisam..opet je sve o.k.

Ne spadam u ove price neudatih zena..jer eto jednom sam bila udata i ostala sama, ne svojom voljom ili odabirom.
Nakon godinu dana pocele su sugestije..zasto se opet ne udas..zar zelis ostati sama. Kada sam pronasal nekoga...a sta ce ti on..zar ti nije bolje da radis sta zelis.
Moja je sreca da me to mahalanje nikada nije doticalo i da sam svoj zivot gradila kako mi je u tom trenutku odgovaralo.
Niko se nije rodio ko je mahali ugodio.

Jedna moja kcerka se udala mlada..zasto tako rano.
razvela..zaboga kako to
ponovno udala...hrabra je ..sta joj to treba
rodila troje djece...svak joj cast..ja budale u danasnje vrijeme radjati toliko djece...

Druga kcerka.
nevjencano zivjela sa sadasnjim muzem tri godine...kada ce se ona udati..kakav je to divlji zivot,
udala se ..ok..kada ce djeca.
ona i suprug odlucili da ne zele djecu..njegovi pobudalil...mahala..a zasto nema djece...
magistrirala..djaba joj to ..nema djece.

Mahalanje je divna stvar..svako ima pravo na svoj zivot. Ali o cemu bi mi onda mahalali :D
Niko se nece udati zato sto vecina na ovom foruma smatra da to tako treba, niti ce se razvesti radi toga...ali izgleda da ce ih se dosta naskirati jer drugi nemisle kao oni.
Zivot je kratak...
Last edited by realna do boli on 12/01/2012 13:11, edited 1 time in total.
otherside

#180 Re: price neudanih zena

Post by otherside »

hocunecu wrote:ovo isto kao kad bi sad dosao neki hirurg i pricao kao su ljudi bilo koje druge profesije bezvrijedni, jer su eto oni cijenjeni...........i bla bla bla

porodicni zivot je samo jedan dio segment zivota jedinke bas kao i profesija, ili nesto trece
ne moze se procijenjivati a pogotovu omalovazavati covjek na osnovu bracnog statusa i stava vazanog za to
poredjenje ti je 0 bodova :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#181 Re: price neudanih zena

Post by Velkoski »

Sitijevac2011 wrote: kad vidim koliko postova ove vatrene neudavače imaju, neke stvari su mi jasnije :D
:lol: :lol: :thumbup:

Samo ne znam sta hocete.. Princa na bijelom konju koji cisti, usisava, pere, a valjda bi treb'o on i da rodi djecu itd. :mrgreen:
Last edited by Velkoski on 12/01/2012 13:13, edited 1 time in total.
hocunecu

#182 Re: price neudanih zena

Post by hocunecu »

sto doktorice ? :D
sana_t
Location: The seminar on time travel will be held three days ago - Sarajevo

#183 Re: price neudanih zena

Post by sana_t »

Svako živi sa svojim izborom. A mahali niko nije ugodio :)
dječak sa šibicama

#184 Re: price neudanih zena

Post by dječak sa šibicama »

piupiu wrote:Da li postoji razlog iz kojeg moderatori na ovom forumu dopustaju ljudima da druge ucesnike u diskusiji proglasavaju 'tracenjem grobnog prostora' i da im se porucuje da se 'roknu' zbog neslaganja u zivotnim filozofijama?

Nevjerovatno. Ja aspolutno nikoga, ali nikoga, nisam pokusala osobno uvrijediti, niti prozvati izlaganjem svog razmisljanja na ovu temu. Ovo je vec treci put da se neciji osvrt zavsava direktnom uvredom meni, i to ne bilo kakvim uvredama.

Zasto? Jer sam rekla da me je strah donijeti dijete na ovakav svijet? Sramota, ali stvarno.
Ignoriraj. Nije vazno sta, vec ko.

(rad moderatora ne smijes komentirati :wink: )
otherside

#185 Re: price neudanih zena

Post by otherside »

hocunecu wrote:sto doktorice ? :D
znas li ti bona ne bila koliko ima specijalizacija a 'vamo na temi samo dvije opcije: udata i neudata :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#186 Re: price neudanih zena

Post by plain vanilla »

ja bih bila presretna da me neko na kafu zovne..a kad bi me zaprosio..reanimacija bi mi trebala :oops: :mrgreen:
sana_t

#187 Re: price neudanih zena

Post by sana_t »

leet wrote:
Sitijevac2011 wrote: kad vidim koliko postova ove vatrene neudavače imaju, neke stvari su mi jasnije :D

Samo ne znam sta hocete.. Princa na bijelom konju koji cisti, usisava, pere, a valjda bi treb'o on i da rodi djecu itd. :mrgreen:
Ne mora biti princ, ali čišćenje i ostali kućni poslovi, uključujući trudnoću i porod su paket aranžman koji niko neće odbiti... :lol: :lol: :lol: Kad već pitaš :)
dječak sa šibicama

#188 Re: price neudanih zena

sana_t wrote:
leet wrote:

Ne mora biti princ, ali čišćenje i ostali kućni poslovi, uključujući trudnoću i porod su paket aranžman koji niko neće odbiti... :lol: :lol: :lol: Kad već pitaš :)
Priroda se pobrinula da ne dobijete paket aranzman vi, viiiii... :x zenturace :lol:
Timscho

#189 Re: price neudanih zena

Post by Timscho »

Ljudi koji se trude da drugima objasne i ubijede kako je njihov nacin zivota i razmisljanja ispravan (ili ih cak vrijedjaju) zapravo nisu ni sami do kraja uvjereni to sto proklamiraju :)

A steta, inace bi ovo bio bas zanimljiv topic.
nihil_

#190 Re: price neudanih zena

Post by nihil_ »

Ma kad predjes 26 a ne udas se to je gotovo.

Poslije ako se i udas to je vise iz nuzde. :D
thea

#191 Re: price neudanih zena

Post by thea »

kad bi musko bio vijeran svojoj dragoj covijecantvo bi nestalo
otherside

#192 Re: price neudanih zena

Post by otherside »

piupiu wrote:Da li postoji razlog iz kojeg moderatori na ovom forumu dopustaju ljudima da druge ucesnike u diskusiji proglasavaju 'tracenjem grobnog prostora' i da im se porucuje da se 'roknu' zbog neslaganja u zivotnim filozofijama?

Nevjerovatno. Ja aspolutno nikoga, ali nikoga, nisam pokusala osobno uvrijediti, niti prozvati izlaganjem svog razmisljanja na ovu temu. Ovo je vec treci put da se neciji osvrt zavsava direktnom uvredom meni, i to ne bilo kakvim uvredama.

Zasto? Jer sam rekla da me je strah donijeti dijete na ovakav svijet? Sramota, ali stvarno.
@piupiu, ja se izvinjavam zbog izraza "roknuti" koji sam upotrijebila u svom postu.
doduse, ja sam to izjavila za sebe, nisam nikome nista porucila ali u pravu si, nije primjereno.
izvini, ako zelis, mogu ukloniti cijeli post :)
sana_t

#193 Re: price neudanih zena

Post by sana_t »

:lol:
dječak sa šibicama wrote:
sana_t wrote:
leet wrote:

Priroda se pobrinula da ne dobijete paket aranzman vi, viiiii... :x zenturace :lol:
ajoj duša draga ne žesti se :D hvala majci prirodi :) bilo bi nam dosadno sa paket aranžmanima... ali bi nam dan bar malo duze trajao ;-)
burek_in_space

#194 Re: price neudanih zena

Post by burek_in_space »

Moderatori se samo chudom chude kako vam se svima da na nekoliko tema o jednoj te istoj stvari, i chekaju kraj radnog vremena da je zatvore.
hocunecu

#195 Re: price neudanih zena

Post by hocunecu »

otherside wrote:
znas li ti bona ne bila koliko ima specijalizacija a 'vamo na temi samo dvije opcije: udata i neudata :D
a raspustenice, njih treba podavit svakako :D

hrirurzi su krema :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#196 Re: price neudanih zena

Post by plain vanilla »

eto, mozel akcija moderacije..placate li medeni mjesec forumasima..makar u banovice :D
dječak sa šibicama

#197 Re: price neudanih zena

sana_t wrote:
dječak sa šibicama wrote:

ajoj duša draga ne žesti se :D hvala majci prirodi :) bilo bi nam dosadno sa paket aranžmanima... ali bi nam dan bar malo duze trajao ;-)
Ma da, ovako je zanimljivije, sta bi vi sa savrsenim muskarcima, kome bi zvocale??? :lol: :P
sana_t

#198 Re: price neudanih zena

Post by sana_t »

dječak sa šibicama wrote: Ma da, ovako je zanimljivije, sta bi vi sa savrsenim muskarcima, kome bi zvocale??? :lol: :P
Ne znam to moraš pitati one koje imaju savršene muškarce :)
otherside

#199 Re: price neudanih zena

Post by otherside »

hocunecu wrote:
otherside wrote:
a raspustenice, njih treba podavit svakako :D

hrirurzi su krema :D
dok opet ne potpise cage, neudata je :D
jesu vala, bas krema, ona skupa :D
Ghost_Rider_XXX

#200 Re: price neudanih zena

Post by Ghost_Rider_XXX »

Šta bi drug Freud rekao na sve ovo?!
Locked